Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα σε όλες!!!!

Χτες νοσηλευτικά στην μαιευτική στο εφημερευων νοσοκομείο κ θα μου δώσουν την μηνιαία άδεια επαπειλουμενης, καθώς δεν έχω άλλη κανονική αναρρωτική. Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζει κάποια από εσάς, για την ανανέωση πρεπει να πάω πάλι στην εφημερια του ίδιου νοσοκομείου ή μπορώ κ από αλλο ή και ιδιωτική κλινική;

Ο γυναικολόγος σου θα στις γράφει κανονικά δεν χρειάζετε κλινική 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου,

Τηγάνισα ψαράκι με πατάτες σήμερα.

Εμεις οχι καλα.Ο μικρος απο χτες το απογευμα ψηνετε.Κανει καθε 6 ωρες 39

Ωρε ο καημενούλης!!!!!!!!!! Θα βοηθούσε και μια κομπρέσσα στο μέτωπο με νερό και ξίδι ή και σκέτο νερό να τον κρατάει σε πιο χαμηλά επίπεδα (όσο γίνεται). Να πίνει πολλά υγρά μέσα στην ημέρα κι αν σου κάνει πιο συχνούς πυρετούς, ρώτα τον παιδίατρο αν μπορείς να εναλλάσσεις ντεπόν και πονστάν κάθε 3 ώρες. Δηλαδή, δίνεις ντεπόν στις 12:00, στις 15:00 πονστάν και στις 18:00 ξανά ντεπόν. Έτσι, το κάθε παυσίπονο θα λαμβάνεται από το παιδί κάθε έξι ώρες, αλλά ταυτόχρονα πάνω στο 3ωρο θα έχει κάτι να τον κρατάει από τον πυρετό.

Εβιρακι μαζι το βαζεις το κριθαρακι με τα μπιφτεκια? ωραιο ακουγεται!

Μόλις τα μπιφτέκια είναι σχεδόν έτοιμα και θέλουν μόνο περίπου 20' ακόμη για να γίνουν, τότε ρίχνω το κριθαράκια προσέχονταας να έχει το ταψί το κατάλληλο σε ποσότητα νερό.

Για σήμερα έχω φτιάξει ρολό κοτόπουλο το οποίο θα συνεδέψουν με ρυζάκι.

Πολύ ωραίο φαγητό.

Το ιατρικό ανακοινωθέν μας τώρα! Ο μικρός μου είναι καλύτερα, χθες ανέβασε ένα 37,6 το βράδυ κατά τις 9 ενώ ήταν απύρετος όλη μέρα και ευδιάθετος! ΄Ηπιε panadol και ξημέρωσε μιά χαρά! Θα τηλεφωνήσω αργότερα στον σταθμό να δω τι κάνει...

Ελπίζω να σου είπαν καλά νέα.

Εβιρακι μας ελειψες! Τελικα εγινε η παρασταση της μεγαλης Εβιρινας;

Ναι χορέψανε κανονικά και μου είπε ότι είχε επιτυχία η διοργάνωση. Θα περιμένει να βγουν τα βίντεο από τους επαγγελματίες για να αγοράσει ένα.

Ο μικρος κανει αραια και που κατι δεκατακια αλλά ειναι πολυ μπουκωμενος και εχει βηχα. Έτσι χθες περασαμε ολο το βραδυ ορθιοι και κλαιγοντας γιατι δεν μπορουσε να αναπνευσει καλά. Θα παρω τον παιδιατρο τηλεφωνο αργοτερα να δω τι θα μου πει...

Έχουν δίκιο μωρέ και τα μικρούλια. Εδώ εμείς οι μεγάλοι και πότε πνιγόμαστε, πότε δυσφορούμε, πότε νευριάζουμε και έχουμε και τον τρόπο να το εκφράσουμε όλο αυτό σε κάποιον. Τα μικρά όμως, δεν ξέρουν πώς να το εκφράσουν και δεν μπορούν και να φυσήξουν και τη μύτη.

Καλό κουράγιο.

Α! Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια, έχει μαγειρέψει καμιά σας σύγκλινο Μάνης? Μου έφεραν οι κουμπάροι μας και μιά χαρά τρώγεται σκέτο αλλά έλεγα μήπως το συνδιάσω σε κάποιο φαγητάκι.

Νομίζω πως ούτε το έχω δοκιμάσει, γιατί τα καπνιστά δε μου αρέσουν (εκτός από ελάχιστα ίσως). Μπορείς όμως να το φτιάξεις όπως τον καγιανά. Δηλαδή, φτιάχνεις μία σάλτσα όπως αυτή για τα μακαρόνια (με κρεμμύδι, αλατοπίπερο, ζάχαρη, κανέλα, λίγο λάδι) και μόλις γίνει, ρίχνεις το κρέας μέσα να πάρει μια βράση. Μετά σπας αυγό σε πιάτο και το ανακατεύεις λίγο, το ρίχνεις στην κατσαρόλα και το στριφογυρίζεις με την κουτάλα να ψηθεί κάπως και σβήνεις το μάτι.

Φωτεινουλα τα ιδια ειμαστε κ εμεις! Μπουκωμα κ δυσφορια! Εγω λεω να τον απω το απογευμα να τον δει γιατι κυκλοφορει μια ιωση που το γυρναει σε φαρυγγιτιδα ...

Μήπως έχεις νεότερα από το γιατρό;

Α! Έφτιαξα και το φούρνο μου (ο θερμοστάτης έφταιγε τελικά) και είμαι έτοιμη να οργιάσω -που λέει ο λόγος- χαχαχα

χαχαχαχαχα

Ο Χρηστάκος μου μου ζήτησε να ξαναφτιάξω κουλουράκια βανίλιας και θα φτιάξουμε μαζί αυριο το απόγευμα που δε θα έχω μαγείρεμα για την μπέμπα... όπως καταλάβατε, πάει στράφι η δίαιτα και αυτή την εβδομάδα...

Ναι αλλά τα κουλουράκια ήταν πεντανόστιμα όπως φαίνεται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Εβιράκι καλησπέρα!

Στον σταθμό ο μικρός ήταν μία χαρά, αν εξαιρέσεις τον βήχα του! Μίλησα το απόγευμα με τον παιδίατρο και μου είπε να συνεχίσω να του δίνω το σιρόπι για τον βήχα και αντιπυρετικό όποτε ανεβάζει πάνω από 38. Τώρα που του έβαλα θερμόμετρο έχει ένα 37,5 οπότε θα περιμένω καμία ωρίτσα να δω αν θα του ανέβει. Και θα τον ενημερώσω ξανά αύριο.

Συγχαρητήρια για την Εβιρίνα σου και την πετυχημένη τους παράσταση! Ελπίζω να την δεις σύντομα έστω και σε βίντεο!

Για το σύγκλινο τώρα το σκέφτηκα κι εγώ να το συνδιάσω σε ομελέτα αντί για μπέικον. Μου είπαν πως ταιριάζει πολύ και στην καρμπονάρα πάλι αντί για μπέικον. Θα δω πως θα το κάνω...

Αυτά! Σας καληνυχτίζω όλες και τα λέμε ξανά αύριο! Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα σε ολες!

Πως ειναι σημερα τα μικρα; Σας καταλαβαινω οσο δε φανταζεστε, εμεις ειμαστε συνεχεια με εισπνοες, μεχρι και στη μπεμπα κανω τωρα.

Αγγελικουλα ψαξε και λιγο στι ιντερνετ για συνταγες με συγκλινο, εχω την εντυπωση οτι το ειχε χρησιμοποιησει και ο Μαμαλακης σε μια εκπομπη του.

Για σημερα, εφτιαξα ρεβυθια κοκκινιστα (πρωτη φορα) στο φουρνο και για μεσα γλωσσα ψητη με σαλατουλα.

Εβιρι, να σε ρωτησω κατι; Στα μπιφτεκια με κριθαρακι βαζεις καθολου ντοματα; Επισης οταν ριχνεις νερο για το κριθαρακι δεν διαλυονται τα μπιφτεκια; Πολυ ωραιο φαινεται παντως και ρωταω για να το μαγειρεψω.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερούδια μαγειροκόριτσα!

Σήμερα τρώμε αρακά που έμεινε από την Δευτέρα.

Από ιατρικής απόψεως (!) πάμε μάλλον καλά! Σήμερα ξύπνησε καλά, απύρετος, όπως κάθε πρωί άλλωστε! Το βραδάκι θα δείξει κάνει δέκατα.

Αρετούλα όλες στο ίδιο καζάνι βράζουμε με τις ιώσεις! Αυτή η περιόδος θέλει υπομονή!

Όσο για το σύγκλινο έριξα και μία ματιά στο ίντερνετ αλλά σας ρώτησω για κάποια δοκιμασμένη συνταγή, αν υπάρχει!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα! Γλυκανε ο καιρος ή μου φαινεται;

Αγγελικουλα δεν εχω ιδεα απο συγκλινο. Δεν μπορω να σε βοηθησω. Το μονο που εχω ακουσει κι εγω ειναι σε ομελέτα αλλά δεν ξερω τι γευση εχει.

Εβιρι μου να τη χαιρεσαι τη μεγαλη Εβιρινα και να την καμαρωνεις παντα! Εστω και στο βιντεο να τη δεις και να τη χαρεις! Έχω κι εγω τις ιδιες αποριες με την Αρετη για το κριθαρακι.

Τζενη πως ειναι ο μικρος; Τι σας ειπε ο γιατρος;

Ο μικρος ειναι απυρετος αλλα μπουκωμενος και με βηχα λογω μπουκωματος. Συνεχιζουμε με ορό κι αν δουμε καποια αλλαγη βλεπουμε. Κοιμηθηκαμε λιγο χθες το βραδυ. Σκεφτομαι τη μικρη αυριο να την ξαναστειλω παιδικο για να μη χασουμε την επαφη.

Σημερα θα φτιαξω μια ταπεινη μακαροναδα μαλλον με κιμα που εχω ετοιμο.

Φιλακια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Φωτεινούλα ελπίζω ο μικρούλης σου να αναρρώσει πολύ γρήγορα. Την μικρή κι εγώ πιστεύω ότι πρέπει να την στείλεις για να μην ξεσυνηθίσει!

Τώρα αναφορικά με το κριθαράκι, αν διάβασα καλά, η Έβιρι λέει ότι βάζει τα μπιφτέκια μόνα τους στο ταψί να ψηθούν και όταν κοντεύουν να γίνουν ρίχνει το νεράκι και το κριθαράκι. Οπότε τα μπιφτέκια έχουν ήδη σφίξει και δεν διαλύονται! Έβιρι με διορθώνεις αν κάνω λάθος ε?

Η γεύση του σύγκλινου είναι καπνιστή. Είναι χοιρινό καπνιστό το οποίο δοκίμασα σκέτο και μου κάνει μια χαρά για κρασομπυροτσιπουρομεζές! Απλά σκεφτόμουν να το εντάξω και μέσα σε κάποιο πιάτο.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κορίτσια.

Έφτιαξα αρακά κοκκινιστό.

Στον σταθμό ο μικρός ήταν μία χαρά, αν εξαιρέσεις τον βήχα του!

Ευτυχώς που είναι σε κάπως καλή κατάσταση παρόλο τον πυρετό και το βήχα.

Συγχαρητήρια για την Εβιρίνα σου και την πετυχημένη τους παράσταση! Ελπίζω να την δεις σύντομα έστω και σε βίντεο!

Σ' ευχαριστώ Αγγελική μου.

Για το σύγκλινο τώρα το σκέφτηκα κι εγώ να το συνδιάσω σε ομελέτα αντί για μπέικον. Μου είπαν πως ταιριάζει πολύ και στην καρμπονάρα πάλι αντί για μπέικον. Θα δω πως θα το κάνω...

Είναι πάρα πολύ καλή ιδέα και νομίζω ότι θα είναι πολύ πετυχημένη σαν συνταγή.

Πως ειναι σημερα τα μικρα; Σας καταλαβαινω οσο δε φανταζεστε, εμεις ειμαστε συνεχεια με εισπνοες, μεχρι και στη μπεμπα κανω τωρα.

Πωπω φαντάζομαι ότι θα είναι πολύ δύσκολο να κάνει εισπνοές ένα μωρό που δεν ξέρει πώς να ανταποκριθεί. Όταν ήταν μικρή η Εβιρίνα (η δεύτερη) είχε κάνει κι εκείνη κι αγανακτούσαμε κάθε φορά να της βάλουμε τη μάσκα στο στόμα. Δεν καθόταν με τίποτα.

Εβιρι, να σε ρωτησω κατι; Στα μπιφτεκια με κριθαρακι βαζεις καθολου ντοματα;

Μέσα στο ταψί με το κριθαράκι όχι. Βάζω από την αρχή τα μπιφτέκια, λίγο νερό περίπου πριν τη μέση των μπιφτεκιών, λάδι και λεμόνι. Μόλις είναι σχεδόν έτοιμα τότε θα προσθέσω νερό, όσο χρειάζεται για να γίνει το κριθαράκι, επειδή θα έχει εξατμιστεί το περισσότερο και θα έχει μείνει ελάχιστο.

Επισης οταν ριχνεις νερο για το κριθαρακι δεν διαλυονται τα μπιφτεκια; Πολυ ωραιο φαινεται παντως και ρωταω για να το μαγειρεψω.

Όχι καθόλου, γιατί είναι ήδη ψημένα και στερεοποιημένα.

Εβιρι μου να τη χαιρεσαι τη μεγαλη Εβιρινα και να την καμαρωνεις παντα! Εστω και στο βιντεο να τη δεις και να τη χαρεις!

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου.

Τώρα αναφορικά με το κριθαράκι, αν διάβασα καλά, η Έβιρι λέει ότι βάζει τα μπιφτέκια μόνα τους στο ταψί να ψηθούν και όταν κοντεύουν να γίνουν ρίχνει το νεράκι και το κριθαράκι. Οπότε τα μπιφτέκια έχουν ήδη σφίξει και δεν διαλύονται! Έβιρι με διορθώνεις αν κάνω λάθος ε?

Πολύ σωστά.

Καλημέρα, τι κάνετε;

Δε μαγείρεψα για σήμερα, έφτιαξα όμως κουλουράκια βανίλιας και έστειλα και στην πεθερά μου. Υπάρχει φαγητό, μακαρόνια με κιμά και ρεβύθια και ό,τι στείλει η πεθερά, εγώ πάντως θα φάω σκέτα μακαρόνια μπορεί με λίγο γιαουρτάκι.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερούδια μαγειροκόριτσα!

Για σήμερα ούτε κι εγώ μαγείρεψα αφού είχε μείνει ρολό κοτόπουλο με ρυζάκι από την Τρίτη.

Εβιράκι ευτυχώς ο μικρός δεν χάνει το κέφι του κι έτσι ότι περνάει το περνάει στο πόδι! Σήμερα έχουν κι εκδρομή με τον σταθμό στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Αρετούλα αυτές οι μέρες που δεν χρειάζεται να μαγειρέψουμε είναι πολύ ωραίες! Ειδικά όταν συνδράμει και η πεθερούλα!

Καλημέρα σε όλες σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αααα πολύ ωραία εκδρομή! Στο δικό μας σταθμό πήγε χθες μια εικαστικός και τους έκανε μάθημα(;). Πολύ χαίρομαι που κάνουν τέτοιες δραστηριότητες!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?Πως ειναι τα αρρωστουλικα σημερα?

Εμεις πηγαμε στο γιατρο χτες εχει βροχιτιδα ο μικρος.Μας φορτωσε αντιβιωση κ εισπνεομενα κ εννοειται πολυ ορο.Ηδη ειναι παρα πολυ καλυτερα κ χτες κοιμηθηκε κ το βραδυ.Χτες το πρωι εκανε λιγα δεκατα κ απο τοτε τιποτα.Εχει παρα πολυ φλεμα μου ειπε η παιδιατρος κ το βλεπω κ μονη μου πολλες φορες πνιγεται κ τα βγαζει μετα αλλα αυτο ειναι καλο γιατι τα ξεφορτωνεται..

Φωτεινη ο μικρος?Αγγελικη εσεις πως πατε?Αρετουλα?

Χτες πηγα κ στην διαιτολογο μεσα σε 15 μερες εχασα 3 κιλα.Πολυ ευχαριστημενη οτι φευγει καλο ειναι.Βεβαια ειναι η αρχη κ φυγαν νερο που λενε απο εδω κ περα ειναι τα δυσκολα αλλα καλυτερα λιγο λιγο να χανω παρα να παιρνω.Οποτε συνεχιζω δυναμικα ( ελπιζω τουλαχιστον)!

Πολυ ωραιες εκδηλωσεις στους παιδικους! Εβιρακι αντε να ερθει κ σε εσας το dvd να καμαρωσεις την Εβιρινα σου!

Εμεις χτες ειχαμε συνελευση στον νηπιο κ ακουσα τα καλυτερα για τον γιοκα μου.. Θα εχουν κ εμας μια εκδηλωση την αλλη βδομαδα θα ερθει καποιος εμψυχωτης που θα τους κανει διαφορα απο οτι καταλαβα συναισθηματικου χαρακτηρα..Την Τεταρτη που εναι παγκοσμια ημερα φρουτου μας ειπε θα μας ζητησει φρουτα για φρουτοσαλατες!

Σημερα εγω θα φαω σπανακορυζο που εμεινε απο χτες κ για τους αντρες εχω φτιαξει κριθαρακι με κιμα μαζι σαν γιουβετσακι κοκκινιστο.Εχω κ σουπιτσα με κοτοπουλο για τον μικρο.Τωρα για αυριο καμια φακη λεω να κανω ισα για συμπληρωμα .

Τα λεμε αργοτερα κοριτσακια

Τζένη χρειάστηκε τελικά αντιβίωση ε? Καλύτερα για να καθαρίσει το παιδί από τα φλεματάκια γρηγορότερα! Ο Χρήστος πάει καλύτερα στο θέμα του πυρετού, χθες ήταν όλη μέρα απύρετος! Φλεματάκια έχει και όποτε τον πιάνει ο βήχας είναι έντονος αλλά όχι πολύ συχνός. Θα δω πως θα πάει και σήμερα και αν δεν δω βελτίωση στον βήχα θα τον πάω στον παιδίατρο να τον ακούσει για σιγουριά!

Μπράβο για τον γιόκα σου! Είδες πόσο όμορφα νιώθεις όταν ακούς καλά λόγια για το παιδί σου? Πάντα τέτοια!

Μπράβο και για την δίαιτα! ΜΗν σταματάς! Να δω εγώ πότε ια το πάρω απόφαση!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τζένη περαστικά! Άντε τώρα θα ανασάνει το παιδί. Εμείς συνεχίζουμε ακάθεκτοι τις εισπνοές. Να σου πω σχετικά με τη δίαιτα: την ακολουθείς κατά; γράμμα; είναι στερητική; πόσα κιλά θες να χάσεις;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημερα!

Τζενακι δεν τη γλιτωσατε την αντιβιωση τελικα ε; Δεν πειραζει αρκει να γινει καλά το παιδι. Και τι ωραια που ακουσες καλά λογια για το μεγαλο!!! Μπραβο και για τη διαιτα και την αποφασιστικοτητα σου. Εγω να δουμε ποτε θα το παρω αποφαση.

Αρετουλα ενταξει τωρα με το φουρνο; Τα εφτιαξες με το παλληκαρακι σου τα κουλουρακια; Σιγουρα θα ηταν διπλα νοστιμα.

Αγγελικουλα ωραια που τα περναει ευκολα ο μικρος.

Ο μικρος παει καλύτερα. Χτες κοιμηθηκε αρκετα καλά το βραδυ. Ο δικος μου λαιμος ομως εκλεισε εντελως, δεν ακουγομαι πλεον. Στο μεταξυ μας παρουσιαστηκε και μια βλαβη στον ηλιακο πρωινιατικα. Η μικρη δε με κλαματα πηγε στον παιδικο, με κλαματα εφυγε. Τι ωραια μερα η σημερινη....

Σημερα εφτιαξα πανσετουλες με τη συνταγη με τη μουσταρδα που ειχατε βαλει τις προαλλες. Για να δουμε τι θα βγει.

Φιλακια σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

ωχ Φωτεινουλα κολλησες κ εσυ?περαστικα μωρε! Τουλαχιστον εμεις οι μεγαλοι πινουμε κ κανα τσαγακι ,ξερουμε να βηχουμε κλπ ειναι λιγο καλυτερα.Τα μικρακια ειναι δραμα.

Ναι κοριτσια δεν την γλιτωσαμε κ να σας πω φοβηθηκαμε με τον νατρα μου τοσο πολυ προχτες το βραδυ ετσι οπως εκανε ο μικρος που αν ηταν δυνατον εκεινη την ωρα θα τον πηγαιναμε...Ευχαριστω για τις ευχες!

Φωτεινη μου ειναι δυσκολη η προσαρμογη στον παιδικο θελει νομιζω λεπτο χειρισμο.ΑΠο την μια να μην το παρει στραβα κ απο την αλλη μην σου παρει κ τον αερα κ οποτε θελει θα πηγαινει κ οποτε δεν θελει οχι. Φανταζομαι τι καλα που περασατε πρωινιατικα...Ωραιες θα γινουν οι πανσετουλες!

Αγγελικη να πατε να πατε οπωσδηποτεκαλυτερα να προλαβαινουμε οτι μπορουμε κ αυτα να αναρρωνουν γρηγοροτερα κ πιο ομαλα.

Αρετη ναι την ακολουθω κατα γραμμα την διαιτα ,γι αυτ οπηγα κ σε διαιτολογο γιατι οταν εκαν αμονη μου αυτοσχεδιαζα ,ετρωγα κ οτι ηθελα, την χαλαγα γενικως συνεχεις κ δεν εχανα.

Εγω παντα ημουν 60-62 κιλα κ απο περσυ με το τρεξιμο κ λπ ετρωγα αστατα στο ποδι συνεχεια , στην ουσια δεν καθομουν στο τραπεζι να φαω γιατι παντα καποιος με τραβολογαγε κ ετσι πηρα κιλα.13 σε συνολο κ τωρα θελω αλλα 10 να χασω.Σε αυτα τ ακιλα δεν ειχα φτασει να φαντασετιτε ουτε σε εγκυμοσυνες.

Εκανα μια προσπαθεια κ περσυ παλι με αλλο διαιτολογο αλλα με ειχε πολυ φρι.Εχασα 4-5 κιλα κ μετα για 3 μηνες τιποτα.Ε το καλκαιρι μετα κ μεχρι Σεπτεμβρη πηρα κ τα 4 που ειχα χασει κ αποφασισα να ξανα-αρχισω για να αισθανθω εγω καλυτερα γιατι το ολο θεμα μου προκαλουσ επολλα νευρα..

Ειναι διαιτα κοριτσι, δεν ρως οτι θες ,οποτε το θες.Αυστηρη πολυ δεν ειναι.Εχει απο ολα αλλα εχει πολυ προσοχη στις ποσοτητες.Εχει κοτοπουλ-ψαρι-κρεας-λαδερο-οσπριο-ζυμαρικο απο ολα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...