Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Νομίζω ότι είναι το καλύτερο φαγητό μακράν!!!!;);)

Εγώ είμαι σίγουρη ότι είναι... Και να φανταστείς του άντρα μου δεν του πολυαρέσει...:-(

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εγώ είμαι σίγουρη ότι είναι... Και να φανταστείς του άντρα μου δεν του πολυαρέσει...:-(

Και στον δικό μου το ίδιο!

Τόσο ξέρουν να τρώνε παιδί μου!!!:tongue::tongue:

Εγώ πάντως το φτιάχνω και όσο περισσέυει το χωρίζω σε μερίδες και το βάζω κατάψυξη!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

το καλύτερο φαγητό μακράν είναι το αρνί στη σούβλα! τέλος!

κι εγώ για ΣΚ παστίτσιο, παραγγελιά συζύγου!

Καλά εσύ δεν παίζεσαι!!!:-P:razz::-P

Σε μη μαγειρευτό εννοείται ότι είναι το καλύτερο!!!;)

Καλέ καμιά δεν θα μου κάνει το τραπέζι;

4Suap3.png

Γεια σας, τι κάνετε; Βρε, πάλι τρώτε; Πρέπει να κόψετε τις κακές συνήθειες.

Εγώ έφτιαξα σήμερα κοτόπουλο κοκκινιστό με συνοδεία ρύζι πιλάφι για τη μικρή μου γυναίκα και για τη μεγάλη μου γυναίκα κι εμένα σόγια με μακαρόνια.

Διαφημίσεις

το καλύτερο φαγητό μακράν είναι το αρνί στη σούβλα! τέλος!

κι εγώ για ΣΚ παστίτσιο, παραγγελιά συζύγου!

Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο Καραγκούνης σε αυτόν το γάμο...:lol:Κρά κάνουν για κρέας! (Όχι ότι έχεις άδικο, βέβαια...)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

λοιπον ειχαμε αλλαγη σχεδιων,ο καλος μου ξυπνησε με γκουρμε διαθεση(λεμε τωρα) κ μαγειρεψε ο ιδιος.τηγανια μανιταριων,απλη,γρηγορη συνταγη αλλα η γευση θεικη.

την παραθετω μηπως θελησει καμμια να την κανει

υλικα:

100γρ μανιταρια λευκα

100γρ μανιτ. πλευρωτους

100γρ μανιτ. ποτρο μπελλο

φρεσκο βουτυρο,σκορδο,αλατι,πιπερι,κονιακ(ή Τεντουρα,εμεις αυτο βαλαμε)

βαλσαμικο ξυδι,μαιντανο παρθενο ελαιολαδο

εκτελεση:

κοβουμε ολα τα μανιταρια σε κομματια μετριου μεγεθους.το σαταρουμε σε τηγανι σε καυτο ελαιολ για 2λεπτα περιπου.στην συνεχεια προσθετουμε λιγο φρεσκο βουτυρο κ ψιλοκ. σκορδο κ μολις τα μανιταρια μαλακωσουν τα σβηνουμε με ποτο(περιπου μισο φλυτζν του καφε).

λιγο πριν τα βγαλουμε απο το τηγανι προσθετουμε λιγο βαλσαμικο ξυδι κ ψιλοκ. μαιντανο.

εμεις καναμε κ ρυζι στον ατμο(μαζι με αγριο ρυζι) τα ανακατεψαμε,κ απο πανω τριμ παρμεζανα....κοριτσια ηταν απιστευτη γευση,φοβερο πιατο.

α να ξερετε οτι σερβιρουμε αμεσως!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Πωπω βρε συ Άννα, τι ωραία που μυρίζει!!!!!!!!!

Από τα υλικά που βάλατε και τον τρόπο μαγειρέματος μπορώ να καταλάβω μυρωδιά και γεύση.

αστα να πανε..............και για να ολοκληρωθει κ το μενου(και τα κιλα μου) ο καλος μου αγορασε πανακοτα,οχι πειτε μου μπορει κανεις να αντισταθει....:tongue::tongue::tongue::tongue:

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο Καραγκούνης σε αυτόν το γάμο...:lol:Κρά κάνουν για κρέας! (Όχι ότι έχεις άδικο, βέβαια...)

άστα σου λέω. εγώ αρνιά κ πετσούλες, εκείνος ψαροφάγος...:shock::confused:

γνήσια νύφη καραγκούνη! νυφαδιά ήθελα να πω...;):tongue:

λοιπον ειχαμε αλλαγη σχεδιων,ο καλος μου ξυπνησε με γκουρμε διαθεση(λεμε τωρα) κ μαγειρεψε ο ιδιος.τηγανια μανιταριων,απλη,γρηγορη συνταγη αλλα η γευση θεικη.

την παραθετω μηπως θελησει καμμια να την κανει

υλικα:

100γρ μανιταρια λευκα

100γρ μανιτ. πλευρωτους

100γρ μανιτ. ποτρο μπελλο

φρεσκο βουτυρο,σκορδο,αλατι,πιπερι,κονιακ(ή Τεντουρα,εμεις αυτο βαλαμε)

βαλσαμικο ξυδι,μαιντανο παρθενο ελαιολαδο

εκτελεση:

κοβουμε ολα τα μανιταρια σε κομματια μετριου μεγεθους.το σαταρουμε σε τηγανι σε καυτο ελαιολ για 2λεπτα περιπου.στην συνεχεια προσθετουμε λιγο φρεσκο βουτυρο κ ψιλοκ. σκορδο κ μολις τα μανιταρια μαλακωσουν τα σβηνουμε με ποτο(περιπου μισο φλυτζν του καφε).

λιγο πριν τα βγαλουμε απο το τηγανι προσθετουμε λιγο βαλσαμικο ξυδι κ ψιλοκ. μαιντανο.

εμεις καναμε κ ρυζι στον ατμο(μαζι με αγριο ρυζι) τα ανακατεψαμε,κ απο πανω τριμ παρμεζανα....κοριτσια ηταν απιστευτη γευση,φοβερο πιατο.

α να ξερετε οτι σερβιρουμε αμεσως!!!!

καταπληκτική.

τί είναι τέντουρα;:confused:

Σεβούλα η Τεντούρα είναι λικεράκι με γεύση κανελογαρύφαλο.

Σήμερα φτιάχνω πρασόρυζο.

ετσι ακριβως Σεβουλα οπως τα πε η Εβιρι,Πατρινο ηδιποτο.εχει γευση κανελλας-γαρυφαλου με μια υποψια μοσχοκαρυδου κ καποιων εσπεριδοειδων.συνηθως πινετε μετα το φαγητο ως χωνευτικο,στα φαγητα παει τρελλα με κρεατα κ ειδικα στην γεμιση στα πουλαρικα,εγω βαζω παντα λιγο στην γαλαπουλα.

λοιπν σημερα κ εμεις φακες,Παρασκευη για!!!!!

και τωρα τα ευχαριστα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!γερες,δυνατες κ οτι καλυτερο να μας φερει αυτος ο μηνας!!!!!!!!!!!!

προσοχη στις σημερινες φαρσες!!!!!:tongue::tongue:

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...