Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Anna7190 είπε:

Ξερω οτι μπορει να μην σκεφτομαι λογικα,εχω εμπιστοσυνη στον γιατρο μου αλλα αγχωνομαι.Εχω 12 βλαστοκυστες στην καταψυξη απο 24 ωαρια ο γιατρος λεει οτι ειναι πολυ καλα.Συγνωμη αν σας πριζω αλλα καταλαβαινετε!!!

12 βλαστοκύστες είναι πάρα πολύ καλά, εδώ προσευχόμαστε για τουλάχιστον μία! Είναι φυσιολογικό αυτό που αισθάνεσαι θα στο πουν όλες οι κοπέλες. Δεν μας πρίζεις, γι αυτό είμαστε εδώ να τα μοιραζόμαστε αυτά και να βρίσκουμε λίγη κατανόηση. Καλή επιτυχία και να μην χρειαστείς άλλη εμβρυομεταφορά, να είναι αυτή η τυχερή σου ❤️ 
      Πόσες θα μεταφέρεις έχετε αποφασίσει; 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ναι ναι κοριτσια ετοιμα λαζανια φυλλα στο κουτι.Κυκλοφορουν δυο ειδων ενα με σπανακι κ ενα με αυγα. Εγω παιρνω με τα αυγα που ειναι σαν τα απλα ζυμαρικα κιτρινο χρωμα.( σαν τις χυλοπιτες που γινονται με αυγα πρεπει να γραψω καλυτερα γιατι τα απλα ζυμαρικα δεν εχιυν αυγα μεσα).

Εμενα το πυρεξ μου το μακροστενο παιρνει 3 φυλλα λαζανια ετσι συνολικα για ενα μαγειρεμα χρειαζομαι 12 φυλλα κ με ενα πακετο φτιαχνω 3 φαγητα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπερα κι απο μενα!

Τι μου κανετε;

Βρε Αρετη με 4 παιδια προλαβαινεις και ζυμωνεις ψωμι κιολας; Άξια!

Αγγελικη εχεις κι εσυ τρεξιμο βρε κοριτσι! Κι εγω εχω αρκετα ασπρα αλλα τα βαφω περιπου 1 φορα στο τριμηνο. Φυσικες ανταυγειες τα λεω εγω.

Νινα προσεχε λιγες μερες παρα την πεινα για να μην εχεις καμια επιπτωση! Πως εισαι;

Εβιρακι κανω πως δεν ειδα φωτογραφιες. Καλά με τετοιους χρυσοχερηδες γονεις πως ειναι δυνατον να ειναι επιλεκτικη η μικρη Εβιρινα;

Τζενη μου μην σε παιρνει απο κατω το οικονομικο στο ιδιο καζανι βραζουμε ολοι και πολλοι ειναι σε χειροτερη κατασταση δυστυχως. Παντως με φοβερο προγραμματισμο και παλι φευγει σε παγια ο ενας μισθος.

Να σε ρωτησω και στο θεμα μας: επειδη θελω καιρο να φτιαξω λαζανια αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω κρεμα γαλακτος μπορω να την αντικαταστησω με εβαπορε; (αυτο κανω στα κανελλονια)

Επισης αν γνωριζετε: αν αγορασω σπανακι, το καθαρισω και το πλυνω- στραγγιξω μπορω να το φυλαξω στην καταψυξη ή πρεπει να το εχω σωταρισμενο οπωσδηποτε; Έχει τυχει να το φυλαξω ετοιμο για σπανακορυζο αλλά αναρωτιεμαι και για αλλες χρησεις

Φιλακια και στις αλλες κοπελες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Σήμερα έφτιαξα μια μακαρονάδα με σαλτσούλα κόκκινη.

Καλημέρα σε όλες! Για σήμερα μουσακά και παπουτσάκια από Κυριακή. Ζύμωσα και ψωμάκι, έφτιαξα και κέικ με πορτοκάλι και για αύριο λέω να φτιάξω λαζάνια πρώτη φορά με σπανάκι και φέτα.

Ααααα τι ωραία καλούδια είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ζηλεύω.

Εβιρακι μου σιγουρα θα το κανω το κρεατακι σου.Ο πεθερος μου λεει οτι υπολογιζουμε 1 ωρα για καθε κιλο κρεατος κ στο τελος προσθετουμε αλλη μια ωρα.Δηλαδη για 2 κιλα κρεας θελουμε 3 ωρες ψησιμο αλλα εγω βλεπω πως πολλες φορες παιζει ρολο κ το κομματι του κρεατος.

Εγώ πάλι νομίζω ότι είναι συνάρτηση όγκου, βάρους του κρέατος και θερμοκρασίας. Όταν έχουμε δύο κομμάτια κρέατος, το ένα χοντρό με ύψος και το άλλο λεπτό με μήκος που έχουν το ίδιο βάρος, τότε σίγουρα το χοντρό θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο στο φούρνο. Επίσης, στους 180ο γίνεται γρηγορότερα το ψητό. Ενώ στους 150ο θέλει άλλο υπολογισμό.

Θα το κανω οπωσδηποτε !!! Σε ποια θεση στο φουρνο το ψηνεις χαμηλα στην πρωτη η στην μεση?

Βάζω τη σχάρα στην πρώτη θέση του φούρνου.

ααα κ κατι αλλο, γι αθυμησε μου τι κομματι χοιρινο παιρνουμε?

Μπούτι με πέτσα.

Μην ξεχάσεις να βάλεις στο τραπέζι ένα μικρό πιατάκι/μπολάκι με φτιαγμένο αλατοπίπερο (ανακατεμένη την επιθυμητή ποσότητα από το καθένα) για να βάλει ο καθένας στο πιάτο του πάνω στο κάθε κομμάτι ψητού, επειδή εσωτερικά δεν το πιάνει το αλάτι στο ψήσιμο.

Δεν είχα την διάθεση να μαγειρέψω φασολάκια όπως είχα προγραμματίσει κι έτσι έβγαλα τον κιμά από την κατάψυξη που τον είχα ήδη μαγειρεμένο και σήμερα η πεθερά μου θα τον βάλει στον φούρνο με κριθαράκι και θα φάνε τα παιδιά.

Δεν πειράζει μια χαρά φαγητό είναι κι αυτό.

Κοινώς πριν τις 8 δεν θα πάω σπίτι ούτε απόψε!

Χαρά στο κουράγιο σου.

Εβιρι έχεις δίκιο! Σε οσο πιο χαμηλή θερμοκρασία ψήνεται το κρέας τόσο πιο νόστιμο γίνεται!

Και πού να είχαμε και ξυλόφουρνο πόσο πιο νόστιμο θα γινόταν.

πως ειναι δυνατον να ειναι επιλεκτικη η μικρη Εβιρινα;

Αχ αυτό το παιδί είναι μεγάλος καημός από μωρό. Έχω αγανακτήσει με το φαγητό της.

Να σε ρωτησω και στο θεμα μας: επειδη θελω καιρο να φτιαξω λαζανια αλλα δεν μπορω να χρησιμοποιησω κρεμα γαλακτος μπορω να την αντικαταστησω με εβαπορε; (αυτο κανω στα κανελλονια)

Εγώ θα σου έλεγα ναι, αρκεί να το βάλεις χωρίς αραίωμα με νερό.

Επισης αν γνωριζετε: αν αγορασω σπανακι, το καθαρισω και το πλυνω- στραγγιξω μπορω να το φυλαξω στην καταψυξη ή πρεπει να το εχω σωταρισμενο οπωσδηποτε;

Εγώ το έχω φυλάξει κάποιες φορές και άβραστο ή ασωτάριστο μετά το πλύσιμο και στράγγισμα. Δεν παθαίνει τίποτα.

Καλησπέρα μαγειροκόριτσα! Είπα να πω και μία καληνύχτα μια και μπήκα στο ίντερνετ!

Τζένη πόσα φύλλα λαζάνια έχει μέσα η συσκευασία? Μπερδεύτηκα λίγο:?

Φωτεινούλα κι εγώ νομίζω πως το εβαπορέ χωρίς αραίωμα θα κάνει μια χαρά δουλειά! Όσο για το σπανάκι όπως σου είπε ήδη η Έβιρι δεν παθαίνει τίποτα στην κατάψυξη αν το βάλεις χωρίς να το έχεις ζεματίσει.

Εβιράκι μου σε ξυλόφουρνο μαγείρευε η γιαγιά μου στο χωριό και γλύφαμε και το ταψί από την νοστιμιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα!

Τα έφτιαξα τα λαζάνια και δεν μπόρεσα να αντισταθώ, έφαγα τη μια γωνία...Έβαλα και ανθότυρο και φέτα και γκούντα από πάνω, μούρλια ήταν! Μόνο που δε νομίζω να τα τιμήσουν τα παιδιά μου. Δεν πειράζει, θα φάνε κάτι άλλο.

Φωτεινή μ'αρέσει να ζυμώνω, μπήκα σε σειρά και δε μου φαίνεται κόπος. Να χθες ζύμωσα πριν φύγω για τη δουλειά, το άφησα να φουσκώσει μέχρι να γυρίσω, το ξαναζύμωσα όταν γύρισα και το βράδυ το φούρνισα. Προσπαθώ δηλ. να το κάνω όταν θα είμαι μόνη μου. Ε και δε θα κάτσω να αγχωθώ αν μια μέρα δεν προλάβω να φτιάξω, θα πάρω απέξω. Μου αρέσει όμως που το ζητάνε, τους αρέσει.

όσο για το σπανάκι, συμφωνώ με τα κορίτσια, το έχω πλύνει, κόψει και καταψύξει και όταν το ξαναχρησιμοποίησα ήταν μια χαρά. Για το εβαπορέ δεν ξέρω, μπορείς πάντα να βάλεις και μια αραιή μπεσαμελ.

Αγγελική μου σου φτάνει ένα πακέτο σίγουρα και πιο μεγάλο πυρεξ να φτιάξεις. Εγώ έβαλα 4 σε κάθε στρώση και πάλι περίσσεψαν. Το έβαψες το μαλλί; Εγώ δεν έχω πολλές άσπρες αλλά επειδή είναι σκούρο καστανό το μαλλί μου και αυτές οι λίγες φαίνονται. Έτσι μου'ρχεται να τα αφήσω εντελώς φυσικά και ας φαίνονται, τα βαριέμαι τα κομμωτήρια και είναι και μεγάλο έξοδο. Ας όψεται η ανασφάλεια...Ειλικρινά θαυμάζω όσες το τολμούν, δεν είναι καθόλου ματαιόδοξες.

Τι άλλα νέα; Οι υπόλοιπες είστε καλά; Η Δώρα που να βρίσκεται;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Όλα καλά με τα γαριδάκια, ευχαριστώ:P αλλά δεν θα το ξανακάνω... για την ακρίβεια, δεν ξαναγοράζω, για να μη μπω στον πειρασμό!

Σήμερα κάνω μακαρονάδα, απλή και ταπεινή!

ARNIKOL γιατί δεν θα φάνε τα παιδιά λαζάνια? ωραιότατα μου ακούγονται!

Εγώ δεν τα έχω κάνει ποτέ... παρόλο που έχω δει πολλές φορές συνταγές στην τηλεόραση.

Μαλλί έβαψα και εγώ πριν 2 βδομάδες... είχε ανοίξει πολύ από τον ήλιο... άσπρες δεν έχω ακόμα... άμα κρίνω από την μαμά μου, δεν θα αργήσω να αποκτήσω;)

Φιλιά σε όλες!

Σας βάζω και μία όμορφη εικόνα από τα χρυσάνθεμα μου να γεμίσουμε χρώμα!

swp7.jpg

Καλημερα κοριτσακια!!

Αχ Νινακι μου εφτιαξες την μερα! Υπεροχα τα λουλουδια σου! Κ η μακαροναδα επισης!

Φωτεινη δεν θα εχεις προβλημα κανενα αν βαλεις εβαπορε.Εχω ακουσει πως πολλες νυκοκοιρες που δεν χρησιμοποιουν κρεμα γαλακτος βαζουν γαλα εβαπορε οπως ειναι οχι διαλυμμενο με νερο μαζι με λιγο βουτυρο/βιταμ κ λιγο κορν φλαουρ.Κανουν δειλαδη ενα μειγμα με ολα αυτα αντι της κρεμας.Μια χαρα μου ακουγεται κ πολυ πιο διαιτητικο!

Οσο για το σπανακι μπορεις να τα ζεματισεις λιγο η κ ετσι οπως θα τα εχεις πλυμμενα κ κομμενα τριψτα λιγο με τα χερια σου μαζι με αλατακι κ θα μαζεψουν τοσο πολυ σαν να τα εχεις ζεματισει/τσιγαρισει.Πολλες φορες η μαμαμ μου στην πιτα ετσι τα τριβει αντι να τα τσιγαρισει.

Αγγελικη το πακετο εχει πολλα φυλλα μεσα.Εμενα μου φτανουν για 2-3 φορες.2 φορες στο μεγαλουτσικο πυρεξ κ μια σε ενα μικροτερο.

Σημερα που λετε θα τα κανω κ εγω αλλα δεν ξερω τι να κανω με τον μικρο που τρωει αλεσμενα.Θα τα φαει αυριο η να του κανω κατι αλλο τι λετε αλεθονται ?

Να Φωτεινη το σπανακι που θα κανω τα λαζανια σημερα ειναι απο την καταψυξη.Μου το εχει κανει η μαμα μαζι με πρασα κ μυρωδικα,μεγαλη ευκολια !!!

Αρετη μου μπραβο που φτιαχνεις μονη σου ψωμακι. Κ εγω το εκανα για ενα διαστημα , ζυμωνα καθε Κυριακη κ περναγαμε μια βδομαδα. Επειρνα αλευρι απο το χωριο απο αλευρομυλο κ γινοταν σουπερ το ψωμακι.Τωρα το εχω αμελησει .. αλλα ειναι κ πειρασμος το ατιμο.Ειναι τοσο ωραιο που ειδικα ζεστο με τυρι μπορω να φαω μεχρι σκασμου...

Πηγα κ στην διαιτολογο χτες κ παρολο που ειμαι εν αναμονη περιοδου με τρλο φουσκωμα με εδειξε μειον 1,5 ! Αντε σιγα σιγα κατι γινεται!

Σημερα μαγειρεψα μοσχαρι βραστο σουπα με καροτο-πατατα-κολοκυθακι για ολους μας .ταιριαζει σημερα κ με τον καιρο.

Μπράβο Τζενάκι για τη δίαιτα! Μωρέ μήπως πρέπει να πάω κι εγώ σε διαιτολόγο τελικά; Θα το συζητήσω με τον Βασ.

Ωραίο φαγητό έχεις! Τη σηκώνει ο καιρός τη σουπίτσα.

Μπα, άμα τρώει αλεσμένα ο μικρός, δε νομίζω ότι θα τον βολέψουν τα λαζάνια. Καλύτερα να κρατήσεις λίγη σούπα από σήμερα αν δε θες να μαγειρέψεις για αύριο. Από την προηγούμενη μέρα μαγειρεύεις;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

αυτο σκεφτομαι Αρετη μου αηδια θα βγει. Ναι απο το απογευμα της προηγουμενης.Αν μειν ει σουπα θα κρατησω αλλιως αναγκαστικα θα βγαλω απο καταψυξη κρεας βρασμενο που εχω η κοτοπουλο κ θα του κανω κατι γρηγορο ...

Αρετουλα εγω ενα χρονο παλευα χωρις διαιτολογο.Εχανα 2-3 τα επαιρνα παλι κ η ουσια ειναι οτι πεινασα ενα χρονο πολυ , εκανα μικρα διαλειματα που ετρωγα απο απογοητευση γιατι δεν εχανα κ αποτελεσμα μηδεν ... τουλαχιστον τωρα χανω !!! κ δεν πειναω.. μπορει καμαι φορα να με πιανει λιγουρα για γλυκα αλλα το παλευω μεχρι στιγμης

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα!

Βροχουλα σημερα! Αγγελικη εισαι ενταξει;

Νινα χαιρομαι που εισαι καλά! Τι ωραια χρυσανθεμα ειναι αυτα!

Αρετη τα παρουσιαζεις ολα τοσα ευκολα. Σε χαιρομαι.

Τζενη συγχαρητηρια για τη διαιτα! Αποδιδει ο κοπος σου.

Αχ βρε Εβιρι προσεχεις και τη λεπτομερεια (μιλαω για το πιατακι με το αλατοπιπερο)...

Και εγω γενικα εχω αντικαταστησει την κρεμα γαλακτος με το εβαπορε μη αραιωμενο. Το εχω ξαναπει ο αντρας μου δεν τρωει κρεμες στα φαγητα (κρεμα γαλακτος, κρεμα μπεσαμελ κλπ) κι ετσι προσπαθω να φτιαχνω τα φαγητα χωρις αυτες. Σας ευχαριστω και για τις απαντησεις σας για το σπανακι.

Σημερα εφτιαξα φακες που ταιριαζουν με τον καιρο. Εγω τις κανω με ντοματα και εβαλα και λιγο λουκανικο Φρανκφουρτης μεσα. Ευτυχως τελευταια στιγμη θυμηθηκα οτι δεν ειχα βαλει αλατι και πιπερι και το συμπληρωσα. Για την κορη εφτιαξα αχιβαδουλες. Μου ειπαν απο τον παιδικο οτι αρνειται κατηγορηματικα να φαει κι ετσι φροντιζω να εχω κατι εγω. Για το μικρο ειχα ετοιμη κοτοσουπα. Έσκασε την Κυριακη και το πρωτο του δοντακι. Α δε σας ειπα εφτιαξα και λιγη ποσοτητα λικερ ροδι για δοκιμη. Καλο βγηκε πιστευω οπότε θα φτιαξω κι αλλο. Σε καποιους ανθρωπους εχω σκοπο να κανω χειροποιητα δωρα φετος τα Χριστουγεννα.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα κορίτσια.

Έφτιαξα φακές σήμερα.

Εβιράκι μου σε ξυλόφουρνο μαγείρευε η γιαγιά μου στο χωριό και γλύφαμε και το ταψί από την νοστιμιά!

Τυχερούλα!!!!!!!!!!!!!!

Φωτεινή μ'αρέσει να ζυμώνω, μπήκα σε σειρά και δε μου φαίνεται κόπος.

Τυχερή η οικογένειά σου.

Η Δώρα που να βρίσκεται;

Κι εγώ αναρωτιώμουν. Ελπίζω να γράψει σύντομα.

Σας βάζω και μία όμορφη εικόνα από τα χρυσάνθεμα μου να γεμίσουμε χρώμα!

Τι όμορφη φωτογραφία έβαλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τα χρυσανθεμάκια σου είναι τόσο ζωντανά λες και θα απλώσουμε το χέρι να τα πιάσουμε.

Πηγα κ στην διαιτολογο χτες κ παρολο που ειμαι εν αναμονη περιοδου με τρλο φουσκωμα με εδειξε μειον 1,5 ! Αντε σιγα σιγα κατι γινεται!

Μπράβο Τζένη για την τόσο καλή σου προσπάθεια και τη "διαγωγή" που έδειξες μπροστά στους πειρασμούς. Εύχομαι να φτάσεις στο στόχο σου όσο πιο σύντομα πρέπει.

Αχ βρε Εβιρι προσεχεις και τη λεπτομερεια (μιλαω για το πιατακι με το αλατοπιπερο)...

:D:D:D:D

Σημερα εφτιαξα φακες που ταιριαζουν με τον καιρο.

Ταυτιστήκαμε.

Έσκασε την Κυριακη και το πρωτο του δοντακι.

Αααα το κουνελάκι μωλέ!!!!!!!!!!!:D:D:D

Α δε σας ειπα εφτιαξα και λιγη ποσοτητα λικερ ροδι για δοκιμη. Καλο βγηκε πιστευω οπότε θα φτιαξω κι αλλο.

Γεια στα χέρια σου Φωτεινή.

Σε καποιους ανθρωπους εχω σκοπο να κανω χειροποιητα δωρα φετος τα Χριστουγεννα.

Αχ από τώρα φαντάζομαι ένα ωραιότατο κατακόκκινο λικεράκι ρόδι μέσα σε ένα διάφανο μπουκάλι με ένα χρυσό φιόγκο και κάποιο κρεμαστό χριστουγεννιάτικο στολιδάκι στο λαιμό του για δωράκι. Εγώ αν το έπαιρνα θα το εκτιμούσα πάρα πολύ.

Φωτεινή μου έχεις πολύ ωραία ιδέα.

Καλημέρα! Για σήμερα έμειναν λαζάνια από χθες, ο Δημήτρης μου δε έφαγε μια κομματάρα ...να! Δεν το περίμενα να φάει σπανάκι... Αλλά απ'ότι μου είπαν και στο χωριό έφαγε σαλάτα μπρόκολο... έπαθα πλάκα...

Τζενάκι σε χρειάζομαι, θέλω να σε ρωτήσω το εξής: Τη ζύμη για τα λουκανικο-τυροπιτάκια μπορώ να τη φτιάξω από σήμερα, να τη βάλω στο ψυγείο, αν χρειάζεται και να την ανοίξω αύριο το απόγευμα; Αν τη βάλω στο ψυγείο, πόση ώρα πριν θα πρέπει να τη βγάλω;

Φωτεινή, μπράβο για το λικέρ! Πολλοί γνωστοί μου το έφτιαξαν φέτος και ξετρελάθηκαν με τη γεύση του. Ωραία η ιδέα σου για δώρο, θα εκτιμηθεί πολύ!

Μπράβο και για το δοντάκι. Εμείς ακόμα... αλλά γενικά τα δόντια σε μας έρχονται καθυστερημένα, να φανταστείς ο Δημ. έβγαλε το πρώτο 16 μηνών! Βέβαια, δεν είχε πρόβλημα, τα τρωγε όλα, χαχαχα...

Η μεγάλη δεν τρώει τα φαγητά του σταθμού επειδή δεν της αρέσουν ή επειδή τα σιχαίνεται; Τρώει μόνο συγκεκριμένα πράγματα;

Εβιρούλα μου, Αγγελικούλα, Νίνα μου, λοιπές κοπέλες είστε καλά; Τις καλημέρες μου. Πάω να ζυμώσω.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα καλημερα!

τι κανετε φιλεναδιτσες μου?

Φωτεινη μεγεια το δοντακι!! Σιδερενιο να ειναι!! Αντε θελουμε χαλβαδακι σιμιγδαλενιο τωρα για κερασμα μην νομιζεις πως θα σε αφησουμε ετσι! εμνα κ οι 2 5 μηνων βγαλανε τα πρωτα δυο δοντακια.

Κ ο αντρας μου κ ο γιος βεβαιως βεβαιως δεν τρωνε τα φαγητα με κρεμα γαλακτος καθολου. Η μονη εξαιρεση ειναι τα λαζανια με το σπανακι που τρελαινονται κ πολυ σπανια το σουφλε.

Ωραιες ειναι κ οι φακουλες.Θα φαει σιγα σιγα κ η μικρη θελει τον χρονο της.Καλα κανεις κ της εχεις φαγακι μωρε δεν μας παει η ψυχη να μενουν νηστικα τα καημενα.

Αν θες πες μας πως φτιαχνεις το λικερ ροδι πρεπει αν ειναι πολυυυυ ωραιο κ κανει κ τελειο χρωματακι!

Αρετουλα μου δεν το εχω φτιαξει ποτε απο την προηγουμενη μερα για να ειμαι ειλικρινης.Αλλα νομιζω αν το βγαλεις μιση ωριτσα αντε μια πιο πριν να μαλακωσει λιγο δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Ολες οι ζυμες κρατιουνται στο ψυγειο γιατι οχι κ αυτη?Αλλα να το κλεισεις καλα με διαφανη μεμβρανη μην σου σκληρηνει κ πιατσει σαν κρουστα απο τον αερα του ψυγειου.

Να σε ρωτησω κ εγω τα λαζανια προχτες τα εβρασες η αβρατσα τα εβαλες? Εμενα το απο πανω χτες στις ακρες ροδισε λιγο αλλα νομιζω ηταν επειδη δεν ειχα κλεισει πολυ καλα το αλουμινοχαρτο .

Γεια σου Εβιρακι μου χρυσοχερα μου!! Φακουλες κ εσυ ε? μια χαρα ωραιοτατες!!

Εγω για σημερα εφτιαξα τα λαζανια με σπανακι κ ανθοτυρο-φετα για τους 2 αντρες , αρνακι με λαχανικα κ λιγο αστερακι για το ζουζουνι κ για μενα ειχε μεινει απο προχτες κοτοπουλο ψητο που ειχα κανει στην σακουλα κ θα το φαω με σαλατα λαχανο-καροτο.

Α δεν σας ειπα, σημερα πηγα το παιδι στο νηπιο κ ηταν ολοι αναστατωμενοι.Ρωταω τι εγινε κ μαθαμε πως τα ξημερωματα διαρυξανε το σχολειο κ ειχαν σπασει τζαμαριες κλπ κ μεχρι εκεινη την ωρα ακομα περιμεναν την αστυνομια που ειχε γινει αφαντη.Εννοειται πως μας γυρισανε πισω κ δεν θα γινει σημερ μαθημα αλλα λεω που φτασαμε βρε κοριστια, να ληστευουν νηπιαγωγεια!! κ τι να παρουν μαρκαδορους?

Τα λεμε αργοτερα κοριτσια !

Καλημέρες!!:P

Χαίρομαι πολύ που σας άρεσαν τα χρυσάνθεμα! έχω 5 χρωμάτων φυτά και έχουν ανθίσει όλα μαζί:D είναι υπέροχα αυτή την εποχή!

ARNIKOL πολύ σε χαίρομαι που ζυμώνεις, με τόσα παιδιά και υποχρεώσεις! εγώ δεν το επιχειρώ, καθώς ο σύζυξ θέλει φρέσκο ψωμί κάθε μέρα...οπότε προτιμούμε το φούρνο της γειτονιάς.

ggeny η πετυχημένη δίαιτα είναι αυτή που δεν πεινάς και χάνεις συγχρόνως... οπότε ο διαιτολόγος σου πρέπει να κάνει πολύ καλή δουλειά... και φυσικά εσύ ακόμα καλύτερη, που δεν παρεκκλίνεις:tongue:

Φωτεινή πολύ ωραία η ιδέα σου για το λικέρ...μήπως να το κάνω και εγώ? για πες συνταγή!

Σήμερα θα κάνω κρεατόσουπα... μπορώ να φάω λίγο κρέας σιγά σιγά, όπως και λαχανικά βραστά... προς το παρόν μαγειρεύω για την σκυλίτσα μου που τρώει τον αγλέορα(έτσι γράφεται άραγε?)! έχει και 8 στοματάκια να θρέψει:P

Την καλημέρα μου σε όλα τα κορίτσια!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...