Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα! Για σήμερα κοτόπουλο κοκκινιστό από χθες, μάλλον με ρύζι. Ο Δημ. όσο πάει και καλύτερα, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!

Α Νίνα καλά που το είπες για το ρεβυθόριζο, ούτε εγώ τρελαίνομαι για ρεβύθια. Φακόρυζο πάντως είναι φοβερό! Το φασουλόρυζο μου μένει να δοκιμάσω...

Αγγελικούλα, μου αρέσει η πρόταση της Τζένης για την τηγανιά με τον πουρέ στο φούρνο. Σλουρπ πρωινιάτικα!

Εβιρί μου, μου φαίνεται κι ότι απ'τη μύγα ξύγκι κοιτάζουν να βγάλουν οι Γερμανοί....

Σήμερα μου είπε ο Χρηστάκος μου: Μαμά είδα στο όνειρό μου το Χριστούλη.

Εγώ: Α ναι; Και τι είδες;

Χ: Είδα το σταυρό, είδα το στεφάνι με αγκάθια και μου είπε κάτι.

Ε: Τι σου είπε Χρηστάκο μου;

Χ: Μου είπε να μου αγοράσεις παιχνίδια.:!::lol:

Πέθανα στα γέλια βρε παιδιά. Πρωί-πρωί με την τσίμπλα στο μάτι τι σκαρφίστηκε για να μου το πλασάρει! Βέβαια μπορεί να είναι και αλήθεια...:rolleyes:

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Σήμερα τρώμε λεμονατοκρασάτο χοιρινό μάλλον με πουρέ! Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας!

Ο Χρήστος έχει άρχίσει και ζητάει να κάνει τσισάκια και στό σπίτι ενώ μέχρι τώρα αρνιόταν! Μπήκε το νερό στο αυλάκι!

Αχχχ μην λετε για σιδερο.Σιδερωσα 4 πλυντηρια την Κυριακη κ ενα χτες.Κ μην νομιζετε πως τεελιωσα.Σημερα θα βαλω αλλα δυο ενα με παιδικα ενα με δικα μας ρουχα κ ετσι αυριο παλι σιδερωμα θα εχω...ουφφφφ πως τ ακαταφερνουν μερικοι κ εχουν 2 πλυντηρια την βδομαδα δεν ξερω...

Αν είναι μόνο του ζευγάρι μπορεί! Αλλά 2 πλυντήρια την εβδομάδα με παιδιά χλωμό το βλέπω!

Αγγελικη εκτος απο λεμονατο η τηγανια εγω κανω κ το εξης.

Θα χρειαστεις: πιπεριες χρωματιστες,ντοματα τριμμενη,λιγο πελτε,ενα κρεμμυδι τριμμενο στον τριφτη,αλατι-πιπερι -λαδι κ αν σας αρεσουν κ μανιταρια ολοκληρα κονσερβας.

Παιρνω πιπεριες πολυχρωμες κ τις κοβω σε κυβακια.

Σε μια κατσαρολα ρηχη η βαθυ τηγανι βαζω το λαδι να ζεσταθει κ μετα ριχνω το κρεας κ το γυρναω λιγο να ροδισει.Μετα ριχνω κ το κρεμμυδι κ τις πιπεριες κ τα τσιγαριζω λιγο.Επειτα ριχνω φρεσκια ντοματα η κονσερβας οτι εχω σπιτι κ λιγο πελτε, αλατι κ πιπερι να ανακατευω.Αφηνω να παρει μια δυο βρασεις κ μετα προσθετω νερο χαμηλωνω την φωτια κ αφηνω να γινει.Λιγο πριν το τελος προσθετω κ μανιταρακια μικρα ολοκληρα κονσερβας κ λιγη ριγανη.Συνηθως για γρηγορα το κανω στην χυτρα.Μετα ειτε το συνοδευω με ρυζακι η πουρε η κανω με τον πουρε το εξης:

Στρωνω σε ενα πυρεξ το κρεας με την σαλτσουλα που εχει γινει πηχτη κ τα λαχανικα του μαζι κ απο πανω βαζω τον πουρε κ λιγη τριμμενη φρυγανια με λιγο τυρακι κ το ψηνω στο φουρνο κ γινεται φανταστικο

Πολύ ωραία ιδέα! Θα την κάνω την επόμενη φορά!

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Έφτιαξα κιμά από σόγια με μακαρόνια για σήμερα. Να σας πω και το αμίμητο. Σήμερα πήγε η μικρή Εβιρίνα σε ένα βιβλιοπωλείο στο σχολείο να βγάλει μια φωτοτυπία. Ρωτάει την πωλήτρια πόσο έχει η μία. Εκείνη της απάντησε ότι αν βγάλει ο πελάτης τη φωτοτυπία έχει 0.05 λεπτά η μία. Αν τη βγάλει η πωλήτρια στοιχίζει 0.08 λεπτά, επειδή θα έχει απασχοληθεί ο υπάλληλος. Το έχετε ξανακούσει αυτό;

Το ίδιο συμβαίνει και στα εισιτήρια. Μιλώντας πάντα για το ίδιο ακριβώς εισιτήριο στον ίδιο προορισμό, αν κάποιος το αγοράσει από αυτόματο μηχάνημα θα το αγοράσει 2 ευρώ φθηνότερα από το σταθμό που θα απασχοληθεί ο υπάλληλος. Λογικό ή παράλογο έτσι συμβαίνει εδώ.

Άλλο ένα που είχα ακούσει είναι ότι μια κυρία έχασε το διαβατήριό της. Όταν το βρήκε η αστυνομία, την ειδοποίησαν να πάει στο τμήμα να το παραλάβει. Εκεί λοιπόν, πλήρωσε κάπου 2.50 ευρώ επειδή απασχολήθηκε ο αστυνομικός με την παράδοση του διαβατηρίου.

Πώς σας φαίνονται αυτά που ακούτε;

Από την μύγα ξύγκι πάνε να βγάλουν? :confused:

Πέθανα στα γέλια βρε παιδιά. Πρωί-πρωί με την τσίμπλα στο μάτι τι σκαρφίστηκε για να μου το πλασάρει! Βέβαια μπορεί να είναι και αλήθεια...:rolleyes:

χαχαχαχα! ¨Οντως πολύ ευρυματικός αν το σκέφτηκε μόνος του αυτό? Λες να το είδε όντως????

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

χαχαχα Μπραβο ευρηματικοτητα ο Χρηστακος!!! βρε τι σκαρφιζονται τα ζουζουνακια! βεβαια βλεπουν κ πολλα κ ασχετα ονειρα οποτε ολα παιζουν.

Μπραβο για το Δημητρακη που ειναι καλυτερα!

Εβιρακι εγω λεω για αλλη μια φορα τι αλλο θα ακουσουμε απο δαυτους! Οντως απο την μυγα ξυγκι!

Αγγελικη μου πολυ ωραιο κ ετσι το χοιρινο σου!! Μπραβο για το ζουζουνακο που αρχισε να λεει τα τσισακια του! εμεις να δουμε ποτε .....

Για αυριο κοριτσια θα παρω αδεια απο την δουλεια γιατι εχουν μετα τα ποιηματα μια μικρη παρελαση στο νηπιο ( μην φανταστειτε τιποτα να για ενα τεταρτο) κ θελω να παω να δω το Δημητρακη μου κ μετα το απογευμα θα φυγουμε για χωριο μεχρι την Δευτερα.

Για σημερα εφτιαξα απλο κ ταπεινο αρακουδακο με πατατουλες κ καροτακια.Τωρα για αυριο δεν θα κανω τιποτα θα κανω κανα προχειρο πατατες με αυγα λεω κ λουκανικα κ για τον μικρο θα μεινει θελω να πιστευω λιγο αρακας...Εγω εχω βρασμενα μαυροματικα σαλατα.

Τζενάκι κι εγώ έχω άδεια αύριο. Θα πάω να δω την γιορτή της κόρης μου στο σχολείο. Και μετά με την ευκαιρία θα κάνω διάφορες εξωτερικές δουλειές!

Με το καλό να καμαρώσεις το αντράκι σου στην μίνι παρέλαση! Άντε και σημαιοφόρος!

Αν δεν ξαναμιλήσουμε να περάσετε καλά στο χωριό!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Για σήμερα έφτιαξα ψάρι τυλιχτό στο φούρνο με πατάτες τηγανητές.

Εβιρί μου, μου φαίνεται κι ότι απ'τη μύγα ξύγκι κοιτάζουν να βγάλουν οι Γερμανοί....

Το έχω πει κι εγώ αυτό στο παρελθόν. Οι Έλληνες που ζουν εδώ μια ζωή, μας το έχουν πει με ένα λίγο διαφορετικό τρόπο. "Εδώ πληρώνεις και τον αέρα που αναπνέεις". Δεν έχουν άδικο.

Έχει πλάκα αν στο είπε έτσι για να του αγοράσεις παιχνίδια. Πάντως εγώ πιστεύω ότι Τον είδε πραγματικά στον ύπνο του -ευλογημένο παιδάκι- και ίσως να μην του είπε τίποτα ή του είπε να μαζέψεις τρόφιμα, αλλά το Χρήστο δεν τον βολεύει αυτό.

Σήμερα τρώμε λεμονατοκρασάτο χοιρινό μάλλον με πουρέ!

Τι ώρα στρώνεις τραπέζι;

Ο Χρήστος έχει άρχίσει και ζητάει να κάνει τσισάκια και στό σπίτι ενώ μέχρι τώρα αρνιόταν! Μπήκε το νερό στο αυλάκι!

Τελικά όλα έχουν τον κατάλληλο καιρό τους.

Για σημερα εφτιαξα απλο κ ταπεινο αρακουδακο με πατατουλες κ

Το διάβασα βιαστικά και νόμιζα ότι έλεγε αρκουδάκο. :lol::lol::lol:

Kαι πανω που ειχα παρα πολυ καιρο να μπω,διαβασα τα ευχαριστα!!! Λιαννα με το καλο με κανεναν πονο σου ευχομαι ολα θα πανε καλα!!!

Μπηκα να σας πω και εγω οτι πριν 6 χρονια τετοια ωρα περιπου ετοιμαζομουν για το αρεταιειο καθως ειχα πονακια και εριχνε θεε μου μια βροχη πλυμμηρα οι δρομοι.! Ποτε περασαν 6χρονια σαν χτες μου φαινεται!

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Τα νεα μας,εχω και τα 3 σκατουλακια μου αρρωστα με πυρετο και βηχα και γενικα τρεξιμο με το σχολειο της Μ διαβασματα,καπου εχω κουραστει να σας πω την αληθεια αλλα που θα παει θα μεγαλωσουν

UlUkp3.png

9dhtp3.png

Διαφημίσεις

κΟΡιτσια ειμαι απο κινητο ειμαι καθοδον για το ρεα εχω συσπασεις καθε 15 λεπτα,να πανε ολα καλα!! οποτε μπορεσω θα σας ενημερωσω

Αχ μωρέ το κοριτσάκι μας, σου εύχομαι με το καλό και χωρίς ταλαιπωρία να γεννήσεις ένα υγιέστατο μωράκι. Με τις καλύτερες ευχές μας.

Μπηκα να σας πω και εγω οτι πριν 6 χρονια τετοια ωρα περιπου ετοιμαζομουν για το αρεταιειο καθως ειχα πονακια και εριχνε θεε μου μια βροχη πλυμμηρα οι δρομοι.! Ποτε περασαν 6χρονια σαν χτες μου φαινεται!

Γεια σου Άννια μου. Άρα έχει γενέθλια η μεγάλη σου. Να τα εκατοστήσει και να είναι γερή και δυνατή, να την καμαρώνετε πάντα.

Τα νεα μας,εχω και τα 3 σκατουλακια μου αρρωστα με πυρετο και βηχα

Περαστικά τους να είναι και καλή δύναμη σε σένα τώρα που είναι και τα τρία άρρωστα.

χαχαχαχα! ¨Οντως πολύ ευρυματικός αν το σκέφτηκε μόνος του αυτό? Λες να το είδε όντως????

Να σου πω: πολλές φορές μας λέει ότι βλέπει το Χριστούλη στον ύπνο του. Αλλά είχε και συνέχεια το όνειρο τώρα το βράδυ...

Εγώ: Πες Χρηστάκο στο μπαμπά το όνειρο που είδες. Το είπε.

Χ: Μου είπε και κάτι άλλο ο Χριστούλης.

Ε: Τι σου είπε;

Χ: Ότι αν με ξαναμαλώσετε, θα σας βάλει τιμωρία! :lol::lol::lol::lol:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Άννα μου, με το καλό! Σε σκεφτόμαστε και συμμεριζόμαστε την αγωνία σου!

Άννια μου να σου ζήσει η κορούλα σου! Ώραία τα χώρεσες και τα 3 σε ένα τίκερ. Περαστικά σας, αν και ειλικρινά στο λέω όλα τα άλλα μου φαίνονται αμελητέα μπροστά στη γαστρεντερίτιδα που περάσαμε. Ευτυχώς όλα καλά τώρα!

Εβιρί, έχει ένα θέμα αυτό το παιδί μου με τη θρησκεία από πιο μικρό. Καταρχήν κάνει πάρα πολλές ερωτήσεις... άντε τώρα να απαντήσεις απλά ώστε να χωρέσει ο Χριστός στο μυαλό ενός παιδιού. Δηλ. πολλές φορές με φέρνει σε δύσκολη θέση, γιατί δεν ξέρω τι να του πω και πώς να του το πω. Το άλλο που είχε συμβεί. Είχαμε πάει μια φορά σε ένα μοναστήρι και είχε κάποια λείψανα που προσκυνούσε ένα γκρούπ πριν από μας. Πήγαμ εμείς τελευταίοι και βάζαμε και το Χρηστάκο και προσκυνούσε. Και καθώς φτάναμε στο τέλος έδειχνε επίμονα ένα λείψανο (το τελευταίο συγκεκριμένα) και έλεγε "αυτό, αυτό!" (πωπω ανατριχιάζω που το θυμάμαι). Εμείς δεν καταλάβαμε, δε δώσαμε και σημασία και μας είπε ο καλόγερος: "Είδατε που τα παιδιά έχουν το Θείο Πνεύμα μέσα τους; Ξέρετε τι είναι αυτά; Αυτά είναι τα οστά των νηπίων που έσφαξε ο Ηρώδης". Απίστευτο ε;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κι απο μενα!

Να σας πω και το αμίμητο. Σήμερα πήγε η μικρή Εβιρίνα σε ένα βιβλιοπωλείο στο σχολείο να βγάλει μια φωτοτυπία. Ρωτάει την πωλήτρια πόσο έχει η μία. Εκείνη της απάντησε ότι αν βγάλει ο πελάτης τη φωτοτυπία έχει 0.05 λεπτά η μία. Αν τη βγάλει η πωλήτρια στοιχίζει 0.08 λεπτά, επειδή θα έχει απασχοληθεί ο υπάλληλος. Το έχετε ξανακούσει αυτό;

Το ίδιο συμβαίνει και στα εισιτήρια. Μιλώντας πάντα για το ίδιο ακριβώς εισιτήριο στον ίδιο προορισμό, αν κάποιος το αγοράσει από αυτόματο μηχάνημα θα το αγοράσει 2 ευρώ φθηνότερα από το σταθμό που θα απασχοληθεί ο υπάλληλος. Λογικό ή παράλογο έτσι συμβαίνει εδώ.

Άλλο ένα που είχα ακούσει είναι ότι μια κυρία έχασε το διαβατήριό της. Όταν το βρήκε η αστυνομία, την ειδοποίησαν να πάει στο τμήμα να το παραλάβει. Εκεί λοιπόν, πλήρωσε κάπου 2.50 ευρώ επειδή απασχολήθηκε ο αστυνομικός με την παράδοση του διαβατηρίου.

Πώς σας φαίνονται αυτά που ακούτε;

Καλά εγω το εχω ξανακουσει οπότε δεν μου κανει εντυπωση. Παλια ειχαν προσπαθησει να το κανουν εδω στις τραπεζες ωστε ο κοσμος να μαθει να χρησιμοποιει περισσοτερο τα ΑΤΜ, τα ΚΑΣ ή το web banking και να μην απασχολουν υπαλληλους αλλά ειχε προκυψει νομικο κωλυμμα και δεν τα καταφεραν. Παντως ειναι η κοστολογηση εργασιας του υπαλληλου σε όλο της το μεγαλειο!

Ο Δημ. όσο πάει και καλύτερα, ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ!

Αχ πολυ χαιρομαι γιαυτο!

Πέθανα στα γέλια βρε παιδιά. Πρωί-πρωί με την τσίμπλα στο μάτι τι

σκαρφίστηκε για να μου το πλασάρει! Βέβαια μπορεί να είναι και αλήθεια...

Άπαιχτος ο μικρος!

:rolleyes:

Συγχαρητηρια και σε σας!

[quote name='ggeny;2204385

Για αυριο κοριτσια θα παρω αδεια απο την δουλεια γιατι εχουν μετα τα ποιηματα μια μικρη παρελαση στο νηπιο ( μην φανταστειτε τιποτα να για ενα τεταρτο) κ θελω να παω να δω το Δημητρακη μου κ μετα το απογευμα θα φυγουμε για χωριο μεχρι την Δευτερα.

Σου ευχομαι να πας να τον καμαρωσεις σε πολλες ακομα παρελασεις!

Τζενάκι κι εγώ έχω άδεια αύριο. Θα πάω να δω την γιορτή της κόρης μου στο σχολείο.

Με το καλό να καμαρωσεις και τη δικη σου κορουλα!

κΟΡιτσια ειμαι απο κινητο ειμαι καθοδον για το ρεα εχω συσπασεις καθε 15 λεπτα' date='να πανε ολα καλα!! οποτε μπορεσω θα σας ενημερωσω

Αννα μου όλα να πανε καλά!

Χρονια πολλά στο κοριτσακι σου! Να ειναι παντα γερο κι ευτυχισμενο!Περαστικα και στα 3 ζουζουνια σου και κουραγιο!

Να σου πω: πολλές φορές μας λέει ότι βλέπει το Χριστούλη στον ύπνο του. Αλλά είχε και συνέχεια το όνειρο τώρα το βράδυ...

Εγώ: Πες Χρηστάκο στο μπαμπά το όνειρο που είδες. Το είπε.

Χ: Μου είπε και κάτι άλλο ο Χριστούλης.

Ε: Τι σου είπε;

Χ: Ότι αν με ξαναμαλώσετε, θα σας βάλει τιμωρία! :lol::lol::lol::lol:

Αυτο κι αν ειναι απαιχτο!

Χτες και σημερα τρεχω σε διαφορες εξωτερικες δουλειες και μου προεκυψε και για αυριο το πρωι. Η μικρη εκανε τα ξημερωματα ξανα πυρετο και δεν την εστειλα παλι παιδικο και κρατησα και τον μικρο οτι ειναι μπουκωμενος (τι να της πω...). Δεν τρωει και πολλα για να αναρρωσει πιο ευκολα...

Χτες εκανα κατσικακι με φασολακια και περισσεψε και για σημερα οπότε γλιτωσα το μαγειρεμα γιατι δεν προλαβαινω.

Φιλια σε όλες και καλά να περασετε οσες τυχερες θα εκδραμετε!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Γειά σου Φωτεινή. Περαστικά στη μικρούλα! Κι εγώ εδώ στο σπίτι και σήμερα με το Δημήτρη, έκανα καθαριότητα και στη 13:30 έχω μανικιούρ. Αύριο έρχονται και οι δικοί μου, οπότε μάλλον θα χαθώ για το 3ήμερο.

χθές φτιάξαμε με το Χρ. μπισκότα με σοκολάτα του Παρλιάρου. πολύ ωραία έγιναν αλλά βγήκαν τα μισα απ'όσα έλεγε η συνταγη.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...