Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Ελενάκι δεν έχω ιδέα πως περνάνε οι καούρες. Ευτυχώς σε καμία από τις δύο εγκυμοσύνες μου δεν είχα! Ίσως πίνοντας λίγο χαμομήλι? Ξέρεις τι λενε όταν έχεις καούρες? Ότι το μωρό έχει πολλά μαλλάκια!

Όπως και να έχει υπομονή, θα υποχωρήσουν κάποια στιγμή ελπίζω!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Αρνικολ ειδα το τικερακι σου..πως τα κανες τοσο κοντα καλε τα παιδακια? Να σου ζησουν! Πως γινεται να εχουν τα μικρα σου μονο 10 μηνες διαφορα? Μου φαινεται περιεργο γτ νομιζα οτι μετα τη γεννα για ενα διαστημα δε μπορεις να συλλαβεις περιπου 3- 4 μηνες...δεν ισχυει?

Κι εγώ έτσι νόμιζα...:-D

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Εγώ πάλι έχω ακούσει ότι τον πρώτο καιρό μετά την γέννα μπορεί να συλλάβεις με την ....μυρωδιά! Γι΄αυτό και ο γυναικολόγος μου όταν γέννησα μας είπε να προσέχουμε παααααρα πολύ αν δεν θέλαμε εκπλήξεις!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα κορίτσια.

Σήμερα έπεσα με τα μούτρα στο ξεσκόνισμα... μέχρι και τα καπάκια από τα καλοριφέρ άνοιξα και ξεσκόνισα... δεν το είχα κάνει ποτέ! και έβαψα και μία πόρτα στον κήπο... 3 χέρια μου πήρε για να ολοκληρωθεί:mad: φαγάκι θα κάνω το απόγευμα που θα έρθει ο σύζυξ, ήτοι τηγανιτές πατάτες και χωριάτικη σαλάτα μαζί με μία κολοκυθόπιτα που έκανα χτες.

EleniAgglia εγώ κατάφερα να απαλλαγώ από τις καούρες με το να τρώω μικρά γεύματα και συχνά, δηλ. κάθε 3 ώρες φρόντιζα να τρώω κάτι... δεν έμενα ποτέ νηστική... και δεν είχα πάρει και κιλά ιδιαίτερα έτσι.... χωρίς να το επιδιώκω.

Αυτό με τη σύλληψη μετά από γέννα, το έχω ακούσει και εγώ... είναι πλέον "επικίνδυνη" περίοδος για σύλληψη... έτσι την πάτησε μία φίλη μου, που δεν πρόσεχε... και τώρα έχει δύο υπέροχα παιδάκια με μικρή διαφορά ηλικίας:tongue:

Ελένη εγώ τάραζα τα σιμέκο. Πάντως όλα τα παιδιά μου βγήκαν με πλούσιο μαλλί...χαχα. Εναλλακτικά, έχω ακούσει ότι τα πράσινα μήλα βοηθάνε.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Αρνικολ σωστα θυμασαι! Κ εγω θυμαμαι οτι μιλουσαμε καπου αλλα το που δε θυμομουν...τι σχεση εχεις εσυ με Αγγλια? Ενδιαφεροσουν να πας?

Λετε να εχει πολλα μαλλακια? Ρε παιδια και να εχει αποκλειεται να εχουν φυτρωσει ηδη! Ο αντρας μου εχει πολυ και πυκνο μαλλι με χοντρη τριχα εμενα το μαλλι μου ειναι αχυρο! Οξυμωρο βεβαια γτ συνηθως οι ξανθοι εχουν πολυ λεπτη τριχα ενω ο δικος μου εχει τριχα σα βουρτσα...

Παντως εγω απο τωρα σκεφτομαι οτι πρεπει να προσεχω μετα τη γεννα:tongue: Ειδικα μη μεινω εγκυος πριν επανελθει το σωμα, εχω ακουσει οτι ειναι επικυνδινο...Ισχυει? Καλα ειμαι τελειως οφ τοπικ βεβαια...

Eleni

bd5c7983f7.png

Ελένη για ένα άλφα χρονικό διάστημα που παρέλθει του τοκετού, ο οργανισμός έχει συνηθίσει σε κατάσταση εγκυμοσύνης (το ενδομήτριο είναι πιο παχύ) γι'αυτό κι είναι πολύ εύκολο να διατηρηθεί μια νέα κύηση εάν προκύψει. Επικίνδυνο δεν είναι σίγουρα! Εκτός βεβαίως εάν μιλάμε για καισαρική όπου κάποιοι γιατροί υποστηρίζουν πως χρειάζεται τουλάχιστον ένα χρόνο να θρέψει η τομή για να μην διατρέχει κίνδυνο ν'ανοίξει με μια καινούρια εγκυμοσύνη.

Οι καούρες είναι πάρα πολύ συνηθισμένο σύμπτωμα στην εγκυμοσύνη και σίγουρα δεν σημαίνει πως το παιδί θα έχει πολύ μαλλί όταν γεννηθεί. Εγώ υπέφερα από την έκτη εβδομάδα μέχρι τον τρίτο μήνα. Λες το έμβρυο των μερικών χιλιοστών να έβγαζε μαλλί; :P Όλα αυτά είναι δοξασίες! Μην τα πιστεύεις κι αγχώνεσαι τζάμπα!

Ναι καλε πλακα κανουμε για τα μαλλια! Συμπτωση ηταν και στην περιπτωση μου. :-)

Ελενη σπουδασα Αγγλια καιζουσα στο μαντσεστερ. η αδερφη μου σκεφτεται -ακομα- να παει... δεν ξερω τελικα τι θα αποφασισει. εσυ Αγγλο εχεις παντρευτει;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλησπέρα κι απο μενα!

Συγγνωμη που δεν απαντησα νωριτερα αλλά στο νησι εμπαινα απο τη συνδεση ενος μαγαζιου που ειχε προβληματακια τις τελευταιες μερες και δεν μπορουσα να συνδεθω στο ιντερνετ. Σημερα επιστρεψαμε στην Αθηνα. Η μικρη ηταν μεσα στο αυτοκινητο οταν δηλωσε οτι δεν της αρεσει εδω και να φυγουμε....

Λοιπον εγω μπορω κατα τις 7 όποια μερα και να κανονισετε. Κι εμενα με βολευει το κεντρο. Ο αντρας μου θα παθει μια ψιλοφρικη που θα πρεπει να κρατησει και τα 2 πιτσιρικια μονος του αλλά θα τον καταφερω. Θα μπαινω να ενημερωνομαι τωρα πια.

Φιλακια σε όλες και καληνυχτα

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια ωραια εγινε η μαρμελαδα αλλα πολυ λιγη... απο 2 κιλα φρουτα 1,5 βαζακι γεμισα και ουτε.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Χτες έφτιαξα μακαρόνια με κεμπάπ σόγιας, ενώ σήμερα δεν είχα μαγείρεμα γιατί φάγαμε αποφάγια. Έτσι βρήκα χρόνο να φτιάξω γλυκό σταφύλι με τις ρώγες που αγόρασα την Πέμπτη.

Εμεις σημερα τρωμε φαρφαλες σουφλε με τυρι ,μπεικον κ κρεμα γαλακτος μιαμ μιαμ

Ένα από τα αγαπημένα μου φαγητά.

ΜΕτα βαζω μεσα την μαρεμλαδα αμεσως μολις την βγαλω απο την φωτια καυτη καυτη , τα κλεινω καλα κ τα γυριζω αναποδα παλι μεχρι να κρυωσει η μαρμελαδα κ μετα στο ντουλαπι.

Αυτή είναι ακόμα πιο εύκολη διαδικασία.

ggeny θα κρατήσουμε τότε την Τετάρτη σαν μέρα συνάντησης κι ελπίζω να τα καταφέρεις τελικά! Από Δευτέρα μιλάμε με πμ μεταξύ μας για να ανταλάξουμε τηλέφωνα.

Εντάξει Αγγελική, ελπίζω να τα καταφέρει και η Τζένη.

Καλημέρα Αγγελική μου! Ποιο χωριό;

Αχ ρε παιδιά το μόνιμο πρόβλημα: Πότε θα σας συναντήσω εγώ;;; Ζηλεύω....

Πρέπει κάποια φορά να ανέβουμε Τρίκαλα ή να κατέβεις Αθήνα.

Ελενη σπουδασα Αγγλια καιζουσα στο μαντσεστερ.

Ααα τι ωραία!!!!!!! Τι σπούδασες; Μήπως γνώρισες και τον Ed Alleyne-Johnson;

Βρε κοριτσια ωραια εγινε η μαρμελαδα αλλα πολυ λιγη... απο 2 κιλα φρουτα 1,5 βαζακι γεμισα και ουτε.

Τι μαρμελάδα έφτιαξες;

Νομικη σπουδασα Εβιρι μου.

Ποιος ειναι αυτος που αναφερεις; δεν τον ξερω, οχι.

εφτιαξα μαρμελαδα με φρουτα εποχης!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...