Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι μετά ο γιατρός μου δεν μας ανέφερε ποτέ φύλο και το αφήσαμε και εμείς....

Μα τι είναι αυτό το πράγμα να τρελαίνονται οι αντρες για κόρες?χαχαχαχα 

Αλλά μαζί του είμαι...με 6 βλαστοκυστες εκεί είναι κ το κορίτσι σου!!!🥰

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

μπραβο Αγγελικουλα για τον γιοκα σου!! Για το αλλο ΑΣΤΕΡΙ σου θα σου τα πουμε επισημα αυριο!!

Οσο για τον πονοκεφαλο απο το Σαββατο το πρωι ημουν με αφορητο πονοκεφαλο κ την Τριτη φαντασου ουτε καν στο γραφειο δεν πηγα τοσ χαλι.Στην αρχη ελεγα ματι κ εγω αλλα ηταν πολλες οι μερες κ μετα κ χτες ελειψε κ ενας συναδελφος με το ιδιο θεμα.Τωρα ακουω κ σενα οποτε μαλλον καμι αιωσουλα θα ειναι η λογω αλλαγης καιρου!

Ελπίζω να μην είναι ίωση και να μου περάσει σύντομα γιατί με το πρόγραμμα που έχω για το τριήμερο την έβαψα αν έχω και πονοκέφαλο!!!!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γεια σας κορίτσια μου.

Είχα βγει το πρωί για διάφορα ψώνια και καθαριστήρια κλπ μετά ξεπατώθηκα στις δουλειές κλασσικά και τώρα είπα να κάτσω λίγο πριν παραδώσω το πνεύμα μου από την κούραση.

Έφτιαξα ψάρι γλώσσες με πατάτες και τις φράουλες με το σιρόπι.

Χτες ήταν η γιορτή του μικρούλη μου στον σταθμό. Ανέβασαν μία θεατρική παράσταση βασισμένη σε ένα παραμύθι του Τριβιζά. Ήταν πολύ ωραία και ο γιόκας μου βγήκε στην σκηνή με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!! Το καμάρωνα το αντράκι μου μέσα στην πολύχρωμη στολή του!

Μπράβο στο μικρό παλλικαράκι να το χαίρεσαι.

Εβιράκι και nk_christina ευτυχώς που δεν μένω Γερμανία! Παράκρουση θα είχα πάθει με τόσες εναλλάγές της θερμοκρασίας:confused:

Να γιατί εγώ την έπαθα ήδη.

Κορίτσια σας φιλώ όλες! Πάω να χαπακωθώ μπας και περάσει το κεφάλι μου γιατί δεν την παλεύω!

Μήπως ξέρει να ξεματιάζει καμία????

Εγώ ξέρω να ξεματιάζω. Σε ξεμάτιασα, αλλά δε νομίζω πως βρήκα να έχεις μάτι. Βέβαια, το είδα αργά το μήνυμα και ίσως να σου έχει ήδη περάσει.

Εβίρι μου,

Πόσο γέλασα με εκείνο το "βροχή, βροχή" !!! αλλά μου φαίνεται ειλικρινά πολύ περίεργο να έχει τύπου καύσωνα εις την Γερμανία !!!

Αν δεν ερχόμουν ποτέ στη Γερμανία και μου το έλεγε κάποιος από 'δω, θα γελούσα μαζί του και θα νόμιζα ότι με κοροϊδεύει.

Υ πο μο νή... σε λίγο καιρό, ούτως ή άλλως, θα έρθετε εδώ να "ψηθείτε" και επίσημα... οπότε ... με το καλόοοοοοοοοο ! {έναν μαζοχισμό πάντως τον διέκρινα με τον φούρνο χα χα }

Αααα μπράβο αυτό σκέφτομαι κι εγώ. Γι' αυτό καλύτερα να πέσει η θερμοκρασία εδώ, για να μου φανεί καλά στην Ελλάδα.

Μαζόχα παιδί μου κι αναποδιασμένη, τι περιμένεις;

nk_christina,

Δεν πειράζει για τισ ντουλάπες... άσ' τα βρε παιδί μου τα ρούχα να τα βρούνε μόνα τους, ξέρουν εκείνα !!!!

χαχαχαχαχαχα

Καλησπέρα σας, σήμερα έφτιαξα μακαρόνια με κιμά.

Χτες ήταν η γιορτή του μικρούλη μου στον σταθμό. Ανέβασαν μία θεατρική παράσταση βασισμένη σε ένα παραμύθι του Τριβιζά. Ήταν πολύ ωραία και ο γιόκας μου βγήκε στην σκηνή με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά!!! Το καμάρωνα το αντράκι μου μέσα στην πολύχρωμη στολή του!

Αύριο θα πάρω ξανά άδεια για να πάρω τους βαθμούς της κόρης μου. Οπότε αν προλάβω θα σας γράψω από το σπίτι αλλιώς θα τα ξαναπούμε την Τρίτη!

Εβιράκι και nk_christina ευτυχώς που δεν μένω Γερμανία! Παράκρουση θα είχα πάθει με τόσες εναλλάγές της θερμοκρασίας:confused:

Συγχαρητήρια στον γιό σου. Πάντα να βλέπεις τα παιδάκια σου και να καμαρώνεις.

Καλά απότελέσματα και καλή πρόοδο στην κόρη σου!

Πραγματικά παράκρουση. Σήμερα είχαμε μια τέλεια μέρα, φυσούσε και λίγος αέρας για δροσιά και τώρα ακούω έξω τις βροντές.

Έβιρη εγώ ξεκίνησα είδη την γκρίνια.....

(Μην μου πεις όμως οτι ποτέ δεν την σταμάτησα :( )

nk_christina,

Δεν πειράζει για τισ ντουλάπες... άσ' τα βρε παιδί μου τα ρούχα να τα βρούνε μόνα τους, ξέρουν εκείνα !!!! {δεν έχω χειρότερο από αυτό με τα ρούχα... οι άλλες ξέρουν!}

:P

Εγώ τα αφήνω, αλλά εκείνα δεν βλέπω να βρίσκουν τίποτα:(

Και εμένα τα ρούχα είναι τεράστιο πρόβλημα. Έχω και τις κόρες μου, που θέλουν να είναι πριγκίπισσες και κατεβάζουν όλα τα ρούχα κάθε μέρα και τα δοκιμάζουν. Στην αρχή μου έλεγε ο άντρας μου, άστες θα βαρεθούν και θα σταματήσουν, αλλά τελικά φέρνουν και τις φίλες τους και τα δοκιμάζουν όλες μαζί. :(

Οσο για τον πονοκεφαλο απο το Σαββατο το πρωι ημουν με αφορητο πονοκεφαλο κ την Τριτη φαντασου ουτε καν στο γραφειο δεν πηγα τοσ χαλι.

Περαστικά σου!

Φιλιά σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Πραγματικά παράκρουση. Σήμερα είχαμε μια τέλεια μέρα, φυσούσε και λίγος αέρας για δροσιά και τώρα ακούω έξω τις βροντές.

Εγώ κάποια στιγμή εκεί που έβλεπα το γκρι-μπλε σύννεφο ίσαμε τη Στουτγκάρδη σε μέγεθος, ξαφνικά από πίσω του ακολουθούσε ένα κόκκινο-καφέ ίσο σε μέγεθος, το οποίο εσωτερικά του είχε λάμψεις, σαν μακρυνά πυροτεχνήματα. Αργότερα οι κεραυνοί που έπεφταν κι έμοιαζαν με ρίζες φυτών, έκαναν τη νύχτα μέρα. Μετά η σφοδρή βροχή....και τώρα σχεδόν νηνεμία.

Βρε παιδιά, εγώ δεν είμαι καλά ή ο καιρός; Μήπως βλέπω κάποιο έργο;

Έβιρη εγώ ξεκίνησα είδη την γκρίνια.....

(Μην μου πεις όμως οτι ποτέ δεν την σταμάτησα :( )

Όχι, όχι, όχι, δε θα στο πω ποτέ. Τώρα να δεις τι θ' αρχίσω να λέω κι εγώ. Εξάλλου, ούτε κι εγώ σταμάτησα να γκρινιάζω.

Έχω και τις κόρες μου, που θέλουν να είναι πριγκίπισσες και κατεβάζουν όλα τα ρούχα κάθε μέρα και τα δοκιμάζουν. Στην αρχή μου έλεγε ο άντρας μου, άστες θα βαρεθούν και θα σταματήσουν, αλλά τελικά φέρνουν και τις φίλες τους και τα δοκιμάζουν όλες μαζί. :(

χαχαχαχα εγώ που είμαι έξω απ' το χορό μου φαίνεται αστείο. Εσύ φαντάζομαι δε θα γελάς καθόλου.

Αυτό είναι πραγματική παράκρουση :(

Χώρα είναι αυτή;

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?

Καλυτερα που λετε να βρεξει τωρα στη Γερμανια παρα στις 27 μπας κ δεν βγει ο μυθος του παππου!!

Αντε να περασει κ η σημερινη μερα να χαλαρωσουμε λιγο.

Σημερα τρωμε φασολια μαυροματικα σαλάτα με τονο κ το βραδυ θα παμε στην μανουλα για ΣΚ οπου θα ψησει λεει ο μπαμπας στα καρβουνα μπριζολες κ κοτοπουλο κ ολο κ κατι αλλο θα εχει η μαμα φανταζεστε τωρα ....

Καλημέρα κορίτσια!

Εσείς στη Γερμανία, τί τραβάτε?! μία ζέστη, μία βροχή, μία κρύο... σας έχει αλλάξει τα φώτα;) κουράγιο, μέχρι να έρθετε εδώ... όπου μας παίρνει ο άνεμος 4 μέρες τώρα και συγχρόνως ζέστη μαζί! πουθενά δεν είναι τέλεια..:rolleyes:

ΑΓΓΕΛΙΚΗ2 να χαίρεσαι τον μικρούλη σου! τί ωραία που είναι στις γιορτούλες στο σχολείο! να τα βλέπεις να προσπαθούν να τα πούνε καλά και να έχουν τρακ και άλλα πιτσιρίκια να τα λένε δυνατά, άλλα ντροπαλά... κουκλιά τα βρίσκω όλα!:tongue: καλούς βαθμούς και στη μικρή σου!

ggeny χτες μου έλεγε μία φίλη ότι κάνει τα μαυρομάτικα και κοκκινιστά, σαν φασολάδα δηλαδή. τα έχεις δοκιμάσει? σκέφτομαι να τα κάνω κάποια στιγμή.

Σήμερα έχουμε ψαράκι με πατατοσαλάτα και χωριάτικη μαζί... για όλα τα γούστα! και θα ετοιμάσω τον κυμά για αύριο που θα κάνω παστίτσιο.

Καλό Σαββατοκύριακο!!!

Καλησπέρα σε όλα τα κοριτσάκια.

Μόνο μια απλή μακαρονάδα με σάλτσα έφτιαξα σήμερα και τηγάνισα λίγα κολοκυθάκια.

Καλυτερα που λετε να βρεξει τωρα στη Γερμανια παρα στις 27 μπας κ δεν βγει ο μυθος του παππου!!

Μωρέ να μη βρέχει όταν θα ταξιδέψουμε και πριν και μετά.....ας κάνει ό,τι θέλει.

Εσείς στη Γερμανία, τί τραβάτε?! μία ζέστη, μία βροχή, μία κρύο... σας έχει αλλάξει τα φώτα;) κουράγιο, μέχρι να έρθετε εδώ... όπου μας παίρνει ο άνεμος 4 μέρες τώρα και συγχρόνως ζέστη μαζί! πουθενά δεν είναι τέλεια..:rolleyes:

Έτσι είναι Νίνα κανείς δεν τα έχει όλα.

Γεια σας κι απ'το φαντασμα της όπερας!

Κοπελες στη Στουτγκαρδη υπομονη! Μπορειτε με τετοιον καιρο να γκρινιαζετε οσο θελετε. Ειστε απολυτα δικαιολογημενες. Σκετη παρακρουση!

Είμαι από το πρωί με πονοκέφαλο και φυσικά δεν έχω διάθεση να κάνω τίποτα!

Περαστικά σου! Πως εισαι σημερα;

Αύριο θα πάρω ξανά άδεια για να πάρω τους βαθμούς της κόρης μου.

Να τα χαιρεσαι και τα δυο και παντα να τα καμαρώνεις έτσι!

Φωτεινούλα θα βρεις τους ρυθμούς σου κοριτσάκι! Όσο για την κορούλα σου όταν θα άρχίσει ο μικρός να είναι σε θέση να παίζει μαζί της πιστεύω πως θα σταματήσει να σε ... διεκδικεί τόσο επίμονα!

Για τη μικρη το πιστευω κι εγω. Αργοτερα θα παρακαλάω να μου πει μια κουβεντα. Όσο για τις δουλειες ειναι που ειχα συνηθισει αλλιως οπότε...

Μήπως ξέρει να ξεματιάζει καμία????

Θυμάσαι τον Ορεστη Μακρη στην "κυρα μας τη μαμμη"; Ε έτσι ξεματιαζω κι εγω:P

nk_christina,

Δεν πειράζει για τισ ντουλάπες... άσ' τα βρε παιδί μου τα ρούχα να τα βρούνε μόνα τους, ξέρουν εκείνα !!!! {δεν έχω χειρότερο από αυτό με τα ρούχα... οι άλλες ξέρουν!}

Κι εμενα μου τη δινει αρκετα σαν δουλεια

ggeny,

Τί σου συμβαίνει γιαβρί μου και σου 'πεσε η διάθεση εις το πάτωμα ????? Για έλα λέμε, πάρ' το αλλιώς !!!!! :-P:razz::-P:razz: ΜΟΝΟ θεματα υγείας να μην είναι, όλα τ' αλλα "παλεύονται"

Συμφωνω κι επαυξανω

Φωτεινή, Φωτεινούλι...

Είναι πολύ μικιό το μωρό σου για να θες να μπεις και σε πρόγραμμα ! Και μπράβο σου για όσα καταφέρνεις ! Εμένα μου φαίνονται υπερβολικά πολλά !

Άσε ήμουν συνηθισμενη αλλιως κι εχει και πολυς κοσμος απαιτησεις απο εμενα και πελαγωνω καποιες φορες...

Εν τω μεταξύ, βγήκε το Πρόγραμμα της ΕΕΤΑΑ, Αιτήσεις για τις μητέρες 25/07-02/08 για όσες ενδιαφέρονται... :rolleyes: στο τσακ με πιάνει λέμε !!!!:cool:

Ευχομαι να πανε όλα καλά. Στα προσωρινα αποτελεσματα του Δημου η δικη μου ειναι επιλαχουσα σε 2 παιδικους. Αν δε μας δεχτουν δεν ξερω τι θα κάνουμε. Θα πιεστουμε πολυ οικονομικά για ιδιωτικο αλλά ειναι πιστευω πως εκει θα μπει σε προγραμμα φαγητου αφου θα βλεπει και τα άλλα παιδακια

Οσο για τον πονοκεφαλο απο το Σαββατο το πρωι ημουν με αφορητο πονοκεφαλο κ την Τριτη φαντασου ουτε καν στο γραφειο δεν πηγα τοσ χαλι.Στην αρχη ελεγα ματι κ εγω αλλα ηταν πολλες οι μερες κ μετα κ χτες ελειψε κ ενας συναδελφος με το ιδιο θεμα.Τωρα ακουω κ σενα οποτε μαλλον καμι αιωσουλα θα ειναι η λογω αλλαγης καιρου!

Περαστικά σου και σενα Τζενακι

Εγώ τα αφήνω, αλλά εκείνα δεν βλέπω να βρίσκουν τίποτα:(

Και εμένα τα ρούχα είναι τεράστιο πρόβλημα. Έχω και τις κόρες μου, που θέλουν να είναι πριγκίπισσες και κατεβάζουν όλα τα ρούχα κάθε μέρα και τα δοκιμάζουν. Στην αρχή μου έλεγε ο άντρας μου, άστες θα βαρεθούν και θα σταματήσουν, αλλά τελικά φέρνουν και τις φίλες τους και τα δοκιμάζουν όλες μαζί. :(

Ωχ! Αυτο θα ειναι πραγματικος εφιαλτης για μενα!

Σημερα τρωμε φασολια μαυροματικα σαλάτα με τονο

Δεν εχω φτιαξει ποτε μαυροματικα φασολια. Ωραιο ακουγεται

Σήμερα έχουμε ψαράκι με πατατοσαλάτα και χωριάτικη μαζί... για όλα τα γούστα! και θα ετοιμάσω τον κυμά για αύριο που θα κάνω παστίτσιο.

Ωραια ιδεα! Την κραταω για το προσεχες διαστημα!

Εμεις καλά ειμαστε. Πηγαμε χθες παιδιατρο για εμβολιο και μεγαλωσαμε κι άλλο. Πρεπει να κανονισουμε τη βαπτιση συντομα για να μπορει να τον σηκωσει η νονα του!

Στα μαγειρικά μας. Σημερα εφτιαξα μπριαμ και χθες ειχα φτιαξει λουκανικα με πατατες στο φουρνο κι εστειλε κι η μαμά μου μια μεριδα ιμαμ για εμενα που το λατρευω αλλά ο άντρας δεν το τρωει με τιποτα οποτε δεν το φτιαχνω.

Καλο ΣΚ και φιλάκια σε όλες!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

ΦΩΤΕΙΝΗ763 με το ιμάμ που δεν το τρώει ο άντρας σου, θυμήθηκα τον δικό μου ... δεν τρώει καθόλου μπάμιες...και όποτε λείπει εκτός Αθηνών για δουλειές, το πρώτο φαγητό που θα φτιάξω είναι μπάμιες:P τί να κάνουμε? προσαρμοζόμαστε;)

Σήμερα κάνω παστίτσιο... πολλή δουλειά όμως βρε παιδιά! πολύ κατσαρολικό... έπρεπε να είχα κάνει από χτες τελικά τον κυμά...

Καλημέρα κοριτσάκια μου,τι κάνετε;

Ελπίζω όλες καλά και να περάσατε-περνάτε ένα όμορφο τριήμερο.

Διάβασα μία στα γρήγορα τα νέα σας και ένα μόνο έχω να σχολιάσω...

Καλησπέρα από την καυτή Γερμανία.

Εβίρι,αστο να πάει,άστο:tongue:που λέει και το άσμα του Πάριου...Γιατί μετά διάβασα για βροντες κλπ Χαρά στο κουράγιο σας και την υπομονή σας!!!

Καήκαμε εδω που λέτε αυτές τις μέρες...Τι πρωτότυπο!Καίει τοσο πολύ ο ήλιος που δεν έχουμε κουράγιο να πάμε ούτε για μπάνιο στη θάλασσα.Τόσο δράμα....Και το βραδάκι προτιμάμε τη βόλτα στη θάλασσα από το μπάνιο στη θάλασσα.

Απ'ό,τι έχω καταλάβει οι προσθεσμίες για τους δημόσιους παιδικούς σταθμούς διαφερουν από περιοχή σε περιοχή.Εμαςη προθεσμία εκπνέει την Παρασκευη.Εχουμε συγκεντρωσει τα χαρτιά,μας μενει μόνο από το γιατρό να πάρουμε.Να σας πω με μισή καρδιά τα κάνω...Από τη μια θελω να τον στειλω τον μικρό,να κοινωνικοποιηθεί,να ξετρίψει στην ομιλία,να αρχίσει να τρωει μαζί με τα άλλα παιδάκια...Αλλά από την άλλη δεν θελω να τον αποχωριστώ...Να τα ,να τα τα κουλά!!

Κορίτσια μου γεια σας.

Σήμερα δεν έφτιαξα τίποτα γιατί περίσσεψε από χτες φαγητό. Χτες έφτιαξα σουτζουκάκια με κίτρινο ρύζι και το Σάββατο χοιρινές πανσετούλες με σαλάτα.

Εμεις καλά ειμαστε. Πηγαμε χθες παιδιατρο για εμβολιο και μεγαλωσαμε κι άλλο. Πρεπει να κανονισουμε τη βαπτιση συντομα για να μπορει να τον σηκωσει η νονα του!

Μεγάλωσε κιόλας το μωρούλι μωρέεεεε!!!! Με το καλό σας εύχομαι να το βαφτίσετε σύντομα.

Θυμάσαι τον Ορεστη Μακρη στην "κυρα μας τη μαμμη"; Ε έτσι ξεματιαζω κι εγω:-P

χαχαχαχαχαχαχα σαν να τον βλέπω μπροστά μου να στρίβει το χέρι του την ώρα που αφήνει να εννοηθεί ότι τα βγάζει τα μάτια της μαμής.

Καήκαμε εδω που λέτε αυτές τις μέρες...Τι πρωτότυπο!Καίει τοσο πολύ ο ήλιος που δεν έχουμε κουράγιο να πάμε ούτε για μπάνιο στη θάλασσα.Τόσο δράμα....Και το βραδάκι προτιμάμε τη βόλτα στη θάλασσα από το μπάνιο στη θάλασσα.

Είδα ότι και σήμερα και αύριο η Ελλάδα θα έχει 38 βαθμούς. Εμείς σήμερα είμαστε στους 18 βαθμούς και έχουμε συννεφιά.

Καλησπέρα:P

Eviri όντως ψηνόμαστε εδώ σήμερα... για 38 μιλήσανε, αν και εγώ νομίζω το 40άρι πρέπει να το χτύπησε στο κέντρο... ευτυχώς που είμαι στα βόρεια και έχουμε λίγη δροσούλα:P

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

Καλησπέρα:P

Eviri όντως ψηνόμαστε εδώ σήμερα... για 38 μιλήσανε, αν και εγώ νομίζω το 40άρι πρέπει να το χτύπησε στο κέντρο... ευτυχώς που είμαι στα βόρεια και έχουμε λίγη δροσούλα:P

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!

Στάκα ν' ανέβω στο βουνό να αρχίσω να φυσάω νοτιοανατολικά να έρθει ο αέρας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...