Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Πήρατε την καλύτερη δυνατή απόφαση για το καλύτερο αποτέλεσμα, κάποιες φορές οι σωστές αποφάσεις είναι κ οι πιο δύσκολες. Ποιο αποφασίσατε να μειώσετε;; το μόνο του ή από αυτό που διαιρεθηκε;

Πραγματικα σε ευχαριστώ πολύ για αυτό που μου γράφεις...αυτό προσπαθήσαμε...να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για αυτα και μόνο...δεν με ένοιαζε για εμένα και το εννοώ...ήθελα όμως να κάνω το καλύτερο για αυτα..

Εφόσον ήταν σε 3 διαφορετικούς σάκους με 3 διαφορετικούς πλακουντες δε ξεραμε ποιο διασπαστηκε και μειωσαμε αυτό που ήταν πιο μακρυά από τον τράχηλο...αυτό που θεώρησε πιο ασφαλές η γιατρός για να μην υπάρχει κίνδυνος αποβολής...

• Λουλούδια 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Nina-Tom τι ωραίοι κουκουμάδες είναι αυτοί!!!!

Στείλε μία μερίδα please!!!!!!

Όσο για τους απολυμένους της ΕΡΤ πιστεύω πως οι ...βισματίες θα την βρουν την άκρη με δουλειά. Αλίμονο σε αυτούς που μπήκαν με την αξία τους και χωρίς μέσον...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Nina-Tom τι ωραίοι κουκουμάδες είναι αυτοί!!!!

Στείλε μία μερίδα please!!!!!!

Όσο για τους απολυμένους της ΕΡΤ πιστεύω πως οι ...βισματίες θα την βρουν την άκρη με δουλειά. Αλίμονο σε αυτούς που μπήκαν με την αξία τους και χωρίς μέσον...

Άτιμη απόσταση!! αν ήσουν πιο κοντά...:P

Κοριτσάκια μου γεια σας.

Φτιάχνω μοσχαράκι λεμονάτο με συνοδεία πουρέ.

Αναρωτιέμαι τι πολίτευμα έχουμε...

Κι όμως η χούντα δεν προέβη σε τέτοιες ενέργειες.

Κρίμα για τους απλούς εργαζόμενους,τους ανθρώπους του μεροκάματου...Πόσα στόματα θα πεινάσουν,σίγουρα διπλάσιος και τριπλάσιος και τετραπλάσιος αριθμός από αυτόν των εργαζομένων...Τόσες οικογένειες...

Πιστεύω ότι πρέπει να πολλαπλασιάσουμε τον αριθμό απολυμένων Χ 4, γιατί υποθέτω, ότι ο καθένας τους είναι παντρεμένος κι έχει αποκτήσει δύο παιδιά κατά μέσο όρο. Κι αν τυχόν, σε κάποιες απ' αυτές τις οικογένειες δεν εργάζεται το δεύτερο μέλος........

Εμείς-δηλαδή ο μικρός-είμαστε από χθες βράδυ πάλι με ίωση,γαστρεντερίτιδα πάλι...

Σου εύχομαι να το έχει ξεπεράσει σήμερα όσο γίνεται ελαφρύτερα.

Στις ειδήσεις το έχουν το θέμα από τα πρώτα. Έχουν και υπαλλήλους της ερτ που μιλάνε.

Σήμερα πέτυχα κι εγώ ένα κανάλι που έλεγε για τη διαμαρτυρία, δείχνοντας λίγες εικόνες.

nk_christina έτσι είναι αυτά... με την ΕΡΤ εννοώ... αν και νομίζω ότι οι βολεμένοι που έχουν συνηθίσει σε μεγάλους μισθούς, θα τους έρθει κατραπακιά... πού θα βρουν τώρα πια τέτοια ποσά? σε ποιά δουλειά? άντε να δουν πώς είναι να περνάς με 700-800 ευρώ το μήνα!;)

Και να μη βολευτούν σε άλλη δουλειά, δεν έχουν ανάγκη. Έχουν κάνει τη μπάζα τους.

Χτες έκανα τα ρεβύθια που έλεγα... αλλά το βράδυ, μου ήρθε μία συνταγή που έκανε ο Άκης στο mega προχτές με λουκουμάδες... και είπα να τους κάνω... δε σας λέω τίποτα... απλά τέλειοι! Και για να ολοκληρώσω το έγκλημα, πάρτε και μία φωτογραφία:

Αχ Νίνα μου, τι ωραίοι και νόστιμοι δείχνουν!!!!!!!!!!! Μπορώ να σου αφήσω έναν και να πάρω το υπόλοιπο πιάτο;

Συννεφιά και βροχούλα έχουμε σήμερα :rolleyes:

Κοίτα να δεις αναποδιές, εμείς εδώ σήμερα θα φτάσουμε τους 28 βαθμούς με ήλιο και λίγα σύννεφα.

Το μενού σήμερα έχει ζυμαρικά στον φούρνο με ζαμπόν, τυρί και κρέμα γάλακτος.

Ωραίο φαγητό.

Καλησπέρα κι απο μενα.

Αυτες τις δυο μερες κανω καποιες εξωτερικες δουλιτσες κι ετσι με σωζει η καταψυξη. Σημερα εβγαλα φακες που ταιριαζουν και με τον καιρο.

Νινα φοβεροι οι λουκουμαδες! Μάρεσουν αλλά δεν τους φτιαχνω καλά.

Αγγελικουλα ωραιο το φαγητακι σου κι εχω να το φαω χροοοονια.

Περιστερακι περαστικα στο γιοκα σου! Ελπιζω να το περασει όσο πιο γρηγορα γινεται!

Αυτο που εχει γινει με την ΕΡΤ με εχει προβληματισει παρα πολύ. Και ελπιζω να ξυπνησουν οσοι απο αυτους που διαβαζω σε διαφορα sites γραφουν ο,τι καλά επαθαν κλπ. Ειναι δυστυχια να υπαρχει εστω κι ενας ανθρωπος ανεργος ποσο μαλλον να μενουν τοσο ξαφνικα χιλιαδες ανθρωποι. Και δυστυχως πιστευω πως παλι θα επικρατησουν οι γλοιωδεις και οχι οι τιμιοι ανθρωποι. Ελπιζω οι επομενες γενιες να αλλαξουν τη νοοτροπια και τα παιδια μας να ζησουν σε μια καλύτερη κοινωνια.

Η μικρη μου εβλεπε τα παιδικα της ΕΡΤ και μολις τωρα μου ζητησε να της βαλω τον Σιντ το μικρο επιστημονα. Της ειπα οτι το καναλι που το επαιζε δεν υπαρχει πια και μου ειπε οτι δεν θελει άλλη τηλεοραση....

Συγγνωμη για αυτα που γραφω αλλά ειναι τετοιες οι μερες...

Φιλια

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλό μεσημέρι!

Συννεφιά και σήμερα...

Δεν μαγείρεψα για σήμερα γιατί μείνανε ζυμαρικά από χτες.

Χτες πήγαμε για εμβόλιο του μικρού. Μεγάλωσε το παιδάκι μου και το αντιμετωπίζει με περισσότερη γενναιότητα! Ο μικρούλης μου μπήκε στο ιατρείο μόνος του, χαιρέτισε με χειραψία τον γιατρό, έκανε συμφωνία μαζί του πως δεν θέλει να εξετάσει το πουλάκι του και πως μέχρι τα γενέθλιά του τον Ιούλιο θα έχει σταματήσει και την πάνα!

Την ώρα που του έκανε το εμβόλιο τον είχα αγκαλιά, κλαψούρησε λιγάκι αλλά το ξέχασε αμέσως μόλις είδε το γλυφιτζούρι που του έδωσε ο γιατρός!

Nina-Tom τι καλό μαγειρεύεις σήμερα?

Εβιράκι σήμερα άκουσα πως την Κυριακή η θερμοκρασία θα ανέβει στους 36 βαθμούς! Η ανωμαλία σε όλο της το μεγαλείο!

Φωτεινούλα η χαιρεκακία είναι δυστηχώς πολύ εμφανής στις μέρες μας! Αντί να προσπαθούμε να φτάσουμε το ανώτερο επίπεδο κάποιων ευχόμαστε αυτοί να πέσουν στο δικό μας...

Μικροπρέπεια και έλλειψη παιδείας!

Και γνωρίζω οικογένεια που τώρα πιά, μετά από το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι και οι δύο άνεργοι κι έχουν κι ένα μικρό παιδάκι. Όχι δεν θα πω ότι καλά πάθανε αλλά θα ευχηθώ να βρουν πολύ σύντομα τον δρόμο τους γιατί κανείς απλός εργαζόμενος δεν αξίζει τέτοια τύχη!

Αυτά!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Και αφού μιλήσαμε για το θέμα της ΕΡΤ στον παρακάτω σύνδεσμο γίνεται ψηφορία για την επαναλειτουργία της. Όσοι θέλετε μπορείτε να ψηφίσετε...

http://www.avaaz.org/en/greece_ert_gr/?1371132640

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Αγγελική2 τί γενναίο παιδάκι ο μικρός σου!! μπράβο του... άκου έκανε συμφωνία με το γιατρό... πολύ μου αρέσει!! και μπράβο σε σένα:P

Σήμερα μαγειρεύω κοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια... πριν μία ώρα γύρισα από την λαική και έβαλα φρέσκια ντοματούλα στη σάλτσα και βουρ στη χύτρα!:P

ΦΩΤΕΙΝΗ763 είναι πραγματικά πολύ εύκολοι οι λουκουμάδες... εγώ πρώτη φορά τους έκανα... και να φανταστείς εκείνο το βράδυ δε ξέραμε τί να τσιμπήσουμε... θέλαμε κάτι σε φρούτο.. κάτι σε μεζέ... και λέω, δε δοκιμάζω να τους κάνω... βγήκαν πολύ καλοί... το μόνο κακό ήταν ότι ήταν βραδάκι και δεν κρατιέσαι να φας λίγους...:)

Ελπίζω να φτιάξει ο καιρός, βρε κορίτσια... θέλω να πάω για μπάνιο!

Καλησπέρα σας, σήμερα τηγάνησα αυγά, λουκάνικα και πατατούλες.

Ο μικρούλης μου μπήκε στο ιατρείο μόνος του, χαιρέτισε με χειραψία τον γιατρό, έκανε συμφωνία μαζί του πως δεν θέλει να εξετάσει το πουλάκι του και πως μέχρι τα γενέθλιά του τον Ιούλιο θα έχει σταματήσει και την πάνα!

Την ώρα που του έκανε το εμβόλιο τον είχα αγκαλιά, κλαψούρησε λιγάκι αλλά το ξέχασε αμέσως μόλις είδε το γλυφιτζούρι που του έδωσε ο γιατρός!

Τι τέλειο :)! Με το καλό να κόψετε και τις πάνες.

Εδώ κάνουν πάρα πολύ την χειραψία με τα παιδιά. Στον παιδικό σταθμό και στο σχολείο όταν έρχονται και φεύγουν τα παιδιά, τα χαιρετάνε με χειραψία. :D

Αυτο που εχει γινει με την ΕΡΤ με εχει προβληματισει παρα πολύ. Και ελπιζω να ξυπνησουν οσοι απο αυτους που διαβαζω σε διαφορα sites γραφουν ο,τι καλά επαθαν κλπ. Ειναι δυστυχια να υπαρχει εστω κι ενας ανθρωπος ανεργος ποσο μαλλον να μενουν τοσο ξαφνικα χιλιαδες ανθρωποι. Και δυστυχως πιστευω πως παλι θα επικρατησουν οι γλοιωδεις και οχι οι τιμιοι ανθρωποι. Ελπιζω οι επομενες γενιες να αλλαξουν τη νοοτροπια και τα παιδια μας να ζησουν σε μια καλύτερη κοινωνια.

Πολλοί δεν καταλαβαίνουν οτι όλα αυτά είναι κύκλος. Εφόσον απολύονται τόσοι άνθρωποι, δεν θα ψωνίζουν, άρα τα μαγαζιά θα δουλεύουν λιγότερο, επομένως θα απολύουν και από εκεί κόσμο κ.ο.κ. θα κυκλοφορεί ακόμα λιγότερο χρήμα.

Και βέβαια οι πραγματικά βολεμένοι, δεν πρόκειται να ξεβολευτούν ποτέ.

Και για να ολοκληρώσω το έγκλημα, πάρτε και μία φωτογραφία:

1206002.jpg

Πραγματικά έκανες έγκλημα. Τους ζήλεψα πάρα πολύ!

Φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Χτες έφτιαξα φακές και σήμερα δε θα μαγειρέψω γιατί θα φάμε έξω. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να φτιάξω σπανακόπιτα και πίτσα που μου ζήτησε η οικογένεια.

Χτες πήγαμε για εμβόλιο του μικρού. Μεγάλωσε το παιδάκι μου και το αντιμετωπίζει με περισσότερη γενναιότητα!

Μπράβο στο γενναίο παλλικαράκι.

Και γνωρίζω οικογένεια που τώρα πιά, μετά από το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι και οι δύο άνεργοι κι έχουν κι ένα μικρό παιδάκι. Όχι δεν θα πω ότι καλά πάθανε αλλά θα ευχηθώ να βρουν πολύ σύντομα τον δρόμο τους γιατί κανείς απλός εργαζόμενος δεν αξίζει τέτοια τύχη!

Αλίμονο από τέτοιες περιπτώσεις.

Γεια σας! (δεν ηξερα αν επρεπε να πω καλησπερα ή καλημέρα τετοια ώρα που εκατσα να γραψω)

Σημερα πηγαμε για κατι δουλειες με τον αντρα μου και φαγαμε εξω. Κι ετσι όπως καθομαστε τα δυο μας συνειδητοποιησαμε οτι ειχα οκτω μηνες να βγω για φαγητο εξω! Για να ειμαστε και δικαιοι μετρησαμε και ποσες φορες εχουμε παει για καφε αυτο το διαστημα και θυμηθηκαμε μολις εξι! Τελικα βγαινω μονο για σουπερ και λοιπες δουλειες εξω... Χτες κλασσικα λογω λαϊκης ειχα φτιαξει ψαρακια με κολοκυθακια τηγανητα και πιπεριες Χλωρινης που ειπε και η κορη μου:-P

ΝΑ δουμε τι καιρο θα κανει αυριο για να κανονισουμε την βολτουλα μας.

Χτες πήγαμε για εμβόλιο του μικρού. Μεγάλωσε το παιδάκι μου και το αντιμετωπίζει με περισσότερη γενναιότητα! Ο μικρούλης μου μπήκε στο ιατρείο μόνος του, χαιρέτισε με χειραψία τον γιατρό, έκανε συμφωνία μαζί του πως δεν θέλει να εξετάσει το πουλάκι του και πως μέχρι τα γενέθλιά του τον Ιούλιο θα έχει σταματήσει και την πάνα!

Αχ τι ωραια που μεγαλωνει και γινεται παλληκαρακι! Η δικια μου δε φοβαται καθολου τα εμβολια και τον παιδιατρο γενικα αλλά αρνειται να κοψει την πανα!

Και γνωρίζω οικογένεια που τώρα πιά, μετά από το κλείσιμο της ΕΡΤ είναι και οι δύο άνεργοι κι έχουν κι ένα μικρό παιδάκι.

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

ΦΩΤΕΙΝΗ763 είναι πραγματικά πολύ εύκολοι οι λουκουμάδες... εγώ πρώτη φορά τους έκανα... και να φανταστείς εκείνο το βράδυ δε ξέραμε τί να τσιμπήσουμε... θέλαμε κάτι σε φρούτο.. κάτι σε μεζέ... και λέω, δε δοκιμάζω να τους κάνω... βγήκαν πολύ καλοί... το μόνο κακό ήταν ότι ήταν βραδάκι και δεν κρατιέσαι να φας λίγους...:)

Τον χυλο τον εχω φτιαξει πολλες φορες. Στο τηγανισμα και στο να τους δωσω ωραιο σχημα τα θαλασσωνω.

Φιλακια σε όλες και καλη Κυριακη!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου,καλή Κυριακή σε όλες σας εύχομαι!

Αλλαξε πάλι ο καιρός και έπιασαν οι ζέστες,το βλέπω να τρελαινόμαστε φέτος με αυτές τις εναλλαγές.

Ευτυχώς ο μικρός μου την πέρασε ξώφαλτσα την γαστρεντερίτιδα και τώρα είναι μια χαρά.

Χθες βγήκα για καφέ με μια φίλη μετά από πολύ πολυ καιρό.Συνήθως βγαίνω μόνο με τα αγόρια μου.Πώς μου φάνηκε η χθεσινή βόλτα,πώς μου φάνηκε...Τελικά είναι στα απλά αυτά που μπορούν να μας δώσουν λίγη χαρά.Για φαγητό με τον άντρα μου έχουμε να βγούμε πάνω από ένα χρόνο!!!Κλαψ...Με το ζωηρό μας παιδάκι είναι πράγμα ανέφικτο.

Προσπαθώ βέβαια να κάνω κάποια πράγματα που με ευχαριστούν,πχ την ώρα που παίζουμε με τον μικρό,μπορεί ταυτόχρονα να διαβάζω κάποιο βιβλίο.Μπορεί να διαβαζω πολλά ταυτόχρονα την ίδια περίοδο,ανάλογα με το κέφι της στιγμής.Νοσταλγώ την εποχή που διάβαζα με την ησυχία μου...Αλλά και έτσι μια χαρά και πάλι καλά να λέω...Βρήκα τουλάχιστον τρόπο να κάνω μια δραστηριότητα που μου αρέσει.Κάποιες φορες τα βράδια παίρνω και βλέπω καμιά ταινία που την συνδυάζω με κάποια δουλειά,συνήθως σιδέρωμα ή μαγείρεμα ή και τα δυο μαζί συν το πλυντήριο να πλένει....Ολα συνδυάζονται άμα υπάρχει θέληση χαχαχα

Και για να είμαι εντός θέματος να σας πω ότι σήμερα φτιάχνω μοσχαράκι γιουβέτσι με χυλοπίτες.Χθες φάγαμε ψαράκια στα κάρβουνα που έφτιαξε ο άντρας μου.

Φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια.

Χρόνια πολλά στους μπαμπάδες σας και στους συζύγους που είναι μπαμπάδες.

Για το μεσημέρι έφτιαξα κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο.

Κάνει ωραία ζέστη και σήμερα.

Σημερα πηγαμε για κατι δουλειες με τον αντρα μου και φαγαμε εξω. Κι ετσι όπως καθομαστε τα δυο μας συνειδητοποιησαμε οτι ειχα οκτω μηνες να βγω για φαγητο εξω! Για να ειμαστε και δικαιοι μετρησαμε και ποσες φορες εχουμε παει για καφε αυτο το διαστημα και θυμηθηκαμε μολις εξι! Τελικα βγαινω μονο για σουπερ και λοιπες δουλειες εξω...

Πραγματικά, είναι μεγάλο το διάστημα που έμεινες στο σπίτι. Ελπίζω από 'δω και πέρα που μεγαλώνει και το μωρό και είναι και καλοκαίρι να βγαίνετε συχνότερα.

Χτες κλασσικα λογω λαϊκης ειχα φτιαξει ψαρακια με κολοκυθακια τηγανητα και πιπεριες Χλωρινης που ειπε και η κορη μου:-P

χαχαχαχαχαχα

Αλλαξε πάλι ο καιρός και έπιασαν οι ζέστες,το βλέπω να τρελαινόμαστε φέτος με αυτές τις εναλλαγές.

Αυτά τραβάμε κι εμείς εδώ εις τα ξένα. Γι' αυτό μου τη βαράει ώρες-ώρες και κοντεύω να τρελλαθώ.

Πώς μου φάνηκε η χθεσινή βόλτα,πώς μου φάνηκε...Τελικά είναι στα απλά αυτά που μπορούν να μας δώσουν λίγη χαρά.

Έτσι είναι, μακάρι να γίνεται συχνότερα αυτό για να περνάς καλύτερα.

Για φαγητό με τον άντρα μου έχουμε να βγούμε πάνω από ένα χρόνο!!!Κλαψ...Με το ζωηρό μας παιδάκι είναι πράγμα ανέφικτο.

Τώρα είναι ωραία ευκαιρία που μπορείτε να πάρετε λίγα πράγματα (ίσως και κάποιες φιλικές οικογένειες με παιδιά) να πάτε παραλία με το φαγητό και να κάθεστε αρκετές ώρες.

Προσπαθώ βέβαια να κάνω κάποια πράγματα που με ευχαριστούν,πχ την ώρα που παίζουμε με τον μικρό,μπορεί ταυτόχρονα να διαβάζω κάποιο βιβλίο.Μπορεί να διαβαζω πολλά ταυτόχρονα την ίδια περίοδο,ανάλογα με το κέφι της στιγμής.Νοσταλγώ την εποχή που διάβαζα με την ησυχία μου...Αλλά και έτσι μια χαρά και πάλι καλά να λέω...Βρήκα τουλάχιστον τρόπο να κάνω μια δραστηριότητα που μου αρέσει.Κάποιες φορες τα βράδια παίρνω και βλέπω καμιά ταινία που την συνδυάζω με κάποια δουλειά,συνήθως σιδέρωμα ή μαγείρεμα ή και τα δυο μαζί συν το πλυντήριο να πλένει....Ολα συνδυάζονται άμα υπάρχει θέληση χαχαχα

Εγώ αυτό το ονομάζω μεθοδικότητα.

καλημερα κοριτσακια κ καλη εβδομαδα να εχουμε!

Φωτεινουλα κ εμεις το προηγουμεβο Σαββατο βγηκαμε για φαγητο μετα απο ποσο καιρο δεν ξερω κ μας φανηκε καπως!! Μπραβοοοο κ σε επομενα !!!

Αγγελικη μπραβο στο γενναιο αγορακι σου! Κ εγω ελεγα να του κοψω φετος την πανα ( κλεινει τα 2 τον Ιουλιο) αλλα δεν μιλαει κ δεν μας βλεπω να συννενοουμαστε ...ουφφ

Οι ξενιτεμενενς μας τι κανουν?

Νινα καλο εγινε το κοκορακι?

Απο φαγητο σημερα τρωμε κολοκυθακια γεμιστα με ρυζι-κιμα αυγολεμονο που εφτιαξα χτες κ περισσεψανε.Το Σαββατο φαγαμε το μεσημερι σουτζουκακια με μακαρονακι δαντελιτσα κ μια κασεροπιτα κ το βραδυ εξω σουβλακια κ μπυριτσες.

Φιλω σας τα λεμε αργοτερα

Καλό μεσημέρι μαγειροκόριτσα!

Για σήμερα έφτιαξα δύο φαγάκια και τα δύο στο φούρνο. Το ένα είναι μελιτζάνες με ντοματούλα που αρέσουν στην κόρη μου και το άλλο είναι κολοκυθάκια μπριάμ που δεν αρέσουν στην ζουζούνα μου, αλλά τα έιχα στο ψυγείο και θα χάλαγαν αν δεν τα μεγείρευα!

Περιστέρω σε θαυμάζω! Διαβάζεις παραπάνω από ένα βιβλία ταυτόχρονα? Και στο έχω ξαναπεί απορώ πως μπορείς να παρακολουθείς ταινία και να κάνεις και κάτι άλλο ταυτόχρονα! Respect!!!!!

Φωτεινούλα σε καταλαβαίνω με τις εξόδους! Με τον άντρα μου βγήκαμε για φαγητό και ποτό το προηγούμενο Σάββατο μετά κι εγώ δεν ξέρω από πόσους μήνες!!!!!

Πολλά φιλιά σε όλα τα κορίτσια της παρεας!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Τί ωραίο Σαββατοκύριακο που πέρασε... χτες πήγαμε με μπάνιο με καλούς φίλους, μετά φαγητό και βολτούλα το βράδυ... το Σάββατο ήρθε ένας φίλος το βράδυ και ήπιαμε ποτάκι... πέρασα πολύ όμορφα!:tongue: Και σήμερα δουλίτσες στο σπίτι.. αυτές δεν τις γλυτώνουμε με τίποτα:rolleyes:

ggeny το κοτοπουλάκι έγινε ωραιότατο... να είναι καλά η χύτρα φυσικά!

ΦΩΤΕΙΝΗ763 αυτοί οι λουκουμάδες που έφτιαξα από την συνταγή του Άκη, δεν είναι χυλός... είναι ζυμαράκι... οπότε έκοψα με ένα μεγάλο φλιτζάνι εξωτερικά και ένα μικρότερο το εσωτερικό και έτσι έκανα το σχήμα... και όσο για το τηγάνισμα, δεν θέλει καυτό λάδι, απλά καλά ζεσταμένο... μήπως να τους δοκιμάσεις?;)

Σήμερα έκανα μελιτζάνες στο φούρνο, γεμιστές με μπέικον και σάλτσα... και αύριο θα κάνω κοφτό μακαρονάκι με σαλτσούλα, πρωί πρωί, γιατί θα πάω για μπανάκι μετά :P

Καλή συνέχεια!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...