Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Κορίτσια καλησπέρα! Ήθελα να σας ρωτήσω. Σε ποιες περίπτωσεις ο γιατρός δίνει κορτιζόνη? Έχω κάνει εξωσωματικες με 3 διαφορετικους γιατρούς και κανένας δε μου έδωσε ακόμη και όταν το ανέφερα. Σε 5 εμβρυομεταφορες πήρα μηδενική χοριακη. Να πω ότι είχα στο παρελθόν 4 αποβολές από φυσική συλληψη και 1 παιδάκι μετά από τις αποβολές πάλι με φυσικη συλληψη. Υπάρχει περίπτωση να βλέπει ο οργανισμός μου το έμβρυο σαν ξένο σώμα ενώ έχω μείνει έγκυος στο παρελθόν? 

Καλημέρα! Εγώ πήρα πρεζολον στην πρώτη μου έμβρυο μεταφορά καθώς είχαν βγεί ασθενώς θετικά τα ΑΝΑ. Στη δεύτερη βγήκαν αρνητικά κι όταν ο γιατρός μού έγραψε προληπτικά πάλι κορτιζόνη, του είπα να μην πάρω αφού δεν έχω κάτι και συμφώνησε. 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Φεφη μου τι ωραια που μπηκες και μας ειπες τα νέα σου! Μας ειχες λειψει. Να ειστε όλοι καλά.

μάκια στα μαγουλάκια!:)

Και μη φοβασαι για τον τζαμπα. Μεγαλώνοντας θα αλλάξει γουστα (το καλό που της θέλω).

το καλό που της θέλω κ εγώ επίσης!:cool:

Σας ευχαριστω όλες για τις ευχες σας. Ανταποδιδω με την ευχη ό,τι επιθυμει η καθεμια να το πάθει (που λεγαμε και στα νιατα μας).

:)

Σημερα εφτιαξα σουπιες με σπανάκι. Χθες ειχα φτιαξει ζυμαρικά αχιβαδες μπας και φάει τιποτα η μικρη μου.

Φιλάκια σε όλες.

εύχομαι γρήγορα να αποκατασταθεί η όρεξή της!

Φεφάκι χάρηκα που είδα ότι έδωσες το παρόν! Όσο για τις άλλαγες που λες αρκεί που έχουν καλή κατάληξη!

Δόξα τω Θεώ!

Το Ρυπάκι όταν μεγαλώνοντας καταλάβει τι εστί τζάμπας σίγουρα θα αναθεωρήσει! Είμαι σίγουρη! Φιλάκια πολλά να της δώσεις!

με ηρεμεί το γεγονός ότι ταλαντεύεται μεταξύ του τζάμπα κ 2 άλλων αγοριών, συνομιλήκων της,.......

προς το παρόν πάει βόλτα την βαρβάρα της, αγγλιστί μπάρμπη, με το ντιντίτ της μπάρμπη κ έτσι μπορώ να χαζέψω στο ίντερνετ.

τελικά έκανα μακαρόνια με σάλτσα ντομάτας κ πατάτες α λα κρεμ με μπεηκονάκι κ καπνιστή γραβιέρα τοσίτσα στο φούρνο.

είχα ανορεξίες.

έχει πάρα πολύ κρύο. κάθε φορά που βγαίνω βεράντα κρυσταλλιάζει η μύτη μου!

Γεια σας κορίτσια μου.

Φάγαμε μια ζεστή καυτή σούπα με λαχανικά (πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι, κρεμμύδι και λίγα ζυμαρικά) και μια ομελέτα φούρνου.

πολύ ωραία ιδέα η σουπίτσα. την Κυριακή λέω να κάνω μοσχαρόσουπα!

πώς είναι τα κορίτσια σου; με τη σχολή πώς πάει η μεγάλη;

φιλιά πολλά, να περνάτε όμορφα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλησπέρα κοπελιές μου.

Ο Έβιρος σήμερα έφτιαξε ένα χοιρινό κομμάτι που το άνοιξε κόβοντάς το να λεπτύνει το γέμισε με τυρί φέτα, ντομάτα, σκόρδο, λαδολέμονο, το έβαλε στη λαδόκολλα κι έγινε μαλακό και λουκούμι κι εγώ έφτιαξα ρύζι κίτρινο με κάρι.

Αν τα καταφέρω το απόγευμα θα φτιάξω κουλουράκια, αλλά με έχει πεθάνει η μέση μου και δεν ξέρω πώς θα είμαι αργότερα.

προς το παρόν πάει βόλτα την βαρβάρα της, αγγλιστί μπάρμπη, με το ντιντίτ της μπάρμπη

χαχαχαχαχα

πώς είναι τα κορίτσια σου; με τη σχολή πώς πάει η μεγάλη;

φιλιά πολλά, να περνάτε όμορφα!

Δόξα τω Θεώ Φέφη μου, είναι καλά και οι δύο. Η μεγάλη έχει εξεταστική αυτές τις μέρες. Έχει δώσει ήδη δύο μαθήματα και συνεχίζει. Μέχρι στιγμής όλα καλά, ευτυχώς.

Η μικρή αρχίζει σιγά-σιγά να εγκλιματίζεται στο σχολείο, μιλώντας όλο και πιο συχνά και πιο πολύ. Τη βοηθάει πολύ η καθημερινή συνομιλία με τους συμμαθητές της και τα ιδιαίτερα μαθήματα που κάνει. Την Παρασκευή που μας έρχεται θα πάρουν τους βαθμούς του 4μήνου.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα στη μαγειροπαρέα!

Χάθηκα αυτές τις μέρες αλλά είχα δουλειές με φούντες...

Ο μικρός μας έπαθε γαστρεντερίτιδα που εξελίχθηκε με τετοιο τρόπο,που στο τέλος νοσηλευτηκε κιόλας!Ευτυχώς μόνο για μια νύχτα.Τωρα είμαστε σπιτάκι μας και αναρρώνουμε...

Για σήμερα θα φτιάξω μπιζολίτσες μοσχαρίσιες,ψητές στο αντικολλητικό.Της είχα βγάλει από τον καταψύκτη στη συντήρηση από την Παρασκευή το βράδυ,αλλά με τις περιπέτειές μας,έμειναν εκεί και μέχρι χθες βράδυ δεν είχαν ξεπαγώσει εντελώς.

Εβίρι με πέθανες πρωί πρωί με τις γαστρονομίες του Εβιρου,αλλά και το ρυζάκι σου βεβαίως βεβαίως!Πώς τα πας με τη μέση;

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Δεν είμαι σίγουρη αν θα μαγειρέψω σήμερα γιατί από τη μία περίσσεψε φαγητό από χτες κι από την άλλη θα ήθελα να έφτιαχνα ψάρι που δε φάγαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Θα σκεφτώ αργότερα. Πάντως τα κουλουράκια τα έφτιαξα χτες.

Ο μικρός μας έπαθε γαστρεντερίτιδα που εξελίχθηκε με τετοιο τρόπο,που στο τέλος νοσηλευτηκε κιόλας!Ευτυχώς μόνο για μια νύχτα.

Πωπω βρε Περιστεράκι τι έπαθε το παιδί; Αφυδάτωση; Περαστικά στο καημένο.

Πώς τα πας με τη μέση;

Νομίζω ότι είμαι ακόμη όπως χτες. Ξύπνησα πριν από λίγη ώρα και πίνω καφέ. Επειδή ακόμη δεν έχω κουραστεί δε με ενοχλεί ιδιαίτερα. Από το μεσημέρι και ύστερα ίσως να έχω επιβάρυνση. Σ' ευχαριστώ που ρωτάς.

Γεια σας μαγειροκόριτσα! μια γρήγορη πρωινή καλημέρα!

Η προσπάθεια δεν δικαιώνεται, αλλά συνεχίζεται....

Μια μηλόπιτα έκανα, αποτυχία μου φάνηκε, ωστόσο άντρας και κόρες την τίμησαν δεόντως, άρα αφού άρεσε και φαγώθηκε κατακυρώνεται η συνταγή και για την επόμενη φορά....

σήμερα σούπα και από αύριο αυστηρά ψητά

Διαφημίσεις

Γειά σας μαγειροκόριτσα!

Μετά από ένα μουντό και βροχερό Σαββατοκύριακο επιτέλους βγήκε ήλιος!

Σήμερα τρώμε γεμιστά.

Περιστέρω πως πάει ο μικρός? Περαστικά σας βρε κορίτσι μου! Θα σε πάρω τηλέφωνο αργότερα να τα πούμε....

Εβιράκι ελπίζω να μην κουραστείς πολύ και να σε ζορίσει ξανά η μέση σου!

Καλλιοπάκι αφού άρεσε η μηλόπιτα είσαι οκ! ;)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!\

Περιστερακι μου περαστικά στο περιστεροπουλο!. Αφυδατωση επαθε και χρειαστηκε νοσηλεια ή λογω πυρετου; Ότι και να ηταν καλή αναρρωση στο σπιτακι σας τωρα!

Καλλιοπάκι αφου αρεσε η μηλοπιτα δεν ηταν αποτυχία. Μην τρελαινεσαι.

Εβιρακι εισαι η αρχηγος μας αλλά κι ο Έβιρος πρεπει να ειναι πολυ καλός μάγειρας! Θα ειστε φοβερο ζευγαρι στην κουζινα! Χαιρομαι και για τις προοδους των κοριτσιών σου. Πάντα τετοια!

Καλε όταν έλεγα για τα νιατα μας εννοουσα μονο τα δικά μου - εσεις ειστε πιτσιρικάκια μπροστα μου! Το ΣΚ σε εμας περασε με δουλειες καθως καναμε ψιλομετακινησεις στα έπιπλα του παιδικου δωματιου για να δημιουργησουμε χωρο για την κουκετα. Χθες πηγαμε το μεσημερι στην αδελφη του άντρα μου όπου ψησαμε στο τζακι και απολαυσαμε την παρέα και μετα το απογευμα με επισκεφθηκε μια φιλη μου που ειχα κοντα ενα χρονο να τη δω. Για σημερα εφτιαξα φακες και συνεχιζω ακαθεκτη την καθαριοτητα στο σπιτι. Με εχει πιασει μια μανια με αυτο το θεμα... Ευτυχως στο σιδερο βοηθα η μαμά μου αν και δεν το ζηταω γιατι δεν θελω να κουραζεται και ουτε να κουραζει το χερι της. Δυστυχως εχει αρχισει να φαινεται η ηλικια της...

Φιλια σε όλες!

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Γεια σας και πάλι κοριτσάκια.

Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας για το περιστερώνι μου.Δεν έπαθε αφυδάτωση,αιμορραγικές κενώσεις είχε και μάλιστα,ενώ έδειχνε πολύ καλύτερα και ήταν απύρετος για πάνω από 24ωρο.Ευτυχώς το αντιμετωπίσαμε μια χαρά και οι εξετάσεις που βγήκαν έδειξαν ότι ήταν απλή ίωση κι όχι κάποιο μικρόβιο.Σήμερα είναι πολύ καλύτερα,ευδιάθετος και παιχνιδιάρης.Ακολουθούμε πρόγραμμα διατροφής συγκεκριμένο,μόνο που δεν τρώει με τίποτα,παρά ελάχιστα πράγματα.Για παράδειγμα,σουπίτσες ούτε για δείγμα.Εχω φτιάξει κοτόσουπα,του βγάζω σε πιατάκι,δεν θελει ούτε να την δει και κάθε φορά την πετάμε...Εχω πετάξει κοτόσουπες,πέντε μέρες τώρα...

Του φτιάχνω γάλα χωρίς λακτόζη αραιωμένο με νερό και με ρυζόνερο.Εχω βράσει ρύζι μεχρι να γίνει χυλός,το εχω λιώσει με το ραβδομπλέντερ και το έχω σουρώσει και προσθέτω αρκετή ποσότητα στο μπουκάλι του.Σήμερα εκτός από δυο μπουκάλια γάλα,έχει φάει 3/4 τοστ που του το εδωσα δειλά δειλά,αλλά μια χαρά,δεν του δημιούργησε κάποιο πρόβλημα και πριν από λίγο ήπιε μισή μπανάνα...Και λέω "ήπιε"γιατί δεν την ηθελε αλλιώς...Την πολτοποίησα,την αραίωσα,έγινε 200 μλ ρόφημα,ήπιε το μισό.Να δω τι άλλο θα επινοήσω...Παίρνει αντιβίωση και θα συνεχίσει για μια βδομάδα περίπου,οπότε πρέπει να τρώει.

Γεια σας κορίτσια!

Σαν νέα νοικοκυρά, φρεσκοπαντρεμένη και πολλές ώρες εργαζόμενη, μου αρέσει πολύ η μαγειρική και γενικά η καθαριότητα στο σπίτι..

Χθες μαγρείρεψα κοτόπουλο φιλέτο με σάλτσα, μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη σάλτσα(μουστάρδα, κέτσαπ, μέλι και κάρυ) πραγματικά γίονεται φανταστικό!

Το συνόδεψα με ρυζάκι.

Σήμερα που θα σχολάσω θα μαγειρέψω λαχανοντολμάδες χωρίς κιμά όμως γίνονται φανταστικοί!!! :))

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια.

Σήμερα επιτέλους θα φτιάξω το ψάρι τηγανητό με συνοδεία από βραστές πατάτες και καρότα.

Η προσπάθεια δεν δικαιώνεται, αλλά συνεχίζεται....

Αυτό είναι το σημαντικότερο που θα σε κάνει καλύτερη.

Μια μηλόπιτα έκανα, αποτυχία μου φάνηκε, ωστόσο άντρας και κόρες την τίμησαν δεόντως, άρα αφού άρεσε και φαγώθηκε κατακυρώνεται η συνταγή και για την επόμενη φορά....

Άρα είχε επιτυχία.

Εβιράκι ελπίζω να μην κουραστείς πολύ και να σε ζορίσει ξανά η μέση σου!

Αρχίζει μια αχνή βελτίωση, αλλά συνήθως η μέση αργεί να περάσει. Δε βαριέσαι "τι 'χες Γιάννη, τι 'χα πάντα"

Εβιρακι εισαι η αρχηγος μας αλλά κι ο Έβιρος πρεπει να ειναι πολυ καλός μάγειρας! Θα ειστε φοβερο ζευγαρι στην κουζινα! Χαιρομαι και για τις προοδους των κοριτσιών σου. Πάντα τετοια!

Σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Καλε όταν έλεγα για τα νιατα μας εννοουσα μονο τα δικά μου - εσεις ειστε πιτσιρικάκια μπροστα μου!

Εκτός από μένα, εγώ είμαι η μαμά σας, αφού είμαι 44.

Δεν έπαθε αφυδάτωση,αιμορραγικές κενώσεις είχε και μάλιστα,ενώ έδειχνε πολύ καλύτερα και ήταν απύρετος για πάνω από 24ωρο.

Ωχ, μωρέ παιδί μου το καημένο!!!!!!!!!!! Φαντάζομαι πόσο τρομάξατε. Περαστικά του να είναι.

μόνο που δεν τρώει με τίποτα,παρά ελάχιστα πράγματα.

Ξέρω ότι σε στενοχωρεί αυτή η κατάσταση, αλλά μη φοβάσαι, μόλις αναρρώσει πλήρως θα του ξανάρθει η ορεξούλα του.

Γεια σας κορίτσια!

Γεια σου mpanti, καλώς ήρθες στην παρέα μας.

Σαν νέα νοικοκυρά, φρεσκοπαντρεμένη και πολλές ώρες εργαζόμενη, μου αρέσει πολύ η μαγειρική και γενικά η καθαριότητα στο σπίτι..

Να ζήσετε, πόσο καιρό είσαι παντρεμένη;

Χθες μαγρείρεψα κοτόπουλο φιλέτο με σάλτσα, μου αρέσει πολύ η συγκεκριμένη σάλτσα(μουστάρδα, κέτσαπ, μέλι και κάρυ) πραγματικά γίονεται φανταστικό!

Πολύ ωραίο φαγητό.

Σήμερα που θα σχολάσω θα μαγειρέψω λαχανοντολμάδες χωρίς κιμά όμως γίνονται φανταστικοί!!!:-))

Δηλαδή, με τι τους γεμίζεις; Με ρύζι;

Καλησπέρα στις όμορφες !!!

Να καλωσορίσω και το νέο μέλος, mrs mpanti84 ε ???? Να ζήσετε, να ζήσετε (ως φρεσκοπαντρεμένη) , ωραίο ακούγεται και το φιλέτο με την σαλτσούλα αλλά όχι... θέλω να μας δώκεις συνταγή για τους λαχανοντολμάδες χωρίς κιμά... εγώ ξέρω μόνο τους λαχ/δες τσι τεμπέλας !;);):D

Περιστέρω μου,

Μιλήσαμε και στο τηλέφωνο. Σιδερένιο το παιδάκι σας και γρήγορη ανάρρωση εύχομαι μα τις γ.μ-ιώσεις που ταλαιπωρούν ένα κάρο κόσμο !

Αγγελικούλα2,

Παρά τον βροχερό καιρό, καταφέραμε να τα πούμε και από κοντά ! Τον φχαριστήθηκα τον καφέ και το μαγαζάκι ! Ήταν αναζωογονητική η βολτούλα μας ! Άντε, να το κάνομεν επί (ημι)μονίμου βάσεως !

Καλλιοπάκι,

όλο λες ότι δεν πετυχαίνει το ένα, μάπα το άλλο... αλλά εγώ διαπιστώνω ότι οι υπόλοιποι μια χαρά τιμούν την μαγειρική σου !!! άρα ???? Πρέπει να μεγειρεύεις όντως πολύ ωραία, απλά, επειδή είσαι σε φάση που θες να μπεις σε πρόγραμμα διατροφικό υποβάλεις τον εαυτό σου σε ένα πράγμα... να μην το πιστεύει ότι αυτό είναι νόστιμο !!! Κατάλαβε καλέ καμία τί έγραψα ??? μπαααα, μάλλον ούτε κι εγώ... η αλήθεια είναι πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης !!! α χα χα χα :cool::cool::cool:

Εβίρι μου,

Πολύ μου άνοιξες την όρεξη με το χοιρινό το γεμιστό με την φετούλα !!! Μπράβο στον ζυσυγίτο σου ! Και βλέπω ότι η μικρή σου έχει σημειώσει πρόοδο σημαντική και στο θέμα της γλώσσας, που σε απασχολούσε κυρίως ε ? Μπράβο της το πουλάκι μου ! Καλά αποτελέσματα -στους βαθμούς αναφέρομαι- !

Με ρέγουλα την μέση... είπαμε ! :|

Φωτεινούλα,

Μην ξεχνάς την κατάστασή σου. Χαλάρωσε λίγο με τις δουλειές.... δε σου λέω να μένεις και άπραγη απλά να τις κάνεις λίγες-λίγες και με συγκερκιμένη σειρά κάθε μέρα. Εντάξει ???? Θέλουμε να πάρεις όλο τον 9ο ... ε ???????? Μη μας κοψοχολιάσεις !

Στα δικά μας τώρα : η διατροφή καλά κρατεί... ώρες ώρες μόνο με πιάνει καμία λιγούρα κυρίως για κάτι γλυκό... και περιφέρομαι στην κουζίνα σαν τα λαγωνικά... αλλά συνήθως το καταπολεμώ πιάνοντας το βιβλίο και ξαπλώνοντας στο κρεβάτι... :rolleyes::rolleyes:

Για σήμερα εχουμε χορτα βραστά που θα τα συνοδεύσω με κοτόπουλο που έχει περισσέψει (ωωωω τί πρωτότυπο) και στα παιδιά λέω να κάμω καμία σουπίτσα, κάνει και κρύο ότι πρεπει !

..Μη σας πω ότι θα βάλω αποβραδίς στο μούσκιο φασόλια για αύριο να σηκωθώ να τα μαγειρέψω πουρνό-πουρνό με την τσίμπλα στο μάτι πριν να φύγω για την δουλειά ... (εμότικον που ανάβει λαμπάκι δεν έχομεν ????) ναι, γιατί αύριο Τεταρτη έχουμε μάθημα ...

Αυτά τα λίγα. Καλή συνέχεια και καλές μαγειρικές !

Καλημέρα μαγειροπούλες μου!

Να καλωσορίσω κι εγώ την καινούρια της παρέας...mpanti84 καλώς μας ήρθες!

Ηδη ο μικρός είναι πολύ καλύτερα,αν και οι στομαχικές χμ....διαταραχές συνεχίζονται.Φυσιολογικό,ο παιδίατρος μας είπε ότι θα κάνει 10-15 μέρες για να επανέλθει.

Η διατροφή αυτες τις μέρες πήγε λιγάκι...περίπατο από την άποψη ότι έφαγα κάτι παραπάνω γιατί δεν με κρατούσαν τα πόδια μου

Ηρθε και η κοκκινομούρα χθες και για πρώτη φορά αφότου γέννησα θυμήθηκα τι εστί πόνος περιόδου...Για να μην πω για τα ρίγη...Μάλλον λόγω γενικότερης κούρασης.

Για σήμερα φτιάχνω ρεβύθια σούπα.

Γειααα σας!

Βρε κορίτσια τι να πω, περί ορέξεως..... είναι και διαφορετικά τα γούστα στο σπίτι, ότι αρέσει σε εμένα ο άντρας δεν το πολυτρώει και το ανάποδο! Βολεύει σε αυτή τη φάση, να αρέσει στους άλλους και όχι σε εμένα.... αυθυποβάλλομαι να μη μου αρέσουν γαι να μην τα τρώω love4four!!!

Περιστεράκι περαστικά στο μικράκι, βρεεεε τι σας βρήκε! εσύ είσαι καλύτερα τώρα? πόσο είναι ο μικρός?

Φωτεινή μην το παρακάνεις με τις δουλειές!

mpanti84 καλώς ήρθες! πόσο καιρό είσαι παντρεμένη? αφού σου αρέσει και η καθαριότητα σε καλό δρόμο είσαι! εμένα μου αρέσει να τα βρίσκω καθαρά..... ;)

Ερώτηξη: τα μικρά μου τρώνε τελευταία πολλές κρέμες. Κάνω κι εγώ παραλλαγές για την ποικιλία, με σοκολάτα, με πορτοκάλι. Καμιά άλλη ιδέα? επίσης, θέλω να κάνω κάτι σαν στρατσιατέλα, αλλά βρήκα συνταγές μόνο για παγωτά.

Τι άλλο να κάνω? θέλω να αποφύγω τις πολλές άχρηστες θερμίδες, κρέμες γάλακτος και βούτυρα, μην επιβαρύνουμε τα μικρά, αλλά ούτε και τα κιλά της μαμάς!

Καλημέρα κορίτσια!!! Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα!!

Παντρεύτηκα πριν 2 μήνες!!!

Λαχανοντολμάδες χωρίς κιμά μας αρέσουνε πολύ και τους φτιάχνω συχνά, εγώ κορίτσια τη γέμιση την κάνω με φρέσκο και ξερό κρεμμυδάκι, ρυζάκι, καροτάκι, μαϊντανό και άνηθο, για αλλαγή βάζω ψιλοκομμένα μανιτάρια και μάραθο.

Σήμερα δεν ξέρω ακόμα τι να φτιάξω κορίτσια!!! Σκέφτομαι για σουφλέ που είναι και γρήγορο γιατί έχω και σίδερο να κάνω! Τελικά είναι πολύ δύσκολο να είσαι εργαζόμενη νοικοκυρά... ουφφ

oczZp2.png

Va8Np3.png

5brsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...