Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Το φοβερό είναι ότι στις δίδυμες κυησεις δεν δίνεται αυτόματα άδεια μέχρι τον τοκετό.. Μιλάμε για 2 μωρά!! 

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

πρίν από 8 λεπτά , Kathrin17 είπε:

Τι να σου πω.. Αν το έχεις ψάξει.. Η επαπειλουμενη κλήση πάντως ξέρω ότι είναι άσχετη με τις αναρρωτικες..δηλ κ εγώ με 15χρονια διορισμένη, δεν πήρα την επαπειλουμενη επειδή δικαίουμουν 15μηνες αναρρωτική.. Η επαπειλουμενη είναι άλλη κατηγορία

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Περαστικά Eviri.. ξέρω πολύ καλά τον πόνο;)... αλλά πιστεύω κάνεις ότι πρέπει να καλυτερέψει και σίγουρα θα είσαι καλύτερα σύντομα... σίγουρα ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου με τόση υγρασία:(

Ίδιο φαί κάνουμε:P

Καλό Σαββατόβραδο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εβιρούλα απ'ότι έχω καταλάβει είναι χρόνιο το πρόβλημα ε; Από μέση μια θλάση είχα πάθει και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Είναι απ'τους χειρότερους πόνους. Περαστικά!

Εγώ παιδιά συγύρισα χθες αλλά σήμερα πάλι αχούρι είναι... Έφτιαξα πέρκα πακί με πατατούλες στο φούρνο για χθες και για σήμερα έχει η πεθερά χοιρινό με πρασοσέλινο. Θα πάμε να κλείσουμε και τα γλυκά της βάφτισης.

Φιλιά σε όλες!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλη μερα και καλη κυριακη.

Εβιρουλα περαστικα σου......Αυτος ο πονος ειναι αλλο πραγμα.Ξεκουρσαου οσο μπορεις!!!

Αρετη,με το καλο η βαπτιση...Ποτε την κλεισατε;

Σημερα εχουμε καλοκαιρινη μερα.

Πηγαμε εκκλησια κοινωνησαμε οικογενειακως και μετα σπιτι ,συμμαζεμα και μετα μαγειρεμα.

Σημερα εφτιαξα γιουβαρλακια...αναρωτιεμαι αν θα φαει ο μικρος...:?

Μετα το φαγητο λεμε να παμε για κανενα καφεδακι....το ζηταει η μερα...;)

Φιλια!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Δώρα μου για τις 27/10 την κλείσαμε. Ο Βασ με τους μεγάλους πήγαν εκκλησία το πρωί και μετά για καφεδάκι οπότε υπάρχει μια σχετική ηρεμία στο σπίτι. Καλά μέχρι να πάνε εκκλησία έγινε χαμός. Ο Χρ. δεν ήθελε να πάει με το Μιχάλη, αρνιόταν να ντυθεί, ακουστήκαμε παντού, είχα και ανοιχτά παράθυρα... δεν ξέρω, νιώθω να μου εξαντλείται η υπομονή, όσο περνάει ο καιρός.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

Εβιρακι πως ειν αι η μεση σου ? Συνηλθες λιγο? Ωραια κ τα φαγακι απου εφτιαξες,λατρευω κοτοπουλο με πατατες!

Αρετη μου λογικο δεν ειναι με τοσα παιδια να μην φαινεται μαζεμενο το σπιτι?δεν πειραζει καλα να ειστε κ θα μεγαλωσουν κ αυτα κ θα φανουν κ τα σπιτια μας καθαρα!Ωραια κ η περκα στο φουρνο αλλα κ το πρασοσελινο δεν παει πισω!

Νινακι ωραιο ειναι το πρασορυζο? δεν εχω φαει ποτε! ασπρο γινεται η κοκκινο?

Δωρακι τι εγινε ο μικρουλης τα εφαγε τα γιουβαρλακια χτες? Ωραι στην βολτα σας?

Εγω το ΣαβΒατο εφτιαξα τσιπουρες σχαρας με μπροκολο-καροτο βραστο κ πατατες ψητες ολοκληρες με την φλουδα μαζι με κρεμμυδια που τα εκανα μετα σαλατουλα με λαδι κ ξυδι κ το βραδυ φαγαμε ντακοσαλάτα.Χτες εφτιαξα για το μεσημερι σνιτσελ κοτοπουλο με σπιτικο πουρε πατατας κ εψησα κ κοτοπουλο στην σακουλα.Εφτιαξα κ για σημερα σουτζουκακια με κοραλακι ζυμαρικο.Εκανα κ ενα κεικ μαρμπε( ετσι δεν λεγεται?) ,καθαρισα κ τα φασολακια που θα κανω σηεμρα για αυριο κ ετοιμασα το σπανακι με τα πρασα κλπ για σπανακοπιτα που θα φτιαξω παλι σημερα για αυριο να τα εχω σημερα που θα παω σπιτι ετοιμα.Α ξεχασα εψησα κ χτες το πρωι μια μπουγατσα ( ετοιμη αγοραστη). Πολυ κουραση το ΣΚ κοριτσια.. Το σαββατο τραβηξα καναπεδες τραπεζια κ λπ κ εκανα καλη σκουπα.Εβγαλα ολα τα μαξιλαρια απο καναπεδες κ καθαρισα καλα καλα χαλια ειχαν γινει. Ξεσκονισα -σκουπισα-σφουγγαρισα ολο το σπιτι.Εκανα γενικη το μπανιο.Εβαλα-απλωσα μαζεψα κ σιδερωσα 4 πλυντηρια ρουχα , μαγειρεμα κ σκουπισμαα σφουγγαρισμα μπαλκονια κ βολτα τα παιδια.Μετα χτες εκανα ολα τα φαγητα που σας εγραψα κ καθαρισα καλα την κουζινα.Μετα πηγαμε προπονηση κ το απογευμα αλλο ενα σκουπισμα σφουγγαρισμα, ενα περασμα ξανα το μπανιο,σιδερωα αλλο ενα πλυντηριο ρουχα κ μετα ηρθαν φιλοι κ κατσαμε μεχρι το βραδυ.Μετα μαζεψαμε το χαμο απο τα παιχνιδια που ειχαν ριξει τα πιτσιρικια αραξαμε λιγο κ υπνο.Σημερα λεω να βγαλω καμια κουρτινα να πλενω σιγα σιγα οσο εχει ακομα καλο καιρο.Γι ατην Τεταρτη κανονισα να ερθει μια κοπελα να με βοηθησει με πατζουρια ,μεσοπορτες κ λιγο τον τοιχο σαλονι-κουζινα διαδρομο γιατι δεν αντεχω αλλο κοριτσια εχω κουραστει παρα πολυ ...

οποτε αλλαξα κ το μενου εβδομαδας

Σαββατο ψαρι με μπροκολο-λαχανικα

Κυριακη Σνιτσελ με πουρε

Δευτερα σουτζουκακια με ζυμαρικο κοραλακι

Τριτη φασολακια κ σπανακοπιτα ( η πιτα θα ειναι σημερινο βραδινο,αυριανο δεκατιανο κλπ κλπ)

Τεταρτη γιουβαρλακια

Πεμπτη μπριαμ

Παρασκευη ρεβυθια για μας κ για τα παιδια αν εχει μεινει κατι απο τις προηγουμενες μερες καλως αλλιως κατι γρηγορο.

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα μαγειροκόριτσα!

Μετά από ένα αρκετά κουραστικό Σαββατοκύριακο ελπίζω να ξεκίνησε μία λίγο πιο χαλαρή εβδομάδα!

Είχα και την υγρασία που με έκανε να κολλάω συνέχεια...

Για σήμερα έφτιαξα παστίτσιο το οποίο θα μείνει και γι΄αύριο κατά πάσα πιθανότητα!

Πάω να διαβάσω τα νεά σας κι επανέρχομαι....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα!

Καλημέρα Φωτεινούλα!

Αγγελικουλα σε λυπαμαι και σε θαυμαζω ταυτοχρονα! Αφου μπορεις και κανεις τοσα πραγματα! Θελω κι εγω να ξεκινησω γενικη σιγα σιγα αλλά δεν μπορω ακομα να το προγραμματισω καλά. Φαντασου να δουλευα κιολας!!!!

Γενική καλή είχα κάνει τον Σεπτέμβρη λίγο πριν έρθουν τα παιδιά. Η επόμενη θα είναι πριν στρώσω! Όμως αυτή η αλλαγή των ρούχων με τσακίζει βρε παιδί μου! Πως θα ήθελα να είχα ένα δωμάτιο βεστιάριο να μην χρειάζεται να αποθηκεύω τίποτα!!!!

Αρετουλα καλά εκανες και κοιμηθηκες! Χτες ο μικρος θα κοιμοταν νωριτερα αλλά πηγε η μικρη και τον ξυπνησε γιατι ηθελε να της κανει παρεα. Γκρρρρ.

Είναι όντως τραγικό να θες να ηρεμήσεις λιγάκι και το σπλάχνο σου να έχει αντίθετη άποψη!!!!

Σημερα σκεφτομουν να φτιαξω κι εγω φακες αλλα τελικα κατεληξα στα γιουβαρλάκια. Η μικρη παλι με κλαμα πηγε στον παιδικο. Τουλαχιστον φτιαχτηκε ο ηλιακος. Ο μικρος κοιμαται ολο και καλύτερα καθε βραδυ αρα παμε καλά. Το απογευμα εχει λιγο γκρινια αλλά μπορει να φταινε και τα δονται σε συνδυασμο με το μπουκωμα - δεν ξερω.

Εδώ εκνευριζόμαστε εμείς με το μπούκωμα, φαντάσου τα μικρά που δεν μπορούν να εκφραστούν κιόλας!

Φιλακια σε όλες

Φιλάκια και σε σένα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελικη κ εμενα συνηθως ο συζηγος παει λαικη κλπ αλλα οταν δουλευει Σαββατο πεφτουν σε μενα ολα ...

Αυτό είναι μεγάλο ζόρι!

Καλησπέρα κορίτσια!

Γειά σου Νίνα!

Αγγελική πάρα πολλές δουλειές για 2 μέρες... πώς θα προλάβεις βρε κορίτσι μου?! καλό κουράγιο!

Πρόλαβα τελικά αλλά φυσικά έχουν βγει κι άλλες!

Πριν από λίγο τελείωσα και με τα καλοκαιρινά! έσπασα χρόνο ρεκόρ φέτος... τα άλλαξα σε 4 μέρες... μόλις μάζεψα και τα παπούτσια που στεγνώσαν με αυτό τον υπέροχο ήλιο σήμερα και πολύ χαίρομαι που ξεμπέρδεψα γρήγορα. αυτή τη φορά βοήθησε και ο κακός καιρός που έπιασε απότομα, οπότε "αναγκάστηκα" να τα αλλάξω κατευθείαν, χωρίς να κρατάω πολλά καλοκαιρινά για αργότερα.

Φιλιά σε όλες.

4 μέρες???? Σε 4 εβδομάδες κάτι θα προλάβαινα!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Εβιράκι περαστικά! Ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα!

Περαστικά Eviri.. ξέρω πολύ καλά τον πόνο;)... αλλά πιστεύω κάνεις ότι πρέπει να καλυτερέψει και σίγουρα θα είσαι καλύτερα σύντομα... σίγουρα ο καιρός δεν βοηθάει καθόλου με τόση υγρασία:(

Εδώ πονάμε εμείς που δεν έχουμε τέτοια θέματα!

Ίδιο φαί κάνουμε:P

Καλό Σαββατόβραδο!

Εγώ παιδιά συγύρισα χθες αλλά σήμερα πάλι αχούρι είναι... Έφτιαξα πέρκα πακί με πατατούλες στο φούρνο για χθες και για σήμερα έχει η πεθερά χοιρινό με πρασοσέλινο. Θα πάμε να κλείσουμε και τα γλυκά της βάφτισης.

Φιλιά σε όλες!

Εδώ εγώ με δύο και δεν προλαβαίνω να χαρώ μαζεμένο σπίτι! Τελικά τα κλείσατε τα γλυκάκια? Τι θα είναι?

Σημερα εχουμε καλοκαιρινη μερα.

Πηγαμε εκκλησια κοινωνησαμε οικογενειακως και μετα σπιτι ,συμμαζεμα και μετα μαγειρεμα.

Σημερα εφτιαξα γιουβαρλακια...αναρωτιεμαι αν θα φαει ο μικρος...:?

Έφαγε τελικά?

Μετα το φαγητο λεμε να παμε για κανενα καφεδακι....το ζηταει η μερα...;)

Όντως το Σαββατοκύριακο ήταν ιδανικό για βόλτες!

Φιλια!

Δώρα μου για τις 27/10 την κλείσαμε. Ο Βασ με τους μεγάλους πήγαν εκκλησία το πρωί και μετά για καφεδάκι οπότε υπάρχει μια σχετική ηρεμία στο σπίτι. Καλά μέχρι να πάνε εκκλησία έγινε χαμός. Ο Χρ. δεν ήθελε να πάει με το Μιχάλη, αρνιόταν να ντυθεί, ακουστήκαμε παντού, είχα και ανοιχτά παράθυρα... δεν ξέρω, νιώθω να μου εξαντλείται η υπομονή, όσο περνάει ο καιρός.

Θέμα με το ντύσιμο μου κάνει και ο μικρός κάποιες φορές και πραγματικά με βγάζει εκτός εαυτού! Ευτυχώς τις περισσότερες φορές είναι παρόυσα και η κόρη μου η οποία αναλαμβάνει τον ρόλο του πυροσβέστη!!!!

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

Επίσης Τζενάκι!

Εγω το ΣαβΒατο εφτιαξα τσιπουρες σχαρας με μπροκολο-καροτο βραστο κ πατατες ψητες ολοκληρες με την φλουδα μαζι με κρεμμυδια που τα εκανα μετα σαλατουλα με λαδι κ ξυδι κ το βραδυ φαγαμε ντακοσαλάτα.Χτες εφτιαξα για το μεσημερι σνιτσελ κοτοπουλο με σπιτικο πουρε πατατας κ εψησα κ κοτοπουλο στην σακουλα.Εφτιαξα κ για σημερα σουτζουκακια με κοραλακι ζυμαρικο.Εκανα κ ενα κεικ μαρμπε( ετσι δεν λεγεται?) ,καθαρισα κ τα φασολακια που θα κανω σηεμρα για αυριο κ ετοιμασα το σπανακι με τα πρασα κλπ για σπανακοπιτα που θα φτιαξω παλι σημερα για αυριο να τα εχω σημερα που θα παω σπιτι ετοιμα.Α ξεχασα εψησα κ χτες το πρωι μια μπουγατσα ( ετοιμη αγοραστη). Πολυ κουραση το ΣΚ κοριτσια.. Το σαββατο τραβηξα καναπεδες τραπεζια κ λπ κ εκανα καλη σκουπα.Εβγαλα ολα τα μαξιλαρια απο καναπεδες κ καθαρισα καλα καλα χαλια ειχαν γινει. Ξεσκονισα -σκουπισα-σφουγγαρισα ολο το σπιτι.Εκανα γενικη το μπανιο.Εβαλα-απλωσα μαζεψα κ σιδερωσα 4 πλυντηρια ρουχα , μαγειρεμα κ σκουπισμαα σφουγγαρισμα μπαλκονια κ βολτα τα παιδια.Μετα χτες εκανα ολα τα φαγητα που σας εγραψα κ καθαρισα καλα την κουζινα.Μετα πηγαμε προπονηση κ το απογευμα αλλο ενα σκουπισμα σφουγγαρισμα, ενα περασμα ξανα το μπανιο,σιδερωα αλλο ενα πλυντηριο ρουχα κ μετα ηρθαν φιλοι κ κατσαμε μεχρι το βραδυ.Μετα μαζεψαμε το χαμο απο τα παιχνιδια που ειχαν ριξει τα πιτσιρικια αραξαμε λιγο κ υπνο.Σημερα λεω να βγαλω καμια κουρτινα να πλενω σιγα σιγα οσο εχει ακομα καλο καιρο.Γι ατην Τεταρτη κανονισα να ερθει μια κοπελα να με βοηθησει με πατζουρια ,μεσοπορτες κ λιγο τον τοιχο σαλονι-κουζινα διαδρομο γιατι δεν αντεχω αλλο κοριτσια εχω κουραστει παρα πολυ ...

Βλέπω κι εσύ δεν έκανες και λίγα!

οποτε αλλαξα κ το μενου εβδομαδας

Σαββατο ψαρι με μπροκολο-λαχανικα

Κυριακη Σνιτσελ με πουρε

Δευτερα σουτζουκακια με ζυμαρικο κοραλακι

Τριτη φασολακια κ σπανακοπιτα ( η πιτα θα ειναι σημερινο βραδινο,αυριανο δεκατιανο κλπ κλπ)

Τεταρτη γιουβαρλακια

Πεμπτη μπριαμ

Παρασκευη ρεβυθια για μας κ για τα παιδια αν εχει μεινει κατι απο τις προηγουμενες μερες καλως αλλιως κατι γρηγορο.

Μιά χαρά είναι το μενού σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Ακόμα νιώθω κουρασμένη... αφού να φανταστείτε, το πρωί πήγα στο φαρμακείο και ο φαρμακοποιός που ξέρει ότι έχω 4 (και πάντα μου κάνει κοπλιμέντα και έκπτωση...χαχα) κάνει " α είναι χαμογελαστό το κορίτσι μας" (κάπως έτσι) και του απαντώ: "είναι Δευτέρα, γι'αυτό".

Για σήμερα φαγητό από χθες και προχθές.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλή εβδομαδα!

Εβιρακι μου περαστικα! Λουκι αυτη η μεση! Προσεχε, ξεκουρασου λιγο ωστε να αναρρωσεις οσο πιο γρηγορα και καλά γινεται.

Τζενακι τι εκανες βρε κοριτσι μου! Κουραστηκα μονο που τα διαβασα! Το μενου ειναι αψογο. Ο μικρος πως ειναι;

Αγγελικουλα κι εσυ μπραβο! Εγω ακομα δεν...

Νινα 4 μερες ε; Εγω θελω να τα κατεβασω ολα, να δω τι μου κανει, τι μπορω να μεταποιησω, τι θα δωσω τελικα δηλαδη να κανω μια πολυ καλή αναδιοργανωση.

Δωρακι το ΣΚ ειχε πολυ ωραιες μερες! Καλά κανατε και βολταρατε!

Αρετη μου εδω δοκιμαζονται τα δικα μου νευρα με 2 παιδια εσυ με 4 και τοσο κοντινες ηλικιες απορω πως αντεχεις!

Το Σαββατο πηγα και πηρα υφασμα για το φορεμα που θα ραψω για τη βαφτιση. Ειχα παει σε καποια μαγαζια και δοκιμασα διαφορα σχεδια και κατεληξα σε αυτο που θα ραψω. Σημερα εχω ραντεβου με τη μοδιστρα (ειναι η μαμα της κουμπαρας μου). Την Παρασκευη το βραδυ ειχα φτιαξει μια σπανακοπιτα κι ετσι το Σαββατο το μεσημερι φαγαμε. Χτες εφτιαξα κοτοπουλο κοκκινιστο με μακαρονακια τριβελακι. Σημερα περισσεψε λιγο κοτοπουλο, θα τηγανισω και καμια πατατα θα τη βγαλουμε.

Η μικρη σημερα εκλαιγε το πρωι σε μενα αλλα στον παιδικο ηταν ηρεμη κι επαιξε μια χαρα. Βεβαια το πρωι εντυσα και τον μικρο οτι θα παει κι αυτος σε άλλον παιδικο σταθμο και ηρεμησε. Ολοκληρο θεατρο εστησα. Βεβαια αυτο το πηγαινε ελα στον παιδικο μου τρωει ολο το πρωινο σχεδον και με αποσυντονιζει αλλά ειναι μεταβατικη περιοδος τι να κάνουμε...

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

ωχ Φωτεινουλα τι τραβας κ εσυ, ειναι λιγο δυσκολη η προσαρμογη αλλα σιγα σιγα θα στρωσει μην ανησυχεις! Σχολικο δεν παιζει μπας κ γλιτωνες τα πηγαιενε ελα μαζι με το μικρο?Εγω το καταλαβα αργα τι βλακεια εκανα,σου τρωει οντως πολυ χρονο αυτο το πραγμα.

Τι καλα που θα ραψεις φορεματακι! Θ ατο κανεις οπως ακριβως θες! Με γεια!!

Ωραια κ το κοτοπουλακι σου κ η πιτουλα σου!!!

Αγγελικουλα,πιασμενη κ εσυ ε? ωχ τι τραβαμε οι δολιες!!

Αρετουλα τα εκλεισες τα γλυκα?τι διαλεξες ?

Ο μικρος κοριτσια ειναι πολυ καλυτερα.Που κ που βηχει λιγο ακομα αλλα γενικα ειναι πολυ καλα.Μονο φαγητο δεν τρωει κ πολυ καλα αλλα θα στρωσει.Εκτος κ αν ειναι σημαδι οτι βαρεθηκε επιτελους τα αλεσμενα κ αποφασισει να φαει σαν ανθρωπος , μακαρι!!!

Σημερα το απογευμα θα παω να βαψω κ μαλλι, τρομαρα μου! χαχαχα

Κοριτσια εγω το προηγουμενο ΣΚ εκανα μια καλη γενικη/ξεκαθαρισμα στην ντουλαπα στο παιδικο κ τα εφτιαξα με τετοιο τροπο ωστε να μην χρειαζεται αλλαγη αναλογα την εποχη.Σωθηκα πιστευω.Τωρα καθε φορα απλα θα μαζευω /δινω οσα δεν τους κανουν κ θα ξεμπερδευω.

Για τα δικα μας λεω να βαλω κατω απο τα κρεμαστα ενα εξτρα ραφι η δυο για να βολευω κ εκει ρουχα γιατι παει πολυ χορος χαμενος.Δεν ειναι για μενα τωρα πολυ δουλεια μια δυο ωριτσες κ ετοιμη θα ειναι.Εχω ολα τα χειμωνιατικα πλυμμενα κ πολυ καλα μαζεμενα κ τα καλοκαιρινα ειναι ολα πλυμμενα.Μονο οτι φοραμε.Αντε ενα πλυντηριο να χρειαστει πλυσιμο σιδερωμα.Οποτε θα βγαλω τα καλοκαιρινα, θα καθαρισω τις ντουλαπες κ θα βαλω τα χειμωνιατικα.Το μονο που δεν εχω κανει ειναι τα συρταρια με τα εσωρουχα/καλτσες που θελους τακτοποιηση.

Το Σαββατο πηγα και πηρα υφασμα για το φορεμα που θα ραψω για τη βαφτιση. Ειχα παει σε καποια μαγαζια και δοκιμασα διαφορα σχεδια και κατεληξα σε αυτο που θα ραψω. Σημερα εχω ραντεβου με τη μοδιστρα (ειναι η μαμα της κουμπαρας μου).

Α! Ωραία! Οπότε θα σου έρθει πιο οικονομικό από ότι αν το αγόραζες!

Η μικρη σημερα εκλαιγε το πρωι σε μενα αλλα στον παιδικο ηταν ηρεμη κι επαιξε μια χαρα. Βεβαια το πρωι εντυσα και τον μικρο οτι θα παει κι αυτος σε άλλον παιδικο σταθμο και ηρεμησε. Ολοκληρο θεατρο εστησα. Βεβαια αυτο το πηγαινε ελα στον παιδικο μου τρωει ολο το πρωινο σχεδον και με αποσυντονιζει αλλά ειναι μεταβατικη περιοδος τι να κάνουμε...

Είναι περπιοδος προσαρμογής για όλους σας! Υπομονή!

Φιλακια

ωχ Φωτεινουλα τι τραβας κ εσυ, ειναι λιγο δυσκολη η προσαρμογη αλλα σιγα σιγα θα στρωσει μην ανησυχεις! Σχολικο δεν παιζει μπας κ γλιτωνες τα πηγαιενε ελα μαζι με το μικρο?Εγω το καταλαβα αργα τι βλακεια εκανα,σου τρωει οντως πολυ χρονο αυτο το πραγμα.

Σου τρώει χρόνο είναι η αλήθεια αλλά γλυτώνεις και χρηματα! Εγω όταν τύχει και πάω τον μικρό στον σταθμό φροντίζω να πάρω και το ψωμί ή να πάω σούπερ μάρκετ, κοινώς να κάνω ότι εξωτερική δουλειά έχω και να επιστρεψω μία και καλή στο σπίτι.

Αγγελικουλα,πιασμενη κ εσυ ε? ωχ τι τραβαμε οι δολιες!!

Μωρέ πιασμένη δεν είμαι αλλά όταν έχει υγρασία με πονάνε καμιά φορά τα πόδια μου ή η μέση μου! Αν συνδιάσω και το γεγονός ότι είμαι και αδιάθετη...:confused:

Ο μικρος κοριτσια ειναι πολυ καλυτερα.Που κ που βηχει λιγο ακομα αλλα γενικα ειναι πολυ καλα.Μονο φαγητο δεν τρωει κ πολυ καλα αλλα θα στρωσει.Εκτος κ αν ειναι σημαδι οτι βαρεθηκε επιτελους τα αλεσμενα κ αποφασισει να φαει σαν ανθρωπος , μακαρι!!!

Είναι μία καλή ευκαιρία να κόψεις τα αλεσμένα νομίζω! Η παιδοψυχολόγος του σταθμού μας έλεγε ότι τα παιδιά αντιλαμβάνται την αγωνία μας να φάνε και το εκμεταλλεύονται στο έπακρο! Γι΄αυτό μας συμβούλεψε να μην τα κυνηγήσουμε ποτέ να φάνε και πως θα ζητήσουν εκείνα από μόνα τους όταν πεινάσουν. Η αλήθεια έίναι ότι έχω αρχίσει και το εφαρμόζω στον γιό μου και πίάνει αρκεί να μην επεμβαίνει η γιαγιά και η αδερφή του δίνοντάς του ενδιάμεσα διάφορα!

Σημερα το απογευμα θα παω να βαψω κ μαλλι, τρομαρα μου! χαχαχα

Μία ανανέωση χρειάζεται κοριτσάκι! Θα τους αλλάξεις χρώμα?

Κοριτσια εγω το προηγουμενο ΣΚ εκανα μια καλη γενικη/ξεκαθαρισμα στην ντουλαπα στο παιδικο κ τα εφτιαξα με τετοιο τροπο ωστε να μην χρειαζεται αλλαγη αναλογα την εποχη.Σωθηκα πιστευω.Τωρα καθε φορα απλα θα μαζευω /δινω οσα δεν τους κανουν κ θα ξεμπερδευω.

Άμα έχεις χώρο καλά έκανες και οργανώθηκες!

Για τα δικα μας λεω να βαλω κατω απο τα κρεμαστα ενα εξτρα ραφι η δυο για να βολευω κ εκει ρουχα γιατι παει πολυ χορος χαμενος.Δεν ειναι για μενα τωρα πολυ δουλεια μια δυο ωριτσες κ ετοιμη θα ειναι.Εχω ολα τα χειμωνιατικα πλυμμενα κ πολυ καλα μαζεμενα κ τα καλοκαιρινα ειναι ολα πλυμμενα.Μονο οτι φοραμε.Αντε ενα πλυντηριο να χρειαστει πλυσιμο σιδερωμα.Οποτε θα βγαλω τα καλοκαιρινα, θα καθαρισω τις ντουλαπες κ θα βαλω τα χειμωνιατικα.Το μονο που δεν εχω κανει ειναι τα συρταρια με τα εσωρουχα/καλτσες που θελους τακτοποιηση.

Άντε σχεδόν ξεμπέρδεψες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Λοιπόν, για μετά το μυστήριο παραγγείλαμε στα κυπελάκια της ντίσνεϋ (κλασσικά) γλυκό με γεύση μπισκότο και για το τραπέζι παστάκια μπλακ φόρεστ.

Φωτεινή κι εγώ μετάνιωσα που δεν έραψα αυτό που ήθελα. Πώς θα το κάνεις; έχεις αποφασίσει; τι χρώμα;

Αγγελική είδες τι καλά που είναι τα κορίτσια; μόνο το κοριτσάκι μου θα με σώσει! Παρεμπιπτόντως, αυτό το σκ έφαγε το πρώτο "ξύλο" από το Δημήτρη και τον ανιψιό μου που είναι συνομήλικός του. Συγκεκριμένα, ένα αυτοκινητάκι και μια κουδουνίστρα στο κεφάλι... έσκασε στο κλάμα, το ψυχάκι.

Μπράβο Τζενάκι και για το μικρό που είναι καλύτερα και για το ξεκαθάρισμα! Ωραίο το εβδομαδιαίο πρόγραμμα, πλήρες μου φαίνεται!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...