Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Που λέτε, έφτιαξα το απόγευμα σοκολατοπιτάκια, με σφολιάτα, γέμιση κρέμα σοκολάτας κι από πάνω τους έριξα άχνη. Θα τα κεράσει αύριο η μικρή μου στο σχολείο για τη γιορτή της που ήταν την Παρασκευή.

Που λέτε, έφτιαξα το απόγευμα σοκολατοπιτάκια, με σφολιάτα, γέμιση κρέμα σοκολάτας κι από πάνω τους έριξα άχνη. Θα τα κεράσει αύριο η μικρή μου στο σχολείο για τη γιορτή της που ήταν την Παρασκευή.

μμμμμμμμμμ νοστιμαααααααα!!!!!μπραβο βρε μανουλα ολα τα καταφερνεις!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

θελω συνταγη...ειναι οπως το παστιτσιο?:tongue:

Καλησπέρααααααααα

Αννια μου ναι όπως το παστιτσιο, απλά αλλάζεις ζυμαρικο....χαχαχα. Φτιάχνεις τον κιμά όπως για το παστιτσιο, αν κι εγω βαζω και πιπεριτσες και καροτακι για να το εμπλουτισω με λαχανικα. Τα λαζάνια δεν τα βράζεις, τα στρωνεις κατευθειαν και απο πανω κιμα και μετα λαζανια και μετα κιμα. Αν θες ριχνεις ενδιαμεσα τυρακι ή και μπεσαμελ....και τελειωνεις φυσικα με στρωση μπεσαμελ....Αν θες τωρα η μπεσαμελ σου να είναι πιο ελαφρια μπορεις να παραλειψεις το αυγό...αυτά....

Α! Και καλή όρεξη...:tongue:

an1cF1X-O6k1210MDAwODM1ZHw0NDU0NTRkYXxIIGtvdW1waXRzYSBtYXMgZWluYWk.gif

Make your dreams come true!!!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα! Του δώσαμε και κατάλαβε αυτό το 3ήμερο; Εγώ πάντως ναι! Και από φαγητά και από γλυκά...

Για σήμερα γίγαντες από χθές.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερουδιααααααααα!!!!!θα συμφωνησω με την ARNIKOL,μιας κ εμεις του δωσαμε κ καταλαβε το 3μερο σημερα γιγαντες!!!!αντε παλι τα κεφαλια μεσα,μπας κ μπουν κ οι κοιλιτσες οεοοοοοο!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Ρουλα να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Και σε όσες γιορτάζαν χρόνια πολλά!

Εγώ πάντως ενα τριήμερο δεν μαγειρεψα καθόλου γιατί πήγαμε στο Βόλο τα δυο μας!

Περιττό να σας πω ότι ξεσκισαμε το τσίπουρο και τους μεζέδες!!:tongue::tongue:

Οπότε χθες κάναμε αποτοξίνωση με σαλατίτσα, και για σήμερα πήρα από τη μανούλα κοτοπουλάκι με πατατούλες στο φούρνο!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ελένη μου σ' ευχαριστώ πολύ κι εσύ να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Εγώ σήμερα έφτιαξα μελιτζάνες παπουτσάκια χωρίς κιμά, μόνο σάλτσα και στο τελείωμα θα τους βάλω τυρί σόγιας από πάνω.

ARNIKOL (νομίζω νηστεύεις?) να σου προτείνω ντολμαδάκια, διάφορα γεμιστά με ρύζι, μπάμιες στο φούρνο, πρασσόρυζο, φασόλια χάντρες, αγκινάρες αλα πολίτα.

Καλαμαράκια με πατάτες γιαχνί, ή τηγανητά με τηγανητές, ή γεμιστά με ρύζι.

Χταποδάκι στο φούρνο με κοφτό μακαρονάκι, ξιδάτο ή βραστό με λαδολέμονο (από πάνω) και συνοδεία χόρτα, χταπόδι κοκκινιστό με μέλι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...