Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

δεν θυμαμαι ονομα,μια φιλη μας που κανει τετοιες πωλησεις μου το εδωσε.παντως αρκουν λιγες σταγονες κ γινετε ο φουρνος κουκλος!!!χαχαχαχαχα θα δω ονομα κ θα σας ενημερωσω.

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Γειά σας. Ταπεινά ρεβύθια για μας σήμερα... Α έφτιαξα και μια νηστίσμη "κασερόπιτα" χθες με τυρί από σόγια. Ε θα την τελειώσουμε σήμερα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

πες μου ότι έβαλες το όνομα της πεθερας κι εσύ!:eek:

Ερώτηση κρίσεως είναι αυτή;:tongue::tongue:

Φυσικά το όνομα της πεθεράς...:-(:sad::-( Αλλιώς το τι κατάρες θα μας έριχνε δε λέγεται!

Για σήμερα έκανα σπανακόριζο και μπιφτεκάκια για τη μικρή!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

δεν θυμαμαι ονομα,μια φιλη μας που κανει τετοιες πωλησεις μου το εδωσε.παντως αρκουν λιγες σταγονες κ γινετε ο φουρνος κουκλος!!!χαχαχαχαχα θα δω ονομα κ θα σας ενημερωσω.

Περιμένουμε!!!!

Εχω πεθάνει στο τρίψιμο...

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Θα μου πείτε και μένα το κόλπο πώς τα κάνετε όλα στον φούρνο σαν τηγανητά ???????

να σου πω πως τα κανω εγω.λοιπον πχ για τις πατατουλες:

τις κοβω οπως θα τις κοβαμε αν τις τηγανιζαμε,τις βαζω στο ταψι(το ταψι παντα με λαδοκολλα),τις αλατιζω-πιπερ,ρυγαν(και οτι αλλο μπαχαρι θελετε),τις ραντιζω με λαδακι κ λιγο νερο κ ετοιμε για ψησιμο.τις αφηνω περιπου ενα 15 στους 200βαθμους με αερα κ πανω κατω.πραγματικα θα τις λατρεψεις!!!

το ιδιο κανω κ για ολα τ'αλλα,κεφτεδακια,καλαμαρακια ή οτι αλλο.σ'αυτα αν θελεις τα αλευρωνεις ελαφρα πρωτα κ μετα ψησιμο!!

καλη επιτυχια!!!

9892a30fbd.png

τις κοβω οπως θα τις κοβαμε αν τις τηγανιζαμε,τις βαζω στο ταψι(το ταψι παντα με λαδοκολλα),τις αλατιζω-πιπερ,ρυγαν(και οτι αλλο μπαχαρι θελετε),τις ραντιζω με λαδακι κ λιγο νερο κ ετοιμε για ψησιμο.τις αφηνω περιπου ενα 15 στους 200βαθμους με αερα κ πανω κατω.πραγματικα θα τις λατρεψεις!!!

το ιδιο κανω κ για ολα τ'αλλα,κεφτεδακια,καλαμαρακια ή οτι αλλο.σ'αυτα αν θελεις τα αλευρωνεις ελαφρα πρωτα κ μετα ψησιμο!!

καλη επιτυχια!!!

Ευχαριστώ για τα φώτα σου !!! Θα το δοκιμάσω και αν πετύχει, θα σου στείλω ανθοδέσμη -αλήθεια-... σιχαίνομαι το τηγάνι !!!!:rolleyes:

καλη επιτυχια!!!

anna τελειο κολπο!!!!!!!!!

το δικο μου το μυαλλο που να σκεφτει ετσι?????:D:D:D

καλα σε παραδεχομαι.....εισαι θεα!!!!!!

οταν με το καλο γυρισουμε σπιτι,θα το κανω!!!!!!!!!!!

εμεις σημερα φαγαμε ντελιβερι διοτι τρεχαμε στους γιατρους παλι!!!!!!!!

:-(:-( :-(

α και αυτο με τις πολλες παραθεσεις,......ουτε κι εγω το ηξερα.

τελικα εδω μεσα μαθενουμαι κι αλλα πραγματα εκτος απο τα σουπερ φαγητα!!!!!!!!!

μου αρεσει τρελα που ειμαι στο τοπικ!!!!:D:D:D

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Δώρα, τις πατάτες μπορείς να τις κάνεις έτσι όπως σου είπε η Άννα, απλά αντί για ρίγανη να βάλεις πάπρικα. δηλαδή αλάτι, ελάχιστο πιπέρι ή κ καθόλου κ πάπρικα μπόλικη με ελάχιστο λάδι. κάντες σε ροδέλες λεπτές.

γίνονται σαν πατατάκια!

το παιδί πως είναι;

εγώ έκανα το κοτόπουλο με τις πιεπεριές. πρόσθεσα στο τελείωμα κ 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι κι έγινε μια σάλτσα που ο σύζυγος έγλειφε το κουτάλι που δοκίμασε.

αύριο θα το φάμε.

Σεβη κ εγω ροδολες τις κανω οταν φτιαχνουμε κλαμπ σαντουιτ κ ειναι οντως σαν πατατακια!!!καλη ιδεα η παπρικα,ολο θελω να παρω κ ολο το ξεχναω!!!καλα κοριτσια αμα μαζεψουμε τις συνταγες μας φτιαχνουμε τρελλο βιβλιο!!!

Δωρα ουτε το δικο μου μυαλλο το σκεφτηκε το ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο που γραφει ο Μαμαλακης κ το εφαρμοσα βαζοντας τις δικες μου πινελιες!!!ο μικρουλης πως ειναι??

9892a30fbd.png

Δώρα, τις πατάτες μπορείς να τις κάνεις έτσι όπως σου είπε η Άννα, απλά αντί για ρίγανη να βάλεις πάπρικα. δηλαδή αλάτι, ελάχιστο πιπέρι ή κ καθόλου κ πάπρικα μπόλικη με ελάχιστο λάδι. κάντες σε ροδέλες λεπτές.

γίνονται σαν πατατάκια!

το παιδί πως είναι;

εγώ έκανα το κοτόπουλο με τις πιεπεριές. πρόσθεσα στο τελείωμα κ 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι κι έγινε μια σάλτσα που ο σύζυγος έγλειφε το κουτάλι που δοκίμασε.

αύριο θα το φάμε.

ωραια,θα το κανω σεβη.σε ευχαριστω.

το παιδι ειναι καλα.

Σεβη κ εγω ροδολες τις κανω οταν φτιαχνουμε κλαμπ σαντουιτ κ ειναι οντως σαν πατατακια!!!καλη ιδεα η παπρικα,ολο θελω να παρω κ ολο το ξεχναω!!!καλα κοριτσια αμα μαζεψουμε τις συνταγες μας φτιαχνουμε τρελλο βιβλιο!!!

Δωρα ουτε το δικο μου μυαλλο το σκεφτηκε το ειχα διαβασει σε ενα περιοδικο που γραφει ο Μαμαλακης κ το εφαρμοσα βαζοντας τις δικες μου πινελιες!!!ο μικρουλης πως ειναι??

μια χαρα σε βρησκω αννουλα.

ποιος μαμαλακης καλε?????

δεν σε φτανει!!!!!!!!!!:-P:razz::-P

(τα καταφερα....ζητωωωωωω!!!!!!!!!!)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

για ξυπνηστε να αρχισουμε το μαγειρεμα!!!!!!!!!!!

καλημερα!!!!

για εμενα σημερα συνεχιζει να μαγειρευει η πεθερα, μαλλον μακαροναδιτσα με κιμα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...