Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα,ναι πρώτη φορα,ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σας,δεν περνανε οι μερες για να φτασω στην εμβρυομεταφορα με τιποτα!

Αποφασίσαμε να βάλουμε 2 δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό εκ του αποτελεσματος θα κριθει αλλα και ο γιατρος αυτο προτεινε κ μας βρηκε συμφωνους,αληθεια μου δινετε ολες τοση δυναμη.🥰

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια κ καλη βδομαδα να εχουμε!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για την βοηθεια! Ολα πηγαν καλα κ περασαμε υθπεροχα , το καταευχαριστηθηκαμε.Το μεσημεριναο τραπεζι τελειωσε στις 8 το βραδυ!!

Κουραστηκα πολυ ειναι η αληθεια το Σαββατο κυριως την Κυριακη οχι τοσο γιατι ειχαμε κ το καθαρισμα του σπιτιου ,προετοιμασια φαγητων,δραστηριοτητες του παιδιου το πρωι τα ξερετε.Απο την κουραση 2 βραδυα δεν μπορω να κοιμηθω...

αλλαξε λιγο το πλανο κ δεν καταφερα να κανω σ[ανακοπιτα γιατι δεν βρηκα το φυλλο που την φτιαχνω κ δεν υπηρχε περιπτωση ν ακατσω να ανοιξω κ φυλλο εετσι εκανα τυροπιτακια κουρου που τα τσακισανε κ δεν εκανα σπετζοφαι γιατι ανοιξα το λουκανικο κ καπως μου μυριζε περιεργα κ το πεταξα.Κ αντι για κανελονια με κιμα εκανα λαζανια με κιμα για να μην εχω την φασαρια να τα γεμιζω κ να μου παιρνει χρονο. Ολα γινα πολυ καλα αλλα αν δεν ειχαι ετοιμασει απο τυο Σαββατο τον κιμα,τα τυροπιτακια,τζατζικι κ την ζυμη για τα κξεφτεδακια δεν νομιζω να προλαβαινα χτες.Το γλυκο επισης εκανα το παντεσπανι την Παρασκευη κ το γεμισα τελειωσα Σαββατο πρωι πρωι ετσι εδεσε κιολας κ εγινε πολυ καλο.Ο Γιος μου ξετρελαθηκε.

Το Σαββατο μαγειρεψαα σνιτελ με πατατες τηγανιτες για ον αντρα μου κ τον μεγαλο μου γιο ,ψαροσουπα για το μικρο κ γι αμενβα τσιπουρα με σαλατα λαχανο.Για σημερα εμεινε ενα κομματακι λαζανια για το παιδι, ο αντρας μου θα φαει κρεας κ τυροπιτακια κ εγω κοτοπουλο με σαλατα.Εκανα κ για το μικρο λιγα απο τα κεφτεδακια που μειναν τα κοκκινισα κ εριξα μεσα πεπονακι .

Εβιρακι τι ωραιο κρεατακι ειναι αυτο!!! Παναγια μου !! πως το φτιαχνει πες μας!!!!Ποσες ωρες το εψηνε?

Φωτεινουλα κ εγω αυτο το θεμα ειχα χτες το βραδυ τι να μαγειρεψω σημερα μιας κ εχω αφησει ενα σωρο ασιδερωτα για οταν παω σπιτι.Ετσι λεω να κανω ενα αρακα γρηγορο να ξεμπερδευω.Φωτεινη μου εσυ εχεις τον Γιαννακη που ειναι πολυ μωορ ακομα κ δεν σε αφηνει να κανει κ πολλα πολλα. Κ εγω μην νομιζες πως αυτα τα κανω καθε μερα κ δεν θελω να τα κανω γιατι μου τρωνε χρονο απο τα παιδια ....

Εβιρακι θα το δουμε αραγε ποτε αυτο το συστημα υγειας εδω στην Ελλαδα???

Αγγελικη,Νινα,Αρετη καλημερα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλό μεσημέρι και καλή εβδομάδα μαγειροκόριτσα!

Το μενού του Σαββατοκύριακου είχε ως εξής:

To Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε αθερίνα τηγανιτή με χόρτα ενω το βράδυ παραγγείλαμε σουβλάκια. Το απόγευμα έφτιαξα κι ένα κέικ με κομματάκια κουβερτούρας και το πασπάλισα με άχνη ζάχαρη για να έχουν και τα παιδιά για το σχολείο σήμερα. Μόλις και μετά βίας έμειναν δύο κομμάτια για να τα πάρουν μαζί τους το πρωί!

Τη Κυριακή το μεσημέρι μαγείρεψε η πεθερά μου μπριζολίτσες λαιμού στον φούρνο και τις συνοδέψαμε με πατάτες τηγανιτές. Είχε φτιάξει και πρασόπιτα με τυρί την οποία όμως τσάκισα το βράδυ καθώς το μεσημέρι είχα φάει τόσο πολύ που δεν πηγαινε κάτω!

Για σήμερα έχω μαγειρέψει σουπιές γιαχνί και θα τηγανίσει πατατούλες η πεθερά μου να φάνε τα παιδιά.

Τζενάκι χαίρομαι που το τραπέζι σου στέφθηκε με επιτύχια! Χαλάλι η κούραση!

Εβιράκι στο έχω ξαναπεί, είστε οικογενειακώς χρυσοχέρηδες! Έγραψε πάλι ο Έβιρος!

Φωτεινούλα αυτό με το τι θα μαγειρέψω την επόμενη μου έχει τύχει άπειρες φορές! Τον τελευταίο καιρό όμως ανοίγω διάφορα βιβλία μαγειρικής που έχω και παίρνω ιδέες!

Αρετούλα φιλάκια, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας!

Νίνα από πότε θα ξεκινήσεις να τρως από όλα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας ξανα!

Λοιπον σημερα εφτιαξα ενα φαγητο που δεν ειχα ξαναφτιαξει και για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα ξαναδοκιμασει. Ψαχνοντας λοιπον το πρωι τι να μαγειρεψω κι εχοντας στο ψυγειο μου καμποσο χωριατικο λουκανικο που εχει αγορασει απο καποιον γνωστο του ο αντρας μου βρηκα μια συνταγη που ηταν σαν γιουβετσακι με λουκανικο ομως αντι για κρεας. Ηταν ευκολη και αρκετα γρηγορη και την εκανα. Λοιπον μας αρεσε πολύ και κατοχυρωθηκε. Στο μεταξυ εχει μεινει μια μεριδα για αυριο οπότε και με τα χθεσινα αυριο γλιτωνω μαλλον το μαγειρεμα καθως θελω να κανω αλλες δουλιτσες. Νοιωθω ωραια γιατι εφτιαξα κατι διαφορετικο και βγηκε και καλό.

Τζενακι ευχαριστω που με δικαιολογεις λογω Γιαννακη αλλά δεν ειναι και απολυτα σωστο αυτο. Πρεπει να βρω τους ρυθμους μου γιατι θα ερθει το πληρωμα του χρονου που θα επιστρεψω στη δουλεια. Τι θα γινει τοτε; Άσε που υπαρχει περιπτωση να ειμαι και μονη μου στο νησι. Το μονο που πραγματικα με δικαιολογει ειναι η απουσια 2 ετων απο το σπιτι. Προσπαθω να συνεφερω προβληματα που μαζευτηκαν αυτα τα χρονια και με αποσυντονιζει λιγο.

Φιλακια και καληνυχτα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα κορίτσια.

genny τί ωραία που τα κατάφερες τόσο καλά! αυτή η κούραση αποζημιώθηκε με την επιτυχία του τραπεζιού, νομίζω! πάντα τέτοια!:tongue:

ΦΩΤΕΙΝΗ763 πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα, θα βρεις τους ρυθμούς σου... καμιά φορά δεν φορτσάρουμε αρκετά, μέχρι να πιεστούμε... αλλά μετά, πάνε όλα ρολόι! ωραία η ιδέα σου με τα λουκάνικα:P

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 σε 2 βδομάδες μάλλον θα μπορώ να τρώω από όλα:wink: εντωμεταξύ με έχει πιάσει μία πείνα... μία λαιμαργία, να την πω... θέλω να φάω τα πάντα... ενώ μέχρι τώρα, ήμουν χαλαρή... τσάκισα πριν λίγο ένα σακουλάκι γαριδάκια! ελπίζω να μη μου βγεί σε κακό;)

Σήμερα έκανα ψαρόσουπα με κοκκινόψαρο... έβαλα και λίγα καροτάκια δειλά δειλά μέσα.

Καλή σας νύχτα!

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Δε μαγείρεψα σήμερα καθώς έμεινε αρκετό φαγητό που με μια σαλάτα μας χόρτασε.

Τι μου κάνεις νυχτιάτικα..!!!!

Δεν πιστεύω να έκανες έφοδο στο ψυγείο!!!!!!!!:P

Σας ευχαριστω πολυ ολες για την βοηθεια! Ολα πηγαν καλα κ περασαμε υθπεροχα , το καταευχαριστηθηκαμε.Το μεσημεριναο τραπεζι τελειωσε στις 8 το βραδυ!!

Μπράβο Τζένη για όλα τα υπέροχα πράγματα που έφτιαξες και την επιτυχία που είχες. Για να φύγουν έτσι αργά οι καλεσμένοι θα πει ότι και το φαγητό τους άρεσε πολύ (μα είσαι γνωστή χρυσοχέρα) και η παρέα σας ήταν καταπληκτική.

Το Σαββατο μαγειρεψαα σνιτελ με πατατες τηγανιτες για ον αντρα μου κ τον μεγαλο μου γιο ,ψαροσουπα για το μικρο κ γι αμενβα τσιπουρα με σαλατα λαχανο.

Και πάλι έκανες αρκετά πράγματα παρόλο που είχες τις ετοιμασίες για την επόμενη μέρα.

Εβιρακι τι ωραιο κρεατακι ειναι αυτο!!! Παναγια μου !! πως το φτιαχνει πες μας!!!!Ποσες ωρες το εψηνε?

Είναι τόσο απλό και τόσο νόστιμο παράλληλα που θα πρέπει μια μέρα να το φτιάξεις. Το κρέας μπαίνει σε εντελώς άδειο ταψί, το αλατοπιπερώνουμε και το ψήνουμε στους 150ο ανάλογα με το βάρος του. Αυτό που βάλαμε εμείς ήταν 2.5 κιλά κι έκανε από τις 09:00 μέχρι τις 14:00 να γίνει. Την τελευταία ώρα περίπου ή έστω το τελευταίο 40λεπτο το σκέπασα με λαδόκολλα για να μην καεί.

Το ψήσιμο είναι πολύ καλύτερο σε χαμηλή θερμοκρασία. Ο χρόνος που θα κάνει είναι ανάλογος του βάρους του κρέατος και της θερμοκρασίας που θα το ψήσουμε. Θα το καταλάβεις καλύτερα με το μάτι.

Εβιρακι θα το δουμε αραγε ποτε αυτο το συστημα υγειας εδω στην Ελλαδα???

Ίσως όταν το δούμε αυτό το σύστημα οι άλλοι να έχουν προχωρήσει στα ολογράμματα.

εντωμεταξύ με έχει πιάσει μία πείνα... μία λαιμαργία, να την πω... θέλω να φάω τα πάντα... ενώ μέχρι τώρα, ήμουν χαλαρή... τσάκισα πριν λίγο ένα σακουλάκι γαριδάκια! ελπίζω να μη μου βγεί σε κακό;)

Νομίζω ότι δεν έκανες καθόλου καλά, αλλά ελπίζω κι εγώ το ίδιο με σένα.

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Για σήμερα μουσακά και παπουτσάκια από Κυριακή. Ζύμωσα και ψωμάκι, έφτιαξα και κέικ με πορτοκάλι και για αύριο λέω να φτιάξω λαζάνια πρώτη φορά με σπανάκι και φέτα. Φιλιά σε όλες!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε?

Νινακι που εισαι, πες μας τι εγινε μετα τα γαριδακι. Σε καταλαβαινω βρε κοριτσι να θες να φας κ να μην μπορεις κ εγω ετσι ειμαι τωρα με την διαιτα,χτες δεν αντεξα περιμενω κ περιοδο κ εκανα μια μικρη παρασπονδια ......

Εβιρακι μου σιγουρα θα το κανω το κρεατακι σου.Ο πεθερος μου λεει οτι υπολογιζουμε 1 ωρα για καθε κιλο κρεατος κ στο τελος προσθετουμε αλλη μια ωρα.Δηλαδη για 2 κιλα κρεας θελουμε 3 ωρες ψησιμο αλλα εγω βλεπω πως πολλες φορες παιζει ρολο κ το κομματι του κρεατος. Θα το κανω οπωσδηποτε !!! Σε ποια θεση στο φουρνο το ψηνεις χαμηλα στην πρωτη η στην μεση? ααα κ κατι αλλο, γι αθυμησε μου τι κομματι χοιρινο παιρνουμε?

Τωρα που το θυμηθηκα το ειχα φαει ετσι σε φιλους μας κ ειχαμε παθει πλακα ολοι μας!!

Φωτεινη μου μην αγχωνεσαι θα τους βρεις σιγα σιγα τους ρυθμους σου κ ολα θα πανε καλα. Ειναι λογικο βρε κοριτσι να αποσυντονιστεις αν δεν εισαι καπου σταθερα κ πηγαινοερχεσαι. Πολυ ωραιο ακουγεται το φαγακι σου θα το δοκιμασω !! Κ εγω δεν το εχω φαει ποτε ουτε εχω ξαναακουσει πως γινεται ετσι.Επισης εδω εχω δει πως φτιαχνουμε κ λουκανικο με πατατες στην κατσαρολα με ντοματουλα κ αυτο πρεπει να ειναι ωραιο κ τρωγεται κ την επομενη μερα ανετα.

Αρετηηηηη αχχχχ μαρη τι φαγακια ειναι αυτα ... τα σαλια μου τρεξανε!!! κ μου αρεσει που το λες ετσι απλα μουσακα κ παπουτσακια κ ψωμι ζυμωτο λες κ εφτιαξες πατατες με αυγα!!! μπραβο χρυσοχερα!!

Λαζανια με σπανακι θα κανω κ εγω αυριο γι ατον λοχο κ θα σου προτινα να μην βαλεις σκετη φετα αλλα φετα-ανθοτυρο με λιιιιγο περισσοτερο στην αναλογια ανθορυτο, τα κανω πολυ συχνα κ γινονται τρελα!

Για σημερα μαγειρεψα εναν απλο κ ταπεινο αρακα με πατατουλες.καροτα δεν ειχα δεν εβαλα.Κοριτσια πρπ να παω φευγοντας απο την δουλεια οπωσδηποτε σμ γιατιε χει αδειασει το ψυγειο μας δεν εχουμε τιποτα... Παρασκευη πληρωθηκαμε κ ο δικος μου μισθος εχει ηδη φυγει σε παγια κ εχουμε αρχισει του συζυγου ... να δουμε πως θα βγει ο μηνας.....εχουμε ξετιναχτει βρε κοριτσια τι ειναι αυτο το πραγμα καθε μερα πληρωνουμ,δινουμε σταματημο δεν εχουν.Κ δεν χρωσταμε κ πουθενα τυπου δανεια .... ψυχοπλακωμα μας επιασε χτες .... παλι καλα που εχουν τα παιδια λεφτα που τους δωσαν οι παππουδες για κατι ρουχαλακια που θελουμε που φτασαμε..

Καλημερούδια μαγειροκόριτσα!

Για σήμερα τρώμε κριθαράκι με κιμά. Χθες σχόλασα 6,30 το απόγευμα και μέχρι να πάω σπίτι πήγε 8 παρά! Δεν είχα την διάθεση να μαγειρέψω φασολάκια όπως είχα προγραμματίσει κι έτσι έβγαλα τον κιμά από την κατάψυξη που τον είχα ήδη μαγειρεμένο και σήμερα η πεθερά μου θα τον βάλει στον φούρνο με κριθαράκι και θα φάνε τα παιδιά. Και σήμερα όμως η μέρα μου θα είναι γεμάτη καθώς ναι μεν σχολάω στις 2,30 αλλά 3,30 έχω ραντεβού για να βάψω μαλλί καθώς η άσπρη τρίχα φωνάζει από μακρυά και μετά στις 6 έχουμε συνάντηση στο σταθμό του μικρού με παιδοψυχολόγο. Κοινώς πριν τις 8 δεν θα πάω σπίτι ούτε απόψε! Ευτυχώς άυριο έχω άδεια για να πάω στο σχολείο της μεγάλης οπότε πριν ξεκινήσω θα βάλω να φτιάξω τα φασολάκια για να έχω ξεμπερδέψει με το φαγητό.

Φωτεινούλα όπως σου είπε και η Νίνα πολλές φορές όταν ζοριζόμαστε βρίσκουμε τους ρυθμούς μας γρηγορότερα!Θα την βρεις την σειρά σου μην ανησυχείς!

Νίνα πως είσαι σήμερα? Ελπίζω να μην σε πείραξαν τα γαριδάκια!

Εβιρι έχεις δίκιο! Σε οσο πιο χαμηλή θερμοκρασία ψήνεται το κρέας τόσο πιο νόστιμο γίνεται!

Αρετούλα μου καλημέρα!

Τζενάκι δυστηχώς δουλεύουμε για να πληρώνουμε φόρους και λογαριασμούς! Εκεί μας κατάντησαν...

Κοριτσάκια σας φιλώ για την ώρα, να πάω να δουλέψω και λίγο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τζενάκι μην εντυπωσιάζεσαι! Τα παπουτσάκια και ο μουσακάς είναι από την πεθερά μου. Το ψωμί και κέικ από μένα. όσο για τα λαζάνια σκέφτομαι να βάλω φέτα και γκούντα αλλά τώρα που το λες μπορεί να βάλω και λίγο ανθότυρο, μου αρέσει! Ευχαριστώ για την ιδέα!

άσε για τα λεφτά, γιατί κάτι με πιάνει... ούτε εμείς δάνεια, τπτ και πάλι στα πάγια φεύγει ένας μισθός. Δε βγαίνουμε έξω, δεν πάμε πουθενά, δεν ψωνίζουμε γενικώς, μόνο για τα παιδιά. Βγήκαμε και εκτός προϋπολογισμού με τη βάφτιση... Κουράγιο!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα Αγγελικουλα μου!! Πολυ ωραιο ειναι κ το κριθαρακι με τον κιμα μην σκας καθολου.Κ παλι καλα που ειχες κ τον κιμα ετοιμο! Πωπω τρεχες πολυκ εσυ βρε κοριτσι, σαν τον βεγγο ολη μερα τρεχουμε τρεχουμε τρεχουμε κ σταματημο δεν εχουμε. Κ εγω θελω να παω να ψωνισω στα μικρα τωρα που βαλανε εκπτωσει κ δεν ξερω ποτε καθε απογευμα ειμαι φουλ...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου δεν γινόταν να το αφήσω άλλο το μαλλί! Έχω πάρα πολλά άσπρα μαλλιά και επιβάλεται κάθε 1,5 με 2 μήνες περίπου να τα βάφω! Αν δείτε την ρίζα μου θα καταλάβετε!!!!

Αρετούλα ευτυχώς που σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν και οι πεθερές να μας βοηθούν με το θέμα φαγητό!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

παλι καλα που εχεις κ την πεθερα κοριτσακι μου σε εχει σωσει !!! τελικα υπαρχουν κ καλες πεθερες!

Εγω θα σου ελεγα οχι γκουντα δεν πολυ-παει στο σπανακι αλλα γουστα ειναι αυτα.

Εγω τσιγαριζω λιγο το σπανακι μαζι με πρασα,κρεμμυδι φρεσκο κ ενιοτε αν εχω σεσκουλα η αλλο μυρωδικο κ τα αφηνω λιγο να κρυωσουν.μετα ριχνω την φετα τριμμενη με το χερι μαζι με το ανθοτυρο κ τα ανακατευω.

Στρωνω μια στρωση λαζανια ,μειγμα σπανακι-τυρι,λιγη κρεμα γαλακτος.το κανω αυτο συνηθως 3 φορες κ τελειωνω με λαζανια.Ριχνω απο πανω την κρεμα γαλακτος που εχει περισεψει κ σκεπαζω το πυρεξ πολυ καλα με αλουμινοχαρτο.Ψηνω σκεπασμενα κανα μισαωρο κ μετα βγαζω το αλουμινοχαρτο ,ριχνω τυρια τριμμενα οτι εχω,συνηθως ρεγγκατο με κατι αλλο ( εδω μπορεις να βαλεις την γκουντα αν θες) κ το ψηνω κανα 10λεπτακι ακομα.

Αγγελικη κ εγω τα βαφω.Το καλοκαιρι ειδικα με τα μπανια στην θαλασσα γινονται χαλια μαυρα ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...