Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

και επειδη εχω μπολικο φρεσκο σπανακι,μην παει χαμενο,ειπα να κανω μια σπανακοπιτα.λοιπον σε καμμια ωρα κοπιαστε,και μετα θελω κ διαιτες τρομαρα μου!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερουδια κ χρονια πολλα κ κυριως σε οσους γιορταζουν αυτοι ή δικοι τους ανθρωποι!!!να ειστε παντα γεροι κ αγαπημενοι με τς οικογενειες σας!!

φυσικα το σημερινο μενου ειναι γνωστο μπακαλιαρος σκορδαλια,εμεις θα τον φαμε στο σπιτι του κουνιαδου μου(ευτυχως!!!) κ προς το παρον πινω καφεδακι κ ετοιμαζομαι,μιας κ δεν εχω να κανω τιποτα,να παμε στην παρελαση κ μετα για καφεδακιιιιιιιιιιιιιι!!!

καλημερα λοιπον απο την ανοιξιατικη θεσσαλονικηηηηηηηηηηηηηηη!!!

9892a30fbd.png

καλημερα και χρονια πολλα σε ολους.

σημερα θα φαμε μπριζολες και πατατες τηγανιτες,σαλατες,τυρι και γλυκακι μετα.....βεβαιως βεβαιως!!!!!!!!!!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημερα κοριτσαρες και Χρονια Πολλα!

σημερα φυσικα φαγαμε μπακαλιαρο με σκορδαλια και μαρουλακι...

Δωρακι πως και φαγατε μπριζολιτσες;

Γεια σας κορίτσια, χρόνια πολλά με υγεία σε όλες και όλους τους εορτάζοντες -ουσες.

Σήμερα έφτιαξα όπως κι εσείς τον πατροπαράδοτο μπακαλιάρο, τη σκορδαλιά και μια κόκκινη σαλτσούλα, έτσι για να βουτάμε. Αυτός ο ψάρης όμως, τι να σας λέω. Προειδοποίησα την κόρη μου (τη μεγάλη γιατί η μικρή δεν το έφαγε), ότι αν απόψε στον ύπνο της δει θάλασσες, ποτάμια, ή βρύσες να ξέρει ότι το όνειρο δεν είναι προφητικό, αλλά βιωματικό.

Εγώ φταίω βέβαια, γιατί ξέχασα χτες να το βάλω νωρίς στο νερό και το θυμήθηκα κατά τις 23:30 τη νύχτα. Τι να σου κάνει και το ζωντανό. Πώς να ξαρμυρίσει με 3 αλλαγές νερού. Βλέπεις λείπαμε κι από τις 09:30 το πρωί στους συλλόγους και στις παρελάσεις, γι' αυτό τώρα τραβάμε πέτσες από τη γλώσσα μας. Θα ξεφλουδίσει σαν ηλιοκαμμένη πλάτη. Αφού έλεγα στην κόρη μου: "βούτα παιδί μου στη σάλτσα να ξεχάσεις ότι έφαγες ψάρι".

Η πλάκα ποια είναι ξέρετε; Το βράδυ μας περιμένει η μητέρα μου (που γιορτάζει) και θα έχει φτιάξει κι εκείνη παστό μπακαλιάρο. Βόηθα μας Παναγία μου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Eviri γελασα πολυ με την περιγραφη σου..

μου εχει πει ενα κολπο ο αντρουλης μου για τον μπακαλιαρο.

αν τον βαλεις σε μια λεκανη μεσα στον νεροχυτη με νερο και αφησεις το νερο να τρεχει ισα που να σταζει ξαλμυριζει πιο γρηγορα.

δεν το εχω δοκιμασει αλλα ο ιδιος λεει οτι πιανει.

Χρονια Πολλα και του χρονου χωρις τοση αλμυρα!!!!

Μαρία-Ελπίδα σ' ευχαριστώ για το κόλπο, αλλά σκέφτομαι αύριο πρωί πρωί να βάλω στο νερό άλλο μπακαλιάρο. Εε μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα δε θα έχει ξαρμυρίσει ο άτιμος ο ψάρης;

Μαρία-Ελπίδα σ' ευχαριστώ για το κόλπο, αλλά σκέφτομαι αύριο πρωί πρωί να βάλω στο νερό άλλο μπακαλιάρο. Εε μέχρι του χρόνου τέτοια μέρα δε θα έχει ξαρμυρίσει ο άτιμος ο ψάρης;

:tongue::tongue::tongue:

καλο!!

Eviri γελασα τοσο με την περιγραφη σου χαχαχαχαχαχαχαχα!!!θα σας πω το μυστικο της μανουλας μου για τον μπακαλιαρο,μαζι του στο νερο βαλτε να κολυμπησουν κανα δυο πατατουλες καθαρισμενες,τραβαν την αλμυρα κ ετσι γρηγορα γινετε μια χαρα ο ψαρης ;).

9892a30fbd.png

γειά σας κ χρόνια πολλά!

αυτές οι παλιές...

εμείς φάγαμε έξω, Πλαταμώνα, γαριδομακαρονάδα, καλαμαράκια ψητά, χταποδάκι σαλατούλα ρόκα, συνοδεία τσιπουρακίου.

μετά καφέ κ μετά τσακίσαμε με τον αντρούλη μου μια τούρτα μιλφέιγ κωνσταντινίδης τα δυό μας.

πού να γράψω δίπλα στις γοργόνες... ντροπή μου.

κοντεύω να σκάσω από το φαί. τρώω αγγουράκι μπας κ χωνέψω, αλλά χλωμό το κόβω.

Διαφημίσεις

κ στις 12 παρά χτύπησα μπακαλιάρο κ σκορδαλιά, για χωνευτικό...

ανίατη η περίπτωσή μου...

σήμερα θα μας βγάλει η αδερφή μου με τον γαμπρό μου έξω για φαγητό για την Εβελίνα.

Ρούλα να χαίρεσαι την κοράκλα σου! τώρα το θυμήθηκα! χρόνια πολλά με υγεία κ αγάπη κ καλή πρόοδο. καλότυχη σε όλα της!

καλημερουδιαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!Σημερα,μετα απο τα πολλα τηγανιτα που φαγαμε εχθες,λεω να κανω ενα λαιτ μενου...οποτε εμπρος καλε ατμομαγειρα πιασε δουλεια!!!!!!!!λοιπον επιασε ηδη κ ειναι ετοιμο ρυζι,καλαμποκι θα το ανακατ με ενα τονο νερου κ ειμαστε τελειοι!!!!!!!!!!!!!

Σεβουλα καλη χωνεψη απο ολα,και να ξερετε αμα τρωμε χωρις τυψεις λενε οτι δεν παχαινουμε!!!!:shock::shock:;):tongue:

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...