Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημέρα!

Σήμερα θα φάμε αρακά που έφτιαξα από χτες το απόγευμα.

ggeny εγώ σήμερα το πρωί σηκώθηκα και είμαι κάπως! Σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει πονοκέφαλος, μία ζαβλακομάρα!!!

Έβιριιιιιιι, χρειάζομαι μάλλον ξεματιασμα....

Τα σχολεία, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξεκινήσουν 11/9. Αλλά κάτι διάβασα για απεργείες διαρκείας οπότε....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κορίτσια!

ggeny τί σύμπτωση! και εγώ όταν γύρισα Αθήνα, είχα 3 μέρες συνέχεια πονοκέφαλο... αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάω σε κανένα γιατρό! την πρώτη μέρα μάλιστα με ξύπνησε ο πονοκέφαλος το βράδυ στον ύπνο μου... τόσο πολύ πόναγα!

Σήμερα θα κάνω μπριάμ ή τουρλού, όπως το λένε τελοσπάντων... κολοκύθια, πατάτες, μελιτζάνες! χτες έκανα κοτοπουλάκι με βίδες. γλυκό έχω καιρό να κάνω, αλλά λέω να τα αποφύγω όσο μπορώ ακόμα... ίσως κάνω κανένα παγωτό, που τρώγεται λίγο πιο αργά!

Σήμερα που έχει πανσέληνο, λέτε να πάτε πουθενά ιδιαίτερα? εγώ σκέφτομαι να πω στον καλό μου να πάμε κέντρο Αθήνα... σε κανένα μουσείο!

καλε τι παθαμε ολες με το πονοκεφαλο!!!μας ματιασανε χαχαχα

Αχ Αγγελικη κατι τετοιο διαβασακ εγω στο ιντερνετ κ ηδη εχω αγχωθει.Λεμε γι αδημοσιο νηπιαγωγει αλλα αν ειναι να εχουν συνεχως απεργια βραστα ....

Κοριτσια σημερα δεν ξερω τι να μαγειρεψω για αυριο κολλησε το μυαλο μου .ουφ αυτο το φαγητο βασανο καθε μερα !! Σημερα θα φαμε κοτοπουλο με γλυκοξινι σαλτα μαζι με ρυζακι.

Αχ Νινα τι καλα που θα ειναι στο κεντρο , δεν εχει κ κοσμο ακομα εκει μοναστηρακι-πλακα ειναι τελεια.

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Αχ, καλοκαιράκι, βεραντούλα, μπάνιο στη θάλασσα, ήλιος όλα τα ωραία μαζεμένα σε τούτο τον τόπο. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι περνάνε οι μέρες γρήγορα.

Σήμερα έφτιαξα μπριάμ με τυριά (κίτρινο που λιώνει και φέτα).

Δεν προλαβες να πατησεις το ποδι σου στην πατριδα κι αμεσως αρχισες τα τραπεζια με ολα αυτα τα δελεαστικα φαγητα! Χαρα στο κουραγιο σου! Και ξανα συγχαρητηρια για τις Εβιρινες σου! Αληθεια τι ειναι το μπουγιουρντι;

Σ' ευχαριστώ πολύ. Ήθελα πολύ να βρεθούμε με τους καλούς μας φίλους γιατί δεν τους βλέπουμε συχνά και είναι πολύ καλοί άνθρωποι.

Το μπουγιουρντί είναι φέτα με ντομάτα ψημένη στο φούρνο ή στα κάρβουνα (στο αλουμινόχαρτο ή σε λαδόκολλα).

Καλημερούδια!

Γεια σου Παραμυθένια.

Καλημέρα σας

Γεια σου Χριστίνα.

Η μαγειρικη ηταν το φορτε της αν ξεχναει κι αυτο χειροτερευουν τα πραγματα...

Η θεία μου είναι σε παρόμοια κατάσταση σε πιο προχωρημένη μορφή και δυστυχώς δεν μπορούμε να κουβεντιάσουμε απόλυτα. Εκεί που μιλάμε ξαφνικά μας μπερδεύει με άλλους ή ρωτάει ποιοι είμαστε κλπ. Πρόκειται για ασθένεια που δεν έχει βελτίωση, με τα φάρμακα και κάποια αυτοκόλλητα επιθέματα μόνο στασιμότητα μπορεί να επιτευχθεί. Σ' αυτές τις περιπτώσεις ο άνθρωπος που πάσχει δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να μένει μόνος του κατά τη διάρκεια του 24ώρου, για να μην κινδυνεύσει να ξεχάσει κάτι ανοιχτό (π.χ. ηλεκτρικό μάτι) ή να μη φύγει και μετά να μη θυμάται να γυρίσει πίσω. Αυτά ισχύουν σε πιο προχωρημένη μορφή η οποία εξελίσσεται μέσα σε 3-4 χρόνια.

Τζα!

Καλημέρα!Καλή εβδομάδα!

Γεια σου Περιστεράκι μου.

Εβιρακι τα φαγητα σου οπως παντα τελεια!!! Το μπουγιουρντι το εχω ξανακουσει τι ακριβως ειναι? Πως το φτιαχνεις?

Σ' ευχαριστώ πολύ. Βάζω σε μια λαδόκολλα ένα κομμάτι φέτα, μία φέτα ντομάτα, ρίγανη και λάδι. Το κλείνω σαν πουγκί και το ψήνω στο φούρνο. Γίνεται με τον ίδιο τρόπο και στα κάρβουνα.

Ο μικρος μας εκανε και τα πρωτα του μπανακι στη θαλασσα! Μεγαλωνουμε...

Πώς του φάνηκε; Του άρεσε ή έκλαψε;

Χτες έκανα μακαρόνια με κυμά, που πολύ μας έλειψαν, καθώς τρώγαμε ψαράκια κυρίως στο νησί... παρόλο που δεν το ευχαριστηθήκαμε ιδιαίτερα, αφού με δυσκολία βρήκαμε λίγα φρέσκα:? μα κατεψυγμένα σε νησί, δεν μπορώ να το πιστέψω;)

Αλλο και τούτο. Νησί και να μην έχει φρέσκα ψάρια είναι εξωφρενικό.

Καλως ηρθες Νινα..!

Ειναι προβλημα φετος, εν μεσω κρισης δεν υπαρχουν αρκετοι ψαραδες λεει...και τα λιγα ψαρια που ψαρευονται πωλουνται ειτε χονδρικη αμεσως ειτε πανε για εξαγωγη. Γιαυτο και δε βρισκεις ευκολα!

Γιατί, οι προηγούμενοι ψαράδες που υπήρχαν έγιναν διευθυντές σε εταιρείες;

Έκανα τα μπάνια μου, χάρηκα τα παιδάκια μου, ξεκουράστηκα...

Μπράβο βρε Αγγελική, το χρειαζόσουν εδώ που τα λέμε.

Εβιράκι καλώς ήρθατε! Πολλά μπράβο στην μεγάλη Εβιρίνα που καθώς φαίνεται ακολουθεί τα χνάρια της μανούλας της στο μαγείρεμα!

Σ' ευχαριστώ και για τα δύο.

χτες το απόγευμα έκανα ένα τράιφλ που είδα κάπου στην τηλεόραση... σας βάζω φωτογραφία.

hrv3.jpgΗ φωτογραφία δεν εμφανίζεται, αλλά είμαι σίγουρη ότι το έφτιαξες πολύ νόστιμο.

Γειά σου Εβιράκι!

Γεια σου Αγγελική.

Ελπίζω να είχε καλό ταξίδι! Με το καλό να ανταμώσετε ξανά!

Ναι ήταν καλό το ταξίδι. Σ΄ευχαριστώ.

Δεν πειράζει! Αποτοξινώθηκες λιγάκι!!!! Σου λέιψαμε?????

Μου λείψατε πάρα πολύ.

Εγώ καθημερινές θα είμαι πιά διαθέσιμη. Όταν επιστρέψουμε όλες το κανονίζουμε!

Κι εγώ θα είμαι διαθέσιμη οποιαδήποτε μέρα.

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

Γεια σου κι εσένα Τζένη.

Χρόνια Πολλά, έστω και ετεροχρονισμένα, σε όλες όσες γιόρταζαν από την παρεούλα μας ή είχαν κάποιον δικό τους να γιορτάζει!

Χρόνια πολλά κι από μένα σε όλες τις εορταζόμενες.

Εβιρακι μου δεν πειραζει αποτοξινωση απο το διαδικτυο!

Πού και πού.

ggeny εγώ σήμερα το πρωί σηκώθηκα και είμαι κάπως! Σαν να πηγαίνει να ξεκινήσει πονοκέφαλος, μία ζαβλακομάρα!!!

Έβιριιιιιιι, χρειάζομαι μάλλον ξεματιασμα....

Τέτοια ώρα που είδα το μήνυμα Αγγελική μάλλον θα σου έχει περάσει ο πονοκέφαλος. Για καλό και για κακό πάντως εγώ θα σε ξεματιάσω.

Σήμερα που έχει πανσέληνο, λέτε να πάτε πουθενά ιδιαίτερα? εγώ σκέφτομαι να πω στον καλό μου να πάμε κέντρο Αθήνα... σε κανένα μουσείο!

Ωραία είναι να βλέπεις την πανσέληνο από την Ακρόπολη.

Κοριτσια σημερα δεν ξερω τι να μαγειρεψω για αυριο κολλησε το μυαλο μου .ουφ αυτο το φαγητο βασανο καθε μερα !! Σημερα θα φαμε κοτοπουλο με γλυκοξινι σαλτα μαζι με ρυζακι.

Ζυμαρικά με λαχανικά στο φούρνο

Ψάρι τηγανητό ή ψητό

Φασολάκια φρέσκα

Μπάμιες

Μουσακά

Κολοκυθάκια με βλήτα

Φάβα

Γίγαντες με σπανάκι

Μελιτζάνες παπουτσάκια

Μελιτζάνες ιμάμ

Μπριάμ

Διαφημίσεις

ax Εβιρακι μου παντα χειμαρος ιδεων εισαι!! Χιλια ευχαριστω κ παλι!

Να σου πω αυτος ο μουσακας μου κλεινει το ματι πολυ καιρο αλλα ολο το αναβαλω γιατι ετσι οπως τρωμε σε λιγο δεν θα χωραμε απο τις πορτες....

Χτες εφτιαξα ενα φαγητο που δεν το ειχα ξαναφτιαξει κ ενθουσιαστηκα με λιγο που δοκιμασα.Το ειδα στις συνταγες της παρεας.Εκοψα τις μελιτζανες φετες κ τις εψησα στο φουρνο στον αερα.Μετα εφτιαξα σαλτσα απο φρεσκιες ντοματες με βασιλικο,ριγανη κ κρεμυδακι.Εστρωσα σε ταψακι τις μελιτζανες,απο πανω εβαλα καπνιστη γαλοπουλα φουαντρε ( η συνταγη ελεγε μπεικον αλλα δεν ειχα το ειχα βαλει ηδη με μια μακαρονοσαλατα),απο πανω την σαλτσα ντοματας κ απο πανω τριμμενα τυρια.Το εβαλα λιγο στο φουρνο κ εγινε ονειρο.Πιτσα μελιτζανα την ελεγαν την συνταγη αλλα εγω δεν τις τηγανισ ατις μελιτζανες κ οντως βγηκε καταπληκτικο.

Εφτιαξα κ μια μακαρονοσαλατα με πιπεριες χρωματιστες,γκουντα κ μπεικον κ ετοιμοι! Για τον μικρο εφτιαξα κρεατοσουπα.

Πίτσα μελιτζάνα ε; Σλουρπ!

Σήμερα σολωμό ψητό με βραστά λαχανικά για μένα και πατατοσαλάτα για το σύζυγο. Να μαζευτούμε λιγάκι γιατί χθες μεσημέρι βράδυ φάγαμε έξω...

jbssp3.png

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Εβιράκι η Ελλάδα μας προσφέρει ανεκτίμητες στιγμές χαλάρωσης!!! γέμισε μπαταρίες!

Όσο για την συνάντηση μας, κορίτσια για πείτε ποιές είστε εδώ και να δούμε ποιές λείπουν για να οργανωθούμε!

Εγώ μπορώ οποιαδήποτε καθημερινή μετά τις 6 το απόγευμα.

ggeny η πίτσα μελιτζάνας μοιάζει αρκετά με το σουφλέ που κάνω εγώ. Μόνο που δεν βάζω καθόλου αλλαντικά, αλλά κάνω δύο στρώσεις με μελιτζάνα και τυρί και από πάνω ρίχνω και μία κρέμα γάλακτος. Και γίνεται επίσης ένα φαγητό μούρλια!!!!

Παραμυθένια τρώτε σολωμό ε? Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η γεύση του. Την βρίσκω βαριά. Είναι όμως πολύ θρεπτικό ψάρι!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Παραμυθένια τρώτε σολωμό ε? Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η γεύση του. Την βρίσκω βαριά. Είναι όμως πολύ θρεπτικό ψάρι!

Ο σύζυγος δεν τον πολυθέλει -δεν του αρέσουν τα ψάρια- εγώ όμως τρελαίνομαι! Διάβασα μάλιστα ότι στο τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης το μωρό χρειάζεται περισσότερο από ποτέ ω-3 λιπαρά και είπα να τον συμπεριλάβω στη διατροφή μας μιας και γενικά τα μεγάλα ψάρια καλό είναι να αποφεύγονται στην εγκυμοσύνη.

jbssp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Αχχ βρε παιδιά, τι το ήθελα το χθεσινό με την πανσέληνο!? ξυνή μου βγήκε η ιδέα! .... να πω ότι πρώτη φορά είπαμε να πάμε στο κέντρο για πανσέληνο και θα είναι και η τελευταία!:roll: εκτός από την κίνηση την τρελή που είχε, δεν βρίσκαμε να παρκάρουμε με τίποτα και αφού παρκάραμε, δεν ξέρω και γω πού, είχε τρελό κόσμο να περπατάει... λες και μοιράζανε λεφτά! δεν καθόμουν και εγώ η τρελή στο μπαλκονάκι μου όπως κάθε χρόνο, να την απολαύσω... και δεν συζητώ την γκρίνια όλη την ώρα σχεδόν από τον αγαπημένο...:?

Για να επανέλθουμε:ggeny αυτό με τις μελιτζάνες, το έχω κάνει και εγώ και μου άρεσε πολύ... ο σύζυξ δεν ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα;) αλλά εγώ το βρήκα πολύ νόστιμο...!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 να οργανώθουμε για την συνάντηση.:tongue:, εγώ δεν μπορώ λόγω γάμων και βαπτίσεων 1 Σεπτέμβρη και 15... πότε λέτε να το κάνουμε? μήπως αυτή την Κυριακή που έρχεται? για πείτε ιδέες!

Διαφημίσεις

Νίνα εγώ το φανταζόμουνα ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο, μια και η Αυγουστιάτικη πανσέληνος έχει μεγάλη πέραση, οπότε και καθήσαμε σπιτάκι μας, στην βεραντούλα μας και το ευχαριστηθήκαμε!

Τώρα για την συνάντηση Σαββατοκύριακα δεν μπορώ γιατί φεύγουμε κάθε Παρασκευή απόγευμα για να δούμε τα παιδιά στο χωριό. Γι΄αυτό πρότεινα καθημερινές. να δούμε τι θα που και τα υπόλοιπα κορίτσια...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Παραμυθένια τελειο φαγακι ο σολωμος με τα λαχανικα πωπω , το επομενο ΣΚ αν δεν φυγουμε θα κανω οπωσδηποτε.Με το καλο κ το μωρακι !!!

Νινα πακετο χτες ε? Να σου πω την απηθει σε σκεφτηκα χτες βραδυ οταν εβλεπα στο φβ φωτο απο φιλους που πηγαν κεντρο σε μουσεία κλπ κ αυτο ειπα κ εγω πως θα μαζευτηκε πολυυυς κοσμος...

Κοριτσια κ εμεις φευγουμε καθε ΣΚ για χωριο,καθημερινες λιγο πιο ευκολο.

Αγγελικη ωραιο πρπ να ειναι το σουφλε σου!!!

Κοριτσάκια μου γεια σας.

Σήμερα μαγείρεψε η Εβιρίνα τορτελίνι με μανιτάρια και καλαμπόκι αλα κρεμ.

ax Εβιρακι μου παντα χειμαρος ιδεων εισαι!! Χιλια ευχαριστω κ παλι!

Δεν έκανα τίποτα για να μ' ευχαριστείς. :D:D:D

Να σου πω αυτος ο μουσακας μου κλεινει το ματι πολυ καιρο αλλα ολο το αναβαλω γιατι ετσι οπως τρωμε σε λιγο δεν θα χωραμε απο τις πορτες....

Τώρα που υπάρχουν ωραίες φρέσκες μελιτζάνες ένας μουσακάς είναι ό,τι πρέπει. Εγώ σκέφτομαι να κάνω ανοίγματα στις πόρτες.

Χτες εφτιαξα ενα φαγητο που δεν το ειχα ξαναφτιαξει κ ενθουσιαστηκα με λιγο που δοκιμασα. Κατά την περιγραφή που έδωσες φαίνεται ότι βγήκε πολύ νόστιμο. Γεια στα χέρια σου.

Εβιράκι η Ελλάδα μας προσφέρει ανεκτίμητες στιγμές χαλάρωσης!!! γέμισε μπαταρίες!

Αχ ναι, και μου φαίνονται τόσο λίγες οι μέρες που θα είμαι εδώ.

Όσο για την συνάντηση μας, κορίτσια για πείτε ποιές είστε εδώ και να δούμε ποιές λείπουν για να οργανωθούμε!

Εγώ μπορώ οποιαδήποτε καθημερινή μετά τις 6 το απόγευμα.

Εγώ μπορώ οποιαδήποτε μέρα της εβδομάδας ακόμη και τα Σαββατοκύριακα και φυσικά οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

ggeny η πίτσα μελιτζάνας μοιάζει αρκετά με το σουφλέ που κάνω εγώ. Μόνο που δεν βάζω καθόλου αλλαντικά, αλλά κάνω δύο στρώσεις με μελιτζάνα και τυρί και από πάνω ρίχνω και μία κρέμα γάλακτος. Και γίνεται επίσης ένα φαγητό μούρλια!!!!

Αχ τι ωραίο που είναι κι αυτό!!!!!!

Αχχ βρε παιδιά, τι το ήθελα το χθεσινό με την πανσέληνο!? ξυνή μου βγήκε η ιδέα! ....

Πού να το ξέρατε ότι θα συμβεί αυτό, ώστε να πάτε από νωρίς εκεί.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 να οργανώθουμε για την συνάντηση.:tongue:, εγώ δεν μπορώ λόγω γάμων και βαπτίσεων 1 Σεπτέμβρη και 15... πότε λέτε να το κάνουμε? μήπως αυτή την Κυριακή που έρχεται? για πείτε ιδέες!

Στις 15/09 εγώ δε θα είμαι εδώ, αλλά τις επόμενες μέρες με βρίσκετε σύμφωνη.

Τώρα για την συνάντηση Σαββατοκύριακα δεν μπορώ γιατί φεύγουμε κάθε Παρασκευή απόγευμα για να δούμε τα παιδιά στο χωριό. Γι΄αυτό πρότεινα καθημερινές. να δούμε τι θα που και τα υπόλοιπα κορίτσια...

Τότε καλύτερα να είναι κάποια μέρα που θα είσαι σίγουρα κι εσύ και η Τζένη. Οποιαδήποτε καθημερινή που να μπορείτε. Εγώ θα έλεγα να προτείνετε εσείς οι δύο μέρα και ζώνη της μέρας εκείνης και να δούμε αν συμφωνούμε οι υπόλοιπες.

Άραγε η Κάντυ θα είναι στην Αθήνα ή θα βρίσκεται διακοπές; Κάντυ αν διαβάζεις αυτό το μήνυμα γράψε κι εσύ αν θα μπορέσεις να έρθεις σε κάποια συνάντηση.

Τζενη πολυ ωραιο το φαγητακι σου!!!

Ρε Εβιρι δε ξερω, το διαβασα καπου, εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι καλοκαιρακι εχουμε ψαρακι δεν εχουμε!

Παιδια να σας ρωτησω, η μακαρονοσαλατα που βλεπω κ φτιαχνετε πως την κανετε? Με μαγιονεζα? Επειδη δεν κανει να φαω μαγιονεζα..:?

Παραμυθενια το μοσχαρακι κατσαρολας λεμονατο ακουγεται καλο λεω να το φτιαξω κ να προσθεσω και μανιταρια! Προσεχε με τα μεγαλα ψαρια στην εγκυμοσυνη, εμενα ο γιατρος μου εχει πει οχι σολωμο, οχι τονο, οχι ξιφια...λογω της περιεκτικοτητας τους σε.mercury οτι κ να ναι αυτο! Αντιθετα μου ειπε να προτιμω τα ταπεινα "ελληνικα" , σκουμπρι, σαρδελες, γαυρο! Εχουν κ αυτα ω-λιπαρα.

Εμεις σημερα φαγαμε κεφτεδακια με σαλτσα με βασιλικο και βραστα χορτα με πατατεσ! Για βραδυ εκανα στον αντρα μου συκωτι μοσχαρισιο με σαλτσα κοκκινο κρασι κ εγω εφαγα φιλετο κοτοπουλο κ σαλατα..

Αυριο λεω να κανω παελια με θαλασσινα!! Λεω να παραλειψω τον κροκο η' σαφραν μου καρφωθηκε η ιδεα μηπως δεν κανει στην εγκυμοσυνη? Ειναι αρκετα τοξικο για το ηπαρ σε μεγαλες ποσοτητες, βεβαια εγω βαζω ελαχιστο αλλα μηπως πειραζει το μωρο?

Eleni

bd5c7983f7.png

Καλημέρα κορίτσια.

Παρασκευή σήμερα και ετοιμαζόμαστε για Σαββατοκύριακο βλέπω:P άντε να κάνουμε κανένα μπανάκι ακόμα!

Σήμερα δεν έχω ιδέα τί θα μαγειρέψω... μάλλον θα καταλήξω σε τηγανιτές πατάτες και σαλάτα.... χτες έκανα πίτσα με δικιά μου ζύμη και το χάρηκα πολύ που έγινε αφράτη όπως την θέλουμε!

Κορίτσια μέσα είμαι και εγώ για καθημερινή συνάντηση... πείτε πότε και φύγαμε!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...