Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπέρα σας,Καταρχάς διαβάζω κάθε μέρα το forum αλλα πρώτη φορα πήρα το θάρρος να σας γράψω,εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας🥰 ετοιμάζομαι για εμβρυομεταφορα βλαστοκυστών 5 ημερων μεσα στον Αλλο μήνα,μεθάυριο θα κάνω arvekap για καταστολή και μολις αδιαθετήσω θα ξεκινησουμε τιμην προετοιμασία,φοβαμαι πολυ,και την αποτυχία αλλα και μήπως υπήρχε κατι που έπρεπε να κάνω και δεν το γνώριζα,γενικα φοβαμαι,ελπιζω να καταλαβαινεται,συγνωμη για το Σεντονι.

Γειά σου κορίτσι ❤️ Καλή επιτυχία να έχεις, να σου πάνε όλα καλά! Κι εγώ φοβάμαι, κάθε μέρα. Νομίζω όλες μας λίγο πολύ φοβόμαστε/αγχωνόμαστε για το επόμενο βήμα. Να έχεις εμπιστοσύνη στον γιατρό σου και στην ομάδα του και όλα καλά θα πάνε. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Το φαγητό της μέρας ήταν το παστίτσιο.

Εβιράκι μου είναι δύσκολο πολύ να είσαι μακριά απο την χώρα σου και να σου λείπουν όλες αυτές οι γιορτές και εκδηλώσεις που αφορούν τον τόπο σου! Κι ακόμη πιο πολύ που δυστηχώς η μικρή Εβιρίνα, όσο κι αν της μιλήσετε εσείς γι΄αυτά, αν δεν ασχοληθεί κι εκείνη στο σχολείο είναι δύσκολο να της μείνουν κάποια πράγματα...

Συμφωνώ.

σας διαβάζω αν και δεν σχολιάζω, γιατί τα περισσότερα θέματακια σας έιναι για τα αγγελούδια σας που δυστυχως εγω το παλεύω ακομη.... όποτε οτι και να πω ακυρο θα ναι!! δεν κατέχω καθόλου!

Γεια σου Σάντιμπελ. Κακώς που τόσο καιρό δε συμμετέχεις. Η κάθε μία από μας γράφει σύμφωνα μ' αυτά που ζει καθημερινά και μ' αυτά που την ενδιαφέρουν να μοιραστεί. Δεν έχει σημασία αν κάποιες από τα μέλη έχουν παιδιά και κάποιες τα περιμένουν να έρθουν (κάτι που σου εύχομαι να γίνει σύντομα).

Να συμμετέχεις όποτε θες εσύ, ακόμη και για να πεις ένα απλό καλημέρα.

μωρε εχω ένα ρολάκι κοτόπουλο, θέλω να το συνοδέψω με αρακά!

Τελικά πώς το έφτιαξες;

με χυμο πορτοκάλι? μμμ δεν το ξερα αυτο!!

Το πορτοκάλι ταιριάζει απόλυτα με τα πουλερικά και το χοιρινό. Ειδικά για τη γεμιστή γαλοπούλα (να την περιχύσεις) τα Χριστούγεννα είναι τέλειο.

Γειά σας κορίτσια! Έχω βάλει ζύμη να φουσκώσει για τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!

Για την επιτυχία τους από σένα είμαι σίγουρη.

Υ.Γ. Ο Δημ. είναι ελαφρώς καλύτερα αλλά έχει γκρίνια και διψάει συνέχεια. Τι να του κάνω, μόνο με το κουταάκι ακόμα μου έχει πει ο γιατρός. Δε γινόταν να το πάθω εγώ...

Αχ πώς φαίνεται η αγωνία και η μεγαλοψυχία της μητέρας!!!!!!!!!!!

Χτες τελικα ηρθαν πολυ νωρις το απογευμα ισα για την προβα γιατι κατι τους ετυχε κι ετσι τσαμπα οι ετοιμασιες.

Αχ μωρέ κι έφτιαξες τόσα νόστιμα πράγματα!!!!!!!!!!!

Εβιρακι μπορει να σου λειπουν οι γιορτες οπως τις θυμασαι αλλά κι εδω δεν γινονται οπως παλια. Στο λεω για να παρηγοριεσαι.

Έτσι είναι. Στα μαθητικά χρόνια τα δικά μου οι εθνικές γιορτές ήταν λαμπρές και γιορτινές μέρες. Τις ένιωθες με όλη σου την ψυχή. Στα χρόνια των παιδιών μου μετριότητες.

Μου κανουν λοιπον παραπονα ποσο δυσκολα ειναι για αυτες τωρα, πως δεν γινεται να ζει η οικογενεια ετσι κλπ κι οταν τους λεω πως εγω το περασα ηδη 2 χρονια κι υπαρχει περιπτωση να συνεχισω να το περναω η απαντηση ειναι "αλλο εσυ. Εσυ εισαι τυχερη!"

Από ποια άποψη είσαι άλλο και από ποια άποψη είσαι τυχερή; Και η δική μου προσωπική εμπειρία λέει ότι ένα ζευγάρι καθώς και η σχέση πατέρα με τα παιδιά περνάει πολύ δύσκολα όταν είναι χωριστά. Σε όλους τους τομείς.

Σορρυ για το ασχετο σεντονι...

Είπαμε, πάνω από μια κατσαρόλα μπορούμε να συζητήσουμε ότι μας απασχολεί.

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Μόλις ζύμωσα και το άφησα να φουσκώσει.

Ψωμάκι έφτιαξες ή ζυμάρι για λουκανικοπιτάκια;

Ρε παιδιά με έχει πιάσει μια Χριστ/κη διάθεση, είναι φυσιολογικό αυτό;:rolleyes:

Και βέβαια είναι φυσιολογικό, αφού μόλις μπει ο Οκτώβριος και κοντέψει κι ο Νοέμβριος όλοι τα Χριστούγεννα σκεφτόμαστε. Κι εγώ σκέφτομαι διάφορα για τις γιορτές που αφορούν στολισμό, τραπεζώματα, βόλτες κλπ.

Ο Δημ. είναι καλύτερα, όχι εντελώς καλά βέβαια, ευτυχώς η μπέμπα δεν κόλλησε, τα μεγάλα μου έχουν λίγο βήχα.

Αρκετά παρήγορα όλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα και καλή εβδομάδα μαγειροκόριτσα!

Σήμερα τρώμε καλαμαράκια κοκκκινιστά με κοφτό μακαρονάκι.

Είπα να σας διαβάσω αλλά θα το κάνω σε λίγο γιατί έπεσε δουλειά!

Τα λέμε σε λιγάκι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε

Σαντιμπελ καλως ηρθες! Καλε μην αισθανεσαι ασχημε καθολου! Γραψε οτι θες! Σου ευχομι κ εγω ολοψυχα συντομα να εχεις κ εσυ κ η Νινα μας αγγαλια το μπεμπακι σου κ να μας ρωτασες για τα φαγακια που θα του φτιαχνεις! Τελικα το εκανες το κοτοπουλο?Εγω παντα στο φουρνο το κανω με πατατες ( παιρνω μεγαλο ρολο η 2-3 μικρα) κ μετα στο τελος ριχνω κεμονι-μουσταρδα κ γινεται πολυ ωραιο!

Αρετουλα μου πολυ χαρηκα που σου αρεσε η συνταγη μου! τα παιδια τα φαγανε? Μπιφτεκακια για αυριο ε? μωρε οι πατατες δεν ειναι κ πολυ καλες ζεσταμενες την αλλη μερα, εκτος κ αν τριψεις κ μια φρεσκια ντοματουλα που τις κραταει καλυτερα. Με το κριθαρακι μεσα δεν το εχω δοκιμασει ποτε να σου πω, τωρα τελευται ακανω στην κατσαρολα κιμα κανονικα οπως τον κανω για τα μακαρονια κ οταν γινει ριχνω μεσα το κριθαρακι κ γινεται σαν γιουβετσι.Αλλιως μπορεις να κανεις κ ρυζακι με λαχανικα.

Αγγελικουλα καλημερα!!! Ωραια τα καλαμαρακια!

Φωτεινουλα μου κριμα που τελικα δεν καθησαν τα κουμπαρακια σου κ εκανες κ τοσο κοπο! αλλα τι να κανουμε συμβαινουν κ τα απροοπτα αλλα στεναχωριεσαι λιγο οπως κ να το κανεις.Οσο για τους γνωστους εγω ξερω να λεω πως εξω απο το χορο ολοι λενε πολλα τραγουδια κ οταν μας τυχαινει μετα εμεις ειμαστε η εξαιρεση! Φυσικα κ δεν ειναι οτι καλυτερο να εισαι μακρυα απο την οικογενεια σου αλλα τι να πεις δεν βγαζεις ακρη με τον κοσμο.Να τους λες κ εσυ μην μιλατε ειστε τυχεροι που ακομα εχετε δουλεια εστω κ μακρυα....

Εβιρακι ιδιο φαγητο καναμε χτες!

Σας ειπα πως πιαστηκα απο το γυμναστηριο? αχχχ χτες δεν μπορουσα να κουνηθω, σημερα καλυτερα ...

Το Σαββατο λοιπον μαγειρεψα καλαμαρακια τηγανιτα με πατατες βραστες κ σαλατα κ εφτιαξα κ τσουρεκακια ατομικα να εχει ο μικρος για το σχολειο κ οαντρας μου για πρωινο.Το απογευμα ειχαμε παρτυ παιδικο κ μετα μας ειχαν τραπεζι.

Για χτες εκανα παστιτσιο για το λοχο που εμεινε κ για σημερ ακ για μενα σολωμο ψητο κ εβρασα κ σαλατα μπροκολο με καροτα για ολους! Για σημερα για μενα εφτιαξα κοτοπουλακι λεμονατο στην κατσαρολα με ρυζακι.

Για αυριο θα κανω για ολους μπαμιες λαδερες. Ο μικρος δεν θα τις φαει σκετες μπαμιες οποτε θα του βγαλω κ λιγο κρεατακαι που εχω στην καταψυξη βρασμενο κ θα προσθεσω μαζι με τις μπαμιες κ καμια πατατα κ λιγο κολοκυθακι...

τα λεμε αργοτερα κοριτσακια μου

σωστα καλησπέρα!:D

ντάξει δν έίναι μόνο απολογία , είναι οτι θέλω να σας πω οτι μου αρεσει τα παρεάκι σας!....;)

Τότε λοιπόν να μπαίνεις και να μας γράφεις τα νέα σου, όποια κι αν είναι αυτα!

είναι μικρουλη το ρολάκι μωρε και χορταίνει δεν χορταίνει ένας!

πιο πολύ για δοκιμη το πηρα ! είναι γεμιστο!

ωραία θα το κάνω χωρια!

αλλα πως γινεται? φουρνο η χυτρα?

θέλει καμια προεργασία?

Το έφτιαξες τελικά? Πως ήταν?

santibel καλώς ήρθες στην παρέα... ούτε εγώ έχω παιδάκι... είμαστε στην προσπάθεια:P ... αλλά το παρεάκι εδώ είναι για μαγειρέματα και ότι άλλο μας απασχολεί... οπότε η καθεμία έχει τα δικά της να μοιραστεί... μείνε να λέμε και εμείς τα δικά μας:tongue: το δε ρολό κοτόπουλο είναι φανταστικό στο φούρνο... προεργασία δεν χρειάζεται... βάλε το λαδάκι, αλάτι ,πιπέρι, αν θέλεις χυμό πορτοκάλι (θα βγει ωραίο ζουμάκι) και ψήσιμο. εγώ με πατάτες που το κάνω, γλύφουμε και τα δάκτυλα μας!:P

Μμμμ, δεν είχα σκεφτεί τον χυμό πορτοκαλιού! Θα το δοκιμάσω κι εγώ!

σημερα μας έστειλε ο πεθερος κοτοπουλο στα καρβουνα!

πρέπει να ταν και απο κοτα αλανιάρα του γείτονα! φρεσκοσφαγμένη! αλλα ήταν φοβερο!!!

Να είναι καλά ο γείτονας λοιπόν, να σας προμηθεύσει πάλι αλανιάρα κότα!

Γειά σας κορίτσια! Έχω βάλει ζύμη να φουσκώσει για τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία!

Λίγο αργά το διαβάζω αλλά φαντάζομαι πως θα ήταν νοστιμότατο!

Υ.Γ. Ο Δημ. είναι ελαφρώς καλύτερα αλλά έχει γκρίνια και διψάει συνέχεια. Τι να του κάνω, μόνο με το κουταάκι ακόμα μου έχει πει ο γιατρός. Δε γινόταν να το πάθω εγώ...

Θεωρώ πως τώρα έχετε μπει σε κανομικούς ρυθμούς ε?

[

Χτες τελικα ηρθαν πολυ νωρις το απογευμα ισα για την προβα γιατι κατι τους ετυχε κι ετσι τσαμπα οι ετοιμασιες. Καποια τα εβαλα καταψυξη, εδωσα και στους δικους μου καποια (τους κουβαλαω που τους κουβαλαω στο σπιτι αυτες τις μερες να μην εχει και μαγειρεμα η γιαγια) φαγαμε και σημερα που ειχα να κανω κατι αλλες δουλειες εξω.

Δεν πειράζει! Έχεις καβάτα για άλλη στιγμή!

Βρε κοριτσια να σας πω κατι που μου συμβαινει τον τελευταιο καιρο; Ασχετο με τη μαγειρικη. Όταν διοριστηκα στο νησι μου ελεγαν σχεδον ολοι τι τυχερη που ειμαι και δεν πειραζει που θα ειμαστε χωριστα με τον αντρα μου. Τον τελευταιο χρονο, δυστυχως κατα την αποψη μου, συνεβη σε καποιες συγγενεις και γνωστες, απο αυτες που με καλοτυχιζαν, να φυγουν σε άλλα μερη της Ελλαδας οι αντρες τους για δουλεια και να βρεθουν στην ιδια θεση με εμενα. Μου κανουν λοιπον παραπονα ποσο δυσκολα ειναι για αυτες τωρα, πως δεν γινεται να ζει η οικογενεια ετσι κλπ κι οταν τους λεω πως εγω το περασα ηδη 2 χρονια κι υπαρχει περιπτωση να συνεχισω να το περναω η απαντηση ειναι "αλλο εσυ. Εσυ εισαι τυχερη!" Δεν μου αρεσει που συμβαινει πλεον αυτο στις οικογενειες αλλά με πιανει ωρες ωρες κι αισθανομαι λιγο αδικημενη. Όποιος ειναι εξω απο το χορο... Αυτα. Σορρυ για το ασχετο σεντονι...

Γιατί δηλαδή εσύ δεν ζορίζεσαι? Εκτός κι αν το εννοούν από την άποψη ότι εσύ ήσουν αποσπασμένη στο νησί από όπου κατάγεσαι οπότε και δεν έχεις νοίκια και τέτοια! Αλλά και πάλι είναι ζόρι!

Φιλακια απο μια άυπνη μαμα

Σήμερα θα φάμε στην πεθερά αλλά δεν ξέρω τι καλό έχει... πάντως καλό θα είναι!:lol:

Από την στιγμή που θα βρεις έτοιμο φαγάκι και δεν θα χρειαστεί να μαγειρέψεις εσύ, όντως θα είναι τέλειο!

Ρε παιδιά με έχει πιάσει μια Χριστ/κη διάθεση, είναι φυσιολογικό αυτό;:rolleyes: Σκέφτομαι από τώρα πώς θα στολίσω και τι θα μαγειρέψω.:tongue:Ας είμαστε καλά μέχρι τότε βέβαια...

Έγώ δεν έχω μπει ακόμη σε Χριστουγενιάτικο mood. Ίσως γιατί ο καιρός δεν έχει ψυχράνει!

Για πείτε για την Τρίτη:

Μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο ή με κριθαράκι αλά Εβιρί;

Ψηφίζω μπιφτεκάκια με κριθαράκι!

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε

Επίσης κορίτσι!

Αγγελικουλα καλημερα!!! Ωραια τα καλαμαρακια!

Ωραία είναι και γίνονται κι εύκολα!

Σας ειπα πως πιαστηκα απο το γυμναστηριο? αχχχ χτες δεν μπορουσα να κουνηθω, σημερα καλυτερα ...

Να ξανακάνεις σύντομα γυμναστική γαιτί αλλιώς θα ξαναπιαστείς! Καλή συνέχεια!

τα λεμε αργοτερα κοριτσακια μου

Εβιράκι όλα καλά με την μέση σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Αγγελικη μου να σε ρωτησω κατι? Τα καλαμαρακια που λες ειναι οι ροδελες κατεψυγμενες η κανονικα καλαμαρακια? Εχω δυο σακουλακια ακομα στην καταψυξη απο τον πεθερο μου θραψαλα ομως.Λες να γονονται ετσι κοκκινιστα με μακαρονακι κοφτο? Ειχα φαει μια φορα στην πεθερα μου κ μου αρεσε παρα πολυ αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν με θραψαλο η καλαμαρακι.... Ειναι κ ωραιο για εμας γιατι τρωγεται δευτερη μερα ....

καλημερα κορίτσια και απο μενα!!

τελικα το ρολάκι το κανα την επομενη... στη χύτρα! ξέχασα το χύμο και αναρωτιόμουν με τι να το βράσω και έβαλα ντομάτα χυμό αλλα καθολου δεν του πηγε!! οποτε την επόμενη θα ξέρω!!;)

για σήμερα μας έχει τραπέζι μια θεία του σαντιμπέλου οπότε απαλλάχτηκα!!:tongue:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

μμμμμμ! τρελαίνομαι για καλαμαράκια!! νοστιμότατα!!

ggeny

επειδη λιγο μπερδεύομαι θράψαλο είναι η ροδέλες ή με το αλεύρι απο πάνω? ή τιποτα απο αυτά?

πάντως κατεψυγμένες ροδέλες (δεν ξέρω πως αλλιώς λέγονται) εχω κάνει με κοφτο και μ αρεσαν πολύ!

καλα βρε τι ευκολα που το λες.... τσουρεκάκια...!! εγω μόνο πάσχα κάνω και αποτελει για μενα γεγονος!! όλοι προσοχη κανω τσουρέκια σήμερα!!!...:D:D

ARNIKOL

και γω μπιφτεκάκια ψηφίζω! μου αρέσουν περισσότερο;)

Eviri

προβληματάκι με τη μέση? περαστικούλια κορίτσι!

ΦΩΤΕΙΝΗ763

μήπως εννοούσαν είσαι τυχερη λόγω του επαγγέλματος ή των χρημάτων αν δεν είναι και αυτές στην ίδια θέση!! αλλα όσο να πεις το μακρυα απο την οικογένεια είναι παντα δύσκολο δεν το συζητώ.... όσο ξέρει ο νυκοκύρης που λενε....!!!:cool:

Nina-Tom

την καλημέρα μου και σε σένα !!

1iRrp3.png?WKdQoeYE9HgWp2.png?bynEc7PS

Τζενάκι εγώ φτιάχνω και τα δύο, αναλόγως τι έχω! Όταν ψωνίζω εγώ συνήθως αγοράζω τα έτοιμα κομμένα, γιατί τα ξεπλένω μόνο και τα ρίχνω στην κατσαρόλα χωρίς να χρειάζεται να τα καθαρίζω και να τα κόβω! Νομίζω ότιοι ροδέλες είναι παναρισμένες αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Παναρισμένα δεν έχω φτιάξει ποτέ κοκκινιστά οπότε δεν ξέρω πως βγαίνουν.

Αν ψωνίσει ο άντρας μου θα πάρει συνήθως ολόκληρα. Οπότε τα καθαρίζω και τα κόβω.

Τώρα για τα θράψαλα έχω την εντύπωση ότι είναι πιο σκληρά από ότι τα άλλα καλαμάρια αλλά επειδή βράζουν φαντάζομαι θα βγουν μιά χαρά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα και καλή εβδομαδα!

Πως μου ειστε;

Τζενακι και οι ροδελες γινονται κοκκινιστες αλλά και τα θραψαλα. Δεν ειναι ολες οι ροδελες παναρισμενες για τηγανι. Πουλανε και παναρισμενες και μη. Κοιταξτε το σακουλακι τι γραφει. Οντως ειναι πολυ ωραιο φαγητο και κραταει πραγματικα ωραια για δευτερη μερα.

Όπως καταλαβες Αγγελικη λιγουρευομαι το φαγητακι σου.

Εβιρακι θα παρελασει μια ανιψια μου στην μαθητικη παρελαση και δεν θα μπορεσουν σχεδον να τη δουν οι γονεις της λογω των μετρων ασφαλειας. Τι αλλο να σου πω...

Αρετουλα η Εβιρι ειναι εγγυηση. Δεν δοκιμαζεις με κριθαρακι να μας πεις άποψη;

Σαντιμπελ δεν πειραζει για το ρολό! Την επόμενη φορα θα τα καταφερεις.

Για το αλλο θεμα που σας ελεγα νομιζω οτι τυχερη με ελεγαν απλως λογω διορισμου δηλ.δημοσίου τομεα. Δεν τους νοιαζουν τα χρηματα. Κι αυτοι στον τοπο καταγωγης τους εχουν παει. Πιστευω οτι απλως δεν το ζουσαν κι εγω ειμαι χαρακτηρας που δεν πολυπαραπονιεμαι. Προτιμω να βλεπω το ποτηρι μισογεματο. Απο την αλλη ειχαν ερθει κι οι δικοι μου μαζι για βοηθεια και αυτο το θεωρουσαν πολυ σημαντικο (ασχετα αν κι αυτες εχουν τις μαμαδες τους σιπλα για βοηθεια) αλλά δεν καταλαβαν ποτε οτι το τρεξιμο που ειχα με τα προβληματα υγειας των παππουδων ηταν ο,τι χειροτερο μπορουσε να μου συμβει.

Η μικρη σημερα ειναι πρωτη μερα απυρετη. Την κρατησα σπιτι ανω εστειλα τον μπεμπη στο "σταθμο"του. Αποτελεσμα; Μου ζητησε κι η μικρη να παει στον παιδικο σταθμο!

Σημερα εχω μια μεριδα ρυζι με κεφτεδακια που τους εκανα σαλτσα για μενα. Στον αντρα μου φτιαχνω κουνουπιδι γιαχνι. Στη μικρη θα δοκιμασω να βρασω μακαρονακι κοφτο σε νερο με ζωμο κοτας. Δεν ξερω να θα της αρεσει αλλά κατι πρεπει να φαει με τοσα αντιπυρετικα που εχει παρει.

Φιλακια σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Έφτιαξα γεμιστά το μεσημέρι.

Βρε κορίτσια τι χάλι είναι αυτό με την τηλεόραση!!!!!!!!!!! Το παράκαναν πια στη μονοτονία θεμάτων. Μία η Χρυσή Αυγή και μία η μικρή ξανθή Μαρία μας ζάλισαν, δεν έχουν άλλα θέματα να μας πουν;

Το καλό είναι ότι πας στο γυμναστήριο.

εφτιαξα κ τσουρεκακια ατομικα να εχει ο μικρος για το σχολειο κ οαντρας μου για πρωινο.

Μπράβο Τζένη για τα τσουρεκάκια. Τα σέβη μου.

Εβιράκι όλα καλά με την μέση σου?

Σήμερα είχα ραντεβού, μου έκανε μια ψευτοκλινική εξέταση και με παρέπεμψε για μαγνητική. Όταν δει τις απαντήσεις θα μου τι να κάνω. Σ' ευχαριστώ Αγγελική.

Λες να γονονται ετσι κοκκινιστα με μακαρονακι κοφτο?

Και βέβαια γίνονται.

ggeny

επειδη λιγο μπερδεύομαι θράψαλο είναι η ροδέλες ή με το αλεύρι απο πάνω? ή τιποτα απο αυτά?

Μια και είδα την ερώτηση θα σου πω εγώ. Το θράψαλο είναι συγγενής του καλαμαριού, γι' αυτό έχει και το ίδιο κόκαλο (αυτό που μοιάζει με ζελατίνα). Είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος και πιο φαρδύ.

καλα βρε τι ευκολα που το λες.... τσουρεκάκια...!! εγω μόνο πάσχα κάνω και αποτελει για μενα γεγονος!! όλοι προσοχη κανω τσουρέκια σήμερα!!!...:D:D

Δεν πειράζει, ας είναι και μια φορά το χρόνο.

Eviri

προβληματάκι με τη μέση? περαστικούλια κορίτσι!

Σ' ευχαριστώ πολύ.

Εβιρακι θα παρελασει μια ανιψια μου στην μαθητικη παρελαση και δεν θα μπορεσουν σχεδον να τη δουν οι γονεις της λογω των μετρων ασφαλειας. Τι αλλο να σου πω...

Ναι πράγματι, είναι ανοησία να μην μπορούν οι γονείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους λόγω των μέτρων.

Αρετουλα η Εβιρι ειναι εγγυηση. Δεν δοκιμαζεις με κριθαρακι να μας πεις άποψη;

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου.

Η μικρη σημερα ειναι πρωτη μερα απυρετη.

Άντε σιγά-σιγά να το ξεπεράσει.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σήμερα έχω άδεια για να κρατήσω το Δημ. που παλινδρόμησε. Τελικά έφτιαξα τα κεφτεδάκια και κριθαράκι και δεν μπόρεσα να αντισταθώ και να μη δοκιμάσω... ήταν πάαρα πολύ ωραίο! Σας το συστήνω! Αυτά κορίτσια, είμαι λίγο κουρασμένη γιατι ξύπνησα 5+. Αν μπορέσω θα μπω και αργότερα να διαβάσω τα νέα σας, φιλάκια!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Εβιρακι μου κ τι γινετε τωρα εχεις κλεισει ραντεβου για μαγνητικη ? τα ραντεβου εκει ειναι τοσο αργα οσο εδω η καλυτερα τα πραγματα?

Αρετη μου περαστικα στο Δημητρακη! Για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα πως εκανες τα κεφτεδακια με το κριθαρακια .. χωριστα η ολα μαζι με σαλτσα ντοματας?

Εγω σημερα μαγειρεψα μπαμιες κ εβαλα κ λιγες πατατουλες μεσα για να φαει κ ο μικρος να μην φτιαχνω αλλο φαγητο κ για το βραδυ τονοσαλατα.

Για αυριο εχω παρει απο την λαικη ωραια στρογγυλα κολοκυθακια να τα κανω γεμιστα με κιμα κ ρυζακι με σαλτσα αυγολεμονο.

τα λεμε αργοτερα κοριτσακια

Καλημέρα κορίτσια.

Τί μου κάνετε? δεν έχω προλάβει να διαβάσω πολλά... ίσως αργότερα... προς το παρόν τρέχω γιατί γέννησε και η σκυλίτσα μου το Σάββατο και έχουμε γεμίσει κουταβάκια, που όλη την ώρα ρουφάνε γαλατάκι... και η καημένη όλη την ώρα πεινάει... οπότε καταλαβαίνετε ποιός φροντίζει για αυτό:P

Σήμερα σκέφτομαι να κάνω χάντρες... σαν τους γίγαντες θα τις κάνω... και αύριο θα κάνω παστίτσιο, για να έχουμε και την Πέμπτη... θα πάω για μία μικρή επέμβαση και θέλω να έχουμε φαί όταν γυρίσω.

Φιλιά σε όλες.. ελπίζω να είσαστε καλά:tongue:

Kοριτσια μου καλημέρα ακόμα εδώ είμαι και όχι δεν έχω γεννήσει,την Πέμπτη έχω ξανά γιατρό και κατά πάσα πιθανότητα αν δεν έχουμε καμία εξέλιξη να μπω σάββατο πρωί για πρόκληση τοκετού έχω τόσο πολύ άγχος που πλέον δεν κοιμάμαι το βράδυ σχεδόν καθόλου,έχω εμετούς ότι τρώω το βγάζω όπως στην αρχή αχ κουράστηκα βρε κορίτσια

HXNKp2.png

zYAup2.png

Καλό μεσημέρι μαγειροκόριτσα!

Για σήμερα έμεινε μακαρονάκο κοφτό με καλαμαράκια από χτες οπότε δεν μαγείρεψα. Σχόλασα αργά χτες κι μου έκατσε μιά χαρά που δεν είχα μαγείρεμα!

Φωτεινή χαίρομαι που η μικρούλα σου είναι καλά σήμερα! Όσο για οτν γιόκα σου ... ο καλύτερος μαθητής!!!!:tongue:

Εβιράκι εύχομαι η εξέταση να βγει καλή!

Αρετούλα περαστικά του μικρούλη σου! Δεν την γλύτωσε τελικά... Προσπάθησε να ξεκουραστείς κι εσύ όταν εκείνος κοιμάται!

Τζένη αύριο θα μαγειρέψεις το αγαπημένο φαγητό του άντρα μου!

Νίνα γεννητούρια διάβασα! Μωρέ δεν είναι αξιαγάπητα έτσι μικρούλικα που είναι τα κουταβάκια? Θέλουν αρκετή φροντίδα αφού τα έχεις σπίτι σου αλλά όταν θα αρχίσουν να περπατάνε και να παίζουν θα είναι άλλο πράγμα!

Καλή επιτυχία και με την επέμβασή σου!

Άννα οι εμετοί μπορέι να προέρχονται και από το άγχος σου. Ηρέμησε, όπως και να έχει μπήκες στην τελική ευθεία και το Σάββατο θα κρατήσεις το νινάκι σου στην αγκαλιά σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...