Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια.

Έφτιαξα σόγια με μακαρόνια.

Καλημερα σε ολες τις φιλεναδες!

Καλημέρα Αρετή.

Eviri είναι η μαμά μου από Κρήτη... έχω ζήσει πάρα πολλά καλοκαίρια κάτω και την αγαπώ πολύ... και η πεθερά μου κρητικιά!

Και οι δύο μισές-μισές είμαστε.

Σήμερα θα κάνω ψαράκι... έχω πέρκα... ίσως την κάνω στο φούρνο... περιμένω προτάσεις!:tongue:

Να πω την αλήθεια μόνο στο τηγάνι έχω φτιάξει την πέρκα.

Εβιράκι μου δεν λέω τίποτα περισσότερο από την αλήθεια για σένα!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

εμεις χθες ανάψαμε και την σομπούλα μας!... σήμερα εξω έχει 9 και μεσα 16... μέχρι το βραδάκι να δουμε που θα πάει!!!

Ωχ, αρκετό κρύο έχετε εκεί πάνω.

Αχ κοριτσια μου εστειλε ενα ταπερ γεματο μουστοκουλουρα ποσο θα αντισταθω δεν ξερω...

Κάντα προώθηση στη διεύθυνσή μου.

Νινα εγω την περκα την κανω οπως ελεγα προχτες στην Αρετη.Την μαριναρω πρωτα σε λεμονι μουσταρδα κ μετα στο ταψακι κ απο πανω βαζω φετες ντοματα πιπερια.Εννοειται κ αλατι-πιπερι-ριγανη κ λαδι!

Πολύ ωραίο ακούγεται.

Εβιρακι η Αγγελικη την αληθεια ειπε. Εισαι η προεδρινα μας να μην το πει;

:D:D:D:D:D:D:D:D

Τι καιρο σας κανει εκει στο βορεια; Για το σχοινακι δεν ηξερα οτι ειναι τοσο καλή γυμναστικη - να κανω με την κορη μου παρεα

Το πρωί είχε συννεφιά και είχε βρέξει. Τώρα έχει και λίγο ήλιο, αλλά αναμένονται κι άλλες βροχές σήμερα και αύριο. Όσο για το κρύο εμείς κυκλοφορούμε με μπουφανάκι, γιατί μέχρι να φτάσει η θερμοκρασία 16-18 τα μεσημέρια, τις ενδιάμεσες ώρες κάνει αρκετή ψύχρα..

Η μικρη εχει ακομα πυρετο και ακουγεται και μπουκωμενη. Χθες το βραδυ μου εκανε 39,7 και καθως ειχε πολυ ανησυχο υπνο εγω σχεδον δεν κοιμηθηκα παλι. Περιμενω να δω και την "συμπεριφορα" του μικρου θα κολλησει ή οχι;

Ωωωωω την καημένη. Πολύ δυνατό πυρετό έχει. Μήπως έχει πύον σε λαιμό/αμυγδαλές, ή ωτίτιδα; Ίσως ο γιατρός της δώσει αντιβίωση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αχ κοριτσια κ μενα ο δικος μου συζυγος ετσι ειναι με τα παιδια λες κ οι αλλοι δεν εχουν παιδια μονο τα δικα μας υπαρχουν! Ειδικα οταν ειχαμε μονο τον μεγαλο αφηστε ... Σκεφτειτε μονο οτι ακομα με μωρομαντηλα τον εχω κ κοντευει 6 χρονων.βεβαια εμας περασε κ βαρυα πνευμονια 19 μηνων οπου νοσηλευτηκε για 15 μερες με ενδοφλεβια, ειχε 13 μερες πολυ υψηλο πυρετο κ εκανε 2 χειροργεια οποτα αμα καεις με τον χυλο φυσας κ το γιαουρτι.

Εχετε δικιο για την υγρασια στα Γιαννενα κ γενικα στην ευρυτερη περιοχη, δεν παλευεται!!

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν όμως είναι πως η υπερπροστασία βγάζει άβουλα και άτολμα παιδιά. Και στο λέω από προσωπική εμπειρία καθώς μία ανηψιά μου, που η αλήθεια είναι ότι είχε μία περιπέτεια υγείας λίγο πριν χρονίσει, τώρα πηγαίνει Πέμπτη δημοτικού και αν θέλει κάτι το ζητάει στην μητέρα της κρυφά, άργησε να κοινωνικοποιηθεί, φίλες στο σπίτι ξεκίνησαν να έρχονται μετά την Πρώτη δημοτικού, ενώ δεν συμμετείχε στα ομαδικά παιχνίδια γιατί δεν είχε μάθει να χάνει!

Επίσης παιδιά που δεν "σκληραγωγούνται" και που ούτως ή άλλως τις ιώσεις θα τις περάσουν είτε πάνε παιδικό είτε όχι! Στις περισσότερες περιπτώσεις οι παιδίατροι συστήνουν στους γονείς να ξεκινήσουν τα παιδιά παιδικό σταθμό μετά τα 2 για να αναπτύξουν αντισώματα πιό γρήγορα έτσι ώστε όταν θα πάνε δημοτικό να μην αρρωσταίνουν πολύ συχνά και χάνουν μαθήματα.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια!

Πολύ κρύο και σήμερα... κατέβασα χειμωνιάτικα και κάποια στιγμή θα ξεκινήσω την αλλαγή... προς το παρόν, προηγούνται λαική, μαγείρεμα και τακτοποίηση σπιτιού;)... χτες το βράδυ κρύωνα και με το που σηκώθηκα το πρωί, έβγαλα το πάπλωμα για απόψε:P... δεν παλεύεται αλλιώς!:P

ΦΩΤΕΙΝΗ περαστικά γρήγορα στην μικρή σου! το καημένο ψήθηκε χτες! εύχομαι να μην κολλήσει κανείς σας!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 και ARNIKOL για να χωρέσουν τα δικά μου πόδια σε κλειστό, πρέπει να κόψω και κανένα νυχάκι, που το άφηνα μακρύ για να το βάφω;) το διαπίστωσα τώρα που φοράω τα αθλητικά! φαντάσου να βάλω και μπότα! χα χα.

Ευχαριστώ για τις ιδέες σας για την πέρκα:tongue: τελικά την έκανα στο φούρνο με πατάτες και μπόλικο λεμόνι και έγινε πολύ καλή! Το μεσημέρι έκανα και πεινιρλί, να φάμε με τον αδερφούλη μου που ήρθε επίσκεψη. Σήμερα έχω λίγο κοτόπουλο με αρακά από προχτές και θα κάνω και τηγανιτές πατάτες... και έχω βάλει ζύμη για πίτσα να φουσκώνει για το βράδυ, που θα έχουμε κόσμο.

Καλό υπόλοιπο Σαββατοκύριακο!:tongue:

Καλημέρα κι απο μενα!

Μπραβο Νινα που βγηκε ωραια η περκα! Εγω εχω κατεβασει χειμωνιατικα στα παιδια. Τα δικα μας οχι. Εχω καποια μακρυμανικα κατω για την περιοδο της αλλαγης του καιρου και βολευομαστε. Μου φαινεται παντως οτι ο καιρος σαν να κρυωσε λιγο παραπανω από οτι περιμεναμε. Να δω ποτε θα τα καταφερω να κατεβασω και τα υπολοιπα.

Ευχαριστω ολες για τις ευχες σας. Τη μικρη την πηγα τελικα στο γιατρο γιατι ο πυρετος δεν κατεβαινε κατω απο 38,5 και ερχοταν και ΣΚ και ειπα καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε. Ιωση ειναι, συνεχιζουμε με αντιπυρετικα εκτος αν αλλαξει κατι. Προσεχουμε τον μπεμπη και τη γιαγια μας μην τη στειλουμε ταξιδακι στον αλλο κοσμο. Της το ειπαμε αλλά δεν λεει να το καταλαβει και γκρινιαζει. Δεν πειραζει θα της περασει. Βρε Τζενακι εσεις περασατε μπορα με τον μεγαλο. Περαστικα κι αγυριστα να ειναι. Ο μπαμπας μας δεν ειναι ιδιαιτερα υπερπροστατευτικος αλλά μη δει το τζιερι του να αρρωσταινει. Αυτο δεν μπορει.

Σημερα φτιαχνω τσιπουρα στο φουρνο με σαλατουλα.

Φιλια και καλό ΣΚ

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, καλη εβδομαδα κοριτσια! Για σημερα εχω απο χθες μουσακα πεθερας και για μενα που ξεκιναω καθε βδομαδα διαιτα με τις καλυτερες προθεσεις κοτοπουλο με ρυζι στο φουρνο.:rolleyes:

Κρυωσα αρκετα το ΣΚ, εστρωσα παπλωματα χειμωνιατικα, ελπιζω να μη χρειαστει να βαλω και κουβερτες τοσο συντομα.

Τα νεα σας...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ευχαριστω ολες για τις ευχες σας. Τη μικρη την πηγα τελικα στο γιατρο γιατι ο πυρετος δεν κατεβαινε κατω απο 38,5 και ερχοταν και ΣΚ και ειπα καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε.

Καλα εκανες, μη χειροτερευε και το μετανιωνες. Τωρα πως ειναι, καλυτερα;

Ο μπαμπας μας δεν ειναι ιδιαιτερα υπερπροστατευτικος αλλά μη δει το τζιερι του να αρρωσταινει. Αυτο δεν μπορει.

Παρε παραδειγμα απο τον εαυτο τους παιδι μου, που με δεκατα κρεβατωνονται... Δεν ειναι για πολλα-πολλα οι αντρες, παραειναι ευαισθητοι.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Φωτεινη μου ετσι ειναι κ μενα , σε καμια περιπτωση δεν τα εχουμε αποστειρωμενα ,ισα ισα συνεχει εξω με κοσμο ειναι απο πολυ μωρα αλλα οταν αρρωσταινουν κανει λες κ τι να πω!! Η μικρη πως ειναι ?

Εμας σημερα το πρωι ανεβασε ο μιρκος πυρετο 38,5.Εντομεταξυ ολοι μας ειμαστε καλα, απορω που κολλησε. με τα κρυα αυτες τις μερες ειχε απο την Τριτη που μας περασε να βγει εξω τι να πω.Εκτος αν ειναι απο το εμβολιο που ειχαμε κανει γιατι μας ειπε η παιδιατρος σε 40 μερες διαστημα μπορει να κανει πυρετο.Εχει κ λιγο ρουθουνισμα στην μυτη , θα δειξει ...

Αρετη μουσακααααααα ..... ααααααα.....ααα...μουσακα!! Ο νηστικος καρβελια ονειρευεται ε?

Εγω το Σαββτο εκανα για μενα τσιπουρα με μρποκολο κ για τους υπολοιπους ψαροσουπα κ χτες μπριζομες με πατατες στην γαστρα.Για σημερα εκανα γεμιστα με ρυζακι!

Νινα καλη εγινε η πιτσα?

Κοριτσια κ εγω την Παρασκευη εκανα τα ρουχα των παιδιων.Εκανα μια πολυ καλη γενικη στην ντουλαπα τους πεταξα/μαζεψα διαφορα κ τα τακτοποιησα πολυ ραια κ ετσι δεν θα εχω ανεβοκατεβασμα θα τα εχω μονιμα ολα ευκολα χειμωνιατικα καλοκαιρινα! ησυχασα απο αυτο.Τωρα τα δικα μας μενουν.

Καλημέρα και καλή εβδομαδα απο εμενα!

Χθες δεν μαγειρεψα. Το Σαββατο ο αντρας μου ηρθε φαγωμενος κι ετσι αποφασισε να φαει το ψαρι του χθες. Καλύτερα για μενα. Σημερα θα φτιαξω κοτοσουπα αφου μας γυροφερνει όλους ιωσουλα. Ταιριαζει και με τον καιρο...

Η μικρη ειναι απο χθες το πρωι απυρετη μονο μπουκωμα εχει. Ανεβασε ομως χθες το βραδυ ο μικρος πυρετο (οχι που θα τη γλιτωνε), ευτυχως με το αντιπυρετικο του επεσε και κινειται σε χαμηλα επιπεδα. Το βραδυ στο παιδικο ειχα αναμενο ενα ηλεκτρικο σωμα καλοριφερ που εχουμε, σε χαμηλη θερμοκρασια βεβαια γιατι ξεσκεπαζεται ο πιτσιρικος και δεν τον βολευει ο υπνοσακος που εχουμε. Ειναι μπουκωμενος και γκρινιαζει γιατι δεν ξερει να φυσηξει τη μυτη του.

Αρετη θελω κι εγω μουσακα.

Φιλακια σε όλες

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλή εβδομάδα μαγειροκόριτσα!

Πέρασα ένα Σαββατοκύριακο ανάμεσα σε καλοκαιρινά και χειμωνιάτικα ρούχα! Δεν τα έχω τελειώσει ακόμη καθώς έκανα και άλλες δουλειές ενδιάμεσα, ευελπιστώ όμως πως μέσα στην εβδομάδα θα έχω τελειώσει!

Το πλυντήριο έχει πάρει φωτιά καθώς πλένω τα ρούχα που είναι προς αποθήκευση και φυσικά το βουνό των ασιδέρωτων είναι εκεί και με περιμένει!

Ο μικρός μου είναι με βήχα, ψιλομπουκωμένη μύτη και δεκατάκια ευτυχώς όχι επίμονα. Θα τον δει αύριο και ο γιατρός του παιδικού και θα μου πει αν χρειάζεται να κάνω και κάτι αλλο πε΄ρα από το σιροπάκι για τον βήχα που του δίνω.

Η Κωνσταντίνα ευτυχώς είναι καλά!

Από μαγειρικής πλευράς την Παρασκευή το βράδυ ψήσαμε πανσετούλες και λουκάνικα στα κάρβουνα. Τηγάνισα πατατούλες και έφτιαξε και η αδερφή του άντρα μου σπιτική μαγιονέζα και φάγαμε.

Το Σάββατο το μεσημέρι φάγαμε ψαράκια τηγανιτά ενώ το βράδυ ψήσαμε σουβλάκια αυτήν την φορά!

Την Κυριακή το μεσημέρι μαγείρεψε η πεθερά μου σουτζουκάκια. Εγώ έφτιαξα αρακά για να φάμε σήμερα και για πρώτη φορά έφτιαξα ψωμάκι το οποίο βγήκε πολύ καλό κατά γενική ομολογία!

Αυτά τα νέα μας για την ώρα! Πάω να διαβάσω τα νέα σας...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλημερα Νίνα!

Πολύ κρύο και σήμερα... κατέβασα χειμωνιάτικα και κάποια στιγμή θα ξεκινήσω την αλλαγή... προς το παρόν, προηγούνται λαική, μαγείρεμα και τακτοποίηση σπιτιού;)... χτες το βράδυ κρύωνα και με το που σηκώθηκα το πρωί, έβγαλα το πάπλωμα για απόψε:P... δεν παλεύεται αλλιώς!:P

Καλά, εκεί που μένεις παιδί μου είναι εξοχή! Λογικό να κρυώνεις τόσο!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 και ARNIKOL για να χωρέσουν τα δικά μου πόδια σε κλειστό, πρέπει να κόψω και κανένα νυχάκι, που το άφηνα μακρύ για να το βάφω;) το διαπίστωσα τώρα που φοράω τα αθλητικά! φαντάσου να βάλω και μπότα! χα χα.

χαχαχαχαχα!

:tongue:

Καλημέρα κι απο μενα!

Γειά σου Φωτεινούλα!

Μπραβο Νινα που βγηκε ωραια η περκα! Εγω εχω κατεβασει χειμωνιατικα στα παιδια. Τα δικα μας οχι. Εχω καποια μακρυμανικα κατω για την περιοδο της αλλαγης του καιρου και βολευομαστε. Μου φαινεται παντως οτι ο καιρος σαν να κρυωσε λιγο παραπανω από οτι περιμεναμε. Να δω ποτε θα τα καταφερω να κατεβασω και τα υπολοιπα.

Το πόσο σε καταλαβαίνω....

Ευχαριστω ολες για τις ευχες σας. Τη μικρη την πηγα τελικα στο γιατρο γιατι ο πυρετος δεν κατεβαινε κατω απο 38,5 και ερχοταν και ΣΚ και ειπα καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε. Ιωση ειναι, συνεχιζουμε με αντιπυρετικα εκτος αν αλλαξει κατι. Προσεχουμε τον μπεμπη και τη γιαγια μας μην τη στειλουμε ταξιδακι στον αλλο κοσμο. Της το ειπαμε αλλά δεν λεει να το καταλαβει και γκρινιαζει. Δεν πειραζει θα της περασει.

Ποιά γκρινιάζει η μικρή ή η γιαγιά?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα, καλη εβδομαδα κοριτσια!

Επίσης Αρετούλα!

Για σημερα εχω απο χθες μουσακα πεθερας και για μενα που ξεκιναω καθε βδομαδα διαιτα με τις καλυτερες προθεσεις κοτοπουλο με ρυζι στο φουρνο.:rolleyes:

Η πρόθεση μετράει Αρετούλα μου! :tongue:

Κρυωσα αρκετα το ΣΚ, εστρωσα παπλωματα χειμωνιατικα, ελπιζω να μη χρειαστει να βαλω και κουβερτες τοσο συντομα.

Τα νεα σας...

Εγώ μάλλον το άλλο Σαββατοκύριακο, αν έχω διάθεση θα στρώσω το δωμάτιο των παιδιών γιατί ο μικρός αρνείται να φορέσει κάλτσες και θέλει να είναι ξυπόλιτος! Κάτάλοιπα του καλοκαιριού! :rolleyes:

καλημερα καλημερα κ καλη εβδομαδα να εχουμε!!

Επίσης Τζενάκι!

Φωτεινη μου ετσι ειναι κ μενα , σε καμια περιπτωση δεν τα εχουμε αποστειρωμενα ,ισα ισα συνεχει εξω με κοσμο ειναι απο πολυ μωρα αλλα οταν αρρωσταινουν κανει λες κ τι να πω!! Η μικρη πως ειναι ?

Εμας σημερα το πρωι ανεβασε ο μιρκος πυρετο 38,5.Εντομεταξυ ολοι μας ειμαστε καλα, απορω που κολλησε. με τα κρυα αυτες τις μερες ειχε απο την Τριτη που μας περασε να βγει εξω τι να πω.Εκτος αν ειναι απο το εμβολιο που ειχαμε κανει γιατι μας ειπε η παιδιατρος σε 40 μερες διαστημα μπορει να κανει πυρετο.Εχει κ λιγο ρουθουνισμα στην μυτη , θα δειξει ...

Μωρέ δεν νομίζω να είναι από το εμβόλιο. Συνήθως τα εμβόλια κάνουν μέχρι 38. Αλλά μην αναρωτιέσαι που κόλλησε, Μπορεί κάποιος από εσάς να είναι φορέας ενός ιού, χωρίς απαραίτητα να έχει συμπτώματα, και να τον μετέδωσε στο παιδί. Ελπίζω να είναι μέχρι εδώ και να μην εξελιχτεί περισσότερο.

Κοριτσια κ εγω την Παρασκευη εκανα τα ρουχα των παιδιων.Εκανα μια πολυ καλη γενικη στην ντουλαπα τους πεταξα/μαζεψα διαφορα κ τα τακτοποιησα πολυ ραια κ ετσι δεν θα εχω ανεβοκατεβασμα θα τα εχω μονιμα ολα ευκολα χειμωνιατικα καλοκαιρινα! ησυχασα απο αυτο.Τωρα τα δικα μας μενουν.

Τι καλά! Μιά εννοια λιγότερη δηλαδή!

Καλημέρα και καλή εβδομαδα απο εμενα!

Καλή εβδομάδα Φωτεινούλα!

Χθες δεν μαγειρεψα. Το Σαββατο ο αντρας μου ηρθε φαγωμενος κι ετσι αποφασισε να φαει το ψαρι του χθες. Καλύτερα για μενα. Σημερα θα φτιαξω κοτοσουπα αφου μας γυροφερνει όλους ιωσουλα. Ταιριαζει και με τον καιρο...

Με μπόλικο αυγολέμονο??? Μιάμ μιαμ!

Η μικρη ειναι απο χθες το πρωι απυρετη μονο μπουκωμα εχει. Ανεβασε ομως χθες το βραδυ ο μικρος πυρετο (οχι που θα τη γλιτωνε), ευτυχως με το αντιπυρετικο του επεσε και κινειται σε χαμηλα επιπεδα. Το βραδυ στο παιδικο ειχα αναμενο ενα ηλεκτρικο σωμα καλοριφερ που εχουμε, σε χαμηλη θερμοκρασια βεβαια γιατι ξεσκεπαζεται ο πιτσιρικος και δεν τον βολευει ο υπνοσακος που εχουμε. Ειναι μπουκωμενος και γκρινιαζει γιατι δεν ξερει να φυσηξει τη μυτη του.

Περαστικούλια του μικρούλη σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Kαλημέρα κορίτσια μου τι κάνετε? Όχι δεν γέννησα η μικρή έχει καραβολευτεί στην κοιλιά της μανούλας και δεν λέει να βγει..Την παρασκευή πήγαμε στον γιατρό έχει φτάσει τα 3100 και είναι αρκετά ψηλά μου είπε,οπότε αν δεν γεννήσω μέχρι την ΠΗΤ θα μπω με πρόκληση..

Το σάββατο πήγαμε και ψωνίσαμε και τα τελευταία πραγματάκια που θα χρειαστώ για τον πρώτο καιρό,ανυπομονώ και φοβάμαι μαζί να πάνε όλα καλα!!!

Σήμερα το μενού μας έχει μπριζόλες με πατάτες φούρνου

HXNKp2.png

zYAup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...