Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Τις καταβολές νομίζω έτσι λέγονται 

Με λίγα λόγια τη δημιουργία των ωαρίων 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Περαστικα βρε Αρετουλα κ αγυριστα!

Κοιτα ξυδι εγω βαζω με το ματι απλα το υπολογιζω να ειναι τοσο.Δεν φαινεται καθολου στην γευση.Αν το φοβασαι βαλε μια κσ.

Αγγελικη οχι δεν ερχομαι σε επαφη με πελατες αλλα ντρεπομαι εδω τους συναδελφους!! Πηγα το επλυνα λιγο, δεν ειναι τοσο τρανταχτο οσο το πρωι.εβαλα κ μια ζακετουλα κ χεστηκα...Ωραιο το κοτοπουλακι σου.Εγω ακομα δενε χω αποφασισει αν θα τα κανω ασπρα η κοκκινα τα ρεβυθια.Θα ρωτησω κ τον συζηγο κ βλεπουμε.

Καλημέρα κορίτσια.

Βρε τί μου κάνατε με την σοκολάτα!? την πεθύμησα τόσο πολύ, που πήρα τον σύζυξ και του είπα ερχόμενος να μου πάρε μία μικρή:P...ούτε έγκυος να ΄μουνα! και αυτός πάλι, μου ήρθε το βράδυ με 2, ευτυχώς μεσαίου μεγέθους! και εννοείται ότι την μία την τσάκισα αμέσως μετά το φαί!:tongue:

ARNIKOL περαστικά κοπέλα μου! το κακό με αυτή την ίωση είναι οι εμετοί... εξασθενούν εντελώς τον οργανισμό:(

ggeny ωραία φαίνεται η συνταγή σου με την ζύμη... την σημείωσα να την δοκιμάσω!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 τα ίδια και από δω ο ήλιος... αναποφάσιστος! εγώ πάντως πρόλαβα και έκατσα έξω για τον καφέ μου και τον απόλαυσα... τώρα ας κάνει ότι θέλει!:P

Σήμερα θα κάνω μπρόκολο ογκρατέν με μπόλικα τυριά!

Καλημέρα κορίτσια.

Βρε τί μου κάνατε με την σοκολάτα!? την πεθύμησα τόσο πολύ, που πήρα τον σύζυξ και του είπα ερχόμενος να μου πάρε μία μικρή:P...ούτε έγκυος να ΄μουνα! και αυτός πάλι, μου ήρθε το βράδυ με 2, ευτυχώς μεσαίου μεγέθους! και εννοείται ότι την μία την τσάκισα αμέσως μετά το φαί!:tongue:

Χαχαχα, σε ψυχολόγησε σωστά!

ARNIKOL περαστικά κοπέλα μου! το κακό με αυτή την ίωση είναι οι εμετοί... εξασθενούν εντελώς τον οργανισμό:(

Ευχαριστώ πολύ! Κι εσύ στο κοριτσάκι σου, το διάβασα δίπλα για το δοντάκι.:-(

ggeny ωραία φαίνεται η συνταγή σου με την ζύμη... την σημείωσα να την δοκιμάσω!

Τα πήρα κιόλας τα υλικά που μου έλειπαν και αν ευκαιρήσω θα τα φτιάξω απόψε.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 τα ίδια και από δω ο ήλιος... αναποφάσιστος! εγώ πάντως πρόλαβα και έκατσα έξω για τον καφέ μου και τον απόλαυσα... τώρα ας κάνει ότι θέλει!:P

Σήμερα θα κάνω μπρόκολο ογκρατέν με μπόλικα τυριά!

Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά αυτή την εβδομάδα δε μαγείρεψα τπτ εκτός από το φαγητό της μπέμπας. Μερίμνησε η πεθερά! για σήμερα θα φάω αρακά λοιπόν από χθες.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλησπερα! Τι περιεργος καιρος κι αυτος!

Τζενακι δεν πειραζει για το λεκε. Εγω υπολογιζω ενα φλυτζανι τσαγιου για 2 ατομα. Βεβαια εξαρταται κι απο το ποσο τρωνε τα ατομα.

Νινα φοβερος ο αντρουλης σου! Ευγε!

Αρετουλα περαστικα στο αγορακι σου. Μονο να μην κολλησει η μικρη τετοιες μερες.

Σημερα εφτιαξα μακαρονια και στον αντρα μου θα φτιαξω και σαλτσα. Η μικρη δεν τρωει λερωμενα μακαρονια. Πηγαμε και ηρεμα στον παιδικο. Τον άλλο τον κακομοιρη τον ξαναξυπνησα το πρωι αλλά ευτυχως δεν μου γκρινιαζει. Αυριο θα ερθει η μοδιστρα σπιτι για τελευταια προβα μαζι με τους κουμπαρους μας. Δεν σε ειχα διαβασει πριν βρε Τζενακι κι αγορασα ετοιμη ζυμη κουρου για τυροπιτακια. Θα ετοιμασω και κεφτεδακια απο σημερα και θα φτιαξω και συκωτακια λεμονατα αυριο για μεζεδακι. Θα προσπαθησω να κανω αρκετα απο σημερα γιατι αυριο το πρωι θα λειπω συνεχεια. Πρεπει και να συμμαζεψω λιγο το σπιτι.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

μπραβο Φωτεινη μου ωραια μεζεδακια! Δεν πειραζει την επομενη φορα!

Αρετη καλη επιτυχια.Ειδες που σου εγραψα να βαλεις μια κουταλια ξυδι ε? εγω το εριξα με το ματι κ δεν ξερω ακριβως ποσο ηταν υπολογιζω μια δυο κουταλιες αλλα για να ειμαστε σιγουροι βαλε μια μην γινουν κ ξινα

ggeny μετά από 23 χρόνια με τους ίδιους συναδέλφους δεν θα με απασχολούσε καθόλου ένας λεκές στην μπλούζα μου!

Νίνα καφεδάκι στην αυλή ε? Εγώ το ήπια στην δουλειά :rolleyes:

Αρετούλα καλά μιά χαρά πέρασε αυτή η εβδομάδα! Ας είναι καλά η πεθερούλα που σε βοηθάει!

Φωτεινούλα αύριο θα έχεις περεούλα ε? Ωραία είναι να συναντιέσαι με ανθρώπους αγαπητούς μιά φορά στο τόσο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Σήμερα έφτιαξα το αγαπημένο φαγητό του Έβιρου, πάλι κατόπιν παραγγελίας, τηγανητές πατάτες, αυγά και λουκάνικα.

Εβιρούλα, μ'έκανες και γέλασα! Να 'σαι καλά! :D:D:D:D:D:D

Εγω μολις διαπιστωσα πως εχω ενα λεκε στην μπλουζα που φορεσα το πρωι.Μαλλον οταν εφτιαχνα τον καφε τα νευρα μου!!!Πηγα τωρα στο μπανιο κ τιν επλινα με λιγο νερο κ εγο μια σταμοπα νερου .....

Προχτές έλεγα στην οικογένεια κάτι που θυμήθηκα, παρόμοιο. Ήμουν 19 χρονών και πήγαινα στο κέντρο της Αθήνας με το λεωφορείο για τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών που παρακολουθούσα. Φορούσα λοιπόν τη μπλούζα μου ανάποδα (το μέσα έξω). Αφού κρατιόμουν από τη χειρολαβή του λεωφορείου, φαινόταν στο πλάι η ραφή. Με κοιτούσαν όλοι γύρω μου φυσικά. Κι έλεγα στον εαυτό μου: "μπράβο μου τι όμορφη που είμαι σήμερα, ακόμα και οι γυναίκες με κοιτάνε"!!!!!!!! χαχαχαχαχα μετά κατάλαβα γιατί τραβούσα τα βλέμματα.

Άρα έχει συμβεί κάτι ανάλογο και στις καλύτερες οικογένειες.

Βρε κοριτσια πως τα υπολογιζεται τα οσπρια για το μαγειρεμα?

Με το μάτι τα βάζω, αλλά υπολογίζω για 4 άτομα να βάλω το μισό σακουλάκι. Για 3 άτομα περίπου το 1/3 και πάει λέγοντας και ανάλογα πάντα με το πόσο τρώνε όλοι.

Δε με θέλει παιδί μου, δε με θέλει. Ο Δημητράκης μου έχει γαστρεντερίτιδα, τον πήρε ο πεθερός απ'το σχολείο.

Ωχ, περαστικά του παιδιού μωρέ. Τι συμπτώματα έχει, εμετό ή διάρροια;

Ευχαριστω ολες σας , μαλλον επιασαν οι ευχες σας και δεν ξανακανε εμετο ουτε διαρροια. εφαγεψρυζακι κ πατατα βραστη με καροτο κ λεμονι και νερο με το κουταλακι. αυριο θα τον στειλ ωαφου δεν υπαρχει εναλλακτικη. εγραψα σημειωμα στη δασκαλα και εβαλα φαγητο στην τσαντα του και ο θεος βοηθος.αν με παρουν τηλ. θα παρω αδεια κ θα παω με ταξι να τον παρω. αυτααα. φιλια σε ολες. σας ευχαριστω

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα!

Περαστικα Αρετουλα μου! Αφου δεν ξαναεκανε τιποτα ισως τον πειραξε κ κατι η περασε ελαφρα την ιωση. Μακαρι να μην ξαναεμφανισει κατι!!

Εβιρακι κ εμενα μου αρεσει αυτο το φαγητο πατατες με αυγα!! τελειο!!! Με την μπλουζα ετσι την παταει συνεχεια ο αντρας μου!

Χτες για βραδυ τους εφτιαξα μια πιτσα κ πηραν κ λιγο μαζι σημερα μπαμπας κ γιος κ για μεσημερι εφτιαξα για εμας ρεβυθια ασπρα λεμονατα με λιγο κριθαρακι μεσα κ για τα παιδια κοτοπουλο χωριατικο με πεπονακι μεσα σε κοκκινη σαλτσουλα ελαφρια σαν γιουβετσακι.Τα ρεβυθια μας βγηκαν μολικα κ ετσι εβαλα κ δυο μεριδες μεγαλες στην καταψυξη για καποια δυσκολη ωρα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Υπέροχος ήλιος σήμερα και μου έχει φτιάξει πολύ η διάθεση... θα έρθουν και φίλοι μας να φάνε την Κυριακή και μου αρέσει που ψάχνω τί θα τους φτιάξω:P το σίγουρο από γλυκά είναι η μπουγάτσα και το μωσαικό! ωραία είμαι εγώ! ξεκινάω από τα γλυκά πρώτα:P

ggeny αυτό με το κριθαράκι στα ρεβύθια, δεν το έχω ξανακούσει... τα κάνει πιο ελαφριά έτσι? για πες, γιατί θέλω όσπρια σήμερα να κάνω.

ΦΩΤΕΙΝΗ δεν έχω παράπονο από τον άντρα μου... με κακομαθαίνει συχνά!:tongue: κάπως έτσι "κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια"!

ARNIKOL χαίρομαι που είναι καλύτερα ο μικρός σου:tongue:

Eviri τί φαί ήταν αυτό?! ουάου! έχω καιρό να το κάνω! τα πιο απλά τελικά, είναι τα καλύτερα!:tongue:

Καλημερούδια στα μαγειροκόριτσα!

Για σήμερα έχω φτιάξει κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Το απόγευμα θα πάμε με την κόρη μου να αγοράσει παντελόνι και μπλούζα μαύρα που θέλει για την γιορτή της 28ης Οκτωβρίου.

Εβιράκι στο έχω ξαναπεί πως το αγαπημένο φαγάκι του άντρα σου είναι και δικό μου!

Ευχαριστω ολες σας , μαλλον επιασαν οι ευχες σας και δεν ξανακανε εμετο ουτε διαρροια. εφαγεψρυζακι κ πατατα βραστη με καροτο κ λεμονι και νερο με το κουταλακι. αυριο θα τον στειλ ωαφου δεν υπαρχει εναλλακτικη. εγραψα σημειωμα στη δασκαλα και εβαλα φαγητο στην τσαντα του και ο θεος βοηθος.αν με παρουν τηλ. θα παρω αδεια κ θα παω με ταξι να τον παρω. αυτααα. φιλια σε ολες. σας ευχαριστω

Δεν νομίζω να σου ξανακάνει. Ίσως ήταν κρυωμένη η κοιλίτσα του και ξέσπασε έτσι.

καλημερα!

Καλημέρα και σε σένα κορίτσι!

Χτες για βραδυ τους εφτιαξα μια πιτσα κ πηραν κ λιγο μαζι σημερα μπαμπας κ γιος κ για μεσημερι εφτιαξα για εμας ρεβυθια ασπρα λεμονατα με λιγο κριθαρακι μεσα κ για τα παιδια κοτοπουλο χωριατικο με πεπονακι μεσα σε κοκκινη σαλτσουλα ελαφρια σαν γιουβετσακι.Τα ρεβυθια μας βγηκαν μολικα κ ετσι εβαλα κ δυο μεριδες μεγαλες στην καταψυξη για καποια δυσκολη ωρα!

Είδες λοιπόν που ναι μεν σου βγήκαν πολλά αλλά σου έλυσαν τα χέρια για μία δύσκολη μέρα?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημέρα Νίνα!

Υπέροχος ήλιος σήμερα και μου έχει φτιάξει πολύ η διάθεση... θα έρθουν και φίλοι μας να φάνε την Κυριακή και μου αρέσει που ψάχνω τί θα τους φτιάξω:P το σίγουρο από γλυκά είναι η μπουγάτσα και το μωσαικό! ωραία είμαι εγώ! ξεκινάω από τα γλυκά πρώτα:P

Δεν έχει σημασία από που ξεκινάς αλλά αυτά που φτιάχνεις να τα κάνεις μς καλή διάθεση!

ΦΩΤΕΙΝΗ δεν έχω παράπονο από τον άντρα μου... με κακομαθαίνει συχνά!:tongue: κάπως έτσι "κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια"!

Είναι ωραίο να σε κακομαθαίνουν όμως ε? ;)

Eviri τί φαί ήταν αυτό?! ουάου! έχω καιρό να το κάνω! τα πιο απλά τελικά, είναι τα καλύτερα!:tongue:

Πόσο συμφωνώ....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα!

Φωτεινούλα αύριο θα έχεις περεούλα ε? Ωραία είναι να συναντιέσαι με ανθρώπους αγαπητούς μιά φορά στο τόσο!

Όντως ειναι ωραιο! Αν και συνηθως σε τετοιες περιπτωσεις τρεχω λιγακι να συμμαζευω και να κανονιζω το μαμ.

Σήμερα έφτιαξα το αγαπημένο φαγητό του Έβιρου, πάλι κατόπιν παραγγελίας, τηγανητές πατάτες, αυγά και λουκάνικα.

Κι εμενα μου αρεσει αλλα χωρις τα αυγα.

Μακαρι βρε κοριτσι να μην ηταν τιποτα παρα ενα κρυωματακι!

Καλά κανει! Βεβαια εισαι τετοιο στυλακι που σε παιρνει να σε κακομαθαινουν! Εμενα δυστυχως δεν με παιρνει...:rolleyes: (πρεπει να ξεκινησω διαιτα που λεγαμε)

Χτες εφτιαξα τα τυροπιτακια και τα κεφτεδακια τα οποια την ωρα που τα τηγανιζα ειχαμε διακοπη ρευματος και τα αποτελειωσα στο γκαζακι. Για σημερα εφτιαξα ρολο κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο το οποιο οσο περισσεψει μπορω να το βγαλω το βραδυ σαν μεζε. Σημερα θα φτιαξω τα συκωτακια, ενα τυροψωμο που φτιαχνει η πεθερα μου, σαλατα και μια ομελετα φουρνου. Αυτα τα ολιγα. Στο μεταξυ η μικρη ξυπνησε με πυρετο και δεν την εστειλα παιδικο. Τον μπεμπη τον ξυπνησα, τον εντυσα και τον εστειλα στο δικο του σταθμο (δηλαδη στο σπιτι της μαμας μου στην πραγματικοτητα) για να πειστει η μικρη γιαυτα που της λεμε. Βεβαια ωσπου να καταλαβει ο ψιλοκουφος παππους το σεναριο χωρις να μας ακουσει η μικρη ειδα κι επαθα αλλα δεν πειραζει.

Σας ειπα οτι πρεπει να συμμαζεψω το σπιτι; (ουφφφ)

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

αχ βρε Φωτεινη μου τι τραβαει κ αυτος ο μπεμπακος σου!!! περαστικα στην μικρουλα σου! Καλα εκανες κ δεν την εστειλες σημερα να αναρρωσει! Πολλα εφτιαξες βρε κοριτσι!!! πωπω ποιος την χαρη τους στα κουμπαρακια σου!!! Τι τελιο που ειναι το ρολο κοτοπουλο με πατατες!!! Στο τελος εγω του βαζω λιγο λεομονομουσταρδα κ γινεται μουρλια.Πολυ ωραιο κ για μεζεδακι για μετα.Βγαζει κ πολυ ποσοτητα το ρολο!

Ναι Αγγελικουλα μου σωθηκα! Θα τα πασαρω στο συζυγο που του αρεσουν την ερομενη βδομαδα καποια στιγμη κ αλλη μια φορα.

νινακι εγω ετσι εχω μαθει να τα μαγειρευω τα ρεβυθια.Ετσι τα κανουμε στα μερη μου ειτε ασπρα ειτε κοκκινα αλλα παντα με κριθαρακι.Απο οτι ξερω αν στα οσπρια βαλεις μεσα λιγο υδατανθρακα απογειωνονται απο θρεπτικη αξια ειναι πολυ καλο γι ατον οργανισμο.Για πιο ευπεπτα εγω κανω το εξης.Πεταω το νερο που τα μουλιαζω απο βραδυς κ μετα τα βαζω κ παιρνουν μια βραση .Ε μετα πεταω κ αυτο το νερο κ συνεχιζω την ολη διαδικασια απο την αρχη.Δηλαδη βαζω νεο νερο κρεμμυδακι λαδακι κλπ κλπ . Ετσι ειναι πιο ευπεπτα.Σιγουρα κ με το κριθαρακι ειναι πι οελαφρυα γιατι δεν τρως ολοκληρο πιατο με οσπριο αλλα εχει κ λιγο ζυμαρικο μεσα κ καροτακι βεβαιως βεβαιως.

Χτες το βραδυ εφτιαξα την πιτσα κ τρωγανε κ εγω την εβγαλα με γιαουρτακι με μηλο ..... ζοριστικα δυο μερες τωρα αλλα τι να κανω .... ωρες ωρες απογοητευομαι αλλες πεισμωνω θα δειξει ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...