Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Επειδή είμαι κι εγώ δημόσιος υπάλληλος, πριν από 7 χρόνια που γέννησα, τον ένα μήνα έπαιρνα άδεια από το γιατρό μου, πανεπιστημιακο του Δημοσίου νοσοκομείου και τον άλλο μήνα έκανα εισαγωγή... Αυτά μέχρι να μπω στον 8ο αν θυμάμαι καλά, 2 μήνες πριν την ΠΙΤ. Το μήνα που δεν έκανα εισαγωγή, έπρεπε η άδεια να έχει υπογραφή από το διευθυντή του νοσοκομείου. Ίσως γίνεται και χωρίς εισαγωγή απλά εμένα κάτι τύχαινε και έμπαινα και για έλεγχο προληπτικό. 

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Αχ @Eternity και εγώ στα ίδια είμαι τρίτη έκανα εμβρυομεταφορα και την Πέμπτη έχω χωριακη ,δεν περνάν οι μερεςςςς

Στην αρχή δεν περνανε οι μέρες.... τώρα να σου πω επειδή θέλω να ζω με την ελπίδα δε θέλω να φτάσει η μέρα της χοριακης... το μόνο θετικό αν δεν είμαι, είναι που θα κόψω όλα αυτά τα φάρμακα που είμαι σαν πρεζάκι....Καλή μας επιτυχία! 

• Καλή τύχη! 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Καλημέρα Φωτεινούλα!

Όντως ειναι ωραιο! Αν και συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις τρεχω λιγακι να συμμαζευω και να κανονιζω το μαμ.

Σε αποζημιώνει όμως η καλή παρέα και το ότι περνάς ευχάριστα το βραδάκι σου!

Στο μεταξυ η μικρη ξυπνησε με πυρετο και δεν την εστειλα παιδικο. Τον μπεμπη τον ξυπνησα, τον εντυσα και τον εστειλα στο δικο του σταθμο (δηλαδη στο σπιτι της μαμας μου στην πραγματικοτητα) για να πειστει η μικρη γιαυτα που της λεμε. Βεβαια ωσπου να καταλαβει ο ψιλοκουφος παππους το σεναριο χωρις να μας ακουσει η μικρη ειδα κι επαθα αλλα δεν πειραζει.

Σας ειπα οτι πρεπει να συμμαζεψω το σπιτι; (ουφφφ)

Περαστικά στην ζουζούνα σου! Όσο για τον μικρούλη σου καλύτερα που τον έστειλες στην γιαγιά μήπως και αποφύγεις να κολλήσει! Καλά η φάση με τον παππού πρέπει να ήταν αρκετά αστεία!

Φιλακια

Ναι Αγγελικουλα μου σωθηκα! Θα τα πασαρω στο συζυγο που του αρεσουν την ερομενη βδομαδα καποια στιγμη κ αλλη μια φορα.

Αυτή η κατάψυξη κάνει θαύματα!

Χτες το βραδυ εφτιαξα την πιτσα κ τρωγανε κ εγω την εβγαλα με γιαουρτακι με μηλο ..... ζοριστικα δυο μερες τωρα αλλα τι να κανω .... ωρες ωρες απογοητευομαι αλλες πεισμωνω θα δειξει ...

Θέληση να υπάρχει Τζενάκι και θα τα καταφέρεις ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κοριτσάκια,έχω κάνει απουσίες,αλλά δεν σας ξεχνώ...

Ελπίζω να είστε όλες καλά,δεν έχω προλάβει να διαβασω τα νέα σας.

Δυστυχώς ο μικρός μου έχει περάσει δύο ιώσεις,τη μία πίσω από την άλλη.Η πρώτη με εμετούς,η δευτερη ακόμα χειρότερα με μπούκωμα,βήχα,λαρυγγίτιδα και διάρροιες και ασφαλώς πυρετό που δεν έπεφτε με τίποτα.Είμαστε ξενυχτισμένοι και κατάκοποι οικογενειακώς,δεν χορταίνουμε ύπνο.Αυτην την εβδομάδα τον εχω κρατησει στο σπίτι.Εχει ακόμα βηχα και μύξες.Κι εχω πάρει τετοια τρομάρα,που το σκέφτομαι να τον στείλω παιδικό...

Την αγαπη μου σε όλες...

Περιστεράκι περαστικά στον γιόκα σου! Έτσι γίνεται στα περισσότερα παιδάκια όταν ξεκινούν τον σταθμό! Υπομονή και η γνώμη μου είναι όταν συνέλθει να τον στείλεις ξανά! Διαφορετικά του χρόνου θα ξαναέχεις τα ίδια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

περαστικα Περιστερακι ! Η αληθεια ειναι πως ολα τα παιδακια την πρωτη χρονια στον παιδικο αρρωσταινουν συχνα ... ΥΠΟΜΟΝΗ κοριτσακι κ ευχομαι να ειναι γρηγορα περαστικα.Κ αυτο που λεει η Αγγελικη δικιο εχει.Αν δεν το περασει φετος θα το περασει του χρονου.Ισως να τον κρατουσες μονο οταν εβλεπες πως καποιο παιδακι ειναι αρρωστο.Ετσι εχει κανει μαι φιλη μου εχει συννενοηθει με τις δασκαλες κ οταν βλεπου καποιο παιδακι που παει με λιγο πυρετο κλπ την ειδοποιουν κ δεν την παει.κατι θα γλιτωσει.Ειναι κ η εποχη τωρα ολο ιωσεις, πως να γλιτωσουν τα μικρακια .

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Έφτιαξα φακές για σήμερα.

Ευχαριστω ολες σας , μαλλον επιασαν οι ευχες σας και δεν ξανακανε εμετο ουτε διαρροια.

Ευτυχώς το παιδάκι που το πέρασε στο πόδι, γιατί η γαστρεντερίτιδα είναι βάσανο.

το σίγουρο από γλυκά είναι η μπουγάτσα και το μωσαικό! ωραία είμαι εγώ! ξεκινάω από τα γλυκά πρώτα:P

Πολύ ωραία και τα δύο γλυκά.

Eviri τί φαί ήταν αυτό?! ουάου! έχω καιρό να το κάνω! τα πιο απλά τελικά, είναι τα καλύτερα!:tongue:

:D:D:D:D

Το απόγευμα θα πάμε με την κόρη μου να αγοράσει παντελόνι και μπλούζα μαύρα που θέλει για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Θα με πιστέψεις ότι ζηλεύω το όλο γεγονός αυτό; Δηλαδή, την αγορά μπλε-άσπρων ρούχων αλλά και το να καμαρώσω τα παιδιά μου στις σχολικές διμοιρίες. Τη μεγάλη Εβιρίνα την καμάρωσα σε όλες τις σχολικές χρονιές (ακόμα και στις γιαλαντζί της Τζέντας), αλλά και αργότερα που τέλειωσε το σχολείο τη χρονιά που ήμασταν στην Ελλάδα, με τον Κρητικό Σύλλογο ντυμένη κρητικοπούλα.

Η μικρή Εβιρίνα, δυστυχώς, δε θα είναι τόσο τυχερή. Τα σχολικά χρόνια που παρήλασε ήταν μόνο δύο (τα γιαλαντζί της Τζέντας) με το σχολείο και ένας με τον Κρητικό Σύλλογο όταν ήταν στην Γ' Δημοτικού.

Μου έχουν λείψει πολύ οι εθνικές γιορτές στην Ελλάδα.

Χτες εφτιαξα τα τυροπιτακια και τα κεφτεδακια τα οποια την ωρα που τα τηγανιζα ειχαμε διακοπη ρευματος και τα αποτελειωσα στο γκαζακι.

Σωτήριο το γκαζάκι. Μου έχει αρκετές φορές με διακοπή ρεύματος να φτιάξω διάφορα στο γκαζάκι.

Για σημερα εφτιαξα ρολο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο το οποιο οσο περισσεψει μπορω να το βγαλω το βραδυ σαν μεζε. Σημερα θα φτιαξω τα συκωτακια, ενα τυροψωμο που φτιαχνει η πεθερα μου, σαλατα και μια ομελετα φουρνου.

Πάρα πολύ ωραίο μενού.

Αυτα τα ολιγα. Στο μεταξυ η μικρη ξυπνησε με πυρετο και δεν την εστειλα παιδικο.

Περαστικά της κι ελπίζω να γίνει γρήγορα καλά.

Τον μπεμπη τον ξυπνησα, τον εντυσα και τον εστειλα στο δικο του σταθμο (δηλαδη στο σπιτι της μαμας μου στην πραγματικοτητα) για να πειστει η μικρη γιαυτα που της λεμε. Βεβαια ωσπου να καταλαβει ο ψιλοκουφος παππους το σεναριο χωρις να μας ακουσει η μικρη ειδα κι επαθα αλλα δεν πειραζει.

χαχαχαχα

Καλημέρα κοριτσάκια,έχω κάνει απουσίες,αλλά δεν σας ξεχνώ...

Ούτε εμείς σε ξεχνάμε. Η σκέψη μας σε φέρνει να ξαναγράψεις.

Δυστυχώς ο μικρός μου έχει περάσει δύο ιώσεις,τη μία πίσω από την άλλη.

Περαστικά του του παιδιού. Καταλαβαίνω το λούκι που περάσατε όλοι κι ο μικρός κι εσείς οι γονείς.

Διαφημίσεις

Εβιράκι μου είναι δύσκολο πολύ να είσαι μακριά απο την χώρα σου και να σου λείπουν όλες αυτές οι γιορτές και εκδηλώσεις που αφορούν τον τόπο σου! Κι ακόμη πιο πολύ που δυστηχώς η μικρή Εβιρίνα, όσο κι αν της μιλήσετε εσείς γι΄αυτά, αν δεν ασχοληθεί κι εκείνη στο σχολείο είναι δύσκολο να της μείνουν κάποια πράγματα...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα γλυκες νοικοκυρούλες μου!!

ελπιζω να στε όλλλλες καλα!

σας διαβάζω αν και δεν σχολιάζω, γιατί τα περισσότερα θέματακια σας έιναι για τα αγγελούδια σας που δυστυχως εγω το παλεύω ακομη.... όποτε οτι και να πω ακυρο θα ναι!! δεν κατέχω καθόλου!

αυτο για εισαγωγη (να απολογηθω κιολας;)), και να μπω στο θεμα μου!

μωρε εχω ένα ρολάκι κοτόπουλο, θέλω να το συνοδέψω με αρακά!

ειναι μικρούλη , για ένα ατομο ας πούμε!

αλλα δεν ξέρω πως να το μαγειρέψω... να τα βάλω κανονικα στη χυτρα μαζί μετον αρακα ή χωρια?

και αν το κανω μόνο του πως το κανουν?

1iRrp3.png?WKdQoeYE9HgWp2.png?bynEc7PS

santibel καλό μεσημέρι!

Δεν υπάρχει λόγος να απολογείσαι που δεν δηλώνεις καθημερινή παρουσία στο καφέ! Αλίμονο αν σου ζητούσαμε και τον λόγο! Εύχομαι πολύ σύντομα να είσαι σε θέση να μας μιλάς και για το δικό σου μωράκι!

Τώρα σχετικά με το ρολό δεν ξέρω να σου πω. Δεν έχω φτιάξει ποτέ με αρακά. Πάντα το φτιάχνω με λαδάκι και λεμονάκι μόνο του και το συνοδεύω με ρυζάκι ή πουρέ ή πατάτες τηγανιτές.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

σωστα καλησπέρα!:D

ντάξει δν έίναι μόνο απολογία , είναι οτι θέλω να σας πω οτι μου αρεσει τα παρεάκι σας!....;)

είναι μικρουλη το ρολάκι μωρε και χορταίνει δεν χορταίνει ένας!

πιο πολύ για δοκιμη το πηρα ! είναι γεμιστο!

ωραία θα το κάνω χωρια!

αλλα πως γινεται? φουρνο η χυτρα?

θέλει καμια προεργασία?

Καλησπέρα.

santibel καλώς ήρθες στην παρέα... ούτε εγώ έχω παιδάκι... είμαστε στην προσπάθεια:P ... αλλά το παρεάκι εδώ είναι για μαγειρέματα και ότι άλλο μας απασχολεί... οπότε η καθεμία έχει τα δικά της να μοιραστεί... μείνε να λέμε και εμείς τα δικά μας:tongue: το δε ρολό κοτόπουλο είναι φανταστικό στο φούρνο... προεργασία δεν χρειάζεται... βάλε το λαδάκι, αλάτι ,πιπέρι, αν θέλεις χυμό πορτοκάλι (θα βγει ωραίο ζουμάκι) και ψήσιμο. εγώ με πατάτες που το κάνω, γλύφουμε και τα δάκτυλα μας!:P

Διαφημίσεις

καλησπερα Nina-Tom!!!

με χυμο πορτοκάλι? μμμ δεν το ξερα αυτο!!

αληθεια γίνεται καλο?

να το καλυψω με καπακι μην και μου αρπάξει?

λογικα δεν θα θέλει και πολύ ωρα ε?

τελικα αυριο θα το κάνω το ρολάκι ! και αν μας αρέσει θα πάρω 2,3 την άλλη εβδομαδα απο το παζάρι! ειναι μικρούλη όπως είπα!

σημερα μας έστειλε ο πεθερος κοτοπουλο στα καρβουνα!

πρέπει να ταν και απο κοτα αλανιάρα του γείτονα! φρεσκοσφαγμένη! αλλα ήταν φοβερο!!!

όποτε το ρολάκι θα πάει για αυριο! κοτοπουλο στο κοτόπουλο! λες να βγάλουμε φτερα ρεντ μπουλ κ ετσι? χι χι χι!!

θα το δοκιμάσω όπως είπες και θα σου πω αυριο τις εντυπώσεις! φυσικο χυμο ε? γιατί δεν έχω του κουτιου!!!

Γειά σας κορίτσια! Έχω βάλει ζύμη να φουσκώσει για τυροπιτάκια και λουκανικοπιτάκια. Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία! Για σήμερα κοτόπουλο με ρύζι στο φούρνο και σαλάτα παντζάρια για όλους πλην της μπέμπας. Γι'αυτήν κοτόπουλο με φασολάκια και αρακά. Φιλιά σε όλες.

Υ.Γ. Ο Δημ. είναι ελαφρώς καλύτερα αλλά έχει γκρίνια και διψάει συνέχεια. Τι να του κάνω, μόνο με το κουταάκι ακόμα μου έχει πει ο γιατρός. Δε γινόταν να το πάθω εγώ...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τζένη, χίλια ευχαριστώ για τη συνταγή! Βγήκαν τέλεια! Και πανεύκολα! Θα τα φτιάξω οπωσδήποτε στη γιορτή του Μιχάλη μου στις 8/11. Τους περιμένω τώρα από το χωριό να τους κάνω έκπληξη! Ο Χρήστος ειδικά θα ξετρελαθεί!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλησπέρα!

Ειπα να σας γραψω μια που ειμαι μονη μου με τη μικρη μου εδω.

Χτες τελικα ηρθαν πολυ νωρις το απογευμα ισα για την προβα γιατι κατι τους ετυχε κι ετσι τσαμπα οι ετοιμασιες. Καποια τα εβαλα καταψυξη, εδωσα και στους δικους μου καποια (τους κουβαλαω που τους κουβαλαω στο σπιτι αυτες τις μερες να μην εχει και μαγειρεμα η γιαγια) φαγαμε και σημερα που ειχα να κανω κατι αλλες δουλειες εξω.

Περιστερακι μου σε σκεφτομουν αυτες τις μερες. Περαστικα στο μικρο. Δυστυχως η πρωτη χρονια στον παιδικο τα εχει αυτα αλλά μην απογοητευεσαι κατα τη γνωμη μου.

Τζενακι συγχαρητηρια για την αυτοσυγκρατηση σου!

Εβιρακι μπορει να σου λειπουν οι γιορτες οπως τις θυμασαι αλλά κι εδω δεν γινονται οπως παλια. Στο λεω για να παρηγοριεσαι.

Σαντιμπελ μπορεις να γραφεις όποτε θελεις. Μην κολλας σε τιποτε. Εγω οταν ξεκινησα να γραφω εδω δεν πολυμαγειρευα για να καταλαβεις. Το ρολο κι εγω στο φουρνο το κανω δεν το εχω κανει ποτε αλλιως.

Αρετουλα ωραια που πηγαινει καλύτερα ο μικρος. Η μικρη κολλησε;

Βρε κοριτσια να σας πω κατι που μου συμβαινει τον τελευταιο καιρο; Ασχετο με τη μαγειρικη. Όταν διοριστηκα στο νησι μου ελεγαν σχεδον ολοι τι τυχερη που ειμαι και δεν πειραζει που θα ειμαστε χωριστα με τον αντρα μου. Τον τελευταιο χρονο, δυστυχως κατα την αποψη μου, συνεβη σε καποιες συγγενεις και γνωστες, απο αυτες που με καλοτυχιζαν, να φυγουν σε άλλα μερη της Ελλαδας οι αντρες τους για δουλεια και να βρεθουν στην ιδια θεση με εμενα. Μου κανουν λοιπον παραπονα ποσο δυσκολα ειναι για αυτες τωρα, πως δεν γινεται να ζει η οικογενεια ετσι κλπ κι οταν τους λεω πως εγω το περασα ηδη 2 χρονια κι υπαρχει περιπτωση να συνεχισω να το περναω η απαντηση ειναι "αλλο εσυ. Εσυ εισαι τυχερη!" Δεν μου αρεσει που συμβαινει πλεον αυτο στις οικογενειες αλλά με πιανει ωρες ωρες κι αισθανομαι λιγο αδικημενη. Όποιος ειναι εξω απο το χορο... Αυτα. Σορρυ για το ασχετο σεντονι...

Φιλακια απο μια άυπνη μαμα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Μόλις ζύμωσα και το άφησα να φουσκώσει.

Σήμερα θα φάμε στην πεθερά αλλά δεν ξέρω τι καλό έχει... πάντως καλό θα είναι!:lol:Ρε παιδιά με έχει πιάσει μια Χριστ/κη διάθεση, είναι φυσιολογικό αυτό;:rolleyes: Σκέφτομαι από τώρα πώς θα στολίσω και τι θα μαγειρέψω.:tongue:Ας είμαστε καλά μέχρι τότε βέβαια...

Ο Δημ. είναι καλύτερα, όχι εντελώς καλά βέβαια, ευτυχώς η μπέμπα δεν κόλλησε, τα μεγάλα μου έχουν λίγο βήχα.

Φωτεινή, γιατί λένε ότι "είσαι άλλο εσύ"; δεν καταλαβαίνω σε τι διαφέρει η περίπτωσή σου. Πάντως εκ πείρας είναι πολύ άσχημο να χωρίζεται η οικογένεια. Εμείς για ένα χρόνο το ζήσαμε και δεινοπαθήσαμε οικονομικά και σωματικά. Μόνο ερωτικά ανανεωθήκαμε...χαχαχα!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...