Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ερώτηση.

την φασολάδα πόσο την αφήνετε στη χύτρα;

τα βάζετε όλα μαζί; κ το σέληνο κ την σάλτσα;

Εγώ τα βάζω όλα μαζί και το αφήνω κανά μισάωρο για να βράσουν καλά τα φασόλια, και μετά το αφήνω με ανοιχτό καπάκι να πάρει μια βράση για να χυλώσει!

Πρώτη φορά θα το επιχειρήσεις;

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εγώ τα έβαζα όλα τα υλικά στη χύτρα από την αρχή και τα έβραζα 20΄. Όμως πρώτα νερόβραζα σκέτα τα φασόλια σε ανοιχτή χύτρα για 5΄-10΄, πετώντας το νερό μετά το βράσιμο.

Διαφημίσεις

να ρωτησω κ εγω κατι,οταν μαγειρευτ φασολαδα στην χυτρα δεν χρειαζ να τα βαλετε απο βραδυς στο νερο για να μαλακωσουν?

Κι εγώ την ίδια τακτική με τη Ρούλα χρησιμοποιώ!

Και γίνονται τέλεια!

4Suap3.png

καλημέρα!

δεν τα έβαλα από το βράδυ, γιατί δεν πρόλαβα...δικαιολογίες φτηνές. συνήθως τα βάζω.

ωστόσο αφού τα διάλεξα, έπλυνα, πήραν μια βράση, πέταξα το νερό κ αφού τα έβαλα όλα τα υλικά μαζί τα έβρασα 30 λεπτά. μετά σε δυνατή φωτιά με ανοιχτή κατσαρόλα για να χυλώσουν 5 λεπτά ακριβώς. υπέροχη!

ήμουν βόδι που δεν την χρησιμοποιούσα τόσα χρόνια. μιλάμε σώθηκα!

καλημέρα!

δεν τα έβαλα από το βράδυ, γιατί δεν πρόλαβα...δικαιολογίες φτηνές. συνήθως τα βάζω.

ωστόσο αφού τα διάλεξα, έπλυνα, πήραν μια βράση, πέταξα το νερό κ αφού τα έβαλα όλα τα υλικά μαζί τα έβρασα 30 λεπτά. μετά σε δυνατή φωτιά με ανοιχτή κατσαρόλα για να χυλώσουν 5 λεπτά ακριβώς. υπέροχη!

Μπράβο, ωραία! Σώθηκες πράγματι... Καλοφάγωτη, τη σηκώνει και ο καιρός σήμερα τη φασολαδίτσα...

Για σήμερα αρακά, άύριο φακές και μετά ό,τι πει η διαιτολόγος..:D

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα φιλεναδιτσες!

ενταξει το λαπτοπακι μου.. επανηλθε!!

σημερα λογω καιρου φασολαδιτσα και εγω, τα βαζω αποβραδις σε καυτο νερο και την αλλη μερα τα βραζω μια φορα για κανα 10' πεταω το νερο και μετα βαζω ολα τα υλικα και βραζω για κανα 20' στην χυτρα φυσικα!

τελος τα βαζω και στο φουρνο για χρωματακι.

Kαλημέρα κορίτσια!

καλημέρα!

Είδες; Άλλο πράγμα η χύτρα σου λύνει τα χέρια στην κυριολεξία!!!;)

Για σήμερα λοιπόν λαχανόριζο και μακαρονάκι κοφτό στην κατσαρόλα ζουμερό ζουμερό!!

4Suap3.png

Διαφημίσεις

καλημερουδιααααααααααααααααααααααα!!!σημερα που γυρισε ο καλος μου θα κανω πατατουλες στον φουρνο με λεμονακι,ρυγανι,μπολικο πιπερι κ λαδακι δικο μας απο Χαλκιδικη!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...