Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Είναι ωραία να επιστρέφεις και να βρίσκεις παλιούς γνώριμους ε?

Να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου και με το καλό η βάφτιση της μικρούλας!

Εγώ αποχωρώ για σήμερα καθώς σχολάω σε λίγο.

Τα ξαναλέμε αύριο μαγειροκόριτσα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

καλησπερα κοριτσακια τι κανετε?

επιτελους ζωντανεψε λιγο το θεμα μας!

Κοριτσια γι ατην συναντηση μην αλλαξετε μερα για μενα.Εγω οπως σας ειπα θα ξερω αν μπορεσω να ερθω αυθημερων το μεσημερι αργα.Οποτε κανονιστε εσεις κ αν μπορεσω θα ερθω.Μακαρι!!!

Εμεις σημερα τρωμε φασολαδα,αυριο θα δουμε ....

Πολυ δουλεια κοριτσια σημερα,εχω πηξει ...

Γειά σας κορίτσια.

Τί όμορφα που ξαναβρεθήκατε με παλιές του φόρουμ:P... τα διάβαζα και ήταν σαν βρήκατε παλιές φιλενάδες! ARNIKOL να σου ζήσουν τα ζουζούνια σου και με το καλό η βάπτιση της μικρής σου! μακάρι να μπορούσες να έρθεις στην συνάντηση να σε γνωρίσουμε από κοντά:tongue:

Κορίτσια εγώ έκανα το πινακάκι, αλλά δεν ήξερα ποιές ήταν Αθήνα:( οπότε ξεκαθάρισε το τοπίο χα χα :P. Άρα μείναμε οι εξής:

Τετάρτη 4/9, 18:00 ή 19:00, περιοχή κέντρο

Eviri

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

Nina

ggeny?

ΦΩΤΕΙΝΗ?

Ημερομηνία αν θέλετε να αλλάξουμε για να μπορεί η ggeny, την κάνουμε 2 ή 3/9... εγώ δεν έχω πρόβλημα...τα εκδοτήρια στο Μοναστηράκι μου φαίνεται καλή ιδέα.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 η Μεταξία ποιά είναι?

Και για να μην ξεχνιόμαστε: σήμερα έκανα φασολάκια με πατάτες στην θεά χύτρα, πρωί πρωί, για να μη με πιάσει και η ζέστη:tongue:

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; Θέλω να φτιάξω μαρμελάδα (πρώτη φορά) και μετά να την αποθηκεύσω σε βαζάκια. Πώς να τα αποστειρώσω;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Κορίτσια, να ρωτήσω κάτι; Θέλω να φτιάξω μαρμελάδα (πρώτη φορά) και μετά να την αποθηκεύσω σε βαζάκια. Πώς να τα αποστειρώσω;

Θα τα βάλεις μέσα σε κατσαρόλα με νερό να τα σκεπάζει, θα τα βράσεις λίγη ώρα και θα τα βγάλεις ανάποδα σε καθαρή πετσέτα ή χαρτί κουζίνας να στεγνώσουν.

Α εύκολο! Ευχαριστώ!

Καλημέρα σε όλες, τι κάνετε; Έφυγαν πριν λίγο τα μικρά μου και επιτέλους τρώω πρωινο με την ησυχία μου...

Για σήμερα μπριαμ.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσακια

Εμεις σημερα τρωμε φαρφαλες σουφλε με τυρι ,μπεικον κ κρεμα γαλακτος μιαμ μιαμ

Αρνικολ εγω δεν τα βραζω τα βαζα καθολου.Τα πλενω πολυ καλα με ζεστο νερο κ τα γυριζω αναποδα να στραγγισουν τα νερα κ μετα τα σκουπιζω πολυ πολυ καλα με πετσετα να στεγνωσουν κ αυτα κ τα καπακια τους.ΜΕτα βαζω μεσα την μαρεμλαδα αμεσως μολις την βγαλω απο την φωτια καυτη καυτη , τα κλεινω καλα κ τα γυριζω αναποδα παλι μεχρι να κρυωσει η μαρμελαδα κ μετα στο ντουλαπι.Οταν ανοιγω ενα βαζακι το βαζω μετα στο ψυγειο.Εχω μαρμελαδα απο περσυ κ δεν παθαινει τπτ.Ετσι κανει η μαμα μου κ τον πελτε ντοματας που αποθηκευει κ τα γλυκα του κουταλιου κ ολες τις μαρμελαδες.ποτε δεν εχω πεταξει μαρμελαδα η κατι αλλο.αρκει να ειναι καλα βρασμενα ετσι ?

τι καλα που τρως το πρωινο σου ησυχα ησυχα

Καλημερούδια!

Μαγείρεμα για σήμερα δεν έχω αφού φεύγουμε το μεσημέρι για το χωριό.

ggeny θα κρατήσουμε τότε την Τετάρτη σαν μέρα συνάντησης κι ελπίζω να τα καταφέρεις τελικά! Από Δευτέρα μιλάμε με πμ μεταξύ μας για να ανταλάξουμε τηλέφωνα.

Nina-Tom είναι όντως πολύ ωραίο να ξανασυναντιέσαι, έστω και διαδυκτιακά, με παλιές γνώριμες! Ελπίζω να προστεθούν κι άλλες στην παρέα!

Η Μεταξία είναι Love4four.

Αρετούλα ελπίζω να ευχαριστήθηκες το πρωινό σου!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Ναι ggeny έτσι είχα σκοπό να κάνω ως προς την υπόλοιπη διαδικασία. Έτσι κάνει και η δική μου η μανούλα, αλλά τώρα την έχω μακριά και δεν προβλέπεται να τη δω σύντομα, οπότε θα τολμήσω να φτιάξω τη δική μου μαρμελάδα. Η αγαπημένη μου πάντως είναι το δαμάσκηνο.

Ωραίο το φαγητό σου Παραμυθένια. Εγώ συνήθως τέτοια μαγειρέματα κάνω το Σάββατο, δηλ. ψάρια ή θαλασσινά.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα Αγγελική μου! Ποιο χωριό;

Αχ ρε παιδιά το μόνιμο πρόβλημα: Πότε θα σας συναντήσω εγώ;;; Ζηλεύω....

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αρετούλα ανεβαίνουμε Γιάννενα.

θα ήταν πολύ ωραία να μπορούσαμε να βρεθούμε όλες μαζί κάπου! Φανταζεστε τι θα γινόταν??? :tongue::tongue::tongue:

Αρετούλα πάντως αν κάποια στιγμή τύχει κι ανεβουμε στο χωριό από Λαμία θα προσπαθήσω να τα πούμε από κοντά.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημερα κοριτσια!!

Διαβαζω για φαγακια, εγω τρωω κ μετα το μετανιωνω λογω τρομερης καουρας και δυσπεψιας τα βραδυα! Βασικα τρωω πχ στις 3 το μεσημερι και κατα τις 6-7 αρχιζω να χω καουρα με αδειο στομαχι δλδ... αυτο κραταει μεχρι 2-3 τα ξημερωματα οπου γινομαι κομματια απο κουραση κ αυπνια..τι να φαω να το καταπολεμησω? Δοκιμασα γιαουρτι χτες κ εγινα χειροτερα...εχω και κατι ελαφρια αντιοξινα αλλα δεν κανουν τιποτα...

Σημερα θα φτιαξω χοιρινες μπριζολες στο φουρνο με κρασακι, και διαφορα λαχανικα οπως ντοματα, κρεμμυδακι, κολοκυθακι...μετα οταν ειναι σχεδον ετοιμες θα βαλω κιτρινο ρυζι στο ταψι και θα προσθεσω νερακι να γινει σαν ρυζοτο αλλα ελαφρυ.

Αρνικολ ειδα το τικερακι σου..πως τα κανες τοσο κοντα καλε τα παιδακια? Να σου ζησουν! Πως γινεται να εχουν τα μικρα σου μονο 10 μηνες διαφορα? Μου φαινεται περιεργο γτ νομιζα οτι μετα τη γεννα για ενα διαστημα δε μπορεις να συλλαβεις περιπου 3- 4 μηνες...δεν ισχυει?

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...