Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

χαχαχαχα εμα να μην το ξερω;) !!!!!!τελικα εδω μεσα θα μαθω πολλα!!!!!!:tongue:

Τι λες τώρα, αμ εγώ που δεν είχα ιδέα, κοντεύω να γίνω πρύτανης. Με ονειρεύομαι με εκείνο το "καλυμαύχι" που φοράνε και την τήβεννο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Τι λες τώρα, αμ εγώ που δεν είχα ιδέα, κοντεύω να γίνω πρύτανης. Με ονειρεύομαι με εκείνο το "καλυμαύχι" που φοράνε και την τήβεννο.

χαχαχαχαχαχα καλε κ εγω που ηξερα εδω τα εχω δει ολα με αλλο ματι!!!!καλα μεχρι κ ο αντρουλης μου ''Respect'' μπροστα μου!!!!!!!!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα θα φτιάξω αγκινάρες με αρακά, όλα φρέσκα από τη χθεσινή λαϊκή. Άννα τι λες, θα φάμε μαζί; Να προτείνω κάτι άλλο από άλλες ομάδες τροφίμων;

πλακα κανεις?κ εχω κ αρακα κ αγκιναρες στην καταψυξη!για να ρωτησω τον αντρουλη μου κ θα σας πω.Εβιρι ολες οι καλες ιδεες δεκτες ;)

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα τα φτιάξω άσπρα γιατί η τσουκνίδα δε τα τρώει με σάλτσα.

Λοιπόν τσιγαρίζω πολύ ελαφρά στο λάδι το κρεμμύδι (κατά προτίμηση φρέσκο), και προσθέτω τον αρακά να πάρει κι αυτός μια μυρωδιά. Δεν αφήνω να αλλάξουν χρώμα όμως, γι' αυτό τα τσιγαρίζω πολύ λίγο. Προσθέτω τις αγκινάρες και το νερό. Αν θες μπορείς να βάλεις και καρότα μέσα. Για μυρωδικά βάζω άνηθο και μάραθο, αλάτι, πιπέρι και βράσιμο σε σιγανή φωτιά. Εγώ τα βράζω στο 1,5 με ανώτατο το 3.

Στο τέλος, αφού κατεβάσω την κατσαρόλα από το μάτι, χτυπάω στο μπλέντερ ή στο ποδαράκι του μούλτι, ένα μέρος από το ζουμί της κατσαρόλας, λεμόνι ανάλογο προς την ποσότητα του φαγητού και μία κουταλιά της σούπας αλεύρι. Τα χτυπάω καλά να γίνουν σαν αραιή κρέμα και να ενσωματωθεί το αλεύρι στο ζουμί, μοιάζει με το αυγολέμονο στο χρώμα και στην πυκνότητα.

Περιχύνω το φαγητό και δε βλέπω την ώρα να κάτσω στο τραπέζι. Με το αλεύρι το φαγητό χυλώνει και γίνεται λίγο πιο πηχτό. Αν θες αυτό μπορείς να το τροποποιήσεις σύμφωνα με τα γούστα σας με λιγότερο ή καθόλου αλεύρι, βάζοντας στο τέλος μόνο το λεμόνι.

σημερα εκανα κολοκυθακια γεμιστα,αυγολεμονο!!!!!!!!ηταν γιαμι!!!!!!!!!!

βεβαια οι μεριδες μου εχουν αρχισει και μεγαλωνουν επικινδυνα...και πρεπει να μαζευτω.

Καλημέρα !!!

Πω πω τί μου έκανες πρωϊ-πρωϊ..... εμείς σήμερις έχουμε γίγαντες...

Διαφημίσεις

η αποφαση βγηκε με την βοηθεια του αντρουλη μου,θα κανω καλαμαρακια,γαριδες κ πατατουλες ολα σαν τηγανιτα φουρνου.καλα κοριτσια απο τοτε που ανακαλυψα αυτο το κολπο τα κανω ολα στο φουρνο κ φυσικα το αποτελεσμα ειναι

1.σαν τηγανιτο

2.γρηγοροτερο

3.χωρις κοπο

4.χωρις μυρωδιες

5.πιο υγιεινο!!!!

6.πεντανοστιμα!!!

θα κανω κ μια σαλατα μαλλον χωριατικη,εχω κ χτυπητη κ ειμαστε σουπερ!!!

9892a30fbd.png

η αποφαση βγηκε με την βοηθεια του αντρουλη μου,θα κανω καλαμαρακια,γαριδες κ πατατουλες ολα σαν τηγανιτα φουρνου.καλα κοριτσια απο τοτε που ανακαλυψα αυτο το κολπο τα κανω ολα στο φουρνο κ φυσικα το αποτελεσμα ειναι

1.σαν τηγανιτο

2.γρηγοροτερο

3.χωρις κοπο

4.χωρις μυρωδιες

5.πιο υγιεινο!!!!

6.πεντανοστιμα!!!

θα κανω κ μια σαλατα μαλλον χωριατικη,εχω κ χτυπητη κ ειμαστε σουπερ!!!

se παρακαλώ μπορώ να έχω μια μεριδούλα????????;)

se παρακαλώ μπορώ να έχω μια μεριδούλα????????;)

μα φυσικα,κατα τις 2:30 θα στρωσω τραπεζι,αντε σε περιμενουμε:tongue:

να προσέχεις τον φούρνο σου να τον καθαρίζεις συχνά...

εγώ την πάτησα έτσι, γι' αυτό το λέω.

ναι αυτο ειναι ενα θεμα,αλλα επισης εχω βρει καθαρ(βιολογ) που τον καθαριζεις πανευκολα οποτε μια φορα την εβδομαδα τον περναω ενα χερακι.

εσυ τι επαθες με τον φουρνο?

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...