Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

ε ποτε εγραφα τοση ωρα κ που ειναι οεο το μνμ μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

α δεν μπορω να τα ξαναγραψω,ειμαι κ ξαγρυπνη με τα δοντακια του μικρου οποτε σας λεω ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ κ φιλακια!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερούδια!

Μόλις μαζεύτηκα στο σπίτι.Πήγα πρωί πρωί τον μικρό στον παιδικό,μετά πήγα σούπερ μάρκετ και μανάβη,έφτιαξα μαλλί στο κομμωτήριο κι έγινα άλλος άνθρωπος και τώρα λέω να κάνω καμιά δουλειά.

Μεγάλη υπόθεση βρε κορίτσια η ελευθερία κινήσεων!!!Εκανα πόσα πράγματα,με το πάσο μου,σε τόσο λίγο χρόνο...

Σήμερα θα φτιάξω μπαμιες.

καλημερα κοριτσια τι κανετε?

Πως πανε τα πιτσιρικια με τον παιδικο? Αγγελικη?Περιστερακι?

Αρνικολ το αρνακι κ μενα περισσοτερο ψητο μου αρεσει ειτε στην λαδοκολα σκετο ειτε στο ταψι λεμονομουσταρδατο με πατατες!

Αννα υπομονη με τα δοντακια ειναι πακετο κ για τα μικρακια που ταλαιπωρουνται αλλα κ για μας που ξενυχταμε...

Νινα ωραιο φαγακι!!

Περιστερακι αλλο πραγμα να μην εχεις το βαριδι στο ποδι σου οπου πας. Κ εγω την κυριακη τα πηρε ο αντρας μου κ τα δυο κ εκανα τις δουλεις μου με την ησυχια μου κ στον μισο χρονο μαλιστα κ μαγειρεψα κ δυο φαγητα! Αλλιως ξεκινας να κανεις κατι κ στο ενδιαμεσο σου παρουσιαζονται αλλα χιλια δυο πραγματα με το μικρο κ τις σκανδαλιες του!

Εβιρακι τι ηταν αυτο που επαθες βρε παιδι μου !! παλι καλα ηταν περαστικο!

Αγγελικουλα φανταζομαι τα ψαρακια απο τα μερη μου θα ηταν μουρλια ε? ο μικρος σημερα σηκωθηκε καλυτερα?

Φωτεινουλα ωραιοτατος κ ο κιμας με τα μακαρονια απο τα καλυτερα θα ελεγα. Ελπιζω κ τα κεφια να ειναι καλυτερα σημερα ε?Οσο για την κουραση ασε μονιμο αξεσουαρ μου εχει γινει πια ... σε καταλαβαινω απόλυτα.

Εγω για σημερα μαγειρεψα κοκορα χωριατικο σουπιτσα με λαχανικα κ αστεράκι , ενα φαγητο να φαμε ολοι μικροι μεγαλοι να ξεμπερδυεω. Εκανα κ μια γαλατοπιτα χωρις φυλλο για απογευματινο χτες κ πρωινο σημερα κ μια χαρα.

Τωρα για αυριο λεω να κανω φακες.εχουμε κ εμβολια το απογευμα στην παιδιατρο οπότε πρπ να φτιαξω κατι γρηγορο.

κοριτσια εγω απο οταν εφερα παλι τον μεγαλο μου το γιο απο τις διακοπες εχω αρχισει παλι κ φτιαχνω εβδομαδιαιο πλανο με το τι θα μαγειρεψω κ ετσι δεν σπαω καθε μερα το κεφαλι μου τι να φτιαξω.Ψωνιαζω κ μια φορα οτι υλικά χρειάζομαι κ ετσι δεν τρεχω.Το μονο εξτρα που παιρνω τις καθημερινες ειναι γαλατα-φρουτα κ αν χρειαστει να φτιαξω καποιο σνακ η σαλάτα που δεν το εχω υπολογισει.Συνηθως καθε Παρασκευη φτιαχνω λιστα με οτι θα φτιαξω ΣΚ κ την εβδομαδα που ακολουθει .

Καλη..σπερα, πια ε;;;:mrgreen:

Τι κανετε ομορφες;;;;;Εμεις καλα.

Ο θησαυρουλης εκανε εμβολιο.

Ευτυχως δεν ανεβασε καθολου πυρετο,αλλα ειχε για κανα δυο μερες μυξουλες και φτερνισμα,τα οποια κολλησα κι εγω και εδω και 3 μερες ειμαι μπουκλωμενη με φτερνισμα και τα λοιπα!!!:mrgreen::tongue:

Τωρα εκανα ενα ζεστο τσαι να πιω για να στανιαρω λιγο...

Ο καιρος εδω ειχε χαλασει και χθες ειχαμε ψυχρουλα.Σημερα παλι,εχει μια ζεστη αλλο πραμα.Οτι να ναι δλδ!!!!!!!:twisted:

Κατα τα αλλα ησυχια.

Σημερα φαγαμε μοσχαρι με αρακα,το οποιο εγινε πολυ νοστιμο.

Μακιαααααα!!!:P

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

[quote=ggeny;216686

εχω αρχισει παλι κ φτιαχνω εβδομαδιαιο πλανο το τι θα μαγειρεψω κ ετσι δεν σπαω καθε μερα το κεφαλι μου τι να φτιαξω.Ψωνιαζω κ μια φορα οτι υλικά χρειάζομαι κ ετσι δεν τρεχω.Το μονο εξτρα που παιρνω τις καθημερινες ειναι γαλατα-φρουτα κ αν χρειαστει να φτιαξω καποιο σνακ η σαλάτα που δεν το εχω υπολογισει.Συνηθως καθε Παρασκευη φτιαχνω λιστα με οτι θα φτιαξω ΣΚ κ την εβδομαδα που ακολουθει .

Την καλύτερη δουλειά κάνεις...

Δωράκι μου περαστικά σας! Κι ο Δημήτρης μου άρχισε μυξούλες, ψυχρανε κι εδώ απότομα..

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

κοριτσακια μου περαστικα κ σε σας κ στα μικρακια σας!

Κ ο αντρας μου αυτο μου ελεγε χτες βραδυ οτι αρχισαν απο τωρα οι ιωσεις .Ειχα παει βολτατα παιδια το απογευμα κ εβλεπε τα γειτονοπουλα αλλο ειχε μυξες , αλλο φτερνιζοταν αλλες μαμαδες λεγανε για πυρετους ωχχχχ ωχχχ ωχχχχ

Ευχαριστω κοριτσια.

Ο μικρος ειναι μια χαρα..:P:p..εγω σερνομαι ακομα,αλλα ειμαι καλυτερα απο χθες!!!!

Ξερω παιδακια που εχουν παει παιδικο και κολλησαν ηδη ιωσεις!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Σήμερα φάγαμε τηγανητό πανγκάσιους και πατάτες.

Σημερα εφτιαξα μια ταπεινη μακαροναδα με κιμα. Νοιωθω πολυ κουρασμενη και τα κεφια ειναι λιγο πεσμενα οπότε δεν το κουρασα το θεμα.

Ελπίζω σήμερα να έχεις καλύτερη διάθεση.

Eviri πρόσεχε κοπέλα μου! είναι και μεγάλα τα κουκούτσια των δαμάσκηνων!

Τα είχα καθαρίσει από κουκούτσια και τα είχα κομμένα στη μέση σε πιάτο.

πάντως μη φοβάσαι, θα πάει εκεί που πρέπει;).... και εγώ το σκέφτομαι καμία φορά που τρώω μόνη μου... αν τυχόν και μου κάτσει τίποτα, κανείς δε θα πάρει χαμπάρι! μέχρι το απόγευμα που γυρνάει ο άντρας μου! ευτυχώς που τηλεφωνιόμαστε συχνά στη μέρα!

Είναι πολύ χρήσιμο το τηλεφώνημα μέσα στη μέρα από το δικό μας άνθρωπο. Αλλά όταν είναι πιο επείγον, τι κάνουμε;

Το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ γεμάτο για εμάς... Σάββατο είχαμε παιδικό πάρτυ, οπότε φύγαμε από νωρίς και την Κυριακή βαπτίσια... ευτυχώς είχε μαγειρέψει η πεθερά μου χτες και φάγαμε εκεί...σήμερα κάνω αρακά με ρυζάκι.

Αααα θα πρέπει να περάσατε πολύ ωραία.

Εγώ σήμερα και αύριο είμαι σπίτι με άδεια γιατί ξεκίνησε σήμερα ο μικρούλης μου σταθμό.

Καλή αρχή να έχει.

Το πρωινό μου περασε με εξωτερικές δουλειές κι ένα καφεδάκι στα γρήγορα με την Μεταξία.

Ααααα κι εγώ θέλω.

'Αντε, Εβιρί, μας ήρθε κι από δω λίγο φθινόπωρο, έτσι για να μάθω να σε ζηλεύω!:rolleyes:

Βαστάτε γερά και πείτε στο χειμώνα να αργήσει λίγο φέτος.

Για σήμερα μαγείρεψα το αρνάκι με πατάτες στη φούρνο, σκορδάκι, ρίγανη, λεμόνι, έβαλα αντικολλητικό χαρτί και οι πατάτες βγήκαν σταν τηγανητές, ξεροψήθηκαν κιόλας, ο Βασ έφαγε και κατευχαριστήθηκε!

Πωπω λαχταριστό το έφτιαξες και μόνο από την περιγραφή!!!!!!!!!!!!!!!

Αύριο τι θα φάμε:confused:

Προτιμάς όσπρια, λαχανικά, ζυμαρικά-ρύζι, ψάρι, άσπρο κρέας;

α δεν μπορω να τα ξαναγραψω,ειμαι κ ξαγρυπνη με τα δοντακια του μικρου οποτε σας λεω ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ κ φιλακια!!!

Καλή δύναμη και στους δυο σας, ο μικρός για τα πονάκια κι εσύ για το ξενύχτι.

Καλημερούδια!

Μόλις μαζεύτηκα στο σπίτι.Πήγα πρωί πρωί τον μικρό στον παιδικό,μετά πήγα σούπερ μάρκετ και μανάβη,έφτιαξα μαλλί στο κομμωτήριο κι έγινα άλλος άνθρωπος και τώρα λέω να κάνω καμιά δουλειά.

Σούπερ γούμαν.

Εβιρακι τι ηταν αυτο που επαθες βρε παιδι μου !! παλι καλα ηταν περαστικο!

Πρώτη φορά φοβήθηκα τόσο πολύ.

Εγω για σημερα μαγειρεψα κοκορα χωριατικο σουπιτσα με λαχανικα κ αστεράκι , ενα φαγητο να φαμε ολοι μικροι μεγαλοι να ξεμπερδυεω. Εκανα κ μια γαλατοπιτα χωρις φυλλο για απογευματινο χτες κ πρωινο σημερα κ μια χαρα.

Τέλεια και τα δύο και το φαγάκι και το γλυκάκι.

Τωρα για αυριο λεω να κανω φακες.εχουμε κ εμβολια το απογευμα στην παιδιατρο οπότε πρπ να φτιαξω κατι γρηγορο.

κοριτσια εγω απο οταν εφερα παλι τον μεγαλο μου το γιο απο τις διακοπες εχω αρχισει παλι κ φτιαχνω εβδομαδιαιο πλανο με το τι θα μαγειρεψω κ ετσι δεν σπαω καθε μερα το κεφαλι μου τι να φτιαξω.Ψωνιαζω κ μια φορα οτι υλικά χρειάζομαι κ ετσι δεν τρεχω.Το μονο εξτρα που παιρνω τις καθημερινες ειναι γαλατα-φρουτα κ αν χρειαστει να φτιαξω καποιο σνακ η σαλάτα που δεν το εχω υπολογισει.Συνηθως καθε Παρασκευη φτιαχνω λιστα με οτι θα φτιαξω ΣΚ κ την εβδομαδα που ακολουθει .

Πολύ σωστή μέθοδο ακολουθείς.

Ευτυχως δεν ανεβασε καθολου πυρετο,αλλα ειχε για κανα δυο μερες μυξουλες και φτερνισμα,τα οποια κολλησα κι εγω και εδω και 3 μερες ειμαι μπουκλωμενη με φτερνισμα και τα λοιπα!!!:mrgreen::tongue:

Τωρα εκανα ενα ζεστο τσαι να πιω για να στανιαρω λιγο...

Είναι η πιο ύπουλη εποχή τώρα. Μία κρύο, μία ζέστη κι ενδιάμεσα κάπου καθόμαστε στο ρεύμα, ή τη νύχτα η δροσιά στον ύπνο, κάποιο κρύο ρόφημα ή παγωτό θα φάμε και νατο το κρυολογηματάκι. Περαστικά σας.

Ο μικρος ειναι μια χαρα..:P:p..εγω σερνομαι ακομα,αλλα ειμαι καλυτερα απο χθες!!!!

Τώρα που είσαι λίγο εξασθενημένη από τα ξενύχτια και το κρυολογηματάκι, πιες καθημερινά φρέσκιες πορτοκαλάδες, ή λεμονάδες ή πάρε βιταμίνη C, για να ανεβάσεις λίγο το ανοσοποιητικό σου.

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Αρνικολ μπατζινα ειναι η σπανακοπιτα χωρις φυλλο? ετσι την ελεγε η γιαγια μου παλια που μας εκανε εβαζε αντι για φυλλο χυλο απο καλαμποκαλευρο κ ηταν πολυ νοστιμη.

Εβιρακι μου ωραιο το ψαρακι σας.

Εμεις σημερα τωμε φακες κ σαλατουλα.Εφτιαξα κ ενα σταφιδοψωμο χτες αλαλ δεν μου πετυχε.Δεν μου φουσκωσε καθολου ..τυχαινει καμια φορα κ η μαγια δνε ειναι σοι τι να πω.Γιατι δεν την εκαψα με νερο για να εχει τετοια συμεριφορα χαχαχα! Τεσπα αλλη φορα θα ξαναδοκιμασω παλι.Εχετε καμια καλη συνταγη υποψιν?

Τζένη μήπως εννοείς τον πλαστό; Μπατζίνα είναι κολυκυθόπιτα χωρίς φύλλο, με τυρί αυγά, αλεύρι, γάλα, αυτά νομιζω.

Συνταγή για σταφιδόψωμο ή γενικώς;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ααα ειδες σε καθε τοπο ενα φαγητο το ονομαζουν διαφορετικα απο οτι σε αλλον.Οπως κ να τα λενε κ τα δυο ωραια ειναι! Μπραβο στην πεθερα κ παλι!

Μωρε για σταφιδοψωμα ελεγα....

Καλημέρα!!!

Λίγες άφησα, πολλές βρήκα! τι καλά!!!

Σας πεθύμησα πολύ! Ελπίζω να είστε όοολες καλά. Θα τα λέμε πιο συχνά πλέον!

Φιλάκια και καλό φθινόπωρο να έχουμε :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...