Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Eviri, όχι δε νηστεπυω εγώ (μια βδομάδα στις αρχές άντεξα), αλλά ο σύζυγος. Ε και για να μη μαγειρεύω 2 φαγητά -δεν υπάρχει και χρόνος- και για να μην τον κολάζω:-), μαγειρεύω νηστίσιμα. Δε μου λες λίγο τις μελιτζάνες παπουτσάκια πώς τις έκανες μόνο με σάλτσα; τυρί κίτρινο από πάνω; εγώ έχω νηστίμο τύπου φέτα, καταπληκτικό, ελαφρύ και καμία διαφορά στη γεύση. μπορώ να βάλω τέτοιο; Επίσης, τηγανητές ή ψητές τις έκανες τις μελιτζάνες; (Προσανατολιζόμουν σε αρακά αλλά αφορμή έψαχνα να το αναβάλω...:cool:)

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερουδιαααααα!!!σημερα εχουμε βροχερο καιρο,παρ'ολα αυτα δεν μασαμε παραμενουμε με τον ηλιο στην καρδια ;) .

λοιπον σημερα,μιας κ ειμαι μοναχουλα,θα κανω μια πατατοσαλατα.αντε γιατι το φαι κοντευει να μου βγει απο την μυτη......

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

ARNIKOL τις μελιτζάνες τις τηγάνισα ελαφρά, έφτιαξα τη σάλτσα τσιγαρίζοντας, επίσης ελαφρά, το κρεμμύδι, πρόσθεσα τη ντομάτα κομμένη σε πολύ μικρά κυβάκια, την άφησα λίγο να πιει το ζουμί της, έριξα μέσα το μαϊντανό, λίγο κρασί (λίγο θάλασσα και τ' αγόρι μου), ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι και λίγη κανέλα. Έβαλα λίγο νερό, τα άφησα να βράσουν όλα μαζί και να δέσει η σάλτσα. Όταν τα κατέβασα από τη φωτιά πρόσθεσα τριμμένη φρυγανιά και λίγη κέτσαπ για να κοκκινίσει η σάλτσα. Στο πυρέξ έβαλα τις μελιτζάνες, τη σάτσα από πάνω και τις περίχυσα με λίγο λάδι και νερό. Όταν ψήθηκαν τους έβαλα από πάνω τριμμένο κίτρινο φυτικό τυρί κι έσβησα το φούρνο. Θα γίνουν το ίδιο νόστιμες και με το λευκό τυρί σόγιας. Εγώ έχω προμηθευτεί κι απ' τα δύο, έτσι για να μη μας φανεί η νηστεία αγγαρεία.

Γιατί μωρέ Αννούλα να σου βγει το φαΐ από τη μύτη; Επειδή είσαι μοναχούλα; Ίσα ίσα σήμερα είναι που πρέπει να εκμεταλλευτείς τη μέρα και να κάνεις αυτά που σου αρέσουν.

Γιατί μωρέ Αννούλα να σου βγει το φαΐ από τη μύτη; Επειδή είσαι μοναχούλα; Ίσα ίσα σήμερα είναι που πρέπει να εκμεταλλευτείς τη μέρα και να κάνεις αυτά που σου αρέσουν.

βασικα ηθελα να πω οτι καλυτερα μια σαλατουλα γιατι απο το υπερβολικο φαγποτι των ημερων κοντευει να μου βγει το φαι απο την μυτη,χαχαχαχαχαχα!

αλλα μην φανταστεις,το βραδυ εχω κανονισει εξοδο κοριτσιων με πρωτη σταση το αγαπημενος μας μαγαζακι με τουρκικη κουζινα.............ευτυχως που νηστευω απο κρεας κ ετσι εγω θα τσιμπησω....λεμε τωρα ;)

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

βασικα ηθελα να πω οτι καλυτερα μια σαλατουλα γιατι απο το υπερβολικο φαγποτι των ημερων κοντευει να μου βγει το φαι απο την μυτη,χαχαχαχαχαχα!

αλλα μην φανταστεις,το βραδυ εχω κανονισει εξοδο κοριτσιων με πρωτη σταση το αγαπημενος μας μαγαζακι με τουρκικη κουζινα.............ευτυχως που νηστευω απο κρεας κ ετσι εγω θα τσιμπησω....λεμε τωρα ;)

Έτσι μπράβο να ανεβαίνουμεεεεεε.

γεια σας καλες μου νοικοκυρες!

σημερα εκανα κεφτεδακι του αντρουλή μου και για μενα μπιφτεκακια για να αποφυγω την τηγανιλα.

μην νομιζετε οτι τεμπελεψα και δεν μαγειρευω απλα μου χαλασε το λαπτοπ και μπαινω απο δανεικο..

φιλια σε ολες!

Ζηλεύω που βλέπω κεφταδάκια:-(.

Eviri μου, άργησες να μου απαντήσεις χθες και έφυγα χωρίς να δώ το μήνυμά σου. Με επηρέασες όμως και πήγα και πήρα μελιτζάνες και κολοκυθάκια, τα έκοψα σε φέτες και τα έβαλα σε ένα ταψί με σαλτσούλα, λίιιιγο σκορδάκι και λαδάκι. Είπαμε με το Βασ να μην βάλω τυρί από πάνω αλλά να το συνοδεύσουμε με μπουγιουρντί (για περισσότερες βούτες....χιχιχι).

Από αύριο πάντως θα πάω σε διαιτολόγο.:cool:

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημεραααααααααααααα!!!!!!!!!!σημερα ιμαμ στην μανουλα,με επηρεασε κ εμενα η Εβιρι κ μιας κ ο καλος μου θα ρθει το βραδυ ας φαμε ενα φαγητο που ειναι απογορευμενο τις υπολοιπες μερες ;) (ουτε την μελιτζανα τρωει το αγορακι μου!!!).

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...