Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέρα νοικοκυροκόριτσα. εγώ έχω φαγητό για σήμερα κ αύριο θα πάμε Πλαταμώνα για ψαράκια κ θαλασσινά, αλλά το απόγευμα θα κάνω μια κοτόσουπα αβγολέμονο για μένα, γιατί ο σύζυγος δεν την τρώει. εγώ την έχω επιθυμήσει.

τώρα που ανακάλυψα τη χύτρα δεν με πτοεί τίποτα.

ο χρόνος κυλάει υπέρ μου!

όσες δεν την χρησιμοποιείτε, θα ανακαλύψετε έναν νέο κόσμο! μη χάνετε χρόνο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερα κοριτσακιαααααααα κ μπεμπεδακια στις κοιλιτσες,αχ σημερα εχω γενικη στο σπιτι κ βαριεμαι να μαγειρευωωωωωωωωωωω!!!!!!!

απο την αλλη ειναι αρρωστουλα κ η μανουλα μου κ ετσι μαλλον πρεπει κατι να κανω κ γι αυτους....μηπως να κανω γεμιστα που αρεσουν σε ολους,οεεεοοοοοοοο!!!!!!!

Σεβη κ εγω πρεπει να την βγαλω την χυτρα απο το κουτι της,ακομα δεν το εκανα,και ναι θελω κ εγω να ειναι ο χρονος υπερ μου ;)

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

ωραια,θα το κανω σεβη.σε ευχαριστω.

το παιδι ειναι καλα.

μια χαρα σε βρησκω αννουλα.

ποιος μαμαλακης καλε?????

δεν σε φτανει!!!!!!!!!!:-P:razz::-P

(τα καταφερα....ζητωωωωωω!!!!!!!!!!)

χαχαχαχαχαχα κ εγω ετσι εκανα οταν επιτελους τα καταφεραααααααααα!!!!!!ασε που ηθελα να βρω παραθεσεις να αρχισω δουλεια :tongue::tongue::tongue::tongue:,χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

9892a30fbd.png

Kαλημέρα!!!

Λοιπόν! Χθες αφιέρωσα το απογευμά μου στον εαυτό μου και πήγα κομμωτήριο.Άλλαξα λουκ και χρώμα και ως επι το πλείστον δεν μαγείρεψα!!!!:oops::oops:

Ποιο καλό κορίτσι θα μου κάνει το τραπέζι;;:tongue::tongue:

Μόνο για την μικρή έκανα κοτόσουπα, οπότε Σεβη προσφέρομαι για να μη κουράζεσαι!!! Είναι και από χωριάτικη κοκόσκα!!!;)

Ελένη πώς την φωνάζεις;

Λουκία την φωνάζουμε Σέβη!

να σου πω πως τα κανω εγω.λοιπον πχ για τις πατατουλες:

τις κοβω οπως θα τις κοβαμε αν τις τηγανιζαμε,τις βαζω στο ταψι(το ταψι παντα με λαδοκολλα),τις αλατιζω-πιπερ,ρυγαν(και οτι αλλο μπαχαρι θελετε),τις ραντιζω με λαδακι κ λιγο νερο κ ετοιμε για ψησιμο.τις αφηνω περιπου ενα 15 στους 200βαθμους με αερα κ πανω κατω.πραγματικα θα τις λατρεψεις!!!

το ιδιο κανω κ για ολα τ'αλλα,κεφτεδακια,καλαμαρακια ή οτι αλλο.σ'αυτα αν θελεις τα αλευρωνεις ελαφρα πρωτα κ μετα ψησιμο!!

καλη επιτυχια!!!

Αυτό το κόλπο πολύ με αρέσει!!!! Θα το εφαρμόσω!!!;)

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Λουκία λένε την πεθερά; κ το Δήμητρα δεν το ακούει ποτέ;

γιατί δεν τα συνδύαζες ρε κορίτσι; Λήδα; τί λέω τώρα η άμυαλη...

τί τραβάμε κι εμείς οι νυφαδιές...

χωριάτικο έχω κι εγώ Ελενίτσα μου. του κοτετσιού του πατρικού μου! από σπίτι δηλαδή!

Άννα, ωραιότατα τα γεμιστούλια. κάνε κ ντοματούλες κ κολοκυθάκια κ πέτα κ πατατούλες ενδιάμεσα...

πάλι πείνασα.

Καλημέρα κορίτσια κι από μένα. Ελένη με 'γεια τα μαλλιά. Σήμερα κι εγώ βαριέμαι να μαγειρέψω. Ακόμη δε ξέρω τι θα φτιάξω. Είμαι και λίγο κρυωμένη (μας έπεσε βαρύς ο χειμώνας φαίνεται) και μάλλον θα κάνω προχειράντζα.

Σήμερα το μεγάλο μου καμάρι βρίσκεται στην Αθήνα και παρελαύνει με την Παγκρήτιο Ένωση. Αύριο θα παρελάσει και η μεγάλη και η μικρή πάλι με το σύλλογο Κρητών στη Γλυφάδα και θα τις καμαρώσω κι εγώ.

Διαφημίσεις

λοιπον αποφασισα κ εγω θα κανω αρακα θα βαλω κ λιγο καλαμποκι κ πατατουλες κ ντοματουλα κ μια χαρα κ σημερα!!!!

Eviri πω πω ολα τα καμαρια σου κανουν παρελαση,να τα χαιρεσαι περηφανη μανουλα!!!!

και θα συμφωνησω κ εγω για τους Κρητικους κ την Κρητη γενικοτερα!!!κ μενα η μιση μου καταγωγη ειναι ποντιακη κ εχουμε πολλα κοινα κ στα φαγητα κ στους χορους-γλεντια ;)!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...