Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλημερούδια!

Η καρπουζόπιτα τολμώ να πω ότι βγήκε καλή. Ευωδιαστή και ελαφριά.

Σήμερα τι μαγειρεύουμε; Μήπως να φτιάξω ρολάκια μελιτζάνας με φέτα και ντομάτα; Αλλά ο αντρούλης δεν τρώει μελιτζάνες... Δώστε ιδέες και σώστε!

jbssp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημερα καλημερα!!

Κοριτσια τωρα το εβαλα μια μεριδα γιουβετσακι κοτοπουλο με χυλοπιτες κ οτι γινει εγινε!!!

Για σημερα μαγειρεψα μοσχαρακι κοκκινιστο ( αυτο μπηκε χωρις συνοδευτικο στην καταψυξη ας κανει κατι κ μονος του χαχαχα) κ οταν παω σπιτι θα τηγανισω κ πατατουλες! Εγω θα φαω κατι εδω καμια ντακοσαλατα δεν ξερω ...

Το απογευμα θα κανω κ ενα μικρο μικρο μπυσακαδακι να εχει ο αντρας μου κ πακεταρισμα κ τελος, διακοπουλες!

Παραμυθενια αφου δε τις τρωει τοτε φτιαξε κατι να φατε ολοι μην κανεις δυο φαγητα...Τι θες λαδερο,οσπριο,κρεατικο δωσε βοηθεια!

Εβιρακι εγω δεν τα καταφερνω ουτε στην ψηστιερα,ουτε κ στο αντικολλητικο.Ενω στι γκριλ η στο ταψι μου γινονται τελεια!

Καλημερούδια μαγειροκόριτσα!

Μπήκα να σας πω ότι θα με χάσετε για 2 εβδομάδες μιά και φεύγω για διακοπούλες! Επιτέλους να ξεκουραστώ λίγο!

Εβιράκι καλό ταξίδι, με το καλό να ανταμώσετε με την μεγάλη Εβιρίνα κι ελπίζω να τα καταφέρουμε να τα πούμε κι από κοντα!

ggeny καλές διακοπούλες κι εσύ κορίτσι! Και μην ανησυχείς, ο αντρούλης σου δεν θα μείνει νηστικός!!!!

Φιλάκια σε όλες σας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημερα καλημερα!!

Κοριτσια τωρα το εβαλα μια μεριδα γιουβετσακι κοτοπουλο με χυλοπιτες κ οτι γινει εγινε!!!

Για σημερα μαγειρεψα μοσχαρακι κοκκινιστο ( αυτο μπηκε χωρις συνοδευτικο στην καταψυξη ας κανει κατι κ μονος του χαχαχα) κ οταν παω σπιτι θα τηγανισω κ πατατουλες! Εγω θα φαω κατι εδω καμια ντακοσαλατα δεν ξερω ...

Το απογευμα θα κανω κ ενα μικρο μικρο μπυσακαδακι να εχει ο αντρας μου κ πακεταρισμα κ τελος, διακοπουλες!

Παραμυθενια αφου δε τις τρωει τοτε φτιαξε κατι να φατε ολοι μην κανεις δυο φαγητα...Τι θες λαδερο,οσπριο,κρεατικο δωσε βοηθεια!

Εβιρακι εγω δεν τα καταφερνω ουτε στην ψηστιερα,ουτε κ στο αντικολλητικο.Ενω στι γκριλ η στο ταψι μου γινονται τελεια!

Πολλά φαγητάκια διαβάζω... Γιαμ γιαμ... Μωρέ πρέπει να τις φτιάξω τις μελιτζάνες γιατί θα χαλάσουν... Τις έκοψα και τις έβαλα σε νερό με αλάτι για να ξεπικρίσουν, σωστά; Δεν το έχω ξανακάνει το φαγητό αυτό, θα το δοκιμάσω.;) Θα ήθελα φακές αλλά ο άντρας μου δε θέλει σούπες το καλοκαίρι...:? Σκέφτηκα να φτιάξω λίγες χυλοπιτούλες με σαλτσούλα. Να είναι και ελαφρύ

jbssp3.png

Καλά εγώ είμαι ήδη διακοπές!!! Ήθελα από πριν να σχολιάσω τα ρολάκια μελιτζάνας που θα φτιάξει η Παραμυθένια και το ξέχασα!!!!:rolleyes:

Λοιπόν κορίτσι είναι πολύ ωραία η ιδέα σου. Μπορείς αν θες αντί για φέτα να βάλεις άλλο κίτρινο τυράκι και ζαμπόν, να φτιάξεις μία κόκκινη σαλτσούλα ελαφριά και να τα βάλεις στον φούρνο προσθετοντας από πάνω και κρέμα γάλακτος.

Αυτά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

καλες διακοπες Αγγελικουλα!!! Εγω θα φυγω για 3 βδομαδες! καλα να περασουμε ολες μας!

παραμυθενια εγω τις κανω κ στ ταψι με σαλτσα.Οπως τωρα που τις ξεπικρισες,τις βαζω στο ταψι,κοβω σε φετες κ μια - δυο πιπεριες,1 μεγαλο κρεμμυδι,2-3 σκελιδες σκορδο,τριβω απο πανω μπολικη φρεσκια ντοματουλα,αλατι πιπερι λαδακι,λιγο νερο κ στο φουρνο.Οταν ψηθουν τριβω κ φετα απο πανω κ γινονται λουκουμι.Το ιδιο γινεται κ στο τηγανι αλλα ετσι ειναι πιο βαρυ αλλα πολυ πιο νοστιμο! Τηγανιζεις μελιτζανες μετα πιπεριες κ στο ιδιο λαδι ροδιζεις τα κρεμμυδια κ το σκορδο,μετα ξαναριχνεις μεσα στο τηγανι τις μελιτζανες τις πιπεριες κ ντοματα κ τα αφηνεις να βρασουν μεχρι να γινει σαλτσουλα πηχτη η ντοματα.Αν θες συμπληρωνεις αλατοπιπερο.Η μαμα μου βαζει κ λιγο καυτερη πιπερια.

Γεια σας κοπέλες μου.

Για σήμερα έφτιαξα μόνο τηγανητές πατάτες να φύγουν από τη μέση μη χαλάσουν και σαλάτα.

Η καρπουζόπιτα τολμώ να πω ότι βγήκε καλή. Ευωδιαστή και ελαφριά.

Μπράβο Παραμυθένια είσαι χρυσοχέρα. Γεια στα χέρια σου.

Σήμερα τι μαγειρεύουμε; Μήπως να φτιάξω ρολάκια μελιτζάνας με φέτα και ντομάτα; Αλλά ο αντρούλης δεν τρώει μελιτζάνες... Δώστε ιδέες και σώστε!

Μπήκα αργά στο καφέ και τώρα είναι άσκοπο να δώσω ιδέες.

Την έβαλα σε μέτρια φωτιά (ακριβώς στη μέση της διαβάθμισης) και λάδωσα τα μπιφτέκια σε ένα πιάτο πριν τα βάλω πάνω. Αυτό βοήθησε να μην ξεροψηθούν και στεγνώσουν, αλλά και τα υλικά που έβαλα βοήθησαν στη γεύση. Έβαλα αυγό, φρυγανιά τριμμένη, κρεμμύδι, σκόρδο, μαϊντανό, δυόσμο, ρίγανη, ντομάτα τριμμένη, αλάτι, πιπέρι, λάδι, ξίδι.

Μπήκα να σας πω ότι θα με χάσετε για 2 εβδομάδες μιά και φεύγω για διακοπούλες! Επιτέλους να ξεκουραστώ λίγο!

Να σε ξεχάσουμε δε γίνεται. :D:D:D:D Απλά θα αργήσουμε λίγο να μάθουμε νέα σου. Να περάσετε καλά και καλό ταξίδι. Φιλάκια.

Εβιράκι καλό ταξίδι, με το καλό να ανταμώσετε με την μεγάλη Εβιρίνα κι ελπίζω να τα καταφέρουμε να τα πούμε κι από κοντα!

Σ' ευχαριστώ πολύ. Εγώ θα το επιδιώξω πάρ' αυτα.

Δεν το έχω ξανακάνει το φαγητό αυτό, θα το δοκιμάσω.;)

Θα σου αρέσει πολύ.

Θα ήθελα φακές αλλά ο άντρας μου δε θέλει σούπες το καλοκαίρι...:?

Εγώ φτιάχνω όλα τα όσπρια και το καλοκαίρι. Η διαφορά είναι ότι τα φτιάχνω μία φορά την εβδομάδα αντί για δύο και επίσης, τη φασολάδα την κάνω άσπρη κι όχι κόκκινη. Χρειάζονται και τα όσπρια για αλλαγή μέσα στην εβδομάδα.

Καλημέρα! Τι μου κάνετε;

Επιτελους εχω δικο μου λαπι τοπι και θα μπαινω να μαθαινω τα νεα σας!

Αγγελικουλα καλες διακοπες και καλή ξεκουραση να εχεις! Θα τα ξαναματαπουμε σε δυο εβδομαδες να μας πεις πως τα περασες!

Εβιρακι περαστικα για τη μεση σου και προσεχε γιατι ειναι άτιμο πραγμα!

Παραμυθενια καλώς μας ηρθες! Πολυ ωραια όλα αυτα που μαγειρεψες! Καρπουζοπιτα δεν εχω φαει ποτε στη ζωη μου!

Τζενακι μου φαινεται οτι οι χυλοπιτες γιουβετσακι δε θα παθουν τιποτε στην καταψυξη. Καλες διακοπες και σε σενα και καλή ξεκουραση.

Στα δικα μας τωρα. Αν σας πω πως αλλάζουν οι καιροι... Η μαμά μου εχει βαρυνει πολυ πλεον και μου ειπε πως θα τη διευκολυνα πολυ αν μαγειρευα εγω φετος!!!!!! Ετσι μαγειρευω εγω τις περισσοτερες φορες και μαλιστα τους αρεσει και η μαμά μου μου εκανε και κοπλιμεντο οτι τωρα πλεον γνωριζω πολλά - περισσοτερα απο αυτην και καλύτερα!!!! Τι κανουν τα γεραματα (δυστυχως βεβαια απο μια άποψη)... Έτσι εχω μαγειρεψει διαφορα αλλά αυτο που ευχαριστηθηκα ηταν λαζανακια (λιγκουινι λέγονται αλλιως;) με σαλτσα απο κρεμα γαλακτος και ζαμπον αφου ειχα να το φαω από οταν γνωριστηκα με τον αντρα μου. Σημερα εχουμε μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο και αυριο θα φτιαξω χοιρινο λεμονατο με ρυζακι προς τιμην του συζυγου που ηρθε για ΣΚ να μας δει.

Η μικρη κατα τη γνωμη μου εχει ξεφυγει αρκετα αλλά δεν μπορω να κάνω και πολλά αφου οι μεγαλοι δεν ακουνε και κανουν τα δικα τους. Τουλαχιστον ειναι καλά.

Φιλάκια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα από Ελλάδα.

Ωραία πτήση είχαμε. Μας προϋπάντησε η μεγάλη Εβιρίνα μας με αγκαλίτσες και φιλάκια και σαν πρώτο γεύμα μας είχε φτιάξει νοστιμότατα μπιφτέκια στο φούρνο με πατάτες. Βασικά, είχε σχεδιάσει να μας φτιάξει μπιφτέκια αλα κρεμ, αλλά ο Έβιρος δεν πολυθέλει τις κρέμες γάλακτος στα φαγητά, γι' αυτό έκανε κάτι πιο παραδοσιακό. Μετά το φαγητό μας κέρασε παγωτό βανίλια-μπισκότο Oreo που έφτιαξε με τα χεράκια της. Επίσης, είχε διαλέξει ένα γευστικότατο καρπούζι για τον Έβιρο που το απόλαυσε πλήρως. Εγώ δυστυχώς δεν το τρώω (είναι το μοναδικό φρούτο που δεν μου αρέσει).

Χτες Κυριακή, ο Έβιρος μας έψησε μπριζόλες στα κάρβουνα και η Εβιρίνα έφτιαξε τζατζίκι και ρύζι με λαχανικά.

Για σήμερα μάλλον δε θα μαγειρέψω γιατί περίσσεψαν αρκετά φαγητά.

Εβιρακι περαστικα για τη μεση σου και προσεχε γιατι ειναι άτιμο πραγμα!

Σ' ευχαριστώ Φωτεινή μου. Σιγά, σιγά θα μου περάσει. Ήδη αισθάνομαι

Ετσι μαγειρευω εγω τις περισσοτερες φορες και μαλιστα τους αρεσει και η μαμά μου μου εκανε και κοπλιμεντο οτι τωρα πλεον γνωριζω πολλά - περισσοτερα απο αυτην και καλύτερα!!!!

Χίλια μπράβο Φωτεινή. Πολύ μου άρεσε αυτό που σου είπε η μαμά σου.

Έτσι εχω μαγειρεψει διαφορα αλλά αυτο που ευχαριστηθηκα ηταν λαζανακια (λιγκουινι λέγονται αλλιως;) με σαλτσα απο κρεμα γαλακτος και ζαμπον αφου ειχα να το φαω από οταν γνωριστηκα με τον αντρα μου.

Πολύ νόστιμο φαγητό, εγώ είμαι λάτρης των ζυμαρικών με κρέμα γάλακτος.

Εμείς σήμερα έχουμε γεμιστά!!!

Τυχερούλααααα.

Είδα το τικεράκι σου, γι' αυτό σου εύχομαι να έχεις καλή εγκυμοσύνη και να αποκτήσεις ανώδυνα ένα γερό μωράκι με το καλό.

Διαφημίσεις

Αγαααπες!!! Τζα!!!

Ελπίζω να είστε καλά και το καλοκαίρι σας να είναι υπέροχο! (εντός κι εκτός των τειχών!)

Μπήκα να σας πω ένα γεια η ανεπρόκοπη κι εξαφανισμένη!

Μαγειρικά δεν έχω τίποτα να αναφέρω, πέρα από σταθερή αποτυχία στα κέικ (γκρρρ) κι ένα πετυχημένο καρπούζι γρανιτοσορμπέ, έτσι για να κλείσει η σεζόν!

Θα μπαίνω πιο συχνά εφεξής, έστω και στα πεταχτά από το κινητό!

Μου λείψατε, φιλιααααα

Γειά σας κορίτσια!

Eviri καλώς ήλθες!!:P Να περάσετε υπέροχα με την οικογένεια σου!!

Χαιρετώ τις καινούργιες της παρέας kalliopaki, Παραμυθένια, annia και άμα δεν έχω δει καμία άλλη, ας με συγχωρέσει... έχω καιρό να μπω και δεν ανέτρεξα πολύ πίσω:P

Εγώ σήμερα έχω φασολάκια με πατάτες... πόσο μου αρέσει το καλοκαίρι που έχουμε τόσα ζαρζαβατικά για να κάνουμε τόσααα φαγάκια!!

Προχτές έκανα για το βραδάκι μία κρέπα γεμιστή με μανιτάρια, ντομάτα, γαλοπούλα και τυρί... δοκίμαζα το νέο μου αντικολλητικό τηγάνι και βγήκε πολύ καλή! Και έκανα και σταφιδόψωμα για πρώτη φορά...πλάκα είχαν! δεν ήξερα ότι ήταν τόσο εύκολα!

Φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα! Πως τα πατε με τη ζεστη;

Παραμυθενια μου με το καλό να κρατησεις στην αγκαλια σου ενα γερο μωρακι!

Εβιρακι καλώς ηρθες στην πατριδα! Αντε να χαρεις λιγακι και τη μεγαλη Εβιρινα η οποια φαινεται πως εχει παρει τις μαγειρικες σου χάρες. Καλά να περασεις κι ελπιζω να μπορεσουμε να κάνουμε εκεινη τη συναντηση που λεγαμε και να σε γνωρισουμε κι απο κοντα!

Καλλιοπακι τι κανεις βρε ψυχη; Γιατι στενοχωριεσαι για τα κέικ; Δες το θετικά: γλιτωνεις θερμιδες (ετσι σκεφτομαι παντα στις αποτυχίες μου)

Χτες φαγαμε χταποδακι με πατατες. Σημερα εφτιαξε η γιαγια παστιτσιο που ειναι η σπεσιαλιτε της μια και το ζητησε η μεγαλη εγγονη και περισσεψε και για αυριο. Οι μεγαλοι φαγαμε πατατοσαλάτα λογω ζεστης. Η κόρη μου από όλη αυτην την ποικιλια εφαγε τυρι και ψωμι βουτηγμενο στο λαδι της σαλάτας. Τι να πεις... Ο μικρος ξεκινησε κρεμα. Προστεθηκε ενα ακομη πιατο στο τραπεζι μας (και στα άπλυτα μας)

Φιλακια σε όλες

Α ξέχασα να σας πω: τις προαλλες εφτιαξε η ανιψια μου στην παρεα της κρεπες κι ειχαν μαζευτει όλες στην κουζινα μας. Ως η πιο μικρη της οικογενειας ειχα αναλάβει εγω να βοηθησω (ειμαι η τρεντυ θεια παναθεμα με). Έτσι ξεπερασα το δισταγμο που ειχα για το ψησιμο των κρεπων (το απεφευγα παντα επειδη φοβομουν οτι δε θα τα καταφερνα) καθως το επαιζα ανετη στη μικρη. Αυτη δε, το κατευχαριστηθηκε οτι εφτιαξε κρεπες και περιποιηθηκε την παρεα της. Μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...