Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , linaa είπε:

Ε τα κοιτάει όλα για να δει πως ξεκινάει ο κύκλος . Αν υπάρχει καμία κύστη με τι μέγεθος ξεκινάει το ενδομήτριο κτλ. 

Τις καταβολές αυτού του κύκλου 

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κορίτσια μου γεια σας.

Για σήμερα έφτιαξα ψητά φιλετάκια γαλοπούλας στο γκριλ και για συνοδεία μακαρόνια βίδες.

Δε μαγείρεψα για σήμερα, έφτιαξα όμως κουλουράκια βανίλιας και έστειλα και στην πεθερά μου.

Αχ, με το που άνοιξα το μαγειροκαφέ μοσχομύρισε ο τόπος.

Σήμερα έχουν κι εκδρομή με τον σταθμό στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Έχω πάει κι εγώ με το σχολείο (στην ΣΤ' δημοτικού) και μου άρεσε πάρα πολύ. Είχα εντυπωσιαστεί με τα απολιθωμένα κομμάτια δέντρων. Είναι πολύ ωραίο που κάνουν τέτοιες εκπαιδευτικές εκδρομές στους σταθμούς.

Αααα πολύ ωραία εκδρομή! Στο δικό μας σταθμό πήγε χθες μια εικαστικός και τους έκανε μάθημα(;). Πολύ χαίρομαι που κάνουν τέτοιες δραστηριότητες!

Τι ωραίο κι αυτό!!!!!!!!!!!!!! Μπράβο στους δασκάλους του σταθμού που έχουν ωραίες ιδέες.

Εμεις πηγαμε στο γιατρο χτες εχει βροχιτιδα ο μικρος.Μας φορτωσε αντιβιωση κ εισπνεομενα κ εννοειται πολυ ορο.

Αρρώστησε για τα καλά. Περαστικά του. Όσο είναι σε μικρή ηλικία θα τα έχουν αυτά, έτσι για να μας κοψοχολιάζουν και για να ταλαιπωρούνται.

Χτες πηγα κ στην διαιτολογο μεσα σε 15 μερες εχασα 3 κιλα.Πολυ ευχαριστημενη οτι φευγει καλο ειναι.Βεβαια ειναι η αρχη κ φυγαν νερο που λενε απο εδω κ περα ειναι τα δυσκολα αλλα καλυτερα λιγο λιγο να χανω παρα να παιρνω.Οποτε συνεχιζω δυναμικα ( ελπιζω τουλαχιστον)!

Να παρακαλάς να χάνονται λίγα-λίγα τα κιλά, γιατί διαφορετικά κινδυνεύεις από δύο πράγματα. Το ένα είναι η χαλάρωση του δέρματος και το άλλο είναι ότι όταν τα κιλά χάνονται γρήγορα, επανακτώνται γρήγορα και διπλάσια κι έτσι πάει ο κόπος χαμένος.

Εβιρακι αντε να ερθει κ σε εσας το dvd να καμαρωσεις την Εβιρινα σου!

Σ' ευχαριστώ Τζένη μου.

Εμεις χτες ειχαμε συνελευση στον νηπιο κ ακουσα τα καλυτερα για τον γιοκα μου..

Μα τέτοια μαμά, μόνο τα καλύτερα μπορεί να πει η δασκάλα του. Να τον χαίρεσαι.

Ο μικρος παει καλύτερα. Χτες κοιμηθηκε αρκετα καλά το βραδυ. Ο δικος μου λαιμος ομως εκλεισε εντελως, δεν ακουγομαι πλεον.

Τελικά, πάτε με τη σειρά στην οικογένεια. Περαστικά σου Φωτεινή.

Στο μεταξυ μας παρουσιαστηκε και μια βλαβη στον ηλιακο πρωινιατικα. Η μικρη δε με κλαματα πηγε στον παιδικο, με κλαματα εφυγε. Τι ωραια μερα η σημερινη....

Πιο τέλεια δε γίνεται.:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας κοριτσια,επιτελους εχω υπολογιστη,ξανα!!!

Σημερα το εφερε ο καλος μου και τωρα το βραδακι τον συνδεσαμε.

Δεν ειναι το λαπτοπ που χαλασε,αυτο θα ερθει σε κανα δυο μερες,(150 ευρουλακια) αυτος ειναι με οθονη και "κουτι' και πληκτρολογιο..(αλλα 400 ευρουλακια και μιλαμε για φιλικη τιμη απο φιλο του Καλου μου....)

Ειχα αρκετες μερες να μαθω νεα σας και μπηκα αργουτσικα.

Περαστικουλια σε ολα τα αρρωστουλια.

Χαμος απο ιωσεις....

Φιλια και ονειρα γλυκα σε ολες.;)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Πώς είστε σήμερα;

όσο για μένα, δεν μπορώ να πω, ξεράθηκα χθες από τις 23:15. Ευτυχώς είχαν κοιμηθεί τα παιδιά, είχα τελειώσει με δουλειές, ούτε για διάβασμα ούτε για τηλεόραση είχα κουράγιο, οπότε σκέφτηκα: γιατί το παιδεύω; Αυριο θα το μετανιώσω αν δεν το εκμεταλλευτώ.

Τζένη και τα δικά μου τα κιλά δεν είναι πάααρα πολλά, αλλά πρέπει οπωσδήποτε να τα χάσω, δεν αντέχω να με βλέπω... Τώρα είμαι στα 66 και πρέπει να φτάσω τα 60. Μπράβο που την ακολουθείς κατά γράμμα, κάποια στιγμή πρέπει να το πάρω κι εγώ απόφαση, να ανασκουμπωθώ και να προσπαθήσω λίγο περισσότερο.

Για σήμερα πάλι δε μαγείρεψα, έφτιαξα μόνο κουνουπίδι σαλάτα να φάω, είχε στείλει και κάτι κουτσομούρες χθες η πεθερά μου και έλεγα να τις φυλάξω να φάω σήμερα, αλλά τις τσακίσαμε τελικά. Έφτιαξα φακές για την μπέμπα σήμερα πρώτη φορά, ελπίζω να τις φάει, συνήθως αρέσουν στα παιδιά.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα μαγειρικόριτσα!

Σήμερα το μενού μας έχει φακές!

Έρχεται Σαββατοκύριακο κι έχω να κάνω του κόσμου τις δουλειές! Χτες σιδέρωσα 2 πλυντήρια και με περιμένουν ακόμη 2 + 1 που είναι απλωμένο! Ε ρε γλέντια! Έχω να σκουπίσω - ξεσκονίσω -σφουγγαρίσω το σπίτι, να βάλω 1-2 πλυντήρια ακόμη, να μαγειρέψω και να βάλω στην κατάψυξη φαγάκι για μεσοβδόμαδα, να κατεβάσω κανένα χειμωνιάτικο που είναι στις κρεμάστρες, να φτιάξω τις γλάστρες στο μπαλκόνι γιατί θέλουν ξεκαθάρισμα...

Ουφ κουράστηκα απο τώρα!!!!!

Ο μικρούλης μου είναι καλά! Του έχει μείνει λιγότερος βήχας και χτες όλη νύχτα δεν έβηξε καθόλου! Μάλλον την γλυτώσαμε την αντιβίωση!

Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια της παρέας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

Εμένα να δεις πως με λυπάμαι! Αν δεν είχα τον μικρό στο σπίτι δεν θα με ένοιαζε. Θα τις έκανα τις δουλειές μου χωρίς άγχος! Αλλά ο μικρούλης μου θέλει να ανακατεύται παντού οπότε μία δουλειά κάνω άλλη μία ανοίγει! :rolleyes:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Εμένα να δεις πως με λυπάμαι! Αν δεν είχα τον μικρό στο σπίτι δεν θα με ένοιαζε. Θα τις έκανα τις δουλειές μου χωρίς άγχος! Αλλά ο μικρούλης μου θέλει να ανακατεύται παντού οπότε μία δουλειά κάνω άλλη μία ανοίγει! :rolleyes:

Εμ αυτό είναι το θέμα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα.

Βρεχει σημερα και η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει!:rolleyes:

Αγγελικη και παλι καλα που καταφερνεις να κανεις δουλειες.

Αρετουλα,πως ειναι τα παιδια;

Σημερα μαγειρεψα 2 φαγητα.

Φασολακια πρασινα για μας και κριθαρακι με μοσχαρι (γιουβετσακι) για το θησαυρακι μου,μιας και δεν τρωει με τπτ τα φασολακια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

καλως το Δωρακι , τι κανεις κοριτσακι? Πολυ χαρηκα που μας ξαναρθες!! Τι κανει ο θησαουρουλης σου? Ωραια τα σημερινα σου φαγακια!

Αρετη μου καλα εκανες κ κοιμηθηκες νωρις αφου ειχες την δυνατοτητα! Πολυ ωραιο ειναι το κουνουπιδακι.Εγω βαζω κ καροτο μεσα κ ενιοτε κ καμια πατατα.Ααα κ ενα κλωναρακι σελινο αν εχω για να μην μυριζει το σπιτι πολυ απο το βρασιμο.Βρασε κ κανα αυγουλακι κ με λιγο ψωμακι μια χαρα θα εισαι.Εκτος κ αν στιελει τιποτα η αγια πεθερα σου κ γλιτωσεις τον κοπο.

Αγγελικη μια απο τα ιδια σε ολα οσα γραφεις.Δουλειες ενα σωρο, συν οτι αυριο θα δουλευει ο αντρας μου,εχουμε κ ποδοσφαιρο το πρωι,θελω κ λαικη,κρεοπωλειο κ σουπερ μαρκετ σημερα.Εχει αδειασει το σπιτι δεν εχουμε τιποτα.Εκτος αυτα που εγραψες θελω να κανω κ το μπανιο μια γενικη που κανω καθε Σαββατο κ την κουζινα κ σκουπισμα σφουγγαρισμα τις βεραντες.Ποτε θα τα κανω ολα αυτα μου λετε?

Εμεις σημερα τρωμε φακες κ εχει περισεψει κ κριθαρακι απο χτες που ειχα με κιμα.

Αυριο λεω να κανω ψαρακια ψητα με πατατες βραστες σαλατα κ κανα μπροκολο κ για τ ην Κυριακη μιας κ εχουμε μεσημερι προπονηση θα κανω σουτζουκακια με ρυζακι να ειναι ετοιμα κ να μεινουν κ για την Δευτερα. θελω να κανω κ ενα κεικ κ αν προλαβω κανα τυροπιτακι-λουκανικοπιτακι κουρου για την καταψυξη να εχω για μεσοβδομαδα.

Καλημερα.

Βρεχει σημερα και η αληθεια ειναι οτι μου αρεσει!:rolleyes:

Αντίθετα εδώ έχουμε λιακάδα! Ξεκίνησε με συννεφιά βέβαια αλλά το βελτίωσε!

Αγγελικη και παλι καλα που καταφερνεις να κανεις δουλειες.

Δεν γίνεται αλλιώς! Σκούπα ηλεκτρική μπάινει δύο φορές! Την πρώτη κάνει ο Χρήστος και μετά ξαναπερνάω εγώ τις λεπτομέρειες!!!

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

΄Καλά είμαστε Τζενάκι!

Αγγελικη μια απο τα ιδια σε ολα οσα γραφεις.Δουλειες ενα σωρο, συν οτι αυριο θα δουλευει ο αντρας μου,εχουμε κ ποδοσφαιρο το πρωι,θελω κ λαικη,κρεοπωλειο κ σουπερ μαρκετ σημερα.Εχει αδειασει το σπιτι δεν εχουμε τιποτα.Εκτος αυτα που εγραψες θελω να κανω κ το μπανιο μια γενικη που κανω καθε Σαββατο κ την κουζινα κ σκουπισμα σφουγγαρισμα τις βεραντες.Ποτε θα τα κανω ολα αυτα μου λετε?

Ευτυχώς τις εξωτερικές δουλειές τις έχει αναλάβει ο άντρας μου γιατί αν είχα κι αυτές θα σάλταρα!!!

Εμεις σημερα τρωμε φακες κ εχει περισεψει κ κριθαρακι απο χτες που ειχα με κιμα.

Κι εμείς φακές κι αν δεν κάνω λάθος έχει και η Αρετή? μεγάλη ταύτιση σήμερα!

Αυριο λεω να κανω ψαρακια ψητα με πατατες βραστες σαλατα κ κανα μπροκολο κ για τ ην Κυριακη μιας κ εχουμε μεσημερι προπονηση θα κανω σουτζουκακια με ρυζακι να ειναι ετοιμα κ να μεινουν κ για την Δευτερα. θελω να κανω κ ενα κεικ κ αν προλαβω κανα τυροπιτακι-λουκανικοπιτακι κουρου για την καταψυξη να εχω για μεσοβδομαδα.

Εμείς γι΄αύριο μάλλον τηγανιτά ψαράκια θα φάμε. Την Κυριακή θα μαγειρέψει κατά πάσα πιθανότητα η πεθερά μου οπότε πρέπει να σκεφτώ τι θα μαγειρέψω για την εβδομάδα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Δωρακι τι ωραια που σε "ξαναειδαμε". Εδω εχει λιακαδα και αρκετα καλή θερμοκρασια μπορω να πω.

Αγγελικουλα σε λυπαμαι και σε θαυμαζω ταυτοχρονα! Αφου μπορεις και κανεις τοσα πραγματα! Θελω κι εγω να ξεκινησω γενικη σιγα σιγα αλλά δεν μπορω ακομα να το προγραμματισω καλά. Φαντασου να δουλευα κιολας!!!!

Αρετουλα καλά εκανες και κοιμηθηκες! Χτες ο μικρος θα κοιμοταν νωριτερα αλλά πηγε η μικρη και τον ξυπνησε γιατι ηθελε να της κανει παρεα. Γκρρρρ.

Τζενακι τρεξιμο κι εσυ ε;

Σημερα σκεφτομουν να φτιαξω κι εγω φακες αλλα τελικα κατεληξα στα γιουβαρλάκια. Η μικρη παλι με κλαμα πηγε στον παιδικο. Τουλαχιστον φτιαχτηκε ο ηλιακος. Ο μικρος κοιμαται ολο και καλύτερα καθε βραδυ αρα παμε καλά. Το απογευμα εχει λιγο γκρινια αλλά μπορει να φταινε και τα δονται σε συνδυασμο με το μπουκωμα - δεν ξερω.

Φιλακια σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Μπραβο στον μικρο Φωτεινουλα! Ολο και καλυτερος υπνος γι αυτον σημαινει κ περισσοτερη ξεκουραση για σενα! Αντε κ σερι!!!

Αγγελικη κ εμενα συνηθως ο συζηγος παει λαικη κλπ αλλα οταν δουλευει Σαββατο πεφτουν σε μενα ολα ...

Εγω σχεδιαζω να φτιαξω τα εξης:

Σαββατο : ψαρι ψητο με πατατοσαλατα κ σαλατα μπροκολο μαλλον

Κυριακη -Δευτερα: Σουτζουκακια με ρυζι την μια μερα κ κατι αλλο την επομενη

τριτη: Φασολακια

τεταρτη:γιουβαρλακια η κατι αλλο που ψαχνω ακομα τι μην πεσει πλυ μαζεμενος κιμας ....πειτε καμια ιδεα καμια μακαροναδα ισως

Πεμπτη:μπριαμ

Παρασκευη:ρεβυθια

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Σήμερα φάγαμε ψητές πατάτες στο φούρνο με ροδέλες καρότων μέσα στο ταψί.

Γεια σας κοριτσια,επιτελους εχω υπολογιστη,ξανα!!!

Επιτέλους σε ξαναβλέπουμε Δωράκι!!!

Δεν ειναι το λαπτοπ που χαλασε,αυτο θα ερθει σε κανα δυο μερες,(150 ευρουλακια)

Οου

αυτος ειναι με οθονη και "κουτι' και πληκτρολογιο..(αλλα 400 ευρουλακια και μιλαμε για φιλικη τιμη απο φιλο του Καλου μου....)

Οου οου

Εγω σχεδιαζω να φτιαξω τα εξης:

Σαββατο : ψαρι ψητο με πατατοσαλατα κ σαλατα μπροκολο μαλλον

Κυριακη -Δευτερα: Σουτζουκακια με ρυζι την μια μερα κ κατι αλλο την επομενη

τριτη: Φασολακια

τεταρτη:γιουβαρλακια η κατι αλλο που ψαχνω ακομα τι μην πεσει πλυ μαζεμενος κιμας ....πειτε καμια ιδεα καμια μακαροναδα ισως

Πεμπτη:μπριαμ

Παρασκευη:ρεβυθια

Αφού μέσα σε μία εβδομάδα θα υπάρχει το ψάρι, το κρέας, τα λαχανικά, το όσπριο και το ρύζι από ομάδες τροφίμων, τότε ναι η καλύτερη ιδέα είναι το ζυμαρικό για την Τετάρτη. Υπολόγισε και ότι κάποια από τις ημέρες θα σου μείνουν αποφάγια των προηγούμενων.

Μπορείς να κάνεις απλή μακαρονάδα με σάλτσα, ή μακαρόνια με θαλασσινά

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα έκανα πρασόρυζο για το βράδυ και πεινιρλί για το μεσημέρι, που ήρθε και η μανούλα μου:P

Αγγελική πάρα πολλές δουλειές για 2 μέρες... πώς θα προλάβεις βρε κορίτσι μου?! καλό κουράγιο!

Eviri τί νέα από τα ξένα? θα πάτε καμία εκδρομούλα το ΣΚ?

Πριν από λίγο τελείωσα και με τα καλοκαιρινά! έσπασα χρόνο ρεκόρ φέτος... τα άλλαξα σε 4 μέρες... μόλις μάζεψα και τα παπούτσια που στεγνώσαν με αυτό τον υπέροχο ήλιο σήμερα και πολύ χαίρομαι που ξεμπέρδεψα γρήγορα. αυτή τη φορά βοήθησε και ο κακός καιρός που έπιασε απότομα, οπότε "αναγκάστηκα" να τα αλλάξω κατευθείαν, χωρίς να κρατάω πολλά καλοκαιρινά για αργότερα.

Φιλιά σε όλες.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Ύστερα από λαϊκη απαίτηση (μου σηκώσαν και κεφάλι οι ποπολάροι) έφτιαξα κοτόπουλο με πατάτες.

Eviri τί νέα από τα ξένα? θα πάτε καμία εκδρομούλα το ΣΚ?

Σήμερα είχαμε πρόγραμμα να πάμε στο Νταχάου. Αλλά τα σχέδια μας τα χάλασε η μέση μου. Εδώ και 5 μέρες περίπου δεν είμαι καλά. Φοράω την ειδική ζώνη, βάζω και τη θερμοφόρα από μέσα και χαπακώνομαι. Πίστευα ότι μέχρι σήμερα θα έχω συνέλθει, αλλά δυστυχώς αργεί λίγο η βελτίωση. Βλέπεις, δε βοηθάει λίγο και ο καιρός, όλη την ώρα έχει υγρασία και μία βρέχει, μία έχει ομίχλη. Έχει βάλει και κρύο χτες και σήμερα.

Έτσι λοιπόν, είμαστε όλοι μπαλαούρο. Όλα τα υπόλοιπα από 'δω είναι συνηθισμένα και καθημερινά.

Πριν από λίγο τελείωσα και με τα καλοκαιρινά! έσπασα χρόνο ρεκόρ φέτος...

Θέλουν το χρόνο τους κι αυτά κι έχουν και κούραση. Αλλά αφού ξεμπέρδεψες τόσο γρήγορα είσαι τέλεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...