Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Νινακι καλη επιτυχια στην επεμβαση κοριτσακι μου, ολα καλα θα πανε! καλη ανναρωση να εχεις! καλα κανεις κ προνοεις για το φαγητο , μπραβο σου! Ειδα ειχατε κ γεννητουρια ε? αχ τι καλα!

Αννουλα μου μην αγχωνεσαι κοριτσακι, πολυ λιγο εμεινε βρε ! Οπως κ να εχει σ επολυ λιγο θα εχεις το μπεμπακι σου αγκαλιτσα!

Αγγελικη τι καλα που δεν ειχες μαγειρεματα χτες! να σου στειλω ενα ταπερακι για τον συζυγο, τοσα γεμιστα με εχεις κερασει μην ειμαι κ αχαριστη!

Εγω εχω λιγο τρεξιμο αυτη την εβδομαδα.Θα φυγουμε για το τριημερο κ εχω να κανω ενα σωρο ψωνια γιατι γιορταζει ολο το σοι σχεδον το Σαββατο κ εχω κ μια βαφτιση πφφφφ ενα σωρο λεφτα.Κ ειναι ολοι κοντινοι, γιος,πεθερος,ανήψια συζυγου,κουμπαρα οιμε .....

Εχω κ το γυμναστηριο αυριο, σημερα αργα εχω διαιτολόγο κ επισης δεν εχω κατεβασει δικα μας χειμωνιατικα που πρεπει οπωσδηποτε να γινει γιατι στο χωριο δεν πας με καλοκαιρινα με την καμια .... ποτε θα προλαβω οεο?

Παλι καλα αυριο δεν θα μαγειρεψω εχω καταψυξη σουτζυκακια οποτε θα βολευτουνε με αυτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας και πάλι. Ο Δημ κοιμάται, είναι εξαντλημένος, μόνο με φρυγανιές και νερό.

Τζένη, όχι δεν έβαλα σάλτσα ντομάτας, απλά λίγο πριν ψηθούν εντελώς τα μπιφτέκια πρόσθεσα μπόλικο νέρο (θέλει αρκετό γιατί χωνεύει το κριθαράκι), αλάτι και το κριθαράκι. Έγινε πολύ ωραίο πραγματικά. Φαντάζομαι ότι και με σάλτσα ντομάτας ωραίο θα είναι.

Νίνα, πωπω ωραία εικόνα θα είναι τα κουταβάκια να πίνουν γαλατάκι... Παστιτσάκι μαλλον θα κάνω κι εγώ το Σάββατο. όλο κρέας τρώμε...:-(

Λοιπόν, Άννα έτσι ήμουν κι εγώ, είχα πολύ άγχος, έβλεπα εφιάλτες όοοταν κοιμόμουν και γενικά αυτή η αναμονή με "σκότωνε"... Υπομονή, κοριτσάκι μου, σε λίγο καιρό τελειώνουν αυτά... και αρχίζουν άλλα:lol: Προσπάθησε να ξεκουράζεσαι γιατί θα έχεις ξενύχτια μετά.

Αγγελική ωραίο φαγητό έχεις και μου έδωσες και ιδέα!

Εβιρί μαγνητική είχα κάνει κι εγώ τότε που είχα πάθει τη θλάση και φοβόμουν να μπω στον τομογράφο αλλά τελικά δεν είναι τπτ. Εκεί κοστίζει τόσο ακριβά όσο κι εδώ;

Φωτεινή, γι'αυτό που λες σχετικά με το τρέξιμο για τα προβλήματα υγείας των παππούδων, συμφωνώ ότι είναι ό,τι χειρότερο. Καταρχάς είναι χειρότεροι από παιδιά στο να ακολουθήσουν τις συμβουλές των γατρών, με τη διαφορά ότι δεν μπορείς να τους το επιβάλλεις με το ζόρι. Ενώ στο παιδί μπορείς! Άσε που αλλιώς είναι το παιδί που έχει περιθώρια βελτίωσης και σε μικρό χρονικό διάστημα γίνεται καλά και τα ξεχνάμε όλα. Στους παππούδες είναι μια μόνιμη κατάσταση, συνέχεια προβλήματα βγάζουν και πού οδηγούν...;θα ξαναγίνουν νέοι; φαύλος κύκλος είναι...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αγγελικη τι καλα που δεν ειχες μαγειρεματα χτες! να σου στειλω ενα ταπερακι για τον συζυγο, τοσα γεμιστα με εχεις κερασει μην ειμαι κ αχαριστη!

Να είσαι σίγουρη ότι θα το καλοδεχτεί! ;)

Εγω εχω λιγο τρεξιμο αυτη την εβδομαδα.Θα φυγουμε για το τριημερο κ εχω να κανω ενα σωρο ψωνια γιατι γιορταζει ολο το σοι σχεδον το Σαββατο κ εχω κ μια βαφτιση πφφφφ ενα σωρο λεφτα.Κ ειναι ολοι κοντινοι, γιος,πεθερος,ανήψια συζυγου,κουμπαρα οιμε .....

Αυτές είναι υποχρεώσεις που δεν μπορείς να αποφύγεις! Απλά ρίχνεις το ποσό που θα έδινες κάτω από άλλες συνθήκες.

Εχω κ το γυμναστηριο αυριο, σημερα αργα εχω διαιτολόγο κ επισης δεν εχω κατεβασει δικα μας χειμωνιατικα που πρεπει οπωσδηποτε να γινει γιατι στο χωριο δεν πας με καλοκαιρινα με την καμια .... ποτε θα προλαβω οεο?

Μην τα βγάλεις όλα. Πάρε 2-3 αλλαξιές κι όταν επιστρέψεις τα φτιάχνεις με την ησυχία σου!

Παλι καλα αυριο δεν θα μαγειρεψω εχω καταψυξη σουτζυκακια οποτε θα βολευτουνε με αυτα.

Ωραία! Οπότε κέρδισες λίγο χρόνο!

Γεια σας και πάλι. Ο Δημ κοιμάται, είναι εξαντλημένος, μόνο με φρυγανιές και νερό.

Υπομονή Αρετούλα! Η ίωση θα κάνει τον κύκλο της και θα υποχωρήσει! ΄

Αγγελική ωραίο φαγητό έχεις και μου έδωσες και ιδέα!

Πάντα στην διάθεσή σας! :tongue:

Φωτεινή, γι'αυτό που λες σχετικά με το τρέξιμο για τα προβλήματα υγείας των παππούδων, συμφωνώ ότι είναι ό,τι χειρότερο. Καταρχάς είναι χειρότεροι από παιδιά στο να ακολουθήσουν τις συμβουλές των γατρών, με τη διαφορά ότι δεν μπορείς να τους το επιβάλλεις με το ζόρι. Ενώ στο παιδί μπορείς! Άσε που αλλιώς είναι το παιδί που έχει περιθώρια βελτίωσης και σε μικρό χρονικό διάστημα γίνεται καλά και τα ξεχνάμε όλα. Στους παππούδες είναι μια μόνιμη κατάσταση, συνέχεια προβλήματα βγάζουν και πού οδηγούν...;θα ξαναγίνουν νέοι; φαύλος κύκλος είναι...

Αυτό ξαναπές το! Καλύτερα ΄μικρό παιδί άρρωστο παρά παππούς!!!!!:rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Για σήμερα έφτιαξα σούπα με κοτόπουλο γιατί το λαιμουδάκι της Εβιρίνας πονάει από χτες.

Καλημέρα! Σήμερα έχω άδεια για να κρατήσω το Δημ. που παλινδρόμησε.

Γιατί μωρέ ο καημένος πάλι; Τι πήγε στραβά;

Τελικά έφτιαξα τα κεφτεδάκια και κριθαράκι και δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μη δοκιμάσω... ήταν πάαρα πολύ ωραίο! Σας το συστήνω!

:-D:grin::-D:grin::-D

Αυτά κορίτσια, είμαι λίγο κουρασμένη γιατι ξύπνησα 5+.

Ελπίζω να βρεις λίγες ωρίτσες να ξεκουραστείς για να μπορείς να φροντίσεις το παιδί και να επιστρέψεις τις επόμενες μέρες στη δουλειά σου.

Εβιρακι μου κ τι γινετε τωρα εχεις κλεισει ραντεβου για μαγνητικη ? τα ραντεβου εκει ειναι τοσο αργα οσο εδω η καλυτερα τα πραγματα?

Άκου να δεις, από χτες το απόγευμα που επέστρεψα στο σπίτι παίρνω τηλέφωνω ένα συγκεκριμένο ακτινολογικό που βρίσκεται σχετικά κοντά στην περιοχή που μένω. Μιλάει διαρκώς μέχρι και πριν λίγο που ξαναπήρα. Μόλις μπορέσω θα πάω επί τόπου από κοντά να κλείσω ραντεβού.

Στον ορθοπεδικό πάντως, μου έκλεισαν ραντεβού μετά από μια βδομάδα. Δεν ξέρω αν αυτό οφείλεται στο ότι ζήτησα έναν συγκεκριμένο που είναι Έλληνας και άκουσα από συναδέλφους του άντρα μου ότι είναι πολύ καλός, ή στο ότι έτσι αργούν τα ραντεβού.

Θα δείξει τι γίνεται και με τα ακτινολογικά.

Τί μου κάνετε? δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά... ίσως αργότερα... προς το παρόν τρέχω γιατί γέννησε και η σκυλίτσα μου το Σάββατο και έχουμε γεμίσει κουταβάκια, που όλη την ώρα ρουφάνε γαλατάκι... και η καημένη όλη την ώρα πεινάει... οπότε καταλαβαίνετε ποιός φροντίζει για αυτό:-P

Φαντάζομαι τη χαρά σας. Άχου τα μωρέ. Μου δίνεις ένα να το χαϊδέψω;

θα πάω για μία μικρή επέμβαση και θέλω να έχουμε φαί όταν γυρίσω.

Νίνα μου σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις τα αποτελέσματα που επιθυμείς.

Kοριτσια μου καλημέρα ακόμα εδώ είμαι και όχι δεν έχω γεννήσει,την Πέμπτη έχω ξανά γιατρό και κατά πάσα πιθανότητα αν δεν έχουμε καμία εξέλιξη να μπω σάββατο πρωί για πρόκληση τοκετού έχω τόσο πολύ άγχος που πλέον δεν κοιμάμαι το βράδυ σχεδόν καθόλου,έχω εμετούς ότι τρώω το βγάζω όπως στην αρχή αχ κουράστηκα βρε κορίτσια

Άννα νόμιζα ότι αυτές τις μέρες θα είσαι στο νοσοκομείο μετά από τη γέννα. Ξέρω ότι αν σου πω να κάνεις υπομονή θα σου πω κάτι χιλιοειπωμένο και ίσως κουραστικό.

Το καλό είναι ότι έμειναν τόσο λίγες μέρες που την Κυριακή θα λες πότε πέρασαν κιόλας οι μέρες που ήμουν έγκυος!!!!!!!!

Άσχημο πράγμα ο εμετός. Όσο μπορείς να τρως ελάχιστες ποσότητες και αρκετά συχνά. Δηλαδή, καλύτερα να τρως μια μπουκιά κάθε 10'. Αυτό θα σε βοηθήσει και την ημέρα του τοκετού να μην έχεις ιδιαίτερα γεμάτο στομάχι.

Εβιράκι εύχομαι η εξέταση να βγει καλή!

Σ' ευχαριστώ Αγγελική μου.

Καλή διαδρομή και να περάσετε τέλεια.

Αν κάνει πολλούς εμετούς ή διάρροιες ρώτα τον παιδίατρο αν συνιστά να του δώσεις Αλμόρα. Αυτό θα τον βοηθήσει όχι μόνο να αναπληρώσει τους ηλεκτρολύτες που χάνει, αλλά και να περιοριστούν τα συμπτώματα.

Εβιρί μαγνητική είχα κάνει κι εγώ τότε που είχα πάθει τη θλάση και φοβόμουν να μπω στον τομογράφο αλλά τελικά δεν είναι τπτ. Εκεί κοστίζει τόσο ακριβά όσο κι εδώ;

Στην πραγματικότητα δεν ξέρω τι θα πληρώσω. Θα σου πω λεπτομέρειες μόλις μάθω. Το δημόσιο σύστημα υγείας όμως εδώ είναι καλύτερο από την άποψη ότι έχει πολλές παροχές δωρεάν. Για παράδειγμα, όταν το καλοκαίρι ο Έβιρος χρειάστηκε να κάνει απονεύρωση σε ένα δόντι που είχε απόστημα, ξεκίνησε στην Ελλάδα που η οδοντίατρος του έβγαλε κόστος 150 ευρώ. Απ' αυτά πρόλαβε να πληρώσει τα 100 και μετά έφυγε για Γερμανία. Συνεχισε εδώ τη θεραπεία/απονεύρωση και κλείσιμο του δοντιού. Η οδοντίατρος της Γερμανίας του έβγαλε κόστος μηδενικό για την απονεύρωση λόγω της ασφάλισης στο δημόσιο ταμείο της Γερμανίας και μόνο 30-40 ευρώ για το σφράγισμα που το έκλεισε το δόντι.

Εγώ για την ακτινογραφία του ώμου που έκανα χτες δεν πλήρωσα τίποτα. Για τα παιδικά φάρμακα δεν πληρώνουμε καθόλου συμμετοχή. Για τα φάρμακα των ενηλίκων όμως πληρώνουμε γύρω στα 5-6 ευρώ μέσο όρο.

Μακάρι να μην πληρώσω τίποτα και στη μαγνητική.

Περαστικά στην μικρή Εβιρίνα! Δεν θα σχολιάσω το δωρεάν σύστημα υγείας των Γερμανών γιατί είναι μακράν μπροστά απο το δικό μας που είναι και μπάχαλο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κι απο μενα!

Καλημέρα! Σήμερα έχω άδεια για να κρατήσω το Δημ. που παλινδρόμησε.

Περαστικα του κοριτσακι! Μακαρι να πανε όλα καλά αυτη τη φορα. Ταλαιπωρειται το καημενουλι!

Τελικά έφτιαξα τα κεφτεδάκια και κριθαράκι και δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μη δοκιμάσω... ήταν πάαρα πολύ ωραίο! Σας το συστήνω!

Ωραια! Με την πρωτη ευκαρια θα τα δοκιμασω κι εγω!

Αυτά κορίτσια, είμαι λίγο κουρασμένη γιατι ξύπνησα 5+. Αν μπορέσω θα μπω και αργότερα να διαβάσω τα νέα σας, φιλάκια!

Προσπαθησε να ξεκουραστεις καλή μου! Έχεις κουραστικο προγραμμα μπροστα σου!

προς το παρόν τρέχω γιατί γέννησε και η σκυλίτσα μου το Σάββατο και έχουμε γεμίσει κουταβάκια, που όλη την ώρα ρουφάνε γαλατάκι... και η καημένη όλη την ώρα πεινάει... οπότε καταλαβαίνετε ποιός φροντίζει για αυτό:P

Να σας ζησουν! Τα κουταβακια ειναι σκετη γλυκα!

Σήμερα σκέφτομαι να κάνω χάντρες... σαν τους γίγαντες θα τις κάνω... και αύριο θα κάνω παστίτσιο, για να έχουμε και την Πέμπτη... θα πάω για μία μικρή επέμβαση και θέλω να έχουμε φαί όταν γυρίσω.

Ευχομαι να πανε ολα καλά!

Kοριτσια μου καλημέρα ακόμα εδώ είμαι και όχι δεν έχω γεννήσει,την Πέμπτη έχω ξανά γιατρό και κατά πάσα πιθανότητα αν δεν έχουμε καμία εξέλιξη να μπω σάββατο πρωί για πρόκληση τοκετού έχω τόσο πολύ άγχος που πλέον δεν κοιμάμαι το βράδυ σχεδόν καθόλου,έχω εμετούς ότι τρώω το βγάζω όπως στην αρχή αχ κουράστηκα βρε κορίτσια

Αννα μου κι εγω γεννησα μετα την ΠΗΤ. Μην αγχωνεσαι όσο κουρασμενη κι αν εισαι! Θα σου πω το κλασσικο κοιμησου τωρα που μπορεις γιατι μετα εχεις να φας ξενυχτια!!! Φιλια και ολα καλά θα πανε!

Να τους χαιρεσαι όλους προκαταβολικα γιατι με το δικο μου το μυαλο... Να ειναι παντα καλά το παιδακι σου!

Όντως εχεις πολυ τρεξιμο! Καλό κουραγιο! (κι εγω ακομη δεν εχω βγαλει τα δικα μας χειμωνιατικα:oops:)

Αγγελικη συνεχιζω να ζηλευω το φαγητακι σου!

Εβιρακι ελπιζω ολα καλά να πανε με τη μαγνητικη! (Τωρα που το ανεφερες πρεπει κι εγω να παω οδοντιατρο και οφθαλμιατρο και ολο το αναβαλλω)

Τελικα η μικρη ξαναεκανε πυρετο χθες το μεσημερι κι ετσι την κρατησα και σημερα. Εφτιαξα τσιπουρα στο φουρνο με σαλατα και για τη μικρη γλωσσα.

Σας αφηνω γιατι κλαιει ο μικρος.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Κορίτσια μπήκα σε πειρασμό και σας βάζω φωτογραφία των μικρών... ξέρω ότι είναι άσχετο με τα θέματα μας, αλλά είμαι ξετρελαμένη μαζί τους... ευχαριστώ και για τις ευχές σας:P μακάρι να πάνε όλα καλά;)

uboo.jpg

emrq.jpg

Εννοείται ότι όποιος θέλει κάποιο, ευχαρίστως να δώσουμε... δόξα το Θεό, έχουμε αρκετά!

Ελάτε κορίτσια έφερα να σας κεράσω λίγα μπισκοτάκια. Εμπνεύστηκα από την Αρετή που είχε φτιάξει τις προηγούμενες μέρες. Δυστυχώς στη φωτογραφία δε φαίνεται η ζάχαρη που γυαλίζει. Είναι πολύ εύκολα και με σχετικά λίγα υλικά. Θα σας δώσω τη συνταγή να τη δοκιμάσετε.

zrx8.jpg

Βάζω και το λινκ από τις συνταγές της παρέας. Εγώ τα έφτιαξα μόνο με τη ζάχαρη πριν το ψήσιμο δεν τους έβαλα μέλι και καρύδα. Επίσης, για να μην περιμένω 1 ώρα στο ψυγείο εγώ τα έβαλα 30' στην κατάψυξη και μια χαρά έσφιξε η ζύμη.

http://www.sintagespareas.gr/sintages/anoiksiatika-koulourakia.html

Ανοιξιάτικα στεφανάκια.

Υλικά:

2 ½ φλ. αλεύρι

1 φλ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου

1/2 φλ. ζάχαρη + 2 κ.σ.

1 κ. γλ. αλάτι

ξύσμα ενός λεμονιού

1 κ.σ. χυμό λεμόνι

2 κ.σ. μέλι και καρύδα για το τέλος

Πώς το κάνουμε:

1. Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι με το αλάτι, τη ζάχαρη, προσθέτουμε το βιτάμ, ξύσμα και χυμό.
  2. Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά φτιάχνοντας μαλακή ζύμη,την κάνουμε μπαλίτσα και τη βάζουμε στο ψυγείο 1 ώρα.
  3. Αν θέλουμε ακολουθούμε την διαδικασία για να φτιάξουμε στεφανάκια.
  4. Βάζουμε τα στεφανάκια σε λαμαρίνα καλυμμένη με λαδόκολλα, τα πασπαλίζουμε με τις 2 κ. ζάχαρη.
  5. Ψήνουμε 15 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς .
  6. Αφήνουμε να κρυώσουν και τα αλείφουμε μέλι, πασπαλίζουμε με καρύδα.

Περαστικά στην μικρή Εβιρίνα!

Ευχαριστώ Αγγελική μου.

Δεν θα σχολιάσω το δωρεάν σύστημα υγείας των Γερμανών γιατί είναι μακράν μπροστά απο το δικό μας που είναι και μπάχαλο!

Μπάχαλο, μπαχαλότατο.

Εβιρακι ελπιζω ολα καλά να πανε με τη μαγνητικη! (Τωρα που το ανεφερες πρεπει κι εγω να παω οδοντιατρο και οφθαλμιατρο και ολο το αναβαλλω)

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου. Δε βαριέσαι η παροιμία λέει "Τι 'χες Γιάννη; Τι 'χα πάντα".

Τελικα η μικρη ξαναεκανε πυρετο χθες το μεσημερι κι ετσι την κρατησα και σημερα.

Φαίνεται έχει αραιώσει τα διαστήματα που κάνει πυρετό, χωρίς να έχει εξαφανιστεί τελείως. Εύχομαι σήμερα να μην κάνει καθόλου μέχρι το βράδυ.

Κορίτσια μπήκα σε πειρασμό και σας βάζω φωτογραφία των μικρών...

Τι μουσουδάκια είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!! Να σας ζήσουν είναι πολύ όμορφα.

Η συνταγή εκτυπώθηκε και θα εκτελεσθεί μάλλον την Παρασκευή ή το Σάββατο να είναι φρέσκα τα κουλουράκια για τους δικούς μου που θα έρθουν.

Για σήμερα έχω φτιάξει κοτόπουλο κοκκινιστό και τώρα βράζω τα μακαρόνια. Έχουμε όμως και μπιφτέκια από χθες καθώς και φασολάδα για το σύζυγο που νηστεύει. Ό,τι θέλει ο καθένας τρώει, το σίγουρο πάντως είναι ότι θα μείνει και για αύριο. Ο Δημ. σκέτο κοτόπουλο βραστό.

Καλημέρα!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Αχου τι τελεια κουταβακια ειναι αυτα!!! για αγκαλιτσες ειναι!!!!

φωτεινη μου περαστικα στην μικρουλα σου! Μακαρι να αναρρωσει γρηγορα !!

Ωραια η τσιπουριτσα!!!

Εβιρακι μου ολα καλα θα πανε με τις εξετασεις σο, σου στελνουμε ολη την θετικη μας ενεργεια σημερα μαζι κ στην Νινα μας που θα κανει το χειροργειο!

Τα κουλουρακια σου φαινονται τρελα!

Αρετουλα πως ειναι σημερα ο Δημητρακης σου? γιορταζετε κ εσεις το Σαββατο ε? πολυ ωραιο κ το κοτοπουλακι μμμμμμ

Αγγελικουλα καλημερα!!!

Αννα εισαι εδω ??? λετε να γεννησε?

Εγω σημερα εφτιαξα κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο κ εμεινε κ λιγη γεμιση κ την εκανα γιουβαρλακια μην παει χαμενη. Τωρα γι αυριο δεν εβγαλα τα σουτζουκακια γιατι δεν ηθελα παλι κιμα .Μου ζητησε ο γιος αρακα ευκολο ειναι. Την Παρασκευη θα παρω αδεια οποτε μαλλον τοτε θα γινουν τα ρουχα θελω να πιστευω.Αν δεν προλαβω θα κανω αυτο που ειπατε λιγα για τωρα κ απο βδομαδα τα υπολοιπα!

Πηγα κ στην διαιτολογο χτες εφυγε ενα κιλακι !!! Πηγαμε κ πηραμε κ δωρο για τον γιο για τα ανηψακια μας κ την βαφτιση κ τωρα εμεινε ο πεθερος με την κουμπαρα για αυριο ...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μενα!

Αρετουλα πως παει ο Δημητρακης;

Νινα γλυκα ειναι τα κουταβακια!

Τζενακι ευχαριστω για τις ευχες!

Σημερα εβγαλα οσπρια που ειχα στην καταψυξη (φακες για μενα, ρεβυθια για τον αντρα μου) εχω και για τα παιδια ετοιμο φαγητο οπότε καλά μου εκατσε. Κανω και καμια αλλη δουλεια που θελω.

Σημερα εστειλα τη μικρη στον παιδικο περισσοτερο για να μη χαθει ολη η προσαρμογη που καναμε. Χθες μου εκανε κατι αψυχολογητα δεκατακια το απογευμα τα οποια αν δεν ειχα το νου μου δε θα τα καταλαβαινα. Ήταν ολη μερα ζωηρη και ευδιαθετη και για τα δεδομενα της εφαγε και αρκετα. Ο Θεος βοηθος γιατι μετα θα με πρηξουν οτι δεν την προσεχω και την εστειλα (οπως καταλαβατε απο το πρωι εχω ακουσει διαφορα "ωραια"). Σημερα θα κατσει και πρωτη φορα ολο το ωραριο - αν δεν συμβει τιποτα κουφο την ωρα του φαγητου.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλό μεσημέρι μαγειροκόριτσα!

Σήμερα θα φάμε σπανακόρυζο.

Έχω ένα σωρό σίδερο να κάνω το απόγευμα και επίσης να μαγειρέψω για αύριο.

Έχω χοιρινό κομένο μπουκιές. Σκέφτομαι να το κάνω λεμονάτο. Καμία άλλη ιδέα?

Ο Χρηστάκος μου σήμερα άρχισε πάλι βήχα και έχει και λίγες μυξούλες, οπότε από το απόγευμα τον ξεκινάω σιροπάκι και τηρώ στάση αναμονής!

Φωτεινούλα περαστικά στην μικρούλα σου! Όσο για αυτά που ακούς μην δίνεις σημασία! Να ξέρεις πως τα δέκατα είναι συνηθισμένα στα μικράκια και δεν είναι απαραίτητα ένδειξη αρρώστιας!

Νίνα τα κουτάβια είναι σκετες γλύκες αλλά και η μανούλα είναι κούκλα! Μακάρι να είχα αυλή και να μου έδινες το ένα!

Εβιράκι κράτησα την συνταγή των μπισκότων. Σαββατοκύριακο μάλλον θα την κάνω, αν δεν φύγουμε για τριήμερο!

Αρετούλα αρκετά ζόρια τραβάς οπότε κάτι είναι που δεν έχεις μαγείρεμα γι΄αύριο!

Τζενάκι μπράβο για το χαμένο κιλάκι! Και εις ανώτερα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια, αν και μεσημέριασε πια!

Eviri πότε την κάνεις την μαγνητική? ελπίζω να μη δείξει τίποτα ανησυχητικό και να είναι όλα καλά!;)

Φωτεινή με τις παλιοιώσεις δεν έχεις ησυχάσει! κουράγιο κοπέλα μου... αλλά έχεις την βάπτιση σύντομα... ελπίζω να είναι όλοι καλά μέχρι τότε!

ggeny μπράβο για το κιλάκι:P σημαίνει ότι κρατάς χαρακτήρα και δεν υποκύπτεις σε πειρασμούς!:tongue:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ και ο δικός σου μικρούλης παιδεύεται! είναι η εποχή δύσκολη πολύ! ελπίζω αυτή τη φορά να είναι κάτι ελαφρύ! σίδερο έχω και εγώ πολύ... προσπαθώ από χτες να τελειώσω, μαζί με μάζεμα του σπιτιού και να έχω φροντίσει και για κάποια δώρα, για εορτάζοντες των επόμενων μερών, γιατί δεν θα μπορώ για καμία βδομάδα να κάνω δουλειές... νομίζω ότι θα προλάβω να τα τακτοποιήσω όλα:D

Σήμερα κάνω παστίτσιο και θα βράσω και μπρόκολο για σαλάτα. Την προηγούμενη βδομάδα, ξέχασα να σας πω, έκανα ρεβύθια με ρύζι... νομίζω ότι το έλεγα με την ggeny... ωραία βγήκαν, αλλά του σύζυξ δεν αρέσαν καθόλου... ειδικά όταν τα είδε, έφριξε! θυμήθηκε ότι τα είχε φάει μία φορά σε ένα σπίτι και μόνο που δεν τα έβγαλε... αλλά παρόλα αυτά τα δοκίμασε και είπε ότι δεν είναι τόσο χάλια όσο τα περίμενε, αλλά δεν θα ήθελε να τα ξαναφάει...χα χα χα τί τραβάμε και εμείς οι ...χορεύτριες!

Νινακι ξεκουρασου οσο χρειαστει , οι δουλειες δεν τελειωνουν ποτε!1 Εγω με κριθαρακι τα κανω τα ρεβυθια !!!Ξεριες καμια φορα με την ιδεα κ μονο δεν μπορουμε να φαμε ενα φαγητο χωρις καν να το δοκιμασουμε κ μπορει στην τελικη δοκιμαζοντας το να το λατρεψουμε.Εγω λαχανο σαλατα εφαγα πρωτη φορα στην εγκυμοσυνη μου ...

Αχχχ μην λετε για σιδερο.Σιδερωσα 4 πλυντηρια την Κυριακη κ ενα χτες.Κ μην νομιζετε πως τεελιωσα.Σημερα θα βαλω αλλα δυο ενα με παιδικα ενα με δικα μας ρουχα κ ετσι αυριο παλι σιδερωμα θα εχω...ουφφφφ πως τ ακαταφερνουν μερικοι κ εχουν 2 πλυντηρια την βδομαδα δεν ξερω...

Αγγελικη εκτος απο λεμονατο η τηγανια εγω κανω κ το εξης.

Θα χρειαστεις: πιπεριες χρωματιστες,ντοματα τριμμενη,λιγο πελτε,ενα κρεμμυδι τριμμενο στον τριφτη,αλατι-πιπερι -λαδι κ αν σας αρεσουν κ μανιταρια ολοκληρα κονσερβας.

Παιρνω πιπεριες πολυχρωμες κ τις κοβω σε κυβακια.

Σε μια κατσαρολα ρηχη η βαθυ τηγανι βαζω το λαδι να ζεσταθει κ μετα ριχνω το κρεας κ το γυρναω λιγο να ροδισει.Μετα ριχνω κ το κρεμμυδι κ τις πιπεριες κ τα τσιγαριζω λιγο.Επειτα ριχνω φρεσκια ντοματα η κονσερβας οτι εχω σπιτι κ λιγο πελτε, αλατι κ πιπερι να ανακατευω.Αφηνω να παρει μια δυο βρασεις κ μετα προσθετω νερο χαμηλωνω την φωτια κ αφηνω να γινει.Λιγο πριν το τελος προσθετω κ μανιταρακια μικρα ολοκληρα κονσερβας κ λιγη ριγανη.Συνηθως για γρηγορα το κανω στην χυτρα.Μετα ειτε το συνοδευω με ρυζακι η πουρε η κανω με τον πουρε το εξης:

Στρωνω σε ενα πυρεξ το κρεας με την σαλτσουλα που εχει γινει πηχτη κ τα λαχανικα του μαζι κ απο πανω βαζω τον πουρε κ λιγη τριμμενη φρυγανια με λιγο τυρακι κ το ψηνω στο φουρνο κ γινεται φανταστικο

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Έφτιαξα κιμά από σόγια με μακαρόνια για σήμερα. Να σας πω και το αμίμητο. Σήμερα πήγε η μικρή Εβιρίνα σε ένα βιβλιοπωλείο στο σχολείο να βγάλει μια φωτοτυπία. Ρωτάει την πωλήτρια πόσο έχει η μία. Εκείνη της απάντησε ότι αν βγάλει ο πελάτης τη φωτοτυπία έχει 0.05 λεπτά η μία. Αν τη βγάλει η πωλήτρια στοιχίζει 0.08 λεπτά, επειδή θα έχει απασχοληθεί ο υπάλληλος. Το έχετε ξανακούσει αυτό;

Το ίδιο συμβαίνει και στα εισιτήρια. Μιλώντας πάντα για το ίδιο ακριβώς εισιτήριο στον ίδιο προορισμό, αν κάποιος το αγοράσει από αυτόματο μηχάνημα θα το αγοράσει 2 ευρώ φθηνότερα από το σταθμό που θα απασχοληθεί ο υπάλληλος. Λογικό ή παράλογο έτσι συμβαίνει εδώ.

Άλλο ένα που είχα ακούσει είναι ότι μια κυρία έχασε το διαβατήριό της. Όταν το βρήκε η αστυνομία, την ειδοποίησαν να πάει στο τμήμα να το παραλάβει. Εκεί λοιπόν, πλήρωσε κάπου 2.50 ευρώ επειδή απασχολήθηκε ο αστυνομικός με την παράδοση του διαβατηρίου.

Πώς σας φαίνονται αυτά που ακούτε;

Ο Δημ. σκέτο κοτόπουλο βραστό.

Δίαιτα ο καημενούλης.

Αρετή τελικά, δε χρεώνουν τίποτα στη μαγνητική το ρώτησα σήμερα στην κοπέλα που έκλεισα ραντεβού. Ενώ στον κατακαημένο Έλληνα τόσες κρατήσεις κάθε μήνα για την ασφάλιση του εργαζομένου και πάλι όταν έρχεται η ώρα για ιατρική περίθαλψη πάλι βάζει το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Εβιρακι μου ολα καλα θα πανε με τις εξετασεις σο, σου στελνουμε ολη την θετικη μας ενεργεια σημερα μαζι κ στην Νινα μας που θα κανει το χειροργειο!

Τα κουλουρακια σου φαινονται τρελα!

Σ' ευχαριστώ πολύ και για τα δύο.

Τελικά, για τα ραντεβού που με είχες ρωτήσει διαπίστωσα ότι μάλλον αργούν εδώ τα ακτινολογικά. Η κοπέλα αρχικά μου είπε ότι δύσκολα θα μου βρει για την ερχόμενη εβδομάδα. Θα πάω το άλλο Σάββατο. Μια γειτόνισσά μου που της το έλεγα μου έλεγε ότι είμαι και τυχερή που μου βρήκαν τόσο σύντομα. Φαντάσου. Εεε δεν είναι και όλα τέλεια, αλλά και πάλι μπρος στο σύστημα υγείας που έχουν αυτό θεωρείται λεπτομέρεια ασήμαντη.

Πηγα κ στην διαιτολογο χτες εφυγε ενα κιλακι !!!

Εδώ αξίζεις ένα μπράβο για την προσπάθεια ανάμεσα σε τόσους πειρασμούς.

Ο Θεος βοηθος γιατι μετα θα με πρηξουν οτι δεν την προσεχω και την εστειλα (οπως καταλαβατε απο το πρωι εχω ακουσει διαφορα "ωραια").

Τα δεκατάκια είναι φυσιολογικά μετά από τα 38άρια και 39άρια.

Έχω χοιρινό κομένο μπουκιές. Σκέφτομαι να το κάνω λεμονάτο. Καμία άλλη ιδέα?

Κρασάτο που είναι και παρόμοια συνταγή.

Με σέλινο, ας είναι και σε μπουκιές δεν πειράζει.

Με πράσο.

Με γίγαντες στο φούρνο.

Ο Χρηστάκος μου σήμερα άρχισε πάλι βήχα και έχει και λίγες μυξούλες, οπότε από το απόγευμα τον ξεκινάω σιροπάκι και τηρώ στάση αναμονής!

Τι γίνεται βρε κορίτσια, αλλά τι ρωτάω φταίει η εποχή.

Eviri πότε την κάνεις την μαγνητική? ελπίζω να μη δείξει τίποτα ανησυχητικό και να είναι όλα καλά!;)

Πήγα σήμερα από κοντά στο ακτινολογικό και διαπίστωσα ότι το τηλεφωνικο νούμερο ήταν ελλιπές. Τελικά έκλεισα ραντεβού για το ερχόμενο Σάββατο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...