Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

έχει κολλήσει το μυαλό μου σήμερα.....έχω ξεπαγώσει τον κιμά αλλά δεν ξέρω πως να τον κάνω....

καλημέρα.

Παστιτσάκι; Με μακαρόνια; Ρολό, μπιφτεκάκια; Γιουβαρλάκια; Τι άλλο... Κανελλόνια; Σε βοήθησα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα!

Εβιρι να χαίρεσαι τα παιδάκια σου! Πολύ όμορφη η τούρτα!

Χρυσοχέρα η κόρη σαν τη μανουλα!!!

Για σήμερα φρούτα της θάλασσας με κοφτό μακαρονάκι!!

Και για το κοριτσάκι μου γιουβετσάκι γιατί δεν ξέρω αν κάνει να φάει θαλασσινά!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

αν δεν έχει παρουσιάσει αλλεργία, δυσανεξία στο ψάρι, γιατί να μην δώσεις στο παιδί;

Ρούλα τέλεια η τούρτα!

Κι εγώ γι αυτό φοβήθηκα και δεν της το έστειλα στον παιδικό, αλλά το μεσημέρι που θα φάμε κι εμείς θα της δώσω να δοκιμάσει!

4Suap3.png

Παστιτσάκι; Με μακαρόνια; Ρολό, μπιφτεκάκια; Γιουβαρλάκια; Τι άλλο... Κανελλόνια; Σε βοήθησα;

εκανα μπιφτεκάκια με πατατούλες στο φούρνο και έβρασα φασολάκια μαυρομάτικα για να τα κάνω σαλάτα....

ευχαριστώ arnikol:tongue:

Ρε συ Ελένη πώς την λένε την μπουμπίτσα σου; πάει παιδικό;

η δικιά μου ενώ έτρωγε ψάρι από το χρόνο, μετά από μήνες κι ενώ έτρωγε ευχάριστα το ψάρι, μετά τον μεσημεριανό ύπνο το έκανε εμετό. μετά το Πάσχα θα της ξαναδώσω δοκιμαστικά.

κάθε φορά που τρώω τονοσαλάτα ή ψάρι χτυπιέται να της δώσω κ φυσικά δεν της δίνω.

λέτε να έχει να κάνει με το ότι στο θηλασμό δεν έτρωγα ψάρι, θαλασσινά; η παιδίατρος που είχαμε τότε μου τα είχε απαγορεύσει, επειδή έλεγε ότι θα προκαλούσε αλλεργία στο μωρό;

τί κρισάρες τραβάμε κι εμείς οι μανάδες!!!!!!!!!!!!!

Ρε συ Ελένη πώς την λένε την μπουμπίτσα σου; πάει παιδικό;

η δικιά μου ενώ έτρωγε ψάρι από το χρόνο, μετά από μήνες κι ενώ έτρωγε ευχάριστα το ψάρι, μετά τον μεσημεριανό ύπνο το έκανε εμετό. μετά το Πάσχα θα της ξαναδώσω δοκιμαστικά.

κάθε φορά που τρώω τονοσαλάτα ή ψάρι χτυπιέται να της δώσω κ φυσικά δεν της δίνω.

λέτε να έχει να κάνει με το ότι στο θηλασμό δεν έτρωγα ψάρι, θαλασσινά; η παιδίατρος που είχαμε τότε μου τα είχε απαγορεύσει, επειδή έλεγε ότι θα προκαλούσε αλλεργία στο μωρό;

τί κρισάρες τραβάμε κι εμείς οι μανάδες!!!!!!!!!!!!!

Τη μπουμπίτσα μου τη λένε Λουκια-Δήμητρα και πάει παιδικό από τον Σεπτέμβριο!

Γιατί δεν της κάνεις ένα τεστ να δεις αν το παιδί είναι αλλεργικό;

Εγώ πάντως και στην εγκυμοσύνη και στο θηλασμό το έτρωγα το ψαράκι μου!!;)

4Suap3.png

Διαφημίσεις

τι κανετε καλες μου μαγειρισσες;;

εγω σημερα δεν μπορω να κουνηθω... βαριεμαι!

θα κανω μια κοτοσουπα με το ζορι...

Άντε καλέ ξεκουράσου, δεν βλάπτει και κανά delivery που και που...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτσακια επειδη κ εγω βαριεμαι τρελλα σημερα λεω να κανω μια ομελετα,θα κανω κ μια χωριατικη σαλατα κ θα την παλεψουμε μια χαρα!!!!φιλια σε ολες!!!

Εβιρι σε ευχαριστω για τις ευχες!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Άντε καλέ ξεκουράσου, δεν βλάπτει και κανά delivery που και που...

μωρε ειχα βγαλει το κοτοπουλο αλλιως..

αχ! ξεχασα, Εviri μου αρεσε πολυ η τουρτα σας!!! και του χρονου!!

μωρε ειχα βγαλει το κοτοπουλο αλλιως..

αχ! ξεχασα, Εviri μου αρεσε πολυ η τουρτα σας!!! και του χρονου!!

μπορεις να κανεις κοτοπουλο με χυλοπιτες στο φουρνο ειναι πολυ γρηγορο και δεν χρειαζετε να καθαριζεις πατατες κλπ:D

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...