Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

για σήμερα έχουμε ψητό αρνί σουβλιστό.

α καλό ε; πρωταπριλιάτικο!

Εγώ ετοιμάζω κοντοσούβλι και κοκορέτσι!!!!!;););)

Καλημέρα και καλό μήνα!!!!

Εγώ σημερα δεν μαγείρεψα! Τρώμε τα απομεινάρια της εβδομάδας και για αύριο λέω καμιά ψαρόσουπα που έχουμε καιρό να φάμε!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Σήμερις έχομεν κοτόπουλο κοκκινιστό με ρύζι πιλάφι!

Τεντούρα είναι το πότο της Πάτρας καλέέέέ΄; Να σας στείλω μία του Χάχαλη που είναι και ωραία; και λουκουμάκια με γεμιση τεντούρα, θεϊκότατα!!!

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Διαφημίσεις

καλημερα απο την ηλιολουστη Καλαματα!!

σημερα εχει λαζανια με κιμα..

και λουκουμάκια με γεμιση τεντούρα, θεϊκότατα!!!

αυτα δεν τα λενε ετσι φορα παρτιδα στην εγκυο... τελεια αυτα τα λουκουμια...!!!

Γεια σας νοικοκυρούλες. Φτιάχνω χταποδάκι κοκκινιστό με συνοδεία κίτρινου ρυζιού που θα το κάνω ξεχωριστά. Την Παρασκευή το βράδυ είχα φτιάξει λουκουμάδες με μήλο και άλλους με μπανάνα. Επίσης, ένα σιροπάκι στο οποίο έβαλα ζάχαρη, νερό, βανίλια, κανέλα και 1κουτ της σούπας λεμόνι. Ώρε τι έγινε, δε περιγράφεται.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΒΕΛΟΥΤΕ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ...ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΙΜΑΜ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΖΜΠΑΝΤ ΚΑΙ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΦΟΥ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ!!!

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

καλησπερουδιααααααααα απο την καλοκαιρινη Θεσσαλονικη!!!!ρε παιδια τι ηλιος ειναι αυτος,αχ τετοιες μερες να μας κανει να τρελαθουμε τελειως!!!!

λοιπον στα δικα μας,σημερα φαγαμε σουπιες με σπανακι,τελειες αλλα τωρα για να στανιαρω θελω 2σοδες στην καθσια!!!!!!!!!!

κοριτσια εχθες εκανα μια φοβερη φανουροπιτα,μεγαλη επιτυχια!!!!!!!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

αχ ποια κοπελιτσα μου ιειχε πει για παστιτσιο με λαζανια????τα κανονικα λαζανια??ειναι οπως με τα μακαρονια σε νουμερα???help!

Annia μου καλησπέρα!!!!

Εγω είχα πει για τα λαζάνια. Δεν έχουν νούμερο, απλά να διαβάσεις στο κουτί της εταιρείας που θα επιλέξεις να γράφει ότι δεν θέλουν βράσιμο. 'Εχουν και οι ελληνικές εταιρείες ζυμαρικών λαζάνια....

Ότι άλλο θες ρώτα με......:)

Όσο για το αυριανό μας φαγάκι εγώ θα φτιάξω ρεβυθόσουπα......

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

καλημέρα!

δεν ξέρω τί να κάνω για αύριο. έλεγα για πατατούλες γιαχνί με λουκανικάκια χωριάτικα μέσα, αλλά ... δεν ξέρω αν θα ενθουσιαστεί εξίσου ο συζυγάτος μου.

πείτε ιδέες για κάτι γρήγορο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...