Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 37 λεπτά , Nima21 είπε:

Καλησπέρα!

Μια που λεμε για τις αντιπηκτικές και τα σαλοσπιρ παρουσιασε κάποια κοπέλα καμια περιεργη αιμορραγια στον οδοντιατρο κλπ; Θελω ας πουμε να κανω καθαρισμο και φοβαμαι μην πάθω αιμορραγια! Απο το κεντρο μου ειπαν απλως να ενημερώσω τον οδοντίατρο για την αγωγή και να μην ανησυχώ! Ειμαι φοβιτσιαρα και το εχω κανει λιγο μεγαλο στο μυαλο μου! Προς το παρον παιρνω σαλοσπιρ μονο, το οποιο θα το σταματήσω μολις ξεκινησω την ivor!  

Για καθαρισμό μόνο δεν έχεις πρόβλημα . Μόνο άμα είναι να γίνει εξαγωγή Κ τέτοια πρέπει να το σταματήσεις . Τώρα ο καθαρισμός είναι σαν γρατσουνια ας πούμε δεν είναι θέμα με τις αντιπικτικες. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Σήμερα φάγαμε πίτσα εκτός σπιτιού.

Να σου πω: πολλές φορές μας λέει ότι βλέπει το Χριστούλη στον ύπνο του. Αλλά είχε και συνέχεια το όνειρο τώρα το βράδυ...

Εγώ: Πες Χρηστάκο στο μπαμπά το όνειρο που είδες. Το είπε.

Χ: Μου είπε και κάτι άλλο ο Χριστούλης.

Ε: Τι σου είπε;

Χ: Ότι αν με ξαναμαλώσετε, θα σας βάλει τιμωρία! :lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα έχει πολύ πλάκα, αλλά μου αρέσει πολύ που βλέπει το Χριστό. Έχει και το όνομά Του, καλά λέω εγώ......

Εβιρί, έχει ένα θέμα αυτό το παιδί μου με τη θρησκεία από πιο μικρό. Καταρχήν κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις... άντε τώρα να απαντήσεις απλά ώστε να χωρέσει ο Χριστός στο μυαλό ενός παιδιού. Δηλ. πολλές φορές με φέρνει σε δύσκολη θέση, γιατί δεν ξέρω τι να του πω και πώς να του το πω. Το άλλο που είχε συμβεί. Είχαμε πάει μια φορά σε ένα μοναστήρι και είχε κάποια λείψανα που προσκυνούσε ένα γκρούπ πριν από μας. Πήγαμ εμείς τελευταίοι και βάζαμε και το Χρηστάκο και προσκυνούσε. Και καθώς φτάναμε στο τέλος έδειχνε επίμονα ένα λείψανο (το τελευταίο συγκεκριμένα) και έλεγε "αυτό, αυτό!" (πωπω ανατριχιάζω που το θυμάμαι). Εμείς δεν καταλάβαμε, δε δώσαμε και σημασία και μας είπε ο καλόγερος: "Είδατε που τα παιδιά έχουν το Θείο Πνεύμα μέσα τους; Ξέρετε τι είναι αυτά; Αυτά είναι τα οστά των νηπίων που έσφαξε ο Ηρώδης". Απίστευτο ε;

Τα διαβάζω με μεγάλη χαρά αυτά που γράφεις για το μικρό Χρήστο. Μπράβο στο παιδί που έχει τη Θεία Χάρη μέσα του, μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Εύχομαι να έχει πάντα την ευλογία Του.

Καλημέρα κι απο μενα!

Καλά εγω το εχω ξανακουσει οπότε δεν μου κανει εντυπωση. Παλια ειχαν προσπαθησει να το κανουν εδω στις τραπεζες ωστε ο κοσμος να μαθει να χρησιμοποιει περισσοτερο τα ΑΤΜ, τα ΚΑΣ ή το web banking και να μην απασχολουν υπαλληλους αλλά ειχε προκυψει νομικο κωλυμμα και δεν τα καταφεραν. Παντως ειναι η κοστολογηση εργασιας του υπαλληλου σε όλο της το μεγαλειο!

Εμένα μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση όταν το πρωτοάκουσα. Σκεφτόμουν ότι μα καλά αφού ο υπάλληλος είναι διορισμένος από το κράτος ή την εταιρεία του με αυτό το σκοπό και πληρώνετε γι' αυτό από τους εργοδότες του, γιατί θα πρέπει να πληρώνεται κι από τον πελάτη/πολίτη;

Η μικρη εκανε τα ξημερωματα ξανα πυρετο και δεν την εστειλα παλι παιδικο και κρατησα και τον μικρο οτι ειναι μπουκωμενος (τι να της πω...). Δεν τρωει και πολλα για να αναρρωσει πιο ευκολα...

Τι γίνεται βρε παιδί μου και της κρατάει τόσο καιρό;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες! Να χαίρομαι το Δημητράκη μου! Φιλιά σε όλες!

Υ.Γ: Πάω να φτιάξω παστιτσάκι για μας και κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο που μου παρήγγειλαν από κάτω.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλησπέρα κορίτσια.

Καταρχήν χρόνια πολλά σε όλους του εορτάζοντες:Parnikol και genny να τους χαίρεστε!! πάντα καλότυχοι και ευτυχισμένοι:tongue: υπάρχει κανείς άλλος που τον ξέχασα? ελπίζω όχι.

Kαι πανω που ειχα παρα πολυ καιρο να μπω,διαβασα τα ευχαριστα!!! Λιαννα με το καλο με κανεναν πονο σου ευχομαι ολα θα πανε καλα!!!

Μπηκα να σας πω και εγω οτι πριν 6 χρονια τετοια ωρα περιπου ετοιμαζομουν για το αρεταιειο καθως ειχα πονακια και εριχνε θεε μου μια βροχη πλυμμηρα οι δρομοι.! Ποτε περασαν 6χρονια σαν χτες μου φαινεται! χρόνια πολλά για το κοριτσάκι σου!! να το χαίρεσαι!

Να σου πω: πολλές φορές μας λέει ότι βλέπει το Χριστούλη στον ύπνο του. Αλλά είχε και συνέχεια το όνειρο τώρα το βράδυ...

Χ: Ότι αν με ξαναμαλώσετε, θα σας βάλει τιμωρία! :lol::lol::lol::lol: χα χα χα ωραίος ο μικρός! σε λίγο θα πει αν δε μου πάρετε το τάδε, ο Χριστουλης θα σας μαλώσει... αχ αυτά κάνουν και μας τρελαίνουν!

κΟΡιτσια ειμαι απο κινητο ειμαι καθοδον για το ρεα εχω συσπασεις καθε 15 λεπτα,να πανε ολα καλα!! οποτε μπορεσω θα σας ενημερωσω με το καλό!! με ένα πόνο:tongue:

Εγώ από μαγείρεμα θα ξεκινήσω από Δευτέρα... σήμερα γύρισα από το νοσοκομείο και δεν επιτρέπεται καμία δουλειά, έως τότε.

Φιλιά και καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο.

Καλησπέρα!

Αρετη και Τζενη εστω και καθυστερημενα να χαιρεστε τα αγορια σας! Να ειναι παντα γερα!

Όσες ειχατε εορταζοντες και εορταζουσες χθες να τους/τις χαιρεστε και να περνατε παντα καλά!

Νινα μου περαστικα και σιγα σιγα τις δουλιτσες! Η υγεια μας πανω απ'όλα ακομα και για τα πιο μικρα!

Αρετουλα να χαιρεστε και τη νεοφωτιστη!

Σε εμας πηγαν ολα καλά. Ο μικρος δεν εκλαψε καθολου και ηταν μες στο χαμογελο. Εχω βγαλει και φωτογραφια το φορεμα (σημερα τα καταφερα) αλλά δεν ξερω πως να ανεβασω φωτογραφια. Όποια κοπελα ξερει ας μου στειλει με πμ το μέιλ της να της στειλω τη φωτογραφια και να την ανεβασει.

Για μαγειρικες θα σας μιλησω ξανα απο αυριο.

Φιλακια και καληνυχτα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Να μας ζήσουν οι νεοφώτιστοι Φωτεινή μου! Ούτε η δική μας έκλαψε παρά μόνο στην κολυμπήθρα. Ο καιρός ήταν τέλειος ε; Πώς τον είπατε το μικρό; Εμείς Γεωργία!

Για σήμερα θα φάμε στην πεθερά μπακαλιάρο σκορδαλιά.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

ARNIKOL και ΦΩΤΕΙΝΗ763 να χαίρεστε τα νεοφώτιστα παιδάκια σας:tongue: να είναι γερά και ευτυχισμένα!!

Φωτεινή σου στέλνω το μείλ μου, να σου ανεβάσω την φώτο.

Καλημέρα και καλή εργασιμη εβδομαδα!

Νινα ευχαριστω για τις ευχες. Στο εστειλα το μέιλ.

Αρετη να μας ζησουν! Πραγματικα ηταν υπεροχος ο καιρος! Ευτυχως γιατι ειχα τη μικρη με λιγο πυρετο και αν ο καιρος δεν βοηθουσε δεν με εσωζε τιποτε. Σε εμας δεν εκλαψε καθολου. Κιχ δεν εβγαλε. Τον ονομασαμε με το σπανιο ονομα Γιαννης.

Χτες ειχαμε σουπιες με σπανακι. Σημερα θα φαμε περισσευματα γιατι εχω κατεβασει χειμωνιατικα και θελω να ασχοληθω με αυτα.

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Επιστροφή στην δουλειά μετά από τετραήμερο για μένα μιά και την Παρασκεύη είχα άδεια.

Αρχικά είχαμε προγραμματίσει να φύγουμε αλλά για λόγους που δεν θα σχολιάσω γιατί φουντώνω, δεν φύγαμε. :mad::mad::mad:

Και έιχε τόσο ωραίο καιρό....

Κάτω από άλλες συνθήκες θα έκανα του κόσμου τις δουλειές αλλά αποφάσισα να μην κάνω τίποτα σαν ένδειξη διαμαρτυρίας!

Το μόνο που έκανα ήταν να φτιάξω χτες γεμιστά για το μεσημέρι και το απόγευμα έφτιαξα κεφταδάκια με κόκκινη σάλτσα στον φούρνο για σήμερα.

Δεν έχω διαβάσει ακόμη τα νέα σας. Ελπίζω να με αφήσουν να το κάνω τώρα! Τα λέμε ξανά σε λίγο...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

κΟΡιτσια ειμαι απο κινητο ειμαι καθοδον για το ρεα εχω συσπασεις καθε 15 λεπτα,να πανε ολα καλα!! οποτε μπορεσω θα σας ενημερωσω

Φαντάζομαι ότι και γέννησες και όλα πήγαν καλά! Περιμένω να διαβάσω τα νέα σου!

Μπηκα να σας πω και εγω οτι πριν 6 χρονια τετοια ωρα περιπου ετοιμαζομουν για το αρεταιειο καθως ειχα πονακια και εριχνε θεε μου μια βροχη πλυμμηρα οι δρομοι.! Ποτε περασαν 6χρονια σαν χτες μου φαινεται!

Άρα είχατε γενεθλιάκια προχθές? Να τα εκατοστήσει το παιδάκι σου!

Τα νεα μας,εχω και τα 3 σκατουλακια μου αρρωστα με πυρετο και βηχα και γενικα τρεξιμο με το σχολειο της Μ διαβασματα,καπου εχω κουραστει να σας πω την αληθεια αλλα που θα παει θα μεγαλωσουν

Θεωρώ πως είστε καλύτερα πία!

Χ: Ότι αν με ξαναμαλώσετε, θα σας βάλει τιμωρία! :lol::lol::lol::lol:

χαχαχχα! Εκμεταλευεται στο έπακρο την επαφή του με τον Χριστό! Παμπόνηρος!!!!

Καταρχήν κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις... άντε τώρα να απαντήσεις απλά ώστε να χωρέσει ο Χριστός στο μυαλό ενός παιδιού. Δηλ. πολλές φορές με φέρνει σε δύσκολη θέση, γιατί δεν ξέρω τι να του πω και πώς να του το πω. Το άλλο που είχε συμβεί. Είχαμε πάει μια φορά σε ένα μοναστήρι και είχε κάποια λείψανα που προσκυνούσε ένα γκρούπ πριν από μας. Πήγαμ εμείς τελευταίοι και βάζαμε και το Χρηστάκο και προσκυνούσε. Και καθώς φτάναμε στο τέλος έδειχνε επίμονα ένα λείψανο (το τελευταίο συγκεκριμένα) και έλεγε "αυτό, αυτό!" (πωπω ανατριχιάζω που το θυμάμαι). Εμείς δεν καταλάβαμε, δε δώσαμε και σημασία και μας είπε ο καλόγερος: "Είδατε που τα παιδιά έχουν το Θείο Πνεύμα μέσα τους; Ξέρετε τι είναι αυτά; Αυτά είναι τα οστά των νηπίων που έσφαξε ο Ηρώδης". Απίστευτο ε;

Αρετούλα μου είναι ευλογημένο το αντράκι σου! Να τον χαίρεσαι!

Καλημέρα κι απο μενα!

καλημέρα Φωτεινούλα!

Καλά εγω το εχω ξανακουσει οπότε δεν μου κανει εντυπωση. Παλια ειχαν προσπαθησει να το κανουν εδω στις τραπεζες ωστε ο κοσμος να μαθει να χρησιμοποιει περισσοτερο τα ΑΤΜ, τα ΚΑΣ ή το web banking και να μην απασχολουν υπαλληλους αλλά ειχε προκυψει νομικο κωλυμμα και δεν τα καταφεραν. Παντως ειναι η κοστολογηση εργασιας του υπαλληλου σε όλο της το μεγαλειο!

Οπότε αφού δεν τα κατάφεραν με τους ταμίες έχουν περάσει αυτά τα έξοδα στις υπόλοιπες συναλλάγες μέσω ΑΤΜ και web banking!

Χτες και σημερα τρεχω σε διαφορες εξωτερικες δουλειες και μου προεκυψε και για αυριο το πρωι. Η μικρη εκανε τα ξημερωματα ξανα πυρετο και δεν την εστειλα παλι παιδικο και κρατησα και τον μικρο οτι ειναι μπουκωμενος (τι να της πω...). Δεν τρωει και πολλα για να αναρρωσει πιο ευκολα...

Θεωρώ πως είστε καλά πιά κι εσείς!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες! Να χαίρομαι το Δημητράκη μου! Φιλιά σε όλες!

Πολύχρονος να είναι Αρετούλα! Τζενάκι να χαίρεσαι κι εσύ τον δικό σου Δημητράκη!

Υ.Γ: Πάω να φτιάξω παστιτσάκι για μας και κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο που μου παρήγγειλαν από κάτω.

Καλησπέρα κορίτσια.

Εγώ από μαγείρεμα θα ξεκινήσω από Δευτέρα... σήμερα γύρισα από το νοσοκομείο και δεν επιτρέπεται καμία δουλειά, έως τότε.

Φιλιά και καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο.

Σιδερένια Νίνα!

Αρετουλα να χαιρεστε και τη νεοφωτιστη!

Αρετούλα είχατε κι εσείς την βάφτιση της μικρούλας? Να σας ζήσει!

Σε εμας πηγαν ολα καλά. Ο μικρος δεν εκλαψε καθολου και ηταν μες στο χαμογελο. Εχω βγαλει και φωτογραφια το φορεμα (σημερα τα καταφερα) αλλά δεν ξερω πως να ανεβασω φωτογραφια. Όποια κοπελα ξερει ας μου στειλει με πμ το μέιλ της να της στειλω τη φωτογραφια και να την ανεβασει.

Να σας ζήσει κι εσάς Φωτεινούλα μου!

Για μαγειρικες θα σας μιλησω ξανα απο αυριο.

Φιλακια και καληνυχτα

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή βδομάδα.

Βάζω τις φωτογραφίες της Φωτεινής, με το υπέροχο φόρεμα της:tongue:... θα ξαναμπώ αργότερα να τα πούμε.

n8af.jpg

0mfo.jpg

Φωτεινούλα όπως σου είπε και η Αρετή μια χαρά σιλουέτα έχεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλησπερα κοριτσακι μου!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας κ εσεις οτι επιθυμειτε !!να χαιρεστε τις οικογενειες σας!Αρετουλα κ εσυ ν αχαιρεσαι τον Δημητρακη σου κ εσυ Αννια το δικο σου που ειχε γεννεθλια!

Να σας ζησουν κ οι νεοφωτιστοι! μεγεια τα ονοματακια!! Κ θα πω κ εγω, Φωτεινη μην ξαναγκρινιαξεις μια χαρα σιλουετα εχεις! Κομψοτατη κ το φορεμα πολυ σικατο!

Αννουλα φανταζομαι θα εχεις γεννησει τωρα ε? Να σου ζησει κοριτσακι να το καμαρωσεις το αντρακι οσυ οπως ποθεις!

Γυρισαμε κ εμεις απο το χωριο χτες κ ετρεχα να φτιαξω τα γλυκα να παω σημερα στο νηπιο.Εντυπωσεις θα σας πω αυριο,θα ρωτησω μετα τον γιο μου ν αμου πει αν αρεσαν στα παιδακια.Ειχαμε κ ενα παιδικο παρτυ χτες το απογευμα γυρισαμε σπιτι περασμενες 10.Ε λιγο να απλωσω κατι πλυντηρια μπανια κλπ πτωμα επεσα κ σημερα με περιμενει σιδερο,μαγειρεμα κ δουλιτσες που δεν εγιναν το ΣΚ δραμα...

Σημερα τρωμε κολοκυθολουλουδα γεμιστα που εβαλε χτες η μαμα μου κ εγω μπιφτεκια κοτοπουλο με σαλατα .Παλι καλα ειχα παρει κιμα την Παρασκευη κ ζυμωσα τα μπιφτεκια κ τα ειχα ετοιμα στην καταψυξη αλλιως χτες δεν θα προλαβαινα με τιποτα.

Γειά σας κοριτσάκια!

Πώς περάσατε το 3μερο?

Αγγελική κρίμα που δεν πήγες τελικά... κάποιος έβαλε το χεράκι του και στο χάλασε μάλλον..:( ευχαριστώ για τα περαστικά!

Εγώ φυσικά ήμουν μέσα, αναρρώνοντας και τρώγοντας τις σούπες μου... σήμερα κάνω κρεατόσουπα και αυτή τη στιγμή την ξαφρίζω:P για πείτε καμία ιδέα για νόστιμες σούπες, που δεν πρέπει να τρώω τα στερεά τους... δηλαδή το κρέας, το ψάρι, κ.τ.λ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...