Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

πρίν από 6 λεπτά , kate82 είπε:

Χμμμ καλημέρα λενιω  ,εμένα δεν μ είπαν κάτι τέτοιο μόνο να κάνω εξετάσεις αίματος τις πρώτες μέρες περιόδου και μετά την 10 μέρα μέρα πάλι εξετάσεις και υπερυχο

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

πρίν από 1 λεπτό , Lila86 είπε:

Κι εμένα δεν μου είχαν ζητήσει υπέρηχο στη περίοδο αλλά το έχω ξανά ακούσει εδώ που το γράφουν τα κορίτσια

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

• Μου αρέσει 2

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

χ μωρε το καημενο!!! κ μενα εχει αρχισει ο μεγαλος κ ριχνει καμια ψιλη στον μικρο κ ο μικρος οποτε αισθανεται σιγουρος τολμαει κ κανει κανα σπρωξιμο ..χαχαχα

Αγγελικη με τον μεγαλο μου γιο το συστημα που λες επιασε.Οσο ηταν με την μαμα μου ( κ τωρα δηλαδη το καλοκαιρι που πηγε) ολη την μερα μα ολη ειλικρινα γινεται πολυ κουραστικο αυτο το πραγμα,τι θες να φας;θες να σου φτιαξω κατι;μηπως πειναςς εφτιαξα αυτο το θες η να σου φτιαξω το αλλο; με αποτελεσμα το παιδι να νευριαζει κ να μην τρωει τιποτα.Εδω φτιαχνω ενα φαγητο κ τρωει οσο θελει.δεν τον πιεζω να φαει ποτε ολο του το φαγητο ας φαει μεχρι να χορτασει.Εκτος αν δω πως τρωει μονο μια μπουκια οποτε διαπραγαμετυμαι λιγο ν αφαει περισσοτερο.επισης δεν τον αφηνω την ωρα που στρωνω τραπεζι σαν την μανα μου να φαει πχ μπισκοτο..το μονο που ακομα δεν τρωει οσπρια περα απο φακες.Δοκιμασε μια δυο φορες φασολια τρωει στην καλυτερη δυο κουταλιες κ μετα δεν θελει αλλο.ρεβυθια ουτε που τα δοκιμαζει.Απο την μια λεω δεν πειραζει ειναι πολυ βαρυα σαν φαγητα για παιδι απο την αλλη λεω πως θα τα παρει στραβα κ δεν θα φαει ποτε ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αρετούλα άσε να ξεπεταχτεί λίγο η μπουμπού σου και να δεις πως θα απαντάει στο "ξύλο" που θα τρώει!

Τζένυ ο μικρός σου πάει σταθμό? Γιατί εκεί τα πιτσιρίκια τρωνε τα πάντα! Και είναι αλήθεια και καρατσεκαρισμένο και απο τα δύο μου τα παιδιά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

ο μικρος οχι ειναι σπιτι τον κραταει μια κυρια.Ο μεγαλος πηγαινε απο 2 μεχρι τωρα που αρχισε νηπιαγωγειο.εκει εμαθε κ τρωει διαφορα τυπου σπανακορυζο,φακες .Παρασυρονται κιολας το ενα με το αλλο κ τρωνε.

Κοριτσάκια μου καλησπέρα κι από μένα.

Έφτιαξα μελιτζάνες και καροτάκια με σάλτσα που τα συνόδευσα με ζυμαρικά βίδες. Αυτή τη φορά τα έκανα σε ξεχωριστές κατσαρόλες.

Πήγα το πρωί στον ορθοπεδικό, αλλά δε δέχεται χωρίς ραντεβού κι έτσι έκλεισα για την επόμενη Δευτέρα.

Περαστικά Eviri.. ξέρω πολύ καλά τον πόνο;)... αλλά πιστεύω κάνεις ότι πρέπει να καλυτερέψει και σίγουρα θα είσαι καλύτερα σύντομα... σίγουρα ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου με τόση υγρασία:(

Σ' ευχαριστώ Νίνα μου. Αυτός ο καιρός με έχει τσακίσει πολλές φορές.

Εβιρούλα απ'ότι έχω καταλάβει είναι χρόνιο το πρόβλημα ε; Από μέση μια θλάση είχα πάθει και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Είναι απ'τους χειρότερους πόνους. Περαστικά!

Σ΄ευχαριστώ Αρετή μου. Ναι το έχω εδώ και 15 χρόνια, αλλά προσέχω όσο μπορώ.

Εβιρουλα περαστικα σου......Αυτος ο πονος ειναι αλλο πραγμα.Ξεκουρσαου οσο μπορεις!!!

Σ΄ευχαριστώ Δώρα μου.

Εβιρακι πως ειν αι η μεση σου ? Συνηλθες λιγο?

Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα από τις προηγούμενες μέρες κι ακόμη δεν έχω πάρει παυσίπονα. Θα πάρω μάλλον το βραδάκι.

Εβιράκι περαστικά! Ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα!

Είμαι Αγγελική μου, σ' ευχαριστώ πολύ.

Καλημέρα κορίτσια. Ακόμα νιώθω κουρασμένη...

Εεεεε και με το δίκιο σου να είσαι κουρασμένη.

Εβιρακι μου περαστικα! Λουκι αυτη η μεση! Προσεχε, ξεκουρασου λιγο ωστε να αναρρωσεις οσο πιο γρηγορα και καλά γινεται.

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου.

Το Σαββατο πηγα και πηρα υφασμα για το φορεμα που θα ραψω για τη βαφτιση. Ειχα παει σε καποια μαγαζια και δοκιμασα διαφορα σχεδια και κατεληξα σε αυτο που θα ραψω. Σημερα εχω ραντεβου με τη μοδιστρα (ειναι η μαμα της κουμπαρας μου).

Αυτό θα είναι το τελειότερο.

Κοριτσια εγω το προηγουμενο ΣΚ εκανα μια καλη γενικη/ξεκαθαρισμα στην ντουλαπα στο παιδικο κ τα εφτιαξα με τετοιο τροπο ωστε να μην χρειαζεται αλλαγη αναλογα την εποχη.Σωθηκα πιστευω.Τωρα καθε φορα απλα θα μαζευω /δινω οσα δεν τους κανουν κ θα ξεμπερδευω.

Μακάρι να μπορούσε να γίνει και στο δικό μου σπίτι αυτό. Μπράβο βρε Τζένη που έκανες καλή τακτοποίηση.

Λοιπόν, για μετά το μυστήριο παραγγείλαμε στα κυπελάκια της ντίσνεϋ (κλασσικά) γλυκό με γεύση μπισκότο και για το τραπέζι παστάκια μπλακ φόρεστ.

Μμμμμμμ πάρα πολύ ωραία και πλούσια.

Παρεμπιπτόντως, αυτό το σκ έφαγε το πρώτο "ξύλο" από το Δημήτρη και τον ανιψιό μου που είναι συνομήλικός του. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκινητάκι και μια κουδουνίστρα στο κεφάλι... έσκασε στο κλάμα, το ψυχάκι.

Ωχ το καημένο το μωράκι!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες μου.

Εβιρί μου ελπίζω να είσαι καλύτερα.

Εγώ χμ, έτσι κι έτσι...άντε, ας σταματήσω να κλαίγομαι...

Δε μαγείρεψα για σήμερα, μου έστειλε γίγαντες η πεθερά. Μαγείρεψα μόνο για μπέμπα, αρακά με φασολάκια, πατατούλες κλπ. Επίσης, έφτιαξα ένα κέικ με σταφίδες και λίιιιγα καρύδια -γιατί με πειράζουν- μετά από απαίτηση του Χρήστου, ο οποίος με βοήθησε κιόλας. Έστειλα το μισό στην πεθερά και στη συνυφάδα μου και κράτησα το υπόλοιπο για μας. Άλλωστε όλοι αυτοί μαζί είναι όσοι κι εμείς...:lol:

Έχω μια απορία: άλλες με περισσότερα παιδιά πώς τα καταφέρνουν;;; Θυμάμαι τη μαμά μου πάντα μέσα στο τρέξιμο και το άγχος και πάλι νιώθω ότι κάνω τα μισά από αυτήν. Ειδικά τώρα με το διάβασμα του Χρήστου, ελάχιστα τον βοηθάω, ο Βασ έχει αναλάβει ως επί το πλείστον.Αχ σας έπρηξα, πείτε μου να το βουλώσω αν γίνομαι κουραστική.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα καλημερα

Εβιρακι ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα. Υπομονη μεχρι την Δευτερα... Ωραιο φαγακι κοριτσι .

Αρετουλα σιγα μην γινεσαι κουραστικη.καλα το συζητας βρε κοριτσι, με δουλεια κ 4 παιδια σπιτι τι μπορεις να κανεις? κ εννοειται πως χρειαζεσαι βοηθεια πολυ περισσοτερη απο καθε μια αλλη .Μην εχεις τυψεις κοριτσακι κ πολλα ειναι αυτα που κανεις!

Εγω για σημερα εκανα φασολακια κ μια σπανακοπιτα ( με ετοιμο φυλλο).

Καλημέρα στην ωραία μαγειροπαρέα!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα αφού έχω από χτες παστίτσιο! Για αύριο θα φτιάξω μάλλον μελιτζάνες στον φούρνο.

Σήμερα ο μικρούλης μου έχει φωτογράφηση στον σταθμό!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα στην ωραία μαγειροπαρέα!

Για σήμερα δεν μαγείρεψα αφού έχω από χτες παστίτσιο! Για αύριο θα φτιάξω μάλλον μελιτζάνες στον φούρνο.

Ωραίο φαγητό!

Σήμερα ο μικρούλης μου έχει φωτογράφηση στον σταθμό!

Α για ποιο πράγμα;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα φιλενάδες μου.

Καλημερούδια Αρετούλα!

Εβιρί μου ελπίζω να είσαι καλύτερα.

Εγώ χμ, έτσι κι έτσι...άντε, ας σταματήσω να κλαίγομαι...

Αρετούλα να μας μιλάς για ότι σε απασχολεί για να τα βγάζεις από μέσα σου! Γιατί εγώ γκρινιάζω λιγότερο? Την προηγούμενη εβδομάδα με τις βροχές δεν σας ζάλισα????

Δε μαγείρεψα για σήμερα, μου έστειλε γίγαντες η πεθερά. Μαγείρεψα μόνο για μπέμπα, αρακά με φασολάκια, πατατούλες κλπ. Επίσης, έφτιαξα ένα κέικ με σταφίδες και λίιιιγα καρύδια -γιατί με πειράζουν- μετά από απαίτηση του Χρήστου, ο οποίος με βοήθησε κιόλας. Έστειλα το μισό στην πεθερά και στη συνυφάδα μου και κράτησα το υπόλοιπο για μας. Άλλωστε όλοι αυτοί μαζί είναι όσοι κι εμείς...:lol:

Μιά φορά την κουζίνα την τίμησες!

Έχω μια απορία: άλλες με περισσότερα παιδιά πώς τα καταφέρνουν;;; Θυμάμαι τη μαμά μου πάντα μέσα στο τρέξιμο και το άγχος και πάλι νιώθω ότι κάνω τα μισά από αυτήν. Ειδικά τώρα με το διάβασμα του Χρήστου, ελάχιστα τον βοηθάω, ο Βασ έχει αναλάβει ως επί το πλείστον.Αχ σας έπρηξα, πείτε μου να το βουλώσω αν γίνομαι κουραστική.

Λοιπόν θα βάλω τις φωνές τώρα λεμε! Παιδάκι μου έχεις 4 παιδάκια και δεν κάνεις τιποτα?????? :confused: Τρέχεις σαν τον Βέγγο όλη μέρα και νιώθεις ότι δεν προσφέρεις?????? Ωμμμμμμμμμ! Μόλις έκατσα στην στάση του λωτού για να ηρεμήσω!!!!:tongue:

καλημερα καλημερα

Γειά σου Τζενάκι!

Αρετουλα σιγα μην γινεσαι κουραστικη.καλα το συζητας βρε κοριτσι, με δουλεια κ 4 παιδια σπιτι τι μπορεις να κανεις? κ εννοειται πως χρειαζεσαι βοηθεια πολυ περισσοτερη απο καθε μια αλλη .Μην εχεις τυψεις κοριτσακι κ πολλα ειναι αυτα που κανεις!

Θα συμφωνήσω! Ωμμμμμμμμμ!

Εγω για σημερα εκανα φασολακια κ μια σπανακοπιτα ( με ετοιμο φυλλο).

Με ή χωρίς τυρί?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μενα!

Θα αρχισω απο την Αρετη που κοντεψε να μου προκαλεσει ενα μικρο εγκεφαλικο κι εκατομμυρια τυψεις: βρε κοριτσακι μου με 4 παιδια κοντα κοντα στην ηλικια και μικρα, δηλαδη μη αυτοεξυπηρετουμενα, εργαζομενη, και νοιωθεις οτι δεν κανεις τιποτε; Πλακα με κανεις; Τι αλλο θες να κανεις δηλαδη; Και μην κανεις συγκριση με παλαιοτερες γενιες γιατι ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Μπορει να εχουμε ανεσεις τυπου πλυντηρια ρουχων , πιατων κλπ αλλά τα παιδια μας τα εχουμε σε ενα διαμερισμα και πρεπει να τα απασχολουμε και δεν μπορουμε να τα αφησουμε να πανε μονα τους να παιξουν σε αλανες μεχρι να βραδυασει. Πολλες απο τις μαμαδες προηγουμενων γενεων δεν καθονταν να διαβασουν τα παιδια τους. Μην τρελαθουμε κιολας που με τοσο φορτο λες οτι δεν κανεις τιποτε. Τι να πω δηλαδη εγω που υπαρχουν μερες που νοιωθω κομματια απο την κουραση κι εχω μονο 2 παιδια και ειμαι και σε αδεια; Ειμαι καταπτυστη; Όχι, απλως ειμαι ανθρωπος. Αυτα τα ολιγα. Μπραβο και για το κεικ που εφτιαξες. Οσο για την μικρουλα και το "ξυλο" που εφαγε μη φοβασαι θα μαθει να απανταει και μετα θα τη φοβουνται. Αργοτερα βεβαια θα καταλαβουν και θα την προσεχουν σαν στολιδι.

Για τη βαφτιση θα κανετε και τραπεζι ε; Εμεις οχι. Θα παμε καπου για φαγητο μονο οι οικογενειες. Προσεχουμε λιγο τα εξοδα μας.

Τζενακι τι ωραια που μπορεις και τα εχεις τα ρουχα διαθεσιμα! Εγω δυστυχως δεν εχω χωρο στις ντουλαπες....

Αγγελικουλα τι νεα;

Εβιρι μου υπομονη.

Ευχαριστω για τα καλά σας λογια για το φορεμα. Μου αρεσε το σχεδιο του υφασματος και η μοδιστρα ειπε οτι ηταν πολύ ωραιο. Θα δειξει. Η μικρη σημερα πηγε ηρεμα στο σταθμο αφου βεβαιωθηκε οτι ο μπεμπης θα πηγαινε στον δικο του... Πηγαινοερχομαι αυτο το διαστημα στον σταθμο γιατι δεν παμε κανονικα. Εχω κανονισει το πρωι να την πηγαινει ο μπαμπας της και το μεσημερι θα μου την φερνει σχολικο.

Σημερα μαγειρεψα τη σουπα του μπεμπη. Για εμας εβγαλα κατσικακι λεμονατο που θα το κανω σαν σουπα μαλλον.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Φωτεινή, να σου πω γιατί λέω για τη μαμά μου, που δεν την θεωρώ και τόοοσο μεγάλη (60χρ.). Έκανε έξι παιδιά, εργαζόμενη, σε διαμέρισμα (μεγάλο βέβαια) και μας διάβαζε όλες μέχρι κάποια ηλικία και μιλάμε για διαφορά ηλικίας 1,5 -2 χρ. μεταξύ μας. Και μας έφερνε πρωινό στο κρεβάτι (τρομάρα μας!)! Ίσως να είναι διαφορετικά τα κορίτσια, που να ξέρω...

Ναι θα κάνουμε τραπέζι, αν και από την προηγούμενη βάφτιση εγώ ήμουν αντίθετη. Ένα τραπέζι έξω η οικογένεια και ο κουμπάρος. Τέλος πάντων...Πάντως, στολισμό δεν κάναμε σε κανένα παιδί.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετουλα μου καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος το ιδιο κ οι αντοχες του! Σιγουρα εισαι μια παρα πολυ καλη μανουλα που ειναι διπλα στα παιδακια της κ γι αυτο να μην εχεις καθολου τυψεις κ ενοχες! Ετσι ειμαστε εμεις οι μαμαδες ολο ενοχες.Κ εγω μολις κανω καμια δουλεια σπιτι αισθανομαι οτι "τρωω" χρονο απο τα παιδια αλλα δεν γινεται διαφορετικα θα βγαλουμε σκουλικια...

Αγγελικη μου παντα με τυρι την κανω την σπανακοπιτα.Βαζω ανθοτυρο κ φετα κ γλυκαινει πολυ! Ευκαιρια να φαει και ο γιος μου τυρι. Φωτογραφηση ο μικρουλης ε? αντε ποιος την χαρη τους, με κατι τετοια καμαρωνουν απιστευτα!

Φωτεινη να μας δειξεις αν ειναι εφικτο το φορεμα! Ειδες σιγα σιγα στρωνει κ η μικρη με το σταθμο!! Μπραβο!!!

Εμας αυριο μας ζητησαν φρουτα να κανουν φρουτοσαλατες μια κ ειναι η παγκοσμια ημερα φρουτου κ ο δικος μου θελει να παει ροδι .... ρωτησα την δασκαλα το πρωι κ ειπε οκ ( εγω νομιζα πως δεν θα το ηθελε επειδη βαφει κλπ αλλα ηταν πολυ ενθουσιασμενη κ αυτη κ μου ειπε να το παω να το καθαρισει να το δουν τα παιδακια ) .

Καλημέρα κι απο μενα!

Γειά σου Φωτεινούλα!

Θα αρχισω απο την Αρετη που κοντεψε να μου προκαλεσει ενα μικρο εγκεφαλικο κι εκατομμυρια τυψεις: βρε κοριτσακι μου με 4 παιδια κοντα κοντα στην ηλικια και μικρα, δηλαδη μη αυτοεξυπηρετουμενα, εργαζομενη, και νοιωθεις οτι δεν κανεις τιποτε; Πλακα με κανεις; Τι αλλο θες να κανεις δηλαδη; Και μην κανεις συγκριση με παλαιοτερες γενιες γιατι ειναι τελειως διαφορετικα τα πραγματα. Μπορει να εχουμε ανεσεις τυπου πλυντηρια ρουχων , πιατων κλπ αλλά τα παιδια μας τα εχουμε σε ενα διαμερισμα και πρεπει να τα απασχολουμε και δεν μπορουμε να τα αφησουμε να πανε μονα τους να παιξουν σε αλανες μεχρι να βραδυασει. Πολλες απο τις μαμαδες προηγουμενων γενεων δεν καθονταν να διαβασουν τα παιδια τους. Μην τρελαθουμε κιολας που με τοσο φορτο λες οτι δεν κανεις τιποτε. Τι να πω δηλαδη εγω που υπαρχουν μερες που νοιωθω κομματια απο την κουραση κι εχω μονο 2 παιδια και ειμαι και σε αδεια; Ειμαι καταπτυστη; Όχι, απλως ειμαι ανθρωπος. Αυτα τα ολιγα.

Πες τα!

Αγγελικουλα τι νεα;

Τίποτα το ιδιαίτερο! Προσπαθώ να αντισταθώ στον πειρασμό να κατέβω στο κυλικείο και να αγοράσω Σοκοφρέτα!

Ευχαριστω για τα καλά σας λογια για το φορεμα. Μου αρεσε το σχεδιο του υφασματος και η μοδιστρα ειπε οτι ηταν πολύ ωραιο. Θα δειξει. Η μικρη σημερα πηγε ηρεμα στο σταθμο αφου βεβαιωθηκε οτι ο μπεμπης θα πηγαινε στον δικο του...

Ε ρε και που να πάρει χαμπάρι ότι ο μικρούλης επιστρέφει στην βάση του!!!

Φιλακια

Φωτεινή, να σου πω γιατί λέω για τη μαμά μου, που δεν την θεωρώ και τόοοσο μεγάλη (60χρ.). Έκανε έξι παιδιά, εργαζόμενη, σε διαμέρισμα (μεγάλο βέβαια) και μας διάβαζε όλες μέχρι κάποια ηλικία και μιλάμε για διαφορά ηλικίας 1,5 -2 χρ. μεταξύ μας. Και μας έφερνε πρωινό στο κρεβάτι (τρομάρα μας!)! Ίσως να είναι διαφορετικά τα κορίτσια, που να ξέρω...

Μην συγκρίνεις περασμένες εποχές με τώρα! Τι ώρα επέστρεφε η μαμά σου από την δουλειά?

Ναι θα κάνουμε τραπέζι, αν και από την προηγούμενη βάφτιση εγώ ήμουν αντίθετη. Ένα τραπέζι έξω η οικογένεια και ο κουμπάρος. Τέλος πάντων...Πάντως, στολισμό δεν κάναμε σε κανένα παιδί.

Αυτό με τον στολισμό στην βάφτιση δεν το κατάλαβα ποτέ! Τι να στολίσεις την κολυμπήθρα? Η λαμπάδα του παιδιού αρκεί!

Αρετουλα μου καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος το ιδιο κ οι αντοχες του! Σιγουρα εισαι μια παρα πολυ καλη μανουλα που ειναι διπλα στα παιδακια της κ γι αυτο να μην εχεις καθολου τυψεις κ ενοχες! Ετσι ειμαστε εμεις οι μαμαδες ολο ενοχες.Κ εγω μολις κανω καμια δουλεια σπιτι αισθανομαι οτι "τρωω" χρονο απο τα παιδια αλλα δεν γινεται διαφορετικα θα βγαλουμε σκουλικια...

Θα συμφωνήσω επίσης!

Αγγελικη μου παντα με τυρι την κανω την σπανακοπιτα.Βαζω ανθοτυρο κ φετα κ γλυκαινει πολυ! Ευκαιρια να φαει και ο γιος μου τυρι. Φωτογραφηση ο μικρουλης ε? αντε ποιος την χαρη τους, με κατι τετοια καμαρωνουν απιστευτα!

Ναι και όταν του λέμε ¨Τι όμορφος που είσαι στην φωτογραφία Χρηστάκο¨ καμαρώνει σαν γύφτικο σκεπάρνι!

Φωτεινη να μας δειξεις αν ειναι εφικτο το φορεμα! Ειδες σιγα σιγα στρωνει κ η μικρη με το σταθμο!! Μπραβο!!!

ναι ναι! Κι εγώ θέλω να το δω!

Εμας αυριο μας ζητησαν φρουτα να κανουν φρουτοσαλατες μια κ ειναι η παγκοσμια ημερα φρουτου κ ο δικος μου θελει να παει ροδι .... ρωτησα την δασκαλα το πρωι κ ειπε οκ ( εγω νομιζα πως δεν θα το ηθελε επειδη βαφει κλπ αλλα ηταν πολυ ενθουσιασμενη κ αυτη κ μου ειπε να το παω να το καθαρισει να το δουν τα παιδακια ) .

Μην του φορέσεις ανοιχτόχρωμα ρούχα γιατί αν βάψουν με το ρόδι δεν καθαρίζουν!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τζένη, πρέπει να τα λέμε αυτά μεταξύ μας για να τονώνεται το ηθικό μας! Στις 3 τελείωνε η μαμά μου.(7-15:00, Δ.Υ. Πάντως της μαμάς μου τώρα της βγαίνει η κούραση, σωματική και ψυχική...

Αγγελική για ποιο λόγο έχουν φωτογράφιση; Το ίδιο πιστεύουμε κι εμείς για τη βάφτιση, αν και θέλαμε να δώσουμε περισσότερη έμφαση στο να μείνουν ευχαριστημένοι οι καλεσμένοι από φαγητό και γλυκό γιατί αυτό θα θυμούνταν παρά τα λουλούδια και τις κορδέλες. Βέβαια, αν είχαμε περισσότερα λεφτά., μπορεί και να σκεφτόμασταν αλλιώς...χαχχα

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...