Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερούδια μαγειροκόριτσα!

Σήμερα δεν είχα μαγείρεμα αφού σχολώντας φεύγουμε για το χωριό!

ggeny το σουφλέ γίνεται τέλειο! Και εξαφανίζεται σε χρόνο ρεκόρ!

Εβιράκι θα μιλήσω εγώ με την Κάντυ και θα της πω για την συνάντηση. Είμαι σίγουρη ότι θα χαρεί να έρθει κι αυτή!

Να προτείνω ως μέρα συνάντησης την Τετάρτη 28/8 κατά τις 7? Εννοείται πως περιμένω και δικές σας προτάσεις.

EleniAgglia την μακαρονοσαλάτα που ξέρω εγώ την φτιάχνω με μαγιονέζα. Οπότε θα σε απογοητεύσω. :(

Κανε υπομονή λίγο ακόμη και θα απολαμβάνεις το φαγητό σου ξανά με την παρέα του ζουζουνιού σου! ;)

Nina-Tom καλό μπανάκι αν πάτε!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Αχ τι καλα Παρασκευη!!! Εμεις σημερα φευγουμε μετα την δουλει απαμε να παρουμε απο το χωριο τον μεγαλο μου γιο, οποτε μαγειρμα δεν εχει.Εγω θα φαω σαλατα με ντακο κ ο αντρας μου μακαρονοσαλατα απο χτες.Το βραδυ θα μαγειρεψει η μανουλα.

Ελενη 2-3 κομματακια σαφραν που βαζουμε δεν νομιζω να εχεις θεμα.

Στην μακαρονοσαλατα εγω βαζω ελαχιστη μαγιονεζα.Να φανταστεις στο μισο πακετο φιογκακια που εβρασα,εβαλα 2 κσ κ λιγο ελαιολαδο.Δεν κανω την μακαρονοσαλατα που σε μπουχτιζει η μαγιονεζα.Λιγο ισα ισα για την γευση.Δοκιμασε το γινετε πολυ ωραια.Τωρα αν φοβασαι λογω εγκυμοσυνης( κ εγω δεν ετρωγα για τα ωμα αυγα) μπορεις να παρεις αυτη την μαγιονεζα που ειναι χωρις αυγα.

Σε μισο πακετο ζυμαρικο, βαλε λιγο λαδι,2 κσ μαγιονεζα για ντρεσινγκ κ ανακατεψετα καλα.Δοκιμαε κ αν δεν σου αρεσει κατι διορθωνεις.Σε αυτη την ποσοτητα εγω βαζω απο μιση κοκκινη-κιτρινη κ πορτοκαλι πιπερια σε κυβακια,γυρω στα 150-200 γρ τυρι γκουντ απαλι σε κυβακια κ 6 φετες μπεικον σε κομματακια.Το μπεικον το περασα απο το αντικολλητικο η αν θες απο το γκριλ να ξεροψηθει λιγακι κ τα λιπη που εβγαλε τα πεταξα κ το εβαλα λιγο σε χαρι κουζινας να τραβηξει τα περιτα λαδακια που βγαζει.Ετσι τραγανο που γινετε δινει ωραια γευση στην σαλατα.Αν δεν θες μπεικον, βαζεις οτι αλλαντικο σου αρεσει.Αν σου αρεσει προσθετεις κ λιγο ψιλοκομμενο μαιντανο για την γευση.Οσες φορες την εχω φτιαξει αυτη την σαλατα σε τραπεζι ολοι λενε τα καλυτερα.

πολυ ωραιακ τα κεφτεδακια σου!!! μια μιαμ!

Νινα την ειδα την πιτσα σου κ μου ανοιξες την ορεξη πρωι πρωι! Πως την κανεις την ζυμη ?Φαινεται λαχταριστη!!!

Εβιρακι πολυ ωραιο το φαγακι της Εβιρινας σου!!! Εμενα μπαμπας κ γιος δεν ειναι φαν της κρεμας γαλακτος κ δεν την βαζω ποτε.Αντε να φτιαξω μια δυο φορες τον χρονο κανα σουφλε με ζυμαρικα. Ειχα δει μια ωραια συνταγη κοτοπουλο με πενες με κρεμα γαλακτος κ μπεσαμελ αλλα φοβαμαι μηπως δεν τους αρεσει κ ολο το αναβαλω.

Κοριτσια με τις μελιτζανες χτες ξετρελαθηκε ο αντρας μου.Θελει να το φτιαξω παλυ αυριο στο χωριο λεει κ με ρωταγε γιατι δεν το εφτιαχανα τοσο καιρο

Γεια σας κι από μένα.

Σήμερα έφτιαξα ρεβυθάκια λεμονάτα και στο πιάτο μας βάλαμε γιαούρτι που τα έκανε βελουτέ (περίπου).

Προσεχε με τα μεγαλα ψαρια στην εγκυμοσυνη, εμενα ο γιατρος μου εχει πει οχι σολωμο, οχι τονο, οχι ξιφια...λογω της περιεκτικοτητας τους σε.mercury οτι κ να ναι αυτο!

Είναι υδράργυρος. Κάποια ψάρια έχουν αρκετή περιεκτικότητα.

χτες έκανα πίτσα με δικιά μου ζύμη και το χάρηκα πολύ που έγινε αφράτη όπως την θέλουμε!

Η δικιά σου ήταν που μύριζε έτσι ωραία;

Εβιράκι θα μιλήσω εγώ με την Κάντυ και θα της πω για την συνάντηση. Είμαι σίγουρη ότι θα χαρεί να έρθει κι αυτή!

Μπράβο βρε Αγγελική. Το είχε πει πριν καιρό ότι ήθελε να συναντηθούμε.

Να προτείνω ως μέρα συνάντησης την Τετάρτη 28/8 κατά τις 7? Εννοείται πως περιμένω και δικές σας προτάσεις.

Εγώ είμαι σύμφωνη και με την Τετάρτη στις 19.00 και με οποιαδήποτε άλλη μέρα. Θα περιμένω να συμφωνήσουν και τα άλλα κορίτσια ή να προτείνουν κάτι άλλο.

Εβιρακι πολυ ωραιο το φαγακι της Εβιρινας σου!!!

:D:D

Κοριτσια με τις μελιτζανες χτες ξετρελαθηκε ο αντρας μου.Θελει να το φτιαξω παλυ αυριο στο χωριο λεει κ με ρωταγε γιατι δεν το εφτιαχανα τοσο καιρο

Πολύ χαίρομαι που σου είπε έτσι.

Καλημέρα κορίτσια:tongue:

Εβιράκι μέχρι εκεί έφτασε η μυρωδιά της πίτσας? να σου στείλω κομμάτι?:P

ggeny πανεύκολη η συνταγή της πίτσας: 1/2 ποτήρι λάδι, 1 ποτήρι χλιαρό νερό όπου ανακατεύουμε μέσα ένα φακελάκι μαγιά, 3 ποτήρια αλεύρι, 1 αυγό, λίγο αλάτι και πιπέρι. Τα ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε να φουσκώσει 2-3 ώρες... εγώ είχα τον χρόνο και την άφησα να φουσκώσει και αφού την έστρωσα στο ταψί και έγινε ακόμα πιο αφράτη!

Για τις 28/8 είμαι μέσα και εγώ... 7 είναι και καλή ώρα.. τί λέτε για το mall Μαρούσι, που είναι προσβάσιμο σημείο? για δηλώστε συμμετοχή!!:tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι απο μενα! Πως μου ειστε;

Χαθηκα λιγο καιρο αλλά ειχαμε παει και στο άλλο χωριο για να δουμε και την άλλη γιαγια μας και δεν ειχα ιντερνετ. Έκανα κι εγω αποτοξινωση αν και μου λειψατε...

Σας διαβασα ολες αλλά δεν προλαβαινω να κάνω παραθεσεις. Χαιρομαι που ειστε καλά κι ελπιζω να γεμισατε μπαταριες όσες γυρισατε απο την αδεια σας. Εμεις επιστρεφουμε 30/8 που τελειωνει και η αδεια του αντρα μου. Για τη συναντηση ειμαι κι εγω μεσα αλλά οχι 28/8 που λετε γιατι θα ειμαι στο νησι ακομη. Βεβαια αν δεν μπορειτε άλλη μερα δεν πειραζει προεχει να συναντηθουν οσες μπορουν.

Για τα ψαρια που λετε καποιοι γνωστοι μου ψαραδες λενε οτι εχει μειωθει πολυ ο πληθυσμος των ψαριων στις θαλασσες. Απο την αλλη εχουν λιγσοτεψει και οι ψαραδες γιατι κατι εχει αλλαξει στις άδειες του. Βεβαια στο νησι που ειμαι εγω εδω και πολλα χρονια δεν τρωγαμε φρεσκο ψαρι γιατι ειναι π α ν α κ ρ ι β ο. Και γενικα φετος η ακριβεια κυριως στα οπωροκηπευτικα ηταν απιστευτη και ο κοσμος παραπονιοταν εντονα.

Συνεχιζουμε τα μπανακια μας και ο μικρος μας τρωει πλεον και σουπιτσα. Δεν θελει τα φρουτα και θα δω τι θα κανω σε αυτο το θεμα. Δεν μπορω και να το χειριστω οπως θελω το θεμα γιατι εμφανιζεται όλος ο κοσμος τριγυρω μας οταν βαζει τα κλαματα και δεν μας αφηνει να ησυχασουμε. Θα γυρισουμε σπιτακι μας και θα τακτοποιηθει και αυτο.

Όσο για τη μαγειρικη μου μετα τις πρωτες μερες μου ειπε ο πατερας μου οτι μαγειρευω ελαφρια. Άνοστα μεν αλλά ελαφρια δε. Παντως η μαμά μου συνεχιζει να θελει να μαγειρευω εγω γιατι δεν μπορει πια. Έτσι χθες που γιορταζε και το χωριο μου εφτιαξα μια κρεατοπιτα που την ειχα επιθυμησει (ειναι ντοπια σπεσιαλιτε) κι εφαγα ενα τεραστιο κομματι. Πρεπει οταν γυρισω Αθηνα να το ραψω γιατι δεν με παιρνει.

Συγγνωμη για το σεντονι. Σας φιλω και να περνατε καλά.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Το ξέρω... χάθηκα εντελώς, αλλά είμαι καλά και σας σκέφτομαι...

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...

Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι είναι έγκυος η Ελένη... Με το καλό κορίτσι μου (λίγο καθυστερημένα το είδα)!!!

Εγώ τρέχω με το μικρό μου...

Επίσης, οθόνη στο λαπτοπ δεν έχω βάλει ακόμη... Μόλις βάλω, θα το καταλάβετε... Δε θα ξεκολλάω...

Σας φιλώ...

Α!!! Για να είμαι και μέσα στο θέμα... Σήμερα τρώμε γεμιστά.

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα φτιάχνω φακές.

Βγήκαν και τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς και μας πήραν στην πρώτη μας επιλογή.Εχω χαρεί πάρα πολύ,αλλά έχω και μια ανησυχία για το πώς θα το πάρει ο μικρός μου.Σίγουρα θα του κάνει καλό και θα μας ωφελήσει οικογενειακώς.

Κάπως έχει αλλάξει και ο καιρός...Από Αύγουστο χειμώνα που λένε...

Πολλά φιλιά σε όλες.

Καλημερούδια στα μαγειροκόριτσα!

Μετά από ένα Σαββατοκύριακο με τα παιδάκια μου επέστρεψα στην δουλειά σήμερα!

Δεν έχω μαγειρέψει καθώς είμαστε από το ταξίδι. Για αύριο θα δείξει...

Χθες πάντως είχε πολύ κίνηση πράγμα που σημαίνει ότι επιστρέφει ο κόσμος από τας εξοχάς...

πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επανέρχομαι...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Είμαστε πολύ καλά, σε ευχαριστούμε!

Αχ τι καλα Παρασκευη!!! Εμεις σημερα φευγουμε μετα την δουλει απαμε να παρουμε απο το χωριο τον μεγαλο μου γιο, οποτε μαγειρμα δεν εχει.Εγω θα φαω σαλατα με ντακο κ ο αντρας μου μακαρονοσαλατα απο χτες.Το βραδυ θα μαγειρεψει η μανουλα.

Επιστρέψατε? Είχατε καλό ταξίδι?

Πολύ ωραία λοιπόν! Μόλις πρόσθεσες ακόμη ένα φαγάκι στα αγαπημένα του!

Καλημέραααααααα!

Καλημερούδια και σε σένα!

Εμείς σήμερα θα φάμε φασολάκια γιαχνί, λαδερό μιας και είναι Παρασκευή.

Καλά μας μαγειρέματα!

Επίσης!

Καλημέρα κορίτσια:tongue:

Πολλές καλήμέρες και σε σένα!

Για τις 28/8 είμαι μέσα και εγώ... 7 είναι και καλή ώρα.. τί λέτε για το mall Μαρούσι, που είναι προσβάσιμο σημείο? για δηλώστε συμμετοχή!!:tongue:

Το Mall πέφτει κομματάκι μακριά από τον Πειραιά! Τι θα λέγατε κάπου στο κέντρο? Μοναστηράκι?

Καλώς την Φωτεινούλα!

Χαθηκα λιγο καιρο αλλά ειχαμε παει και στο άλλο χωριο για να δουμε και την άλλη γιαγια μας και δεν ειχα ιντερνετ. Έκανα κι εγω αποτοξινωση αν και μου λειψατε...

Κι εμάς!

Σας διαβασα ολες αλλά δεν προλαβαινω να κάνω παραθεσεις. Χαιρομαι που ειστε καλά κι ελπιζω να γεμισατε μπαταριες όσες γυρισατε απο την αδεια σας. Εμεις επιστρεφουμε 30/8 που τελειωνει και η αδεια του αντρα μου. Για τη συναντηση ειμαι κι εγω μεσα αλλά οχι 28/8 που λετε γιατι θα ειμαι στο νησι ακομη. Βεβαια αν δεν μπορειτε άλλη μερα δεν πειραζει προεχει να συναντηθουν οσες μπορουν.

Εννοείτε πως θα αλλάξουμε ημερομηνία γιανα μπορούν όσες περισσότερες μαγειρισσούλες γίνεται! Πρότεινε ημερομηνία...

Για τα ψαρια που λετε καποιοι γνωστοι μου ψαραδες λενε οτι εχει μειωθει πολυ ο πληθυσμος των ψαριων στις θαλασσες. Απο την αλλη εχουν λιγσοτεψει και οι ψαραδες γιατι κατι εχει αλλαξει στις άδειες του. Βεβαια στο νησι που ειμαι εγω εδω και πολλα χρονια δεν τρωγαμε φρεσκο ψαρι γιατι ειναι π α ν α κ ρ ι β ο. Και γενικα φετος η ακριβεια κυριως στα οπωροκηπευτικα ηταν απιστευτη και ο κοσμος παραπονιοταν εντονα.

Ευτυχώς που ψαρεύουν και ο μπαμπάς μου και ο άντρας μου κι έτσι τρώμε αρκετό φρέσκο ψαράκι!

Συνεχιζουμε τα μπανακια μας και ο μικρος μας τρωει πλεον και σουπιτσα. Δεν θελει τα φρουτα και θα δω τι θα κανω σε αυτο το θεμα. Δεν μπορω και να το χειριστω οπως θελω το θεμα γιατι εμφανιζεται όλος ο κοσμος τριγυρω μας οταν βαζει τα κλαματα και δεν μας αφηνει να ησυχασουμε. Θα γυρισουμε σπιτακι μας και θα τακτοποιηθει και αυτο.

Μόλις βρεθείτε στο σπιτάκι σας, χωρίς ...παρεμβολές, θα τον βάλεις σε σωστό πρόγραμμα τον αντράκο σου!

Όσο για τη μαγειρικη μου μετα τις πρωτες μερες μου ειπε ο πατερας μου οτι μαγειρευω ελαφρια. Άνοστα μεν αλλά ελαφρια δε. Παντως η μαμά μου συνεχιζει να θελει να μαγειρευω εγω γιατι δεν μπορει πια. Έτσι χθες που γιορταζε και το χωριο μου εφτιαξα μια κρεατοπιτα που την ειχα επιθυμησει (ειναι ντοπια σπεσιαλιτε) κι εφαγα ενα τεραστιο κομματι. Πρεπει οταν γυρισω Αθηνα να το ραψω γιατι δεν με παιρνει.

Το καλοκαιράκι πάντα τρώμε περισσότερο καθώς οι πειρασμοί είναι πιο πολλοί!

Συγγνωμη για το σεντονι. Σας φιλω και να περνατε καλά.

είχες καιρό να γράψεις και εμείς χαιρόμαστε να διαβάζουμε τα νεά σου!

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Βρε καλώς το το κορίτσι!

Το ξέρω... χάθηκα εντελώς, αλλά είμαι καλά και σας σκέφτομαι...

Το ότι είστε όλοι καλά είναι το κυριότερο!

Δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω...

Με μια γρήγορη ματιά είδα ότι είναι έγκυος η Ελένη... Με το καλό κορίτσι μου (λίγο καθυστερημένα το είδα)!!!

Εγώ τρέχω με το μικρό μου...

Επίσης, οθόνη στο λαπτοπ δεν έχω βάλει ακόμη... Μόλις βάλω, θα το καταλάβετε... Δε θα ξεκολλάω...

Σας φιλώ...

περιμένουμε να γίνεις καθημερινή θαμώνας!!!!!

Α!!! Για να είμαι και μέσα στο θέμα... Σήμερα τρώμε γεμιστά.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Σήμερα φτιάχνω φακές.

Βγήκαν και τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς και μας πήραν στην πρώτη μας επιλογή.Εχω χαρεί πάρα πολύ,αλλά έχω και μια ανησυχία για το πώς θα το πάρει ο μικρός μου.Σίγουρα θα του κάνει καλό και θα μας ωφελήσει οικογενειακώς.

μια χαρά θα τα πάει ο μικρός και το καλό που θα του κάνει θα είναι μεγάλο! Πότε ξεκινάτε?

Κάπως έχει αλλάξει και ο καιρός...Από Αύγουστο χειμώνα που λένε...

Πολλά φιλιά σε όλες.

Εδώ εξακολουθεί κι έχει ζέστη πάντως!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια:P

Καλώς ήρθες ΦΩΤΕΙΝΗ! Περιμένουμε ημερομηνία να προτείνεις:tongue:

peristeraki τί εννοείς άλλαξε ο καιρός? εδώ κάνει πολλή ζέστη.... έκοψε ο αέρας, που διαμαρτυρόμαστε όλο το καλοκαίρι και τώρα ψηνόμαστε:( θέλω να πάω για μπάνιο!!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 τυχερούλα! έχεις φρέσκο ψαράκι και δε μιλάς?! πού πάνε για ψάρεμα να στείλω και τον σύζυξ?

Εγώ σήμερα έκανα μακαρόνια με κυμά και έφτιαξα επιτέλους αυτό το παγωτό που έλεγα τόσες μέρες:P πάω να τσιμπήσω λίγο γιατί πείνασα...φιλιά!!

Γεια σας κοριτσάκια μου.

Χτες έφτιαξα κοτόπουλο με μπάμιες στο φούρνο που περίσσεψε και φάγαμε και σήμερα. Επίσης, έφτιαξα και μια πίτσα χτες το βράδυ που την πήγα στην κουνιάδα μου για τη βραδυνή επίσκεψη.

Εβιράκι μέχρι εκεί έφτασε η μυρωδιά της πίτσας? να σου στείλω κομμάτι?:P

Και μάλιστα μύριζε πολύ ωραία.

Δεν έχω αντίρρηση ακριβώς, αλλά φανταζόμουν το κέντρο της Αθήνας λόγω κοντυνότερης πρόσβασης. Εγώ χρειάζομαι περίπου 1 ώρα για να φτάσω εκεί. Όμως, μιας και το Μωλ στο Μαρούσι έχει πρόσβαση με το μετρό δεν με πειράζει.

Διαφορετικά, έχω να προτείνω την περιοχή Σύνταγμα ή Ερμού που είναι κεντρικά και τα ξέρουμε όλες κι από 'κει βλέπουμε που θα πάμε.

Γεια σου κοριτσάκι μας.

Ελπίζω να πέρασες καλά και να ξεκουράστηκες λίγο.

Εμεις επιστρεφουμε 30/8 που τελειωνει και η αδεια του αντρα μου. Για τη συναντηση ειμαι κι εγω μεσα αλλά οχι 28/8 που λετε γιατι θα ειμαι στο νησι ακομη. Βεβαια αν δεν μπορειτε άλλη μερα δεν πειραζει προεχει να συναντηθουν οσες μπορουν.

Εγώ θα συμφωνήσω με τα κορίτσια που είπαν να περιμένουμε. Πιστεύεις ότι θα σου είναι εύκολο στις αρχές της άλλης εβδομάδας;

Γεια σας κορίτσια!!!

Τι κάνετε?

Καλώς την Ηλιαχτίδα, καλά είμαστε εσύ;

Βγήκαν και τα αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς και μας πήραν στην πρώτη μας επιλογή.Μπράβο Περιστεράκι, ευχάριστα τα νέα να ησυχάσετε από την έννοια.

Το Mall πέφτει κομματάκι μακριά από τον Πειραιά! Τι θα λέγατε κάπου στο κέντρο? Μοναστηράκι?

Προσωπικά, συμφωνώ απόλυτα.

εδώ κάνει πολλή ζέστη.... έκοψε ο αέρας, που διαμαρτυρόμαστε όλο το καλοκαίρι και τώρα ψηνόμαστε:( θέλω να πάω για μπάνιο!!

Εγώ ύστερα από τόσες μέρες μόλις χτες ευχαριστήθηκα τη θάλασσα στην Αθήνα. Πήγα στο Λαιμό και ήταν πάρα πολύ ωραία.

καλημερα/καλησπερα

τι κανετε κοριτσια?

εχω πηξει στην δουλεια κ δεν εχω προλαβει να σας διαβασω.

Σημερα τρωμε κοτοπουλο ψητο στην σακουλα με πατατοσαλάτα.

φιλια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...