Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

μπορεις να κανεις κοτοπουλο με χυλοπιτες στο φουρνο ειναι πολυ γρηγορο και δεν χρειαζετε να καθαριζεις πατατες κλπ:D

πολυ ωραια η ιδεα σου ευχαριστω....!

εκανα κοτοσουπα με ρυζι οποτε δεν ειχα καθαρισματα:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημεραααααα! για σημερα εκανα κοκκινιστο μοσχαρι (κοψαμε την νηστεια για λογους υγειας) με ασπρο ρυζακι για μας και για τον θησαυρακο μου εκαανα κατσικακι με λαχανικα.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Τη μπουμπίτσα μου τη λένε Λουκια-Δήμητρα και πάει παιδικό από τον Σεπτέμβριο!

Γιατί δεν της κάνεις ένα τεστ να δεις αν το παιδί είναι αλλεργικό;

Εγώ πάντως και στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό το έτρωγα το ψαράκι μου!!;)

πες μου ότι έβαλες το όνομα της πεθερας κι εσύ!:eek:

μετά το Πάσχα, αν μας κάνει εμετό το ψάρι, θα κάνουμε εξετάσεις. μιλήσαμε με την παιδίατρο γι' αυτό.

στην εγκυμοσύνη μια χαρά τα έτρωγα. στο θηλασμό άκουγα τις παπάγιες της παιδιάτρου.

δεν είχα χρόνο τότε για ερώτηση στην Αγλαϊα. θήλαζα ακατάπαυστα.:(

η γκαστρούλα να μην παραγγέλνει ντελίβερυ για την πάρτη της. μόνο ταπεράκια από μανούλα κ πεθερά. ;)

Διαφημίσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα καλά σας λόγια.

Εγώ σήμερα έφτιαξα σόγια σε μορφή κιμά με μακαρόνια. Αλλά εγώ έφαγα και κάποια αποφάγια από τα γενέθλια.

Εβερι δεν εχω παρει ποτε σογια,εχω φαει παλιοτερα σε χαμπουκερ απο ενα μαγαζι κ μου αρεσε,αλλα να την μαγειρεψω δεν εχει τυχει.οποτε εχω αποριες,χιχιχιχιχι.για πες ειναι ευκολη?σε τι μορφη υπαρχει,σαν κυμα την βρσκεις κ την εχουν σε ολα τα σουπερ μαρκετ ????για πες,για πες κ για μας τις ασχετες!!α επισης δεν θυμαμαι την γευση,απλα θυμαμαι οτι μου αρεσε:confused:!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

σημερα εκανα κολοκυθακια γεμιστα,αυγολεμονο!!!!!!!!ηταν γιαμι!!!!!!!!!!

βεβαια οι μεριδες μου εχουν αρχισει και μεγαλωνουν επικινδυνα...και πρεπει να μαζευτω.

θελω μια θαλασσα γεματη αστεριες!

tJd1p3.png

Το θέμα στη ζωή δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις σωστά ένα άσχημο φύλλο....

(εμείς σκοπεύουμε να το παίξουμε σωστά)

Εβερι δεν εχω παρει ποτε σογια,εχω φαει παλιοτερα σε χαμπουκερ απο ενα μαγαζι κ μου αρεσε,αλλα να την μαγειρεψω δεν εχει τυχει.οποτε εχω αποριες,χιχιχιχιχι.για πες ειναι ευκολη?σε τι μορφη υπαρχει,σαν κυμα την βρσκεις κ την εχουν σε ολα τα σουπερ μαρκετ ????για πες,για πες κ για μας τις ασχετες!!α επισης δεν θυμαμαι την γευση,απλα θυμαμαι οτι μου αρεσε:confused:!!!

Λοιπόν Αννούλα, υπάρχει σε μορφή κιμά και σε μορφή κεμπάπ που είναι κομματάκια σαν μεγάλα κρουτόν. Όπως και να μαγειρευτεί η σόγια θέλει πρώτα βράσιμο για 10 λεπτά σε σκέτο νερό. Προσοχή στο καπάκι μόλις αρχίσει το βράσιμο θα ξεχειλίσει, γι' αυτό πρέπει να έχεις το νου σου στη φωτιά να τη χαμηλώσεις και να το μισοξεσκεπάσεις όταν αρχίσει να βράζει. Μετά τη σουρώνεις και αν βιάζεσαι την πατάς με κάτι γιατί θα καίει για να την πιάσεις με τα χέρια, ώστε να φύγουν τα πολλά νερά που έχει ρουφήξει. Αλλιώς την αφήνεις στο σουρωτήρι για λίγη ώρα (15΄-20΄).

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει άλλο τρόπο εκτός από την κοκκινιστή σόγια. Τη φτιάχνω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνω και το κοκκινιστό μοσχαράκι. Δηλαδή την τσιγαρίζω με κρεμμύδι και λάδι, προσθέτω σάλτσα, κόκκινο κρασί, κανέλα, (γαρύφαλο δε βάζω στη σόγια), αλατοπίπερο, δάφνη (προαιρετικά), λίγη ζαχαρίτσα και την αφήνω να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Έτσι την κάνω και με μορφή κιμά. Η σόγια θέλει πλούσια υλικά για να νοστιμίσει, επειδή έχει ουδέτερη γεύση. Προσοχή στην ποσότητα που θα φας. Θα σε φουσκώσει αρκετά στην πέψη γιατί μην ξεχνάς είναι από φασόλι.

Μέχρι τώρα στην Αθήνα την έχω βρει σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Τα περισσότερα την έχουν μαζί με τα βιολογικά ή κοντά στα ζυμαρικά. Στην επαρχία όμως, δεν τη βρίσκω.

Λοιπόν Αννούλα, υπάρχει σε μορφή κιμά και σε μορφή κεμπάπ που είναι κομματάκια σαν μεγάλα κρουτόν. Όπως και να μαγειρευτεί η σόγια θέλει πρώτα βράσιμο για 10 λεπτά σε σκέτο νερό. Προσοχή στο καπάκι μόλις αρχίσει το βράσιμο θα ξεχειλίσει, γι' αυτό πρέπει να έχεις το νου σου στη φωτιά να τη χαμηλώσεις και να το μισοξεσκεπάσεις όταν αρχίσει να βράζει. Μετά τη σουρώνεις και αν βιάζεσαι την πατάς με κάτι γιατί θα καίει για να την πιάσεις με τα χέρια, ώστε να φύγουν τα πολλά νερά που έχει ρουφήξει. Αλλιώς την αφήνεις στο σουρωτήρι για λίγη ώρα (15΄-20΄).

Εγώ δεν έχω δοκιμάσει άλλο τρόπο εκτός από την κοκκινιστή σόγια. Τη φτιάχνω με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που κάνω και το κοκκινιστό μοσχαράκι. Δηλαδή την τσιγαρίζω με κρεμμύδι και λάδι, προσθέτω σάλτσα, κόκκινο κρασί, κανέλα, (γαρύφαλο δε βάζω στη σόγια), αλατοπίπερο, δάφνη (προαιρετικά), λίγη ζαχαρίτσα και την αφήνω να βράσει μέχρι να μαλακώσει. Έτσι την κάνω και με μορφή κιμά. Η σόγια θέλει πλούσια υλικά για να νοστιμίσει, επειδή έχει ουδέτερη γεύση. Προσοχή στην ποσότητα που θα φας. Θα σε φουσκώσει αρκετά στην πέψη γιατί μην ξεχνάς είναι από φασόλι.

Μέχρι τώρα στην Αθήνα την έχω βρει σε όλα τα σούπερ μάρκετ. Τα περισσότερα την έχουν μαζί με τα βιολογικά ή κοντά στα ζυμαρικά. Στην επαρχία όμως, δεν τη βρίσκω.

πω πω με εφτιαξες τωρα,θα παω αυριο στο σουπερ της γειτονιας μας να την βρω κ μμμμμμ κατι καλο θα κανω,σε κοκκινιστο βεβαιως βεβαιως!!!!σε ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!!

9892a30fbd.png

yes, master!!!!:cool::cool:

;):lol::lol::mrgreen:

σημερα εκανα κολοκυθακια γεμιστα,αυγολεμονο!!!!!!!!ηταν γιαμι!!!!!!!!!!

βεβαια οι μεριδες μου εχουν αρχισει και μεγαλωνουν επικινδυνα...και πρεπει να μαζευτω.

πω πω! καιρό έχω να κάνω. στείλε ένα τάπερ.

εγώ για αύριο έχω αρακά με αγκινάρες που είχα κάνει την Κυριακή. σήμερα προτίμησα να βάλω σκούπα, να πλύνω κουρτίνα, να πλύνα πιάτα, τουαλέτες.

αύριο θα κάνω κοτόπουλο με πιπεριές.

Διαφημίσεις

;):lol::lol::mrgreen:

πω πω! καιρό έχω να κάνω. στείλε ένα τάπερ.

εγώ για αύριο έχω αρακά με αγκινάρες που είχα κάνει την Κυριακή. σήμερα προτίμησα να βάλω σκούπα, να πλύνω κουρτίνα, να πλύνα πιάτα, τουαλέτες.

αύριο θα κάνω κοτόπουλο με πιπεριές.

καλε κοριτσια μηπως μπορειτε να μου πειτε κ εμενα πως κανετε τις 2πλες κ 3διπλες παραθεσεις???:confused::confused::confused:

9892a30fbd.png

πατάς σε κάθε μήνυμα κάτω δεξιά, εκεί που έχει '' και γράφει multi quote this message, αν αφήσεις το ποντίκι πάνω του.

όταν το πατήσεις κ κάθε φορά κοκκινίζει η επιλογή.

μετά πατάς Απάντηση. είναι πάνω πάνω. έτσι σου βγάζει πολλαπλά μηνύματα στα οποία μπορείς να απαντήσεις.

ελπιζω να σε βοήθησα. αν όχι, ξαναρώτα.

καλε κοριτσια μηπως μπορειτε να μου πειτε κ εμενα πως κανετε τις 2πλες κ 3διπλες παραθεσεις???:confused::confused::confused:
πατάς σε κάθε μήνυμα κάτω δεξιά, εκεί που έχει '' και γράφει multi quote this message, αν αφήσεις το ποντίκι πάνω του.

όταν το πατήσεις κ κάθε φορά κοκκινίζει η επιλογή.

μετά πατάς Απάντηση. είναι πάνω πάνω. έτσι σου βγάζει πολλαπλά μηνύματα στα οποία μπορείς να απαντήσεις.

ελπιζω να σε βοήθησα. αν όχι, ξαναρώτα.

χαχαχαχα το εμαθα κ αυτοοοο!!!!σ'ευχαριστω Σεβηηηηη!!!!!!!!!!!!

9892a30fbd.png

πω πω με εφτιαξες τωρα,θα παω αυριο στο σουπερ της γειτονιας μας να την βρω κ μμμμμμ κατι καλο θα κανω,σε κοκκινιστο βεβαιως βεβαιως!!!!σε ευχαριστωωωωωωωωωωωω!!!!

Παρακαλώ Άννα.

Άντε και με 'γεια τα multi quote, καλοφόρετα και καλοτάξιδα.

Παρακαλώ Άννα.

Άντε και με 'γεια τα multi quote, καλοφόρετα και καλοτάξιδα.

χαχαχαχα εμα να μην το ξερω;) !!!!!!τελικα εδω μεσα θα μαθω πολλα!!!!!!:tongue:

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...