Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Alex@ είπε:

Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μετά τα νέα για τα δικά μου δίδυμα, οι διαφορετικοί σακοι με δικό τους πλακούντα συμβαίνει όταν το έμβρυο διαιρεθεί τις 3 πρώτες μέρες, μετά όπως εμένα 4 με 8η μέρα είναι μονοχοριακα σε δύο σάκους, χωρίζονται από μια μεμβράνη αλλά με έναν πλακούντα.

Εσένα χωρίστηκαν στο εργαστήριο ή έβαλες 3 ημερών κ έγινε η διαίρεση εκείνη την ημέρα;

Όχι κορίτσι μου δύο βλαστοκυστες μεταφέραμε εμείς...ο γιατρός θεωρεί πως το ένα διαιρεθηκε αμέσως με την εμφύτευση...για αυτό και ειδαμε αμέσως 3 σάκους...

πρίν από 46 λεπτά , Makelen είπε:

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

Ναι καταλαβαίνω για το οικονομικό!!!θα πιάσεις...έχεις πολύ καλές πιθανότητες με τις βλαστοκυστες!!!τώρα εισαι σε προετοιμασία για μεταφορά?

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Σήμερα φάγαμε κοτόπουλο κοκκινιστό μακαρονάδα. Έφτιαξα κι ένα παγωτό για να το έχει ο Έβιρος στην επιστροφή.

Εβιρακι ωραια πρεπει να ηταν η εκδρομη στο Μελανα Δρυμο. Παντα ετσι ωραια να περνατε.

Ναι, ήταν τέλεια, θα μου μείνει αξέχαστη. Σ' ευχαριστώ πολύ.

Το κακο ειναι οτι η κορη μου εχει ξεφυγει εντελως στο θεμα της συμπεριφορας της εδω γιατι την κακομαθαινουν όλοι κι εγινε τις προαλλες κατι λογω αυτου του θεματος που με στενοχωρησε και με θυμωσε τοσο πολύ που ηθελα να φυγουμε και να γυρισουμε Αθηνα.

Σ' αυτές τις περιπτώσεις θα πρέπει με ήπιους τόνους και παραδείγματα να δείχνεις στους άλλους ότι αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι λάθος και θα οδηγήσει σε άσχημα αποτελέσματα. Ίσως κάποια στιγμή το σταματήσουν.

Ο μικρος μας μεγαλωσε και την επομενη εβδομαδα ξεκιναμε και φρουτακια!

Βρε πώς περνάει ο καιρός!!!!!!!!!

Μεχρι τοτε να ειστε όλες καλά και να ευχηθω καλό ταξιδι και στις ξενιτεμενες μας.

Σ' ευχαριστούμε πολύ Φωτεινή.

Πριν από λίγο έβγαλα από τον φούρνο αχαμνόπιτα προεδρίνας...

Αχ, τι ωραία που μυρίζει!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Γυρισαμε κ εμεις χτες βραδυ απο το χωριο μας.Καλα περασαμε αλλα απο μπανια ισα που μπηκαμε στην θαλασσα .Πολυ αερα κ παγωμενη βρρρρρ......

Τωρα μετραμε μερες μεχρι το Σαββατο που ξεκιναει η αδεια μου! Ο αντρας μου θα ερθει μια εβδομαδα αργοτερα .

Φαγητα φαγαμε διαφορα μαγειρεματα απο μαμα κ πεθερα στο χωριο αλλα χτες κ εγω κ ο συζυγος εχουμε δυσφορια στο στομαχι.Ειχε κανει η πεθερα τυροπιτα το μεσημερι μαλλον μας εκατσε στο στομαχι.Μαγειρευουν σαν την μαμα της Φωτεινης κ οι δυο "Πολυ ελαφρυα" ......

Φωτεινουλα μεγαλωσε το αντρακι σας κ αρχιζει κ σε ωραια εποχη τα φρουτακια!!

Οσο για την συμπεριφορα ασε μεγαλο κεφαλαιο ..... Αν κ οι δικοι μου απο περσυ που τσακωθηκαμε πολυ ασχημα με την μαμα μου νομιζω πως εχουν αλλαξει παρα πολυ κ δεν πολυ κανουν του κεφαλιου τους ..

Περιστερακι ωραια η αχαμνοπιτα ε? εγω τωρα το καλοκαιρι κανω συχνα κολοκυθοπιτα χωρις φυλλο.Ειναι ετσι σε αυτο το στυλ κ μας αρεσει πολυ .Τριμμενο κολοκυθι ανακατεμενο με αλευρι,φετα,λιγο ρεγγκατο η γραβιερα,δυοσμο,γαλα κ αυγα κ στο φουρνο ...

Σημερα τρωμε μελιτζανες με πιπεριες με σαλτσα....

αυτα .. καλη εβδομαδα να εχουμε ..

Καλή εβδομάδα!

Επιστρέψαμε από Εύβοια και έκανα και το 2ο μπάνιο μου! Από Δευτέρα που ξεκινάει η άδειά μου θα κάνω καθημερινά! Έλπίζω δηλαδή γιατί ο καιρός δε μας τα λέει καλά!

Καλημέρα κορίτσια απο το Ιονιο!

Τι μου κάνετε;

Αγγελικουλα να χαιρεσαι το γιοκα σου! Να ειναι πολύχρονος σαν τα ψηλά βουνα! Ευχαριστηθηκαν τα κοριτσια το κερασμα του αντρα της παρεας;

Σε ευχαριστώ Φωτεινούλα! Τα κορίτσια δήλωσαν πολύ ευχαριστημένα και το ίδιο είπε και ο άντρας της παρεας!!!

Καναμε κι εμεις καποια μπανακια εδω αλλά η θαλασσα δεν εχει ζεστανει πολύ ακομη. Στο μεταξυ ψιλοφυσαγε τις προηγουμενες μερες κι ειχε και δροσουλα και δεν σε τραβουσε. Σημερα ειναι πιο ζεστα κι ετσι λεμε να παμε.

Αυτό ακριβώς εννοούσα με τον καιρό! Όταν φυσάει κι έχει δροσούλα προτιμώ να πιώ καφεδάκι στο κύμα παρά να βουτήξω!!!

Το κακο ειναι οτι η κορη μου εχει ξεφυγει εντελως στο θεμα της συμπεριφορας της εδω γιατι την κακομαθαινουν όλοι κι εγινε τις προαλλες κατι λογω αυτου του θεματος που με στενοχωρησε και με θυμωσε τοσο πολύ που ηθελα να φυγουμε και να γυρισουμε Αθηνα. Χθες εστρωσε λιγακι αφου απαγορευτηκε η βολτα τις δυο προηγουμενες μερες αλλά εμενα μου εχει χαλάσει πολύ τη διαθεση δυστυχως... Το κακο με εμενα ειναι οτι δε θυμωνω ευκολα αλλά αν θυμωσω δεν μου περναει ευκολα και ποιος ειδε το Θεο και δεν Τον φοβηθηκε.

Κάτι παρόμοιο συμβαίνει και με την κόρη μου η οποία κακομαθαίνει απίστευτα τον αδερφό της με αποτέλεσμα να βγάζει off την μαμά μου! Ρίξαμε ένα .....ματσάκι το Σάββατο το πρωί, της μίλησε και ο πατέρας της. Αλλά δεν.....

Άτιμη εφηβεία!:confused:

Ο μικρος μας μεγαλωσε και την επομενη εβδομαδα ξεκιναμε και φρουτακια!

Τα ξεκινάει σε ωραία εποχή γιατί έχεις μεγάλη ποικιλία να διαλέξεις. Να μας γράψεις εντυπώσεις!

Δυστυχως δε δουλευει ο υπολογιστης που ειχα εδω κι εχω μπει απο δανεικο λαπτοπ. Θα προσπαθησω να ξαναμπω οταν μπορεσω. Μεχρι τοτε να ειστε όλες καλά και να ευχηθω καλό ταξιδι και στις ξενιτεμενες μας.

Φιλάκια

να μπαίνεις όποτε μπορέις! Φιλάκια!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Δεν σας έγραψα ότι σήμερα δεν ξέρω τι θα φάμε μιά και είμαστε από ταξίδι. Κάτι σε απέξω μας βλέπω!

Πολλά φιλιά σε Έβιρι, περιστέρω, ggeny και σε όλα τα μαγειροκόριτσα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κορίτσια μου.

Χτες δεν έγραψα καθόλου γιατί το μεσημέρι με έπιασε ξαφνικά η μέση μου σε αρκετά μεγάλο βαθμό, τόσο που αναγκάστηκα να ξαπλώσω αρκετές ώρες και να χαπακωθώ πολλές φορές. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα, αλλά θα χρειαστώ αρκετές μέρες να αναρρώσω. Το κακό είναι ότι με βρήκε τώρα που θέλω να ταξιδέψω σε λίγες μέρες κι έχω πολλά να κάνω.

Σήμερα τηγάνισα ψάρι και καλαμαράκια μαζί με πατάτες. Χτες είχα σπανακόρυζο.

Πολλά φιλιά σε Έβιρι, περιστέρω, ggeny και σε όλα τα μαγειροκόριτσα!

Κι από μένα.

Διαφημίσεις

καλημέρα!

Το πόσο ευχαριστιέμαι το ότι δεν έχει πολύ ζέστη δεν λέγεται! Αλλά άκουσα πως από εβδομάδα αρχίζει κάυσωνας που θα κρατήσει περίπου 10 μέρες! Ευτυχώς θα λείπω με άδεια!

Εβιράκι περαστικά με την μέση σου. Ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Γεια σας κι από μένα.

Έφτιαξα σόγια με πουρέ.

Το πόσο ευχαριστιέμαι το ότι δεν έχει πολύ ζέστη δεν λέγεται! Αλλά άκουσα πως από εβδομάδα αρχίζει κάυσωνας που θα κρατήσει περίπου 10 μέρες! Ευτυχώς θα λείπω με άδεια!

Σ' εμάς εδώ γίνεται της Γερμανίδας κακομοίρας. Από χτες το μεσημέρι εκεί που είχαμε πολύ ζέστη και φαρδύ ήλιο, άρχισε να συννεφιάζει και να σκοτεινιάζει. Σε αρκετά μακρινές περιοχές έβρεξε (γιατί το έβλεπα από το παράθυρο). Σήμερα ξεκινήσαμε με καλό καιρό και ζέστη και καμμιά ώρα νωρίτερα πάλι μαζεύτηκαν σύννεφα τόσο που σκοτείνιασε πολύ, έριξε καταιγίδα με χοντρές σταγόνες και αρκετή βροχή, στο κέντρο της πόλης έριξε και χαλάζι και γενικά το σκηνικό μοιάζει λίγο με χειμωνιάτικο. Ευτυχώς όμως, έχει ζέστη.

Εβιράκι περαστικά με την μέση σου. Ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα!

Σ΄ευχαριστώ Αγγελική μου. Είμαι κάπως καλύτερα, αλλά θα χρειαστώ πολλές μέρες να γίνω εντελώς καλά. Το δυσάρεστο είναι, ότι δεν έχω την άνεση να ετοιμάσω τις δουλειές μου για το ταξίδι όπως θέλω, ούτε και μπορώ να βγω από το σπίτι, αλλά το ευχάριστο είναι, ότι έχω αρκετές μέρες μπροστά μου να γίνω καλύτερα μέχρι την αναχώρηση.

Πω πω κορίτσια μου τρέχουν τα σάλια με τις εικόνες που αντικρύζω...

Εμείς σήμερα είχαμε ένα μπριαμ διαφορετικό...Αυτό:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/ena-diaforetiko-mpriam.html

jbssp3.png

Καλημερούδια μαγειροκόριτσα!

Ξεκίνησαν οι ζέστες σιγά σιγά! Απόψε ήταν το πρώτο βράδυ που κάποιες στιγμές ζεστάθηκα.

Στα μαγειρικά μας τώρα, για σήμερα έχω λίγες μελιτζάνες ιμάμ που έμειναν από χτες και λίγα μακαρονάκια από την Τρίτη. Οπότε θα γίνει εκκαθάριση σε αυτά.

Παραμυθένια καλώς ήρθες στην παρέα μας! Μας πέτυχες σε περίοδο ησυχίας αλλά όλο και κάποια ιδέα θα σου δίνουμε με τα φαγητά που μαγειρευούμε!

Εβιράκι υπομονή και προσπάθησε να μην ζορίσεις την μέση σου και γίνεις χειρότερα όταν έρθεις εδώ.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

καλημερα!!!

τι κανετε κοριτσακια?

Εβιρακι μου με το μαλακο οι δουλειες ε? Μην ερθεις κ εισαι κρεββατωμενη ,κανε κ τα στραβα ματια σε τιποτα!

παραμυθενια καλως ηρθες! Για πες καλο εγινε το μπριαμ? εγω ειχα κανει ανα αλλο απο το ιδιο σαιτ που λιγο πριν το βγαλεις απο το φουρνο ετριβες μπολικη φετα κ ητραν μμμμμ ονειρο!! Το αυγο με το γιαουρτι με χαλαει το φοβαμαι ειναι η αληθεια ,περιμενουμε εντυπωσεις!

Αγγελικουλα τι ωραιο το ιμαμ! Πολυ καιρο εχω να κανω,βαριεμαι το τηγανι. Εσυ τις τηγανιζεις η τις ψηνεις στο φουρνο τις μελιτζανες?

Εμεις χτες φαγαμε μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο κ σημερα κοκορα με χιλιπιτακι μικρο στο φουρνο.Για αυριο εχω βγαλει μοσχαρι να ξεπαγωσω κ ακομα δεν εχω αποφασισει με τι θα το συνοδεψω.

Ξεκιναει η αδεια μου την Δευτερα κ θα μεινει ο αντρας μου μια βδομαδα μονος του κ οτι μαγειρευω του κραταω μια μεριδα στην καταψυξη για την αλλη βδομαδα.Θα ειναι καλο λετε το κοτοπουλο με τις χυλοπιτες? δεν εχω ξαναβαλει... μονο μπιφτεκια με πατατες δεν του κρατησα γιατι ξερω πως η πατατα βγαιναι μαπα απο καταψυξη ( ετσι λενε τουλαχιστον) ....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια άνοιξα το λάπτοπ για μια δουλίτσα και είπα να γράψω και λίγο στο καφέ!! Τι κάνετε? Εμείς καλά πολύ ζέστη σήμερα και δεν αντέχω καθόλου,αδιαθέτησα κι όλας χτες και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου..

Για σήμερα εμείς έχουμε μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ

:-D

Τέλειο ήταν το μπριαμάκι. Είχε μία κρούστα υπέροχη!!!

Σήμερα θα φάμε λίγο μπριαμ που έχει μείνει και ομελέτα ή στραπατσάδα, δεν έχω αποφασίσει ακόμη... Λέω να φτιάξω και μια καρπουζόπιτα με ένα καρπούζι που μας έδωσαν αλλά δεν την έχω ξαναδοκιμάσει. Ελπίζω να βγει καλή.:D

jbssp3.png

καλημερα!!!

καλημερούδια!

τι κανετε κοριτσακια?

Υπομονή μία μέρα πριν φύγω για διακοπές!!!!

Αγγελικουλα τι ωραιο το ιμαμ! Πολυ καιρο εχω να κανω,βαριεμαι το τηγανι. Εσυ τις τηγανιζεις η τις ψηνεις στο φουρνο τις μελιτζανες?

Τις χαράζω και τις βάζω με λίγο λαδάκι στον φούρνο και όταν μαραθούν τους ρίχνω και τα υπόλοιπα υλικά και τις ψήνω. Λίγο πριν να είναι έτοιμες τους ρίχνω και τριμένη φετούλα και γίνονται μούρλια!

Εμεις χτες φαγαμε μπιφτεκια με πατατες στο φουρνο κ σημερα κοκορα με χιλιπιτακι μικρο στο φουρνο.

μιαμ μιαμ νόστιμο φαγάκι!

Για αυριο εχω βγαλει μοσχαρι να ξεπαγωσω κ ακομα δεν εχω αποφασισει με τι θα το συνοδεψω.

κοκκινιστό με πουρέ?

Ξεκιναει η αδεια μου την Δευτερα κ θα μεινει ο αντρας μου μια βδομαδα μονος του κ οτι μαγειρευω του κραταω μια μεριδα στην καταψυξη για την αλλη βδομαδα.Θα ειναι καλο λετε το κοτοπουλο με τις χυλοπιτες?

δεν ξέρω αν κρατάει το ζυμαρικό στην κατάψυξη. ΄Ξεχώρισέ του λίγο κοτόπουλο και ας φτιάξει εκείνος λίγο ρυζάκι ή να τηγανίσει πατατούλες και να το φάει.

δεν εχω ξαναβαλει... μονο μπιφτεκια με πατατες δεν του κρατησα γιατι ξερω πως η πατατα βγαιναι μαπα απο καταψυξη ( ετσι λενε τουλαχιστον) ....

Ισχύει! Οι πατάτες στην κατάψυξη γίνονται χάλια!

Καλημέρα κορίτσια άνοιξα το λάπτοπ για μια δουλίτσα και είπα να γράψω και λίγο στο καφέ!!

καλά έκανες!

Τι κάνετε? Εμείς καλά πολύ ζέστη σήμερα και δεν αντέχω καθόλου,αδιαθέτησα κι όλας χτες και δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου..

έχει ζέστη ε? Εμείς μέσα στην δουλειά έχουμε τα κλιματιστικά και δεν έχω πάρει χαμπάρι τι γίνεται έξω! Θα το καταλάβω όταν σχολάσω!!!!

Για σήμερα εμείς έχουμε μοσχαράκι κοκκινιστό με πουρέ

χαχαχα! Αυτό που πρότεινα στην ggeny για αύριο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Τέλειο ήταν το μπριαμάκι. Είχε μία κρούστα υπέροχη!!!

Ωραία λοιπόν θα την έχω υπόψην αυτήν την συνταγή!

Σήμερα θα φάμε λίγο μπριαμ που έχει μείνει και ομελέτα ή στραπατσάδα, δεν έχω αποφασίσει ακόμη...

Η στραπατσάδα είναι πιο καλοκαιρινή!

Λέω να φτιάξω και μια καρπουζόπιτα με ένα καρπούζι που μας έδωσαν αλλά δεν την έχω ξαναδοκιμάσει. Ελπίζω να βγει καλή.:D

Για πες πως θα βγει γιατί για να είμαι ειλικρινής το καρπουζάκι μου αρέσει μόνο ως φρούτο!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Κορίτσια μου γεια σας κι από μένα.

Έφτιαξα μπιφτέκια στη ψηστιέρα και για συνοδεία κίτρινο ρυζάκι με κάρι.

Εμείς σήμερα είχαμε ένα μπριαμ διαφορετικό...Αυτό:

http://www.sintagespareas.gr/sintages/ena-diaforetiko-mpriam.html

Γεια σου Παραμυθένια (με το ωραίο ψευδώνυμο) καλωσόρισες στο μαγειροκαφέ. Το φαγητό που έβαλες είναι τέλειο.

Εβιράκι υπομονή και προσπάθησε να μην ζορίσεις την μέση σου και γίνεις χειρότερα όταν έρθεις εδώ.

Προσπαθώ να μην κάνω πολλά πράγματα, αλλά όλα πρέπει να περάσουν από μένα.

Εβιρακι μου με το μαλακο οι δουλειες ε? Μην ερθεις κ εισαι κρεββατωμενη ,κανε κ τα στραβα ματια σε τιποτα!

Έκανα ήδη πολλά στραβά μάτια για χάρη του ταξιδιού.

Ξεκιναει η αδεια μου την Δευτερα κ θα μεινει ο αντρας μου μια βδομαδα μονος του κ οτι μαγειρευω του κραταω μια μεριδα στην καταψυξη για την αλλη βδομαδα.Θα ειναι καλο λετε το κοτοπουλο με τις χυλοπιτες? δεν εχω ξαναβαλει...

Κι εγώ νομίζω, όπως και η Αγγελική, πως το ζυμαρικό στην κατάψυξη δεν κρατιέται καλά.

Καλημέρα κορίτσια άνοιξα το λάπτοπ για μια δουλίτσα και είπα να γράψω και λίγο στο καφέ!! Τι κάνετε?

Μπράβο Άννια, καλά έκανες, να μη χάνουμε επαφή. Καλά είμαστε κι εμείς. Φιλάκια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...