Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλως ηρθες Νινα..!

Ειναι προβλημα φετος, εν μεσω κρισης δεν υπαρχουν αρκετοι ψαραδες λεει...και τα λιγα ψαρια που ψαρευονται πωλουνται ειτε χονδρικη αμεσως ειτε πανε για εξαγωγη. Γιαυτο και δε βρισκεις ευκολα!

Εμενα μου ελειψαν τα θαλασσινα, τα αποφευγω λογω εγκυμοσυνης αλλα μπορει απο εβδομαδα να παρω γαριδες να κανω γαριδομακαροναδα...βεβαια κανονικα παιρνω και μυδια και τα αχνιζω με λιγο σκορδακι, βουτυρο και λευκο κρασι....και τα προσθετω στη σαλτσα! Εναλακτικα φτιαχνω παελια με γαριδες, μυδια και κανενα καλαμαρακι!! Ααα πολυ ωραιες ιδεες νυχτιατικα, μπορει και να φτιαξω αυτη την εβδομαδα!!!Παραλειποντας βεβαια τα μυδια...:|

Eleni

bd5c7983f7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Σε mood καλοκαιρινών διακοπών οι περισσότερες φαντάζομαι!

Επέστρεψα την Κυριακή το βράδυ και αύριο το απόγευμα φεύγω ξανά μέχρι την Κυριακή.

Έκανα τα μπάνια μου, χάρηκα τα παιδάκια μου, ξεκουράστηκα...

Ελπίζω όλες να περνάτε καλά!

Θα πάω να διαβάσω τα νέα σας κι επιστρέφω...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

ggeny καλά να περάσεις κι εσύ στις διακοπούλες σου!

Φωτεινούλα χαίρομαι που αναγνωρίζονται οι μαγειρικές σου προσπάθειες! Είδες που στεναχωριόσουν? Τα λιγκουίνι δε που έφτιαξες είναι πεντανόστιμα!

Όσο για τους παππούδες που κακομαθαίνουν την εγγονή τους, υπομονή μόνο!

Με γειά και το λαπτοπ!

Μεγαλώνει και ο γιόκας σου!

Εβιράκι καλώς ήρθατε! Πολλά μπράβο στην μεγάλη Εβιρίνα που καθώς φαίνεται ακολουθεί τα χνάρια της μανούλας της στο μαγείρεμα!

Αναφορικά με την θάλλασα φέτος στο Πευκί και τις 2 εβδομάδες που ήμουν εκεί είχε μία απίστευτα ζεστή θάλλασα, ότι πρέπει για εμένα την κρυουλιάρα!

kalliopaki και Nina-Tom ήμουν έτοιμη να σας αναζητήσω στην Νικολούλη!!!!

kalliopaki αν σε παρηγορεί ούτε κι εγώ μπορώ να πετύχω κέικ εύκολα!!!

nk_christina καλώς μας ήρθες κι εσύ! Να χαίρεσαι κι εσύ τον γιόκα σου! Για την πάνα εγώ δεν μπορώ να σου πω τίποτα γιατί ο δικός μου αρνείται πεισματικά ακόμη να την αποχωριστεί! Καλά να περάσεις στο νησί!

Περιστέρω θα σε βάλω κι εσένα στην λίστα με τις εξαφανισμένες!!!!!

EleniAgglia χαίρομαι που είσαι καλά! Ζορίζεσαι με την διατροφή σου?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γειά σας κορίτσια.

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 ίσα που σε πρόλαβα δηλαδή πριν την Νικολούλη?:P χα χα χα σου την έσκασα και επανήλθα... δριμύτερη!

EleniAgglia με τα θαλασσινά στο σπίτι δεν έχω πολύ καλή σχέση... πρώτον δεν ξέρω να διαλέγω ψαρικά... και δεύτερον το μαγείρεμα τους με ζορίζει λίγο... μόνο γαύρο μαρινάτο ξέρω να φτιάχνω πολύ καλά;) γι΄αυτό και θέλω να τρώω έξω τουλάχιστον.... μου αρέσουν πολύ αυτά που σκέφτεσαι να φτιάξεις! να προσέχεις τα μεγάλα ψάρια τώρα στην εγκυμοσύνη!

Σήμερα έκανα μπιφτέκια με πατάτες και βλήτα.... και χτες το απόγευμα έκανα ένα τράιφλ που είδα κάπου στην τηλεόραση... σας βάζω φωτογραφία.

hrv3.jpg

Φιλιά σε όλες! Να περνάτε όμορφα!:tongue:

Καλημερούδια!

Αυτές τις μέρες δεν σας γράφω τι μαγειρεύω γιατί πολύ απλά επειδή είμαι μόνη μου δεν μπαίνω σε αυτή την διαδικασία! Ας είναι καλά τα σουβλατζίδικα!!!! Άλλωστε φεύγω ξανά σήμερα και επιστρέφω την Κυριακή.

Nina-Tom η Νικολούλη έλειπε διακοπές γι΄αυτό την πρόλαβες!!!!

Το τράιφλ φαίνεται πολύ ωραίο! Μπράβο!

Φιλιά σε όλες!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Μπήκα να σας πω ένα "γεια"να μην με δω στις αναζητήσεις του Ερυθρού Σταυρού και θα εξαφανιστώ και πάλι!

Να είστε όλες καλά και να περνάτε όμορφα!

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 Καλά να περάσεις!!

peristeraki και εσύ το ίδιο! Το Σεπτέμβριο θα γυρίσουμε όλες δριμύτερες!:tongue:

Σήμερα έκανα μία μικρή εκκαθάριση και φάγαμε διάφορα φαγητά... για το βραδάκι έκανα μία ωραία φρουτοσαλάτα με γιαούρτι... πολύ δροσερή για το καλοκαίρι... μου φαίνεται θα την προτιμώ πιο συχνά.

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Πήγαμε διακοπές, γυρίσαμε κι ο Έβιρος έφυγε σήμερα για Γερμανία. Εγώ θα συνεχίσω ακόμη 3 βδομάδες εδώ.

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας, γι' αυτό και δεν έχω βάλει παραθέσεις. Στις διακοπές πήραμε το λάπτοπ μαζί μας, αλλά ξεχάσαμε να πάρουμε το καλώδιο που συνδέει με το ρεύμα κι έτσι ξεφορτίστηκε το πρώτο 20λεπτο που το άνοιξε ο Έβιρος, οπότε ήταν άχρηστο. Διαφορετικά, θα έμπαινα να σας καλημερίσω.

Οι διακοπές μας φέτος ήταν μέσα στον εκνευρισμό. Συνέβησαν διάφορα γύρω μας, που δε μας άφηναν να ηρεμίσουμε και να περάσουμε όμορφα. Επίσης, σας έχω ξαναπεί ότι εγώ γενικά, δεν περνάω καλά όταν είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο στον ίδιο χώρο. Δηλαδή 10 άτομα σε ένα σπίτι από τους οποίους οι 8 μοιραζόμαστε την ίδια τουαλέτα και ειδικά το πρωί που θέλουμε να πάμε στην εκκλησία (στις δύο σημαντικές γιορτές του Αυγούστου) και μετά τη θάλασσα που πηγαίναμε όλοι μαζί.

Ανυπομονώ να γυρίσετε κι εσείς για να βρεθούμε από κοντά.

Εύχομαι σε όσες είστε σε διακοπές καλό υπόλοιπο και σε όσες γυρίσατε καλό χειμώνα.

Φιλάκια θα τα πούμε πάλι αύριο.

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

γυρισαμε κ εμεις χτες.... καλα περασαμε τωρα τι κανουμε.....

απο μαγειρεμα σημερα μια σαλατουλα μιας κ το σπιτι δεν εχει τιποτα.αυριο θα δουμε για τουρλου σκεφτομαι ,αρκετο κρεας φαγαμε ...

Διαφημίσεις

Παρούσα ξανα!!!!

Τώρα πιά θα τα λέμε καθημερινά καθώς άδειες τέλος!!!

Καλοκαιρινές εννοώ γιατί έχω υπόλοιπα αλλά θα τις πέρνω από Σεπτέμβρη και μετά!

Χρόνια Πολλά, έστω και ετεροχρονισμένα, σε όλες όσες γιόρταζαν από την παρεούλα μας ή είχαν κάποιον δικό τους να γιορτάζει!

Καλή προσαρμογή σε όσες επέστρεψαν από τις διακοπούλες τους και καλή συνέχεια σε όσες βρίσκονται ακόμη εις τα εξοχάς!!!!

Πάω να διαβάσω τα νέα σας....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Γειά σου Εβιράκι!

Πήγαμε διακοπές, γυρίσαμε κι ο Έβιρος έφυγε σήμερα για Γερμανία. Εγώ θα συνεχίσω ακόμη 3 βδομάδες εδώ.

Ελπίζω να είχε καλό ταξίδι! Με το καλό να ανταμώσετε ξανά!

Δεν έχω διαβάσει τα νέα σας, γι' αυτό και δεν έχω βάλει παραθέσεις. Στις διακοπές πήραμε το λάπτοπ μαζί μας, αλλά ξεχάσαμε να πάρουμε το καλώδιο που συνδέει με το ρεύμα κι έτσι ξεφορτίστηκε το πρώτο 20λεπτο που το άνοιξε ο Έβιρος, οπότε ήταν άχρηστο. Διαφορετικά, θα έμπαινα να σας καλημερίσω.

Δεν πειράζει! Αποτοξινώθηκες λιγάκι!!!! Σου λέιψαμε?????

Οι διακοπές μας φέτος ήταν μέσα στον εκνευρισμό. Συνέβησαν διάφορα γύρω μας, που δε μας άφηναν να ηρεμίσουμε και να περάσουμε όμορφα. Επίσης, σας έχω ξαναπεί ότι εγώ γενικά, δεν περνάω καλά όταν είμαστε ο ένας πάνω στον άλλο στον ίδιο χώρο. Δηλαδή 10 άτομα σε ένα σπίτι από τους οποίους οι 8 μοιραζόμαστε την ίδια τουαλέτα και ειδικά το πρωί που θέλουμε να πάμε στην εκκλησία (στις δύο σημαντικές γιορτές του Αυγούστου) και μετά τη θάλασσα που πηγαίναμε όλοι μαζί.

Σε καταλαβαίνω ΑΠΟΛΥΤΑ!!!!! Τα ίδια περνούσα κι εγώ στο χωριό του άντρα μου μέχρι πέρισυ. Από φέτος όμως που ανακαινίζουμε σιγά σιγά το πατρικό του εκεί άλλαξαν τα πράγματα! Τώρα πιά είμαστε για την ώρα οι δυό μας εκεί κι όταν γίνουν κάποιες μικρές βελτιωτικές εργασίες θα έρχονται και τα παιδιά μαζί μας! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!

Ανυπομονώ να γυρίσετε κι εσείς για να βρεθούμε από κοντά.

Εγώ καθημερινές θα είμαι πιά διαθέσιμη. Όταν επιστρέψουμε όλες το κανονίζουμε!

Εύχομαι σε όσες είστε σε διακοπές καλό υπόλοιπο και σε όσες γυρίσατε καλό χειμώνα.

Να είσαι καλά! Επίσης!

Φιλάκια θα τα πούμε πάλι αύριο.

καλημερα κοριτσακια! τι κανετε?

καλά κορίτσι!

γυρισαμε κ εμεις χτες.... καλα περασαμε τωρα τι κανουμε.....

Υπομονή....

απο μαγειρεμα σημερα μια σαλατουλα μιας κ το σπιτι δεν εχει τιποτα.αυριο θα δουμε για τουρλου σκεφτομαι ,αρκετο κρεας φαγαμε ...

Σήμερα εγώ μόλις έφαγα σουβλάκια, καθώς σχολάω αργά σήμερις! Ο άντρας μου κάτι θα προμηθευτεί κι εκείνος από το σούπερ μάρκετ ή από κανένα σαντουιτσάδικο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Χτες είχαμε πέρκα στο φούρνο με ντοματούλα, κρεμυδάκι και πατατούλες. Σήμερα μοσχαράκι στην κατσαρόλα με σκορδάκι, λεμονάκι και φέτα και για συνοδευτικό ρυζάκι, καστανό για μένα και basmati για το σύζυγο.

jbssp3.png

καλημερα καλησπερα!

παραμυθενια πολυ δελεαστικο το φαγακι σου μιαμ μιαμ!

Αγγελικουλα κ εσενα δεν παει πισω,αγαπημενο!

Εβιρακι μου δεν πειραζει αποτοξινωση απο το διαδικτυο!

Εμεις σημερα φαγαμε τουρλου.Για αυριο θα φτιαξω ευκολο κοτοπουλο με γλυκοξινι σαλτσα(την ετοιμη) μαζι με ρυζακι.

Απο την Κυριακη που γυρισα εχω τρελο πονοκεφαλο ρε κοριτσια,μαλλον ειμαι αλλεργικη στην Αθηνα,καλα ημουν εκει ,εκανα τα μπανακια μου , ξαπλες...τωρα εδω δουλεια.Εχω κ εγω 7 μερες υπολοιπο αλλα τις φυλαω γιατι με μικρα παιδια ποτε δεν ξερεις.Εχουμε κ τον αγιασμο στο νηπιο, αληθεια ποτε ανοιγουν τα σχολεια?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...