Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Κρέπες ε; Σλουρπ! Είναι όμως αρκετά μπελαλίδικες και με την κοιλουμπίτσα και τη ζέστη το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο...

Σήμερα θα κάνω φασολάκια γιαχνί.

jbssp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα κορίτσια μου.

Χτες φάγαμε προσφυγάκια (είδος μικρού μπακαλιάρου) τηγανητά και χόρτα. Σήμερα έφτιαξα κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι αυγολέμονο στην κατσαρόλα.

Βρε κορίτσια όσες είστε στην Αθήνα, γιατί η θάλασσα είναι ακόμη παγωμένη; Τέτοια εποχη πέρσι που είχα ξανάρθει ήταν ζεστή. Φέτος ποιος ρίχνει παγάκια μέσα;

Ελπίζω να είστε καλά και το καλοκαίρι σας να είναι υπέροχο! (εντός κι εκτός των τειχών!)

Καλώς το το κορίτσι μας. Σ' ευχαριστούμε για τις ευχές, σου εύχομαι κι εγώ να περνάς καλά.

Μαγειρικά δεν έχω τίποτα να αναφέρω, πέρα από σταθερή αποτυχία στα κέικ (γκρρρ) κι ένα πετυχημένο καρπούζι γρανιτοσορμπέ, έτσι για να κλείσει η σεζόν!

Αφού η γρανίτα πέτυχε, ποιος νοιάζεται για το κέικ;

Μου λείψατε, φιλιααααα

Κι εμάς μας έλειψες, να μπαίνεις όποτε σου είναι εύκολο.

Eviri καλώς ήλθες!!:P Να περάσετε υπέροχα με την οικογένεια σου!!

Νίνα μου σ' ευχαριστώ πολύ.

Προχτές έκανα για το βραδάκι μία κρέπα γεμιστή με μανιτάρια, ντομάτα, γαλοπούλα και τυρί... δοκίμαζα το νέο μου αντικολλητικό τηγάνι και βγήκε πολύ καλή! Και έκανα και σταφιδόψωμα για πρώτη φορά...πλάκα είχαν! δεν ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολα!

Χρυσοχέρα Νίνα, χίλια μπράβο γι' αυτές τις νοστιμιές που έφτιαξες.

Σήμερα μαγειρεύω μοσχαράκι λεμονάτο με λαχανικά (πράσο, κόκκινη και πράσινη πιπεριά, κολοκυθάκια, καρότο και πατατούλες).

Πολύ ωραίο φαγητό, όλο νοστιμιά.

Καλησπέρα! Πως τα πατε με τη ζεστη;

Εδώ τα καταφέρνω, αν ήμουν στη Γερμανία με τα 40 που έμαθα ότι έπιασαν εκεί, δε θα τα κατάφερνα.

Εβιρακι καλώς ηρθες στην πατριδα! Αντε να χαρεις λιγακι και τη μεγαλη Εβιρινα η οποια φαινεται πως εχει παρει τις μαγειρικες σου χάρες. Καλά να περασεις κι ελπιζω να μπορεσουμε να κάνουμε εκεινη τη συναντηση που λεγαμε και να σε γνωρισουμε κι απο κοντα!

Σ' ευχαριστώ πολύ Φωτεινή μου. Λοιπόν, από τις 17/08 και ύστερα είμαι όλη δική σας.

Α ξέχασα να σας πω: τις προαλλες εφτιαξε η ανιψια μου στην παρεα της κρεπες κι ειχαν μαζευτει όλες στην κουζινα μας.

Μπράβο και στην ανηψιά, μπράβο και στη θεία. :D:D:D

Κρέπες ε; Σλουρπ! Είναι όμως αρκετά μπελαλίδικες και με την κοιλουμπίτσα και τη ζέστη το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο...

Το χειρότερο που έχουν οι κρέπες είναι η ορθοστασία πάνω από το τηγάνι.

Καλημέρα κορίτσια μου.

Χτες φάγαμε προσφυγάκια (είδος μικρού μπακαλιάρου) τηγανητά και χόρτα. Σήμερα έφτιαξα κολοκυθάκια γεμιστά με ρύζι αυγολέμονο στην κατσαρόλα.

Βρε κορίτσια όσες είστε στην Αθήνα, γιατί η θάλασσα είναι ακόμη παγωμένη; Τέτοια εποχη πέρσι που είχα ξανάρθει ήταν ζεστή. Φέτος ποιος ρίχνει παγάκια μέσα;

Καλημέρα!! Έχεις δίκιο! φέτος ζεστή θάλασσα δεν έχω πετύχει στην Αθήνα... θα ξεχάσανε τον θερμοσίφωνα κλειστό:P αλλά πάλι καλύτερα δεν είναι να είναι δροσερή η θάλασσα και να βγαίνεις μετά στον ήλιο να ψήνεσαι?:tongue:

Γεια σας σε όλες, μετά από καιρό, σας γράφω από Ελλάδα. Εγώ πλέον δεν μαγειρεύω αλλά το κάνει η μαμά μου :D Σήμερα φάγαμε μπιφτέκια στον φούρνο και μακαρόνια με σουτζουκάκια.

Καλημερούδια κορίτσια!

Σήμερα έχει τα γενέθλιά του ο γιόκας μου! Κλέινει τα 3! Και απόψε θα βγουν έξω για σουβλάκια μαζί με την αδερφή του και μία φίλη τους για να τις κεράσει το παιδί!

Να τον χαίρεσαι χιλιόχρονος. :D

Εμένα έκλεισε στις 23 τα 2.

Καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Αχ Περιστερακι τα ιδια ακριβως περναμε! Ποσο ειναι ο γιος σου?εμενα ακριβως 2! Κ εγω προσπαθω με την πανα αλλα αποτελεσμα μηδεν.....

Και εμείς κάναμε το βήμα με την πάνα. Πιστεύω οτι μέχρι στιγμής τα πάμε καλά, έχουμε και τα ατυχήματα μας βέβαια. Αλλά έμαθε καθιστός σαν τα κοριτσάκια. Αρνείτε να τα κάνει όρθιος :(

Οι μαμάδες που έχουν αγοράκια τι λένε;

Πολλά φιλιά σε όλες σας.

Γεια σας σε όλες, μετά από καιρό, σας γράφω από Ελλάδα. Εγώ πλέον δεν μαγειρεύω αλλά το κάνει η μαμά μου :D Σήμερα φάγαμε μπιφτέκια στον φούρνο και μακαρόνια με σουτζουκάκια.

Καλώς ήρθες!!:P Να έχεις μία υπέροχη διαμονή και ελπίζω να τα πούμε από κοντά τέλος του μήνα, που λέγαμε για συνάντηση:P

Εγώ κορίτσια φεύγω αύριο για νησί και θα τα πούμε όταν γυρίσω με το καλό, σε καμιά βδομάδα... εκτός αν μου αρέσει πολύ και μείνω :P

Φιλιά σε όλες και καλά να περνάτε!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου.

Χτες είχα ένα τραπέζι σε φιλική οικογένεια κι έφτιαξα ρολό μοσχαράκι στο φούρνο με πατάτες και σάλτσα από το ζουμί που έβγαλε που την έδεσα με κορνφλάουρ, λίγα κολοκυθοκεφτεδάκια, σαλάτα χωριάτικη με αβοκάντο, κρητικό παξιμάδι σε κομματάκια και λιόσπορους, μπουγιουρντί σε πυρεξάκι μικρό. Η Εβιρίνα μου έφτιαξε κοτόπουλο με νουντλς και μέλι, ένα παγωτό (γιατί όπως καταλάβατε το προηγούμενο εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα) για μετά το φαγητό και στόλισε τα φρούτα σε κομμένα πεπονάκια που τα άδειασε από την ψίχα τους και τα γέμισε με κομμάτια από καρπούζι, μπανάνα σταφύλι άσπρο και μαύρο και πεπόνι.

Σήμερα δε μαγείρεψα γιατί περίσσεψε αρκετό φαγητό. Εγώ ξεκίνησα νηστεία από χτες (παρόλο που έκανα τραπέζι με κρεατικά, έφαγα πατάτες από ξεχωριστό ταψί και σαλάτα).

Καλημέρα!! Έχεις δίκιο! φέτος ζεστή θάλασσα δεν έχω πετύχει στην Αθήνα... θα ξεχάσανε τον θερμοσίφωνα κλειστό:P

Πού είναι να τον ανάψουμε;

αλλά πάλι καλύτερα δεν είναι να είναι δροσερή η θάλασσα και να βγαίνεις μετά στον ήλιο να ψήνεσαι?:tongue:

Καλύτερα είναι γι' αυτούς που κάθονται έξω και με βλέπουν να μπαίνω στην παγωμένη θάλασσα. Θα πρέπει να ρίχνουν πολύ γέλιο.

Γεια σας σε όλες, μετά από καιρό, σας γράφω από Ελλάδα.

Καλώς τη Χριστίνα.

Να τα χιλιάσει και να τον δείτε όπως επιθυμείτε.

Και εμείς κάναμε το βήμα με την πάνα. Πιστεύω οτι μέχρι στιγμής τα πάμε καλά, έχουμε και τα ατυχήματα μας βέβαια. Αλλά έμαθε καθιστός σαν τα κοριτσάκια. Αρνείτε να τα κάνει όρθιος :(

χαχαχα είναι φυσικό να μπερδεύεται, αφού βλέπει και τις αδερφές του έτσι.

Εγώ κορίτσια φεύγω αύριο για νησί και θα τα πούμε όταν γυρίσω με το καλό, σε καμιά βδομάδα... εκτός αν μου αρέσει πολύ και μείνω :P

Σου εύχομαι καλό ταξίδι, καλές διακοπές και να γυρίσεις ανανεωμένη και ξεκούραστη.

Καλησπέρα σε όλα τα μαγειροκόριτσα!

Είναι όμως αρκετά μπελαλίδικες και με την κοιλουμπίτσα και τη ζέστη το πράγμα γίνεται ακόμα πιο δύσκολο...

Εσυ κοριτσακι μου να προσεχεις και να ξεκουραζεσαι στην κατασταση σου.Εχεις καιρο μπροστα σου να φτιαξεις οσες κρεπες θελεις

Αθηνα δεν εκανα μπανιο αλλα αν κρινω απο εδω που ακομα ειναι δροσερη σε καταλαβαινω

Γεια σας σε όλες, μετά από καιρό, σας γράφω από Ελλάδα. Εγώ πλέον δεν μαγειρεύω αλλά το κάνει η μαμά μου .

Καλως ηρθαρε και να περασετε υπεροχα! Χρειαζεσαι κι εσυ ξεκουραση

Να τον χαιρεσαι και να ειναι χιλιοχρονος σαν τα ψηλά βουνα

Και εμείς κάναμε το βήμα με την πάνα.

Μπραβο! Κι εμειε ειμαστε αυτην την εβδομαδα χωρις πανα. Τα παμε πολυ καλά κι ελπιζω να συνεχιστει αυτο

Εγώ κορίτσια φεύγω αύριο για νησί και θα τα πούμε όταν γυρίσω με το καλό, σε καμιά βδομάδα... εκτός αν μου αρέσει πολύ και μείνω :-P

Να περασεις κι εσυ υπεροχα και να γυρισεις ξεκουραστη κι ανανεωμενη!

Χτες είχα ένα τραπέζι σε φιλική οικογένεια κι έφτιαξα ρολό μοσχαράκι στο φούρνο με πατάτες και σάλτσα από το ζουμί που έβγαλε που την έδεσα με κορνφλάουρ, λίγα κολοκυθοκεφτεδάκια, σαλάτα χωριάτικη με αβοκάντο, κρητικό παξιμάδι σε κομματάκια και λιόσπορους, μπουγιουρντί σε πυρεξάκι μικρό. Η Εβιρίνα μου έφτιαξε κοτόπουλο με νουντλς και μέλι, ένα παγωτό (γιατί όπως καταλάβατε το προηγούμενο εξαφανίστηκε πολύ γρήγορα) για μετά το φαγητό και στόλισε τα φρούτα σε κομμένα πεπονάκια που τα άδειασε από την ψίχα τους και τα γέμισε με κομμάτια από καρπούζι, μπανάνα σταφύλι άσπρο και μαύρο και πεπόνι.

Δεν προλαβες να πατησεις το ποδι σου στην πατριδα κι αμεσως αρχισες τα τραπεζια με ολα αυτα τα δελεαστικα φαγητα! Χαρα στο κουραγιο σου! Και ξανα συγχαρητηρια για τις Εβιρινες σου! Αληθεια τι ειναι το μπουγιουρντι;

Εδω εχει πολυ ζεστη χθες και σημερα. Εφτιαξα ενα ραβανι για την ανιψια μου που της αρεσει και αρεσε σε όλους τους άλλους εκτος απο αυτην! Χτες φαγαμε ψαρακαι με σαλάτα και σημερα φασολακια!

Φιλακια σε όλες!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα σας, εχθές είχαμε μακαρόνια με κιμά και σήμερα θα μας ψήσει ο μπαμπάς μου μπριζόλες.

Καλώς ήρθες!!:P Να έχεις μία υπέροχη διαμονή και ελπίζω να τα πούμε από κοντά τέλος του μήνα, που λέγαμε για συνάντηση:P

Φιλιά σε όλες και καλά να περνάτε!!

Δυστυχώς η Αθήνα είναι πολύ δύσκολη για εμένα.

Καλά να περάσεις στο νησί και πολλά μπάνια, είμαι σίγουρη οτι θα σου αρέσει, δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για διακοπές από τα Ελληνικά νησιά!

Να τα χιλιάσει και να τον δείτε όπως επιθυμείτε.

Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου.

Καλως ηρθαρε και να περασετε υπεροχα! Χρειαζεσαι κι εσυ ξεκουραση

Να τον χαιρεσαι και να ειναι χιλιοχρονος σαν τα ψηλά βουνα

Μπραβο! Κι εμειε ειμαστε αυτην την εβδομαδα χωρις πανα. Τα παμε πολυ καλά κι ελπιζω να συνεχιστει αυτο

Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ γισ τις ευχές να είσαι καλά.

Αφού τα ίδια τα παιδιά το πήραν απόφαση, τα πάμε καλά, να συνεχίσουμε έτσι.

Καλημερούδια!

Σήμερα μαγειρεύουμε το αγαπημένο φαγητό του αντρούλη, μακαρόνια με κιμά.

Και του δικού μου άντρα είναι το αγαπημένο φαγητό :D

Δεν θα τον ενοχλούσε καθόλου να τρώει και κάθε μέρα μακαρόνια.

Φιλιά σε όλες και να περνάτε καλά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Χθες ειχαμε μπριζολες πανε με πατατουλες και τζατζικακι για τις μικρες. Σημερα φτιαχνω κολοκυθακια γεμιστα αυγολεμονο. Πρωτη φορα τα φτιαχνω η νεκροψια θα δειξει. οι μκρες ετσι κι αλλιως θα φανε μακαρονια οπότε οι μεγαλοι βολευομαστε. Αυτο το φαγητο το εχω φαει αρκετες φορες απο τη μαμά μου και γιαυτο ψωνισα και τα κολοκυθακια κανοντας το προγραμμα του φαγητου. Το συζητησαμε λοιπον χθες το βραδυ με τη μαμά, συμφωνησαμε και σημερα το πρωι μου ειπε οτι δεν ξερει να φτιαχνει αυτο το φαγητο και το εχει φτιαξει πολυ παλια μόνο μια φορα στη ζωη της. Στενοχωρηθηκα και δεν συνεχισα την κουβεντα παρα ανοιξα το λαπτοπ (ευτυχως που ζητησα να μου το φερουν), βρηκα μια συνταγη και την εφτιαξα (κι ο Θεος βοηθος). Η μαγειρικη ηταν το φορτε της αν ξεχναει κι αυτο χειροτερευουν τα πραγματα...

Φιλάκια σε όλες

Γεια σας κοριτσια!! Τι κανετε?

Εβιρακι τα φαγητα σου οπως παντα τελεια!!! Το μπουγιουρντι το εχω ξανακουσει τι ακριβως ειναι? Πως το φτιαχνεις?

Αααχ μακαρονια με κιμα ακουω η εγκυος και μια φωνουλα μεσα μου λεει "φαε μαμα!!!" :tongue: Αλλα ελα που δε κανει να το παρακανω με υδατανθρακες...καθε μερα μπορω να τρωω μακαρονια με διαφορες σαλτσες..κανω υπομονη μεχρι αυριο να φτιαξω λαζανια στο φουρνο για μεσημεριανο!! Θα βαλω μια στρωση σαλτσα με μελιτζανες, λαζανια, μια στρωση κιμα, και απο πανω κρεμα γαλακτος με τυρι!! Καμμια κοπελα εχει να προτεινει κατι? Κανα εξτρα μυστικο για τη συνταγη?

Eleni

bd5c7983f7.png

Κσλησπέρα! Πως μου ειστε;

Ελενη μου δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν ειμαι τοσο φαν των ζυμαρικων.

Χτες φαγαμε το κλασσικο μπακαλιαρο σκορδαλια. Σημερα περισσευματα απο χτες και λιγα σκετα μακαρονια με τυρακι. Τα κολοκυθακια τελικα βγηκαν ΟΚ.

Ο μικρος μας εκανε και τα πρωτα του μπανακι στη θαλασσα! Μεγαλωνουμε...

Φιλακια σε όλες και να περνατε καλά.

Καλησπέρα κορίτσια! Γύρισα από τις διακοπές (δυστυχώς..) και είπα να μπω να δω τι κάνετε...

Χτες έκανα μακαρόνια με κυμά, που πολύ μας έλειψαν, καθώς τρώγαμε ψαράκια κυρίως στο νησί... παρόλο που δεν το ευχαριστηθήκαμε ιδιαίτερα, αφού με δυσκολία βρήκαμε λίγα φρέσκα:? μα κατεψυγμένα σε νησί, δεν μπορώ να το πιστέψω;)

Και σήμερα κάναμε μπάρμπεκιου με μπριζόλες και κοτόπουλο παιδάκια, μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι.

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά.:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...