Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα!

Βροχη σημερα! Τι μου θυμιζει....

Εβιρακι χαιρομαι που εισαι καλύτερα!

Αρετουλα μην πεφτεις λεμε. Πλακα πλακα τα μικρα μας εχουν 16 μερες διαφορα! Και βαφτιζονται ιδια μερα!

Νινα ζηλευω σουβλακια!

Αννα αντε εφτασες στην πηγη και θα πιεις νερο. Με το καλό κοπελα μου. Όλα να πανε καλά.

Τζενη μεγεια τα μαλλακια. Ζηλευω κι εσενα και Αρετη για μπουκλες! Εγω εχω ψιλοσπαστο τωρα αλλά ανεκαθεν μου αρεσε το σγουρο. Κι εγω φαν του καστανου.

Αγγελικουλα ευτυχως εμενα δεν με κολασες με τη σοκολατα. Δεν μου αρεσουν οι αμυγδαλου και γενικα οι γεμιστες. Ειμαι φαν της σοκολατας υγειας και της ΙΟΝ γαλακτος. Κι εγω τωρα με την κριση προσεχω πολυ να αγοραζω ελληνικα προιοντα.

Λοιπον σημερα εφτιαξα σπανακορυζο και στον αντρα μου θα το συνοδεψω με αυγα και λουκανικο. Η μικρη πηγε μια ωρα νωριτερα στον παιδικο σταθμο ήρεμα κι ωραια. Την πληρωσε ο μικρος που τον ξυπνησα κι αυτον για να τον ετοιμασω για το "σταθμο" του. Χτε εβαψα επιτελους κι εγω το μαλλι μου μετα απο 4!!! μηνες. Σαν καστανο ανοιχτο ειναι το χρωμα. Παλι καλά που ειναι και η βαφτιση κι εβαλα στο προγραμμα ενα ρετους.

Φιλακια σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Αρετούλα μην πέφτεις! Σκέψου κάτι που σε ευχαριστεί για να ανέβεις λίγο!

Άσε Αγγελικούλα, άσε είναι πολλά μέτωπα ανοιχτά...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Άσε Αγγελικούλα, άσε είναι πολλά μέτωπα ανοιχτά...

Καλο κουραγιο κοπελια! Και υπομονη...

Αυτός ο μικρούλης σου τι τραβάει Φωτεινούλα! Όταν αντιληφθεί τα γυμνάσια που περνάει από την μεγάλη θα πάρει το αίμα του πίσω νομίζω!!!

Εγω το ονομαζω "η μοιρα των δευτερων". Εχω περασει κι εγω διαφορα τετοια ως δευτερο παιδι για χαρη του αδερφου μου. Ο οποιος με περνουσε και καμποσα χρονακια. Θυσιαζεται για το καλό της αδερφης του!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια!!

Αρετουλα μου ελπιζω να ανεβηκες λιγακι τωρα κοριτσακι.

Αγγελικη μου τι συγνωμη καλε, ας προσεχα που ετρωγα κ εβαλα κιλα εσεις τι φταιτε? Ασε μην πω για το σημερινο σου φαγακι, κολασηηηηη!!! θα της ζητησω την ερχομενη βδομαδα που θα παω να μου το βαλει για λαδερο!!!

Φωτεινη μου γυμνασια που περναει ο μικρος ε? τι να κανεις ομως αφου ετσι παει η μεγαλη σχολειο θα το υπομεινει για λιγο ακομα.Κ εγω αυτο βλεπω με το δικο μου οτι απο πανω ειναι πανατ ο μεγαλος αλλα σιγα σιγα οσο μεγαλωνει κ αυτος αρχιζει κ διεκδικει κ αλλαζουν λιγο οι ισορροπιες! Οσο γι ατο υφασμα , μην αισθανεσαι καπως , ο καθενας στον τομεα του!

Αννουλα με το καλο!! Λιγο εμεινε!

Εβιρακι μου πολυ χαρηκα που εγινες καλυτερα!!

Εγω σημερα μαγειρεψα γιουβαρλακια αυγολεμονο κ θα μεινουν κ για αυριο.Εχουν μεινει κ λιγα φασολακια απο χτες οποτε λεω να μην μαγειρεψω κατι αλλο για αυριο κριμα ειναι να παει το φαγητο χαμενο.

Ισως φτιαξω κουρου τυροπιτες-λουκανικοπιτες για βραδυνο για τους αντρες κ αυριο δεκατιανο κ βαλω κ μερικες να βρισκονται στην καταψυξη.

Σημερα εχω φερει γυναικα σπιτι να κανει γενικη , να δω θα εκανε κανα πατζουρι με τον παλιοκαιρο σημερα που ετυχε....

Καλησπέρα κοπέλες μου.

Φάγαμε σήμερα μαυρομάτικα φασόλια κοκκινιστά και έκανα και κίτρινο ρυζάκι για όσους τσινάνε.

Εβιρί μου, άντε να αναρρώσεις να συνεχίσετε τις εκδρομούλες!

Αλήθεια, αυτές τις μέρες είχες βοήθεια στο σπίτι; Πώς τα κατάφερνες με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της μικρής;

Όχι δεν είχα, γι' αυτό έκανα μόνο τα απαραίτητα. Ευτυχώς η Εβιρίνα έρχεται μόνη της από το σχολείο και δε χρειάζεται πουθενά αλλού κάποια βοήθεια. Εκτός από το διάβασμα των ελληνικών που κάνουμε μαζί, αφού δεν την πηγαίνω σε σχολείο μητρικής γλώσσας.

Δε βγήκα καθόλου από το σπίτι κι έτσι απέφυγα πολλές δραστηριότητες και εξωτερικές δουλειές.

Koρίτσια καλημέρα μπαίνω από κινητό και δυσκολεύομαι να διαβάσω,μπήκα να σας ενημερώσω ότι μόλις γύρισα από το μαιευτήριο δεν έχω γεννήσει ακόμα αλλά είδα αίμα το πρωί και πήγα να με εξετάσει,διαστολή μηδέν το μωρό ψηλά ακόμα αλλά το καλό είναι οτι μαλάκωσε ο τράχηλος

Άννα μου, σήμερα αύριο θα το έχεις το μικρουλίνι αγκαλιά σου. Σου εύχομαι να έχεις καλή, εύκολη γέννα, να είναι γερό και μόλις μπορέσεις να μας γράψεις τα νέα σου.

Σήμερα θα κάνω σουβλάκια... θα ψήσω το κρεατάκι, θα κόψω κρεμμύδια, ντομάτες... μετά τηγάνισμα πατάτας και ψήσιμο πίτας. μου έλειψαν:P

Αχ, τι ωραία μπράβο Νίνα.

Εβιράκι χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Γέλασα με το σχόλιό σου για την σοκολάτα! Αλήθεια βρίσκεται ελληνικές σοκολάτες εκεί?

Βρίσκω σίγουρα στο κέντρο της πόλης που υπάρχει μια αγορά σαν τη Βαρβάκειο τη δική μας. Έχω δει Λάκτα αλλά ήταν αρκετά πιο ακριβή εδώ. Δεν θυμάμαι αν έχω δει ΙΟΝ. Πάντως σίγουρα υπάρχει και φυσικά έχω σαβουρώσει πολλές φορές, σοκοφρέτα και τη σκέτη και με φουντούκι. Αυτή τη βρίσκω σε τούρκικα μαγαζιά.

Αρετούλα για να είμαι ειλικρινής έτρωγα περισσότερο Λάκτα, αλλά από τότε που έσκασε η κρίση και μετά έχω γυρίσει στα ελληνικά προιόντα οπότε η ΙΟΝ υπερίσχυσε!

Μπράβο Αγγελική.

Πωπω ωραία φαγητά έχετε! Εγώ έχω διάφορες επιλογές αλλά προς το παρόν κάνω όρεξη για τα δικά σας...

χαχαχα

Εγώ από διάθεση σκ...ά.

Τι να κάνω για να σου φτιάξω τη διάθεση; Θες να βάλω ρόλερ σκέιτς (που δεν έχω ξαναβάλει) και να ρολάρω στην κατηφόρα; Μόλις φτάσω στη τέρμα θα γελάσεις.

Χτε εβαψα επιτελους κι εγω το μαλλι μου μετα απο 4!!! μηνες. Σαν καστανο ανοιχτο ειναι το χρωμα. Παλι καλά που ειναι και η βαφτιση κι εβαλα στο προγραμμα ενα ρετους.

Με 'γεια, με 'γειαααα. Χρειάζεται πού και πού να κάνουμε κάτι και για μας να φτιάξει λίγο και η διάθεση και να ανανεωθούμε λίγο.

Ισως φτιαξω κουρου τυροπιτες-λουκανικοπιτες για βραδυνο για τους αντρες κ αυριο δεκατιανο κ βαλω κ μερικες να βρισκονται στην καταψυξη.

Πάρα πολύ ωραία κι αυτά. Μ' αρέσουν κι εμένα πολύ για κολατσιό.

Εβιρούλα, μ'έκανες και γέλασα! Να 'σαι καλά! Πολύ μου αρέσε το φαγητό σου! Δε θα τσίναγα καθόλου...χιχι

Βρε Τζενάκι, δε λες πώς τις κάνεις τις τυρόπιτες-λουκανικόπιτες;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Εγω μολις διαπιστωσα πως εχω ενα λεκε στην μπλουζα που φορεσα το πρωι.Μαλλον οταν εφτιαχνα τον καφε τα νευρα μου!!!Πηγα τωρα στο μπανιο κ τιν επλινα με λιγο νερο κ εγο μια σταμοπα νερου .....

Απο φαγητα σημερα δεν μαγειρεψα μιας κ εμειναν χτες γιουβαρλακια κ φασολακια απο προχτες.Εβαλα ρεβυθια μονο στο νερο να φτιαξω σημερα. Βρε κοριτσια πως τα υπολογιζεται τα οσπρια για το μαγειρεμα? εγω εχω θεμα δεν ξερω, η θα βα΄λω πολλα η λιγα.Χτες εβαλα δυο μπολακια μικρα αυτα που βαζουμε κανα ξηροκαρπακι κ φουσκωσαν κ γεμισε η κατσαρολα πανω απο την μεση ρεβυθια.....

Λοιπον Αρετη τα τυροπιτολουκανικοπιτακια τα κανω ως εξης ειναι πανευκολα:

Κανω ζυμη κουρου

1 φαριναπ

1 βιταμ σε θερμοκρασια δωματιου

1 γιαουρτι

2 κσ ξυδι ( γι ανα γινουν τραγανα)

κ αλατι

ολα μαζι τα ζυμωνω κ αφηνω κανα μισαωρο να "ξεκουρσατουν". Μετα το χωριζω στη μεση κ ανοιγω δυο φυλλα. Στο ενα κοβω με το ποτηρι στρογγυλα κ τα γεμιζω με ανθοτυρο -λιγη φετα κ ελαχιστο γάλα κ το αλλο φυλλο το χωριζω στα 8 κ βαζω τα λουκανικα κ τ ατυλιγω σαν κρουασαν η παλι με το ποτηρι κ τυλιγω λουκανικακια.

Μετα αν θες τα αλοιφεις με λιγο αυγο κ ψησιμο κανα 20 λεπτο . Βαζω κ ετοιμα στην καταψυξη κ ειναι σωτηρια για βραδυνο η κολατσιο

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Εγω μολις διαπιστωσα πως εχω ενα λεκε στην μπλουζα που φορεσα το πρωι.Μαλλον οταν εφτιαχνα τον καφε τα νευρα μου!!!Πηγα τωρα στο μπανιο κ τιν επλινα με λιγο νερο κ εγο μια σταμοπα νερου .....

Τα 'χω κάνει εγώ...ουκ ολίγες φορές!

Απο φαγητα σημερα δεν μαγειρεψα μιας κ εμειναν χτες γιουβαρλακια κ φασολακια απο προχτες.Εβαλα ρεβυθια μονο στο νερο να φτιαξω σημερα. Βρε κοριτσια πως τα υπολογιζεται τα οσπρια για το μαγειρεμα? εγω εχω θεμα δεν ξερω, η θα βα΄λω πολλα η λιγα.Χτες εβαλα δυο μπολακια μικρα αυτα που βαζουμε κανα ξηροκαρπακι κ φουσκωσαν κ γεμισε η κατσαρολα πανω απο την μεση ρεβυθια.....

Ε καλά είναι, για πόσα άτομα; εγώ συνήθως μισό κιλό βάζω, ένα σακουλάκι δηλ.

Λοιπον Αρετη τα τυροπιτολουκανικοπιτακια τα κανω ως εξης ειναι πανευκολα:

Κανω ζυμη κουρου

1 φαριναπ

1 βιταμ σε θερμοκρασια δωματιου

1 γιαουρτι

2 κσ ξυδι ( γι ανα γινουν τραγανα)

κ αλατι

ολα μαζι τα ζυμωνω κ αφηνω κανα μισαωρο να "ξεκουρσατουν". Μετα το χωριζω στη μεση κ ανοιγω δυο φυλλα. Στο ενα κοβω με το ποτηρι στρογγυλα κ τα γεμιζω με ανθοτυρο -λιγη φετα κ ελαχιστο γάλα κ το αλλο φυλλο το χωριζω στα 8 κ βαζω τα λουκανικα κ τ ατυλιγω σαν κρουασαν η παλι με το ποτηρι κ τυλιγω λουκανικακια.

Μετα αν θες τα αλοιφεις με λιγο αυγο κ ψησιμο κανα 20 λεπτο . Βαζω κ ετοιμα στην καταψυξη κ ειναι σωτηρια για βραδυνο η κολατσιο

Ευχαριστώ πολύ!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Ο καιρός προσπαθεί να αποφασίσει αν θα βγάλει ήλιο ή αν θα παραμείνει συννεφιασμένος! Ψηφίζω ήλιο πάντως!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα καθώς έμειναν μελιτζάνες από χτες. Έβγαλα και ξεπαγώνω κοτόπουλο για να το κάνω το απόγευμα στο φούρνο με πατάτες.

Τζένη έρχεσαι σε επαφή με πελάτες ή κάτι τέτοιο? Αν όχι μην σκας για έναν λεκέ!

Αρετούλα καλύτερα τα κέφια σήμερα?

Πολλά φιλιά σε ολες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Δε με θέλει παιδί μου, δε με θέλει. Ο Δημητράκης μου έχει γαστρεντερίτιδα, τον πήρε ο πεθερός απ'το σχολείο.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...