Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εννοείται! Πιστεύω πως είναι ένα έξοδο που αξίζει τον κόπο να κάνεις γιατί σου μένει!

Τελικά δεν αντιστάθηκα και κατέβηκα στο κυλικείο. Δεν πήρα όμως Σοκοφρέτα αλλά ΙΟΝ αμυγδάλου! Την έβαλα στο ψυγείο και τώρα περιμένω να κρυώσει!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

οιμεεεεεε!! αχ τι μου κανεισ τωρα Αγγελικουλα!!! Δεν ξερω κ εγω ποσα χρονια εχω να φαω ΙΟΝ αμυγδαλου.Η πιο τελεια σοκολατα εβερ,ειδικα απο το ψυγειο!!! Ατιμη διαιτα!!!

Κ εγω μολις εφαγα τα μπιφτεκια μου με βρωμη ζυμωμενα κ λαχανικα ....

Ααα δεν σας ειπα ωραιο εγινε το μαλλι τελικα χτες.Τα εκοψα αρκετουτσια κ τα εβαψα καστανο στο φυσικο μου αλλα απο οτι μου ειπε εβαλε 3 διαφορετικα χρωματα .μετα μου εκανε κ ενα ωραιο ισιωμα ( εχω μπουκλες μπλιαχχχχ) κ εδειξε το χρωματακι πολυ ωραιο.

Την επομενη φορα ισως κανω καμια αλλαγη αλλα δεν ξερω τι χρωμα...

Δεν υπαρχει λογος κοριτσακια να πεταμε λεφτα σε ασχετα πραγματα.Συμφωνω κ εγω να ευχαριστηθει ο κοσμος φαγητο-γλυκο κ τα αλλα περιττα ειναι.Αν εχεις κ σου περισευουν τα κανεις αλλιως δεν υπαρχει λογος.

Εσεις εισαστε κ 6 να ντυθειτε, αυτο κ μονο σας φτανει κ περισευει!!!

Οντως ειναι ωραιες αυτες οι φωτογραφησεις γιατι αυτα μενουν τελικα. Εγω δεν ξερω αν θα κανουν καμια φωτογραφηση ή πότε ή αν θα συμμετεχουμε κι εμεις γιατι δεν ξερω σε ποιο μερος της Ελλαδας θα βρισκομαστε κλπ. Τον μικρο δεν τον παιρνω μαζι μου τα πρωινα, υποτιθεται οτι τον πηγαινει η γιαγια στο σταθμο γιατι πρεπει να πανε ιδια ωρα. Ολοκληρο σεναριο εχω φτιαξει. Σημερα μιλουσα με τη γιαγια για το τι της ειπαν για τον μπεμπη οι δασκαλες στο σταθμο του!!!

Τζένη, πρέπει να τα λέμε αυτά μεταξύ μας για να τονώνεται το ηθικό μας! Στις 3 τελείωνε η μαμά μου.(7-15:00, Δ.Υ. Πάντως της μαμάς μου τώρα της βγαίνει η κούραση, σωματική και ψυχική...

Καταρχην θα ηθελα να ζητησω συγγνωμη αν "ακουστηκα" λιγο επιθετικη προηγουμενως (εμενα μου φανηκε λιγο ξαναδιαβαζοντας το). Απλά εγω σε θεωρω παραδειγμα προς μιμηση. Όπως λεει και η Τζενη παντα ενοχες θα αισθανομαστε εμεις. Αλλά αυτο που τονισα τα συνοψιζει όλα. Επειδη το εχω δει κι εγω σε πολλες γυναικες αυτης της γενιας και μεγαλυτερες (πχ η μαμά μου) μεγαλώνοντας βγαζουν τετοια ψυχικη κουραση που δεν ξερεις αν εχουν ευχαριστηθει τιποτε απο αυτα που εκαναν. Παντως γενικα εχουμε διαφορετικο τροπο ζωης απο τις προηγουμενες γενιες και σαν κοινωνια ολοκληρη οποτε οι συγκρισεις δεν οδηγουν πουθενα.

Όταν ετοιμαστει το φορεμα (αυριο παω για προβα) θα σας βαλω φωτο. Παντως ειναι καπως να ακους συζητηση της κουμπαρας μου και του αντρα μου τι υφασμα να παρω, τι ειναι στη μοδα κλπ (ο αντρας μου δουλευει σε εταιρια με υφασματα) κι εγω να κοιταω σαν ουφο και να σκεφτομαι φορμακια και υπνοσακους.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Γειά σας κορίτσια.

ΦΩΤΕΙΝΗ763 νομίζω δεν ακούστηκες επιθετική... έχεις απόλυτο δίκιο, πάντως... με 4 παιδιά η ARNIKOL, δεν θα έπρεπε να λέει τίποτα... κάνει πάρα πολλά! και εγώ αναρωτιέμαι πώς τα κατάφερναν οι μανάδες μας παλιά.. εμένα είχε 3 παιδιά με διαφορά ηλικίας 1 και 1 1/2 χρόνο και πολλές φίλες μου δυσκολεύονται ακόμα και με 1 παιδί! δε μιλάμε να εργάζεσαι κιόλας, όπως είστε οι περισσότερες! εγώ σας θαυμάζω όλες, που κάνετε τόσα στο σπίτι... εγώ πολλές φορές δε μου φτάνει ο χρόνος και χωρίς παιδί!;)

Οι φωτογραφίες είναι πολύ όμορφες αναμνήσεις... να τις κάνετε οπωσδήποτε... εγώ τώρα κοιτάω πολλές φορές με τα αδέλφια μου και λέμε για τους συμμαθητές μας, ποιόν είδαμε, τί ακούσαμε για άλλον, πώς είμασταν τότε, κ.τ.λ. αυτός είναι και ένας λόγος που βγάζω γενικώς πολλές φωτογραφίες:tongue:

Κάποια με ρώτησε, δεν θυμάμαι ως συνήθως ποιά, για το πρασόρυζο... το κάνω πάντα κόκκινο. Σήμερα έκανα αρακά με πατάτες. Ετοίμασα και κυμά για μπιφτέκια, να το βάλω στην κατάψυξη.

Γεια σας κορίτσια μου.

Σήμερα φάγαμε τηγανητό ψάρι με πατατούλες.

Έπιασαν οι ευχές σας κι αισθάνομαι ήδη καλύτερα. Βέβαια, δεν είμαι πλήρως καλά, αλλά έτσι γίνεται κάθε φορά. Προοδευτικά και σταδιακά.

Σας ευχαριστώ όλες.

Εγώ χμ, έτσι κι έτσι...άντε, ας σταματήσω να κλαίγομαι...

Εγώ αυτό δεν το βλέπω κλάψα, αλλά εντελώς φυσιολογικό.

Έχω μια απορία: άλλες με περισσότερα παιδιά πώς τα καταφέρνουν;;;

Άλλες τα καταφέρνουν όσο εσύ (που δε νομίζω να υστερείς σε φροντίδα των παιδιών και του σπιτιού) κι άλλες λιγότερο από σένα. Δεν είναι απαραίτητο επειδή έχουν πολλά παιδιά να τα καταφέρνουν και καλύτερα απ' ότι εσύ.

Σήμερα ο μικρούλης μου έχει φωτογράφηση στον σταθμό!

Για τη βαφτιση θα κανετε και τραπεζι ε; Εμεις οχι. Θα παμε καπου για φαγητο μονο οι οικογενειες. Προσεχουμε λιγο τα εξοδα μας.

Φωτεινή μην αισθάνεσαι τύψεις. Οι καιροί που ζούμε είναι πολύ δύσκολοι, όπου γίνεται να περιορίσουμε τα έξοδα καλό είναι να το κάνουμε.

Τζενακι τι ωραια που μπορεις και τα εχεις τα ρουχα διαθεσιμα! Εγω δυστυχως δεν εχω χωρο στις ντουλαπες....

Κι εγώ σκέφτομαι να τα βάλω στης Τζένης.

Πάντως, στολισμό δεν κάναμε σε κανένα παιδί.

Αυτά τα λεφτά του στολισμού τα κερδίζετε δίνοντάς τα στο τραπέζι.

ο δικος μου θελει να παει ροδι .... ρωτησα την δασκαλα το πρωι κ ειπε οκ ( εγω νομιζα πως δεν θα το ηθελε επειδη βαφει κλπ αλλα ηταν πολυ ενθουσιασμενη κ αυτη κ μου ειπε να το παω να το καθαρισει να το δουν τα παιδακια ) .

Κάτσε γιατί μπορεί η δασκάλα να μην το σκέφτηκε. Μόλις το ανοίξει ο μικρός να δεις χαρά που θα κάνει αυτή.

Αυτό με τον στολισμό στην βάφτιση δεν το κατάλαβα ποτέ! Τι να στολίσεις την κολυμπήθρα? Η λαμπάδα του παιδιού αρκεί!

Η εκκλησία τα έχει απαγορεύσει αυτά, για να μη γίνεται το μυστήριο πανηγύρι, αλλά είναι στην ευχέρεια του κάθε παππά να τα επιτρέψει.

Αρετούλα την φωτογράφηση την κάνουν κάθε χρόνο γιατί φτιάχνουν αναμνηστικά άλμπουμ και τα αγοράζουμε κοντά στα Χριστούγεννα.

Τελικά δεν αντιστάθηκα και κατέβηκα στο κυλικείο. Δεν πήρα όμως Σοκοφρέτα αλλά ΙΟΝ αμυγδάλου! Την έβαλα στο ψυγείο και τώρα περιμένω να κρυώσει!

Έβαλα ένα μπολάκι μπροστά μου για να γράφω χωρίς να σκουπίζομαι.

Ααα δεν σας ειπα ωραιο εγινε το μαλλι τελικα χτες.Τα εκοψα αρκετουτσια κ τα εβαψα καστανο στο φυσικο μου αλλα απο οτι μου ειπε εβαλε 3 διαφορετικα χρωματα .μετα μου εκανε κ ενα ωραιο ισιωμα ( εχω μπουκλες μπλιαχχχχ) κ εδειξε το χρωματακι πολυ ωραιο.

Με 'γεια, με 'γειααααα.

Παντως ειναι καπως να ακους συζητηση της κουμπαρας μου και του αντρα μου τι υφασμα να παρω, τι ειναι στη μοδα κλπ (ο αντρας μου δουλευει σε εταιρια με υφασματα) κι εγω να κοιταω σαν ουφο και να σκεφτομαι φορμακια και υπνοσακους.

χαχαχαχαχα

Φωτεινή, δεν ακούστηκες καθόλου επιθετική, μην το ξαναπείς.

Να μας το δείξεις το φόρεμα, να σου πούμε τη γνώμη μας!

Αγγελική έφαγα κι εγώ ΙΟΝ αμυγδαλου την Κυριακή (περίσσεψε απ'τα παιδιά...) Αχ γιατί όλα τα ωραία να παχαίνουν;!

Τζένη με γειά! Πώς τα έκοψες; έτσι λέω κι εγώ για τα μαλλιά μου, μακάρι να είχα ίσια. Θα τα κόψω μετά τη βάφτιση, γιατί νιώθω ότι χρειάζομαι μια αλλαγή. Σκέφτομαι μακρύ καρέ. Πάντως το καστανό το θεωρώ μακράν το καλύτερο χρώμα.

Γειά σου Νίνα! Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!

Εβιρί μου, άντε να αναρρώσεις να συνεχίσετε τις εκδρομούλες! Αλήθεια, αυτές τις μέρες είχες βοήθεια στο σπίτι; Πώς τα κατάφερνες με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις της μικρής;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Koρίτσια καλημέρα μπαίνω από κινητό και δυσκολεύομαι να διαβάσω,μπήκα να σας ενημερώσω ότι μόλις γύρισα από το μαιευτήριο δεν έχω γεννήσει ακόμα αλλά είδα αίμα το πρωί και πήγα να με εξετάσει,διαστολή μηδέν το μωρό ψηλά ακόμα αλλά το καλό είναι οτι μαλάκωσε ο τράχηλος

HXNKp2.png

zYAup2.png

Ααααχ αγχώθηκα τώρα, θυμήθηκα τα δικά μου. Με το καλό Άννα μου! Με έναν πόνο! Να είσαι σε ετοιμότητα έτσι;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα κορίτσια.

Βροχούλα σήμερα... σε κάποια μέρη, από ότι ακούω, ρίχνει καρεκλοπόδαρα!

liannap με το καλό!! το μικρούλι σου δεν θέλει να βγει ακόμα, φαίνεται:tongue: κάτι ξέρει εκεί μέσα στα ήσυχα και ζεστά!

Σήμερα θα κάνω σουβλάκια... θα ψήσω το κρεατάκι, θα κόψω κρεμμύδια, ντομάτες... μετά τηγάνισμα πατάτας και ψήσιμο πίτας. μου έλειψαν:P

Καλημερούδια μαγειροκόριτσα!

Παρά το γεγονός ότι βρέχει σήμερα έχω μία πάρα πολύ καλή διάθεση! Φτου φτου μην με ματιάσω!!!!

Για φαγάκι σήμερα έχω φτιάξει μελιτζάνες στον φούρνο με κεφαλοτύρι.

ggeny σόρρυ για τον πειρασμό που σε έβαλα με την σοκολάτα.

Με γειά το μαλλάκι! Κι εγώ όπως και η Αρετούλα είμαι υπέρ του καστανού χρώματος!

Φωτεινούλα όντως ακούγεται παράξενο που εσύ δεν ασχολείσαι με το ύφασμα του φορέματός σου και ασχολείται ο άντρας σου! Πλάκα έχει όμως!

Νίνα κι εμένα μου αρεσουν πολύ οι φωτογραφίες! Τώρα όμως με τις ψηφιακές μηχανές δεν υπάρχουν εκτυπωμένες και αυτό νομίζω κλέβει λίγο από την μαγεία τους!

Εβιράκι χαίρομαι που είσαι καλύτερα! Γέλασα με το σχόλιό σου για την σοκολάτα! Αλήθεια βρίσκεται ελληνικές σοκολάτες εκεί?

Αρετούλα για να είμαι ειλικρινής έτρωγα περισσότερο Λάκτα, αλλά από τότε που έσκασε η κρίση και μετά έχω γυρίσει στα ελληνικά προιόντα οπότε η ΙΟΝ υπερίσχυσε!

Άννα είσαι ακριβώς πριν την γραμμή του τερματισμού! Με το καλό κοριτσάκι μου και να μας ενημερώσεις για το μπεμπάκι σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Πωπω ωραία φαγητά έχετε! Εγώ έχω διάφορες επιλογές αλλά προς το παρόν κάνω όρεξη για τα δικά σας...

Εγώ από διάθεση σκ...ά.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...