Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάρες!

Σας ευχαριστώ που με εμψυχώνετε!

Τα πάω πολύ καλά και συνεχίζω ακάθεκτη...Ηταν να το πάρω απόφαση!

Σήμερα κάναμε μια όμορφη βολτούλα με το παιδάκι μας για καφέ,είχε ωραίο καιρό παρα το κρύο και μετά επιστρέψαμε,φάγαμε ψητά μπιφτεκάκια,ρύζι και σαλάτα που είχα ετοιμάσει από το πρωί και άρχισα να κάνω δουλίτσες.Με τον μπαμπά μας στο σπίτι είναι ευκολάκι...

Καθάρισα ψυγείο,κουζίνα γενικά,έβαλα πλυντήριο πιάτων,ρούχων και τωρα λέω να σιδερώσω λίγο,μήπως και μειωθεί το βουνό

Φιλάκια πολλά σε όλες

Καλό υπόλοιπο Κυριακής

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Χαίρετε!!!

Μόλις κοιμήθηκε ο μικρός και βρήκα ευκαιρία να μπω να διαβάσω κανένα νέο σας πριν πάω κι εγώ σιδέρωμα όπως η Περιστέρω!

Φάγαμε στην πεθερά μου μπιφτέκια ψητά στον φούρνο με πατάτες τηγανιτές.

Φωτεινή θα σε μαλώσω!!! Δεν είπαμε με το μαλακό οι δουλειές??? Έχεις μιλήσει για τα πονάκια στον γιατρό?

Εβιράκι βόλτα στο χιόνι? Ωραίο ακούγεται άμα είσαι καλά ντυμένος! Έχετε κι εσείς εκπτώσεις αυτήν την εποχή ε? Shopping therapy λοιπόν!!!

περιστέρω μια χαρά τα πας με την δίαιτα! Σε συνδιασμό με περπάτημα θα έχεις τέλεια αποτελέσματα!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αγγελική μου εχω μιλησει στο γιατρο και μου εχει δωσει φαρμακευτικη αγωγη για τα πονακια. Μου εχει πει και ξεκουραση αλλά αυτο δυστυχως δε γινεται. Όλο και κάτι προκυπτει. Η μικρη κιολας δεν καταλαβαινει οπότε... Χθες δεν εκανα τιποτα. Κοιμηθηκα και το μεσημερι και σημερα ξυπνησα αρκετα καλυτερα. Ο άντρας μου εβγαλε βολτα τη μικρη χθες το πρωι κι εγω περασα πιο χαλαρα. Δεν τολμουσε χθες κανεις να μου μιλήσει λογω της διαθεσής μου. Δεν μπορω να αποφευγω τις επισκεψεις για παντα όμως βρε κοριτσια.

Για να ειμαι στο θεμα σημερα θα φαμε διαφορα περισσευματα από άλλες μερες. Πρεπει σε λιγο να βγω εξω να κάνω διαφορες δουλειες οπότε αποφασισα να μην εχω και μαγειρεματα σημερα. Κι εχω κι εγω πολύ σιδερο. Δεν ξερω πότε θα το κάνω. Μάλλον το μεσημέρι.

Σας φιλώ.

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημέρα!

Σήμερα έχουμε μπιφτέκια με ρυζάκι. Έχει μείνει και κοτόπουλο που ψήσαμε το Σάββατο το βράδυ και θα φάμε εγώ και ο άντρας μου.

Φωτεινούλα το θέμα επισκέψεις είναι πολύ μεγάλο. Κανονικά και μόνο το γεγονός ότι είσαι έγκυος θα έπρεπε να κόβει την φόρα στους επισκέπτες σας. Αλλά δεν το σκέφτονται όλοι. Και πρέπει να το έχεις στον χαρακτήρα σου για να πεις ότι δεν δέχομαι! Σε καταλαβαίνω.....

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου.

Σήμερα φτιάχνω δύο φαγητά, το ένα είναι κουνουπίδι με πατάτες γιαχνί και το άλλο φασολάδα γιατί η μικρή δεν τρώει το πρώτο. Έτσι, σίγουρα θα έχω και για αύριο ή μεθαύριο μαγειρεμένο φαγητό, ανάλογα πότε θα το φάμε.

Αυτή η εβδομάδα, όπως δείχνει το ίντερνετ, θα κυλήσει με θερμοκρασίες μείον και σιγά-σιγά μπαίνουμε στην κατάψυξη. Σήμερα θα έχουμε όλη μέρα από -1 μέχρι -2 το μεσημέρι, που σημαίνει ότι χαλάει κι άλλο προς το απόγευμα.

Εβιρι μου μηπως ο παπας πηγαινει και σε μικροτερα μερη κι ετσι καταληγει αργα στη Στουτγκαρδη; (συνεβαινε πιο παλια στη Νυρεμβεργη και στο Μοναχο). Τι ωραια που βολταρετε σε χιονισμένο τοπίο!

Δεν το αποκλείω καθόλου, είναι πολύ λογική σκέψη αυτή.

Εβιράκι βόλτα στο χιόνι? Ωραίο ακούγεται άμα είσαι καλά ντυμένος! Έχετε κι εσείς εκπτώσεις αυτήν την εποχή ε? Shopping therapy λοιπόν!!!

Έχει και μάλιστα καλές εκπτώσεις, πήρα ρουχαλάκια, πυζάμες και παπούτσια της Εβιρίνας, πήρα κι εγώ ένα ζευγάρι παπούτσι δικό μου κι ο Έβιρος δύο πουκαμισάκια. Τα μπλουζάκια, ένα παντελόνι κι ένα κολάντης μικρής τα βρήκα με 5 ευρώ το καθένα. Γενικά, έτσι κάπως ψωνίζω εγώ. Όταν βλέπω τέτοιες ευκαιρίες να έχουν τα καλά ποιοτικώς πράγματα χαμηλές τιμές τα αγοράζω για καβάντζα.

Διαφημίσεις

Γεια και από μένα!

Σήμερα το μενού έχει γίγαντες.Εγιναν πεντανόστιμοι,τους τσάκισα κανονικότατα.Στο πλαίσιο της δίαιτας πάντα,η οποία προχωρά μια χαρά.

Λέω να φτιάξω και πατατες φούρνου αργότερα,μιας και έχουν μείνει αρκετά μπιφτεκια από χθες,οπότε να υπάρχει κι άλλο ένα "ολοκληρωμένο"φαγητάκι για τα αγόρια μου.Είπαμε,δεν πετάμε τίποτα και κάνουμε παραλλαγές!

Αυτή η εβδομάδα, όπως δείχνει το ίντερνετ, θα κυλήσει με θερμοκρασίες μείον και σιγά-σιγά μπαίνουμε στην κατάψυξη. Σήμερα θα έχουμε όλη μέρα από -1 μέχρι -2 το μεσημέρι, που σημαίνει ότι χαλάει κι άλλο προς το απόγευμα.

Ωχ!Καλή δύναμη Εβίρι για να αντιμετωπίσετε αυτό το βρωμόκρυο

Καιρός να κάνουν την εμφάνισή τους και τα...7 πετσιά της μοναξιάς:tongue:

Με γεια τα ψώνια σας!

Κάπως έτσι ψωνίζω κι εγώ,κυρίως για τον μικρό μου

. Κι εχω κι εγω πολύ σιδερο. Δεν ξερω πότε θα το κάνω. Μάλλον το μεσημέρι.

Φωτεινούλα με το μαλακό οι δουλειές!

Είσαι στην τελική ευθεία τώρα...Δεν σε παρεξηγεί κανείς τώρα που είσαι εγκυούλα

Οσο για τις επισκέψεις,τι να πω...Οι περισσότεροι δεν υπολογίζουν ούτε την κατάσταση ούτε την κούραση του άλλου...Το χειρότερο θα είναι όταν γεννηθεί το μωράκι,που θα θελουν να ρθουν να το δουν!

Κι εσύ να έχεις την κούραση και το ξενύχτι σου,να έχεις και έγνοια να εχεις συμμαζεμένα για να δεχθείς κόσμο...

καλημερα κ καλη βδομαδα σε ολες μας!

Περιστερακι καλη αρχη στην διαιτα! Ειπα κ εγω να αρχισω απο σημερα κ ο Θεος βοηθος.

Εβιρακι κ τα δυο φαγητα σου πολυ ωραια! την αλλη βδομαδα εχω κ εγω στο προγραμμα να παω για κατι πραγματακια που μας λειπουνε κ αυριο γι απυτζαμες κ φανελακια για το μεγαλο που ψιλωσε κ δεν του κανουν τα περσινα.Παντα ετσι τους ψωνιζω πυτζαμες στις εκπτωσεις κ παντα μεγαλυτερα να τα βρουν κ την επομενη χρονια.

Φωτεινουλα με το μαλακο οι δουλειες! Οσο για τις επισκεψεις αποφυγε το οσο μπορεις.Μετα την γεννα λες για το 40ντισμο να μην εχεις επισκεψεις .Βαισκα εγ ωποτε δεν απω βρε κοριτσια σε σπιτι με μωρο.Υπαρχει καιρος να το δεις κ πιο μετα δεν χαθηκε ο κοσμος γιατι ντε κ καλα να το δουν ολοι με το που θα παει σπιτι? αντε μεσα στον πρωτο μηνα?Τοσα μικροβια ,φασαρια ολα αυτα δεν τα σκεφτονται?τον πρωτο καιρο πρεπει να προσαρμοστει το μωρι στο νεο περιβαλλον να το μαθει η μαμα κ ολη η οικογενια κ να τους μαθει κ αυτο δεν ειναι γαι επισκεψεις.Να μην βαλουμε μεσα κ τυχον κολικους πονακια κλπ που μονο πολυκοσμια δεν θελουν.

Αγγελικη ωραια τα μπιφτεκακια.

Σημερα φαγαμε φακορυζο .

Διαφημίσεις

Εβιράκι κι εγώ κάπως έτσι ψωνίζω στις εκπτώσεις! Ειδικά τώρα που έχουν ζορίσει τα πράγματα όποτε βλέπω κατάστημα που έχει προσφορές ρίχνω μιά ματιά!

Κουράγιο με τα κρύα!

Περιστέρω μια χαρά τα πας με την δίαιτα! Άντε να δω πότε θα το πάρω απόφαση κι εγώ!

Ιωάννα όποτε μπορέσεις γράψε μας και τα νέα σας!

ggeny κι εγώ δεν πηγαίνω ποτέ σε λεχώνα. Προτιμώ να δω το μωρό όταν θα έχει μεγαλώσει και λίγο και θα είναι περισσότερο εκφραστικό! Αλλά είπαμε, δεν έχουν όλοι την ίδια λογική!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλημέρα κοπελιές!

Σημερα θα βρασω ψαρακι με πατατουλες, σελινο, καροτακια κλπ. Να φαμε κάτι ελαφρυ. Εγω θα φαω μονο το ψαρακι με λιγη σαλατουλα.

Αχ βρε κοριτσια ευχαριστω για τη συμπαρασταση αλλα δυστυχως δεν μπορω να αποφυγω τις επισκεψεις. Λειπαμε τοσο καιρο και θελουν ολοι να δουν τη μικρη (σιγα μην ερχονται για μενα). Τι να κάνεις; Και καλυτερα τωρα παρά μετα με το μωρό. Πάντως ουτε οταν γεννησα τις γλιτωσα. Κι έρχονταν και ακατάλληλες ώρες - μεσημερι, κατά τις 8 το πρωι κλπ. Το πρωτο πραγμα που μου ειπε η μαμά μου οταν γυρισαμε σπιτι απο το μαιευτηριο ηταν να προσεχω να ειναι πεντακάθαρο το σπιτι μου γιατι τι θα λεει ο κοσμος που θα μας επισκεπτεται; Φαντάζεστε την απάντησή μου. Μου εχει τυχει παντως θεια μου που εχει παρεξηγηθει οτι δεν επισκεφθηκαμε αμεσως την κορη της που γεννησε. Κι εγω το ειχα αποφυγει γιατι ημουν λιγο κρυωμενη και ειχα συνεννοηθει με την ξαδελφη μου να συνηθισει λιγο και μετα θα πηγαινα να τους δω! Τι να πει κανεις.

Ταζακι πως παει η δουλεια;

Οι άλλες κοπέλες που χάθηκαν να ειναι καλά;

Ξυπνησε η μικρη. Σας αφηνω. Φιλιά

ktiri7jq0bqkpc3m.png  q93iayvjx.png

Καλημερούδια!

Σήμερα τρώμε φακές. Βέβαια εγώ επειδή δεν τις αγαπάω ιδαίτερα, μαλλον θα φάω κάτι κεφτεδάκι που έχουν μείνει από την Κυριακή! Πάλι καλά!

Φωτεινή τι να πω! Καλά η ατάκα της μαμάς σου δεν παλεύεται!!!! Ακου τι θα πει ο κόσμος για μία λεχώνα!!! Ας πουν ότι θέλουν! @έστηκα!!!! Αυτή τουλάχιστον θα ήταν η δική μου απάντηση!!!!

Καλά για την παρεξηγημένη θεία δεν πειράζει, ξυδάκι!!! Ας μην έρθουν κι αυτοί να σε επισκεφτούν! Καλό θα σου κάνουν!!!

Σόρρυ για αυτά που λέω αλλά τέτοιου είδους συμπεριφορές με βγάζουν από τα ρούχα μου!!:evil:

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Για το μεσημέρι έφτιαξα ρύζι με γάλα και τυροπιτάκια με φύλλο κρούστας.

Καλημέρα και από εμάς :)

Γεια σου και σένα Άννια.

Ωχ!Καλή δύναμη Εβίρι για να αντιμετωπίσετε αυτό το βρωμόκρυο

Καιρός να κάνουν την εμφάνισή τους και τα...7 πετσιά της μοναξιάς:tongue:

χαχαχαχαχα ένα-ένα τα μετράω τα πετσιά.

Με γεια τα ψώνια σας! Ευχαριστούμε.

Εβιρακι κ τα δυο φαγητα σου πολυ ωραια! την αλλη βδομαδα εχω κ εγω στο προγραμμα να παω για κατι πραγματακια που μας λειπουνε κ αυριο γι απυτζαμες κ φανελακια για το μεγαλο που ψιλωσε κ δεν του κανουν τα περσινα.Παντα ετσι τους ψωνιζω πυτζαμες στις εκπτωσεις κ παντα μεγαλυτερα να τα βρουν κ την επομενη χρονια.

Επίσης, καλό είναι να πάρεις ό,τι είναι αρκετά ακριβό, όπως μπουφάν, παλτό, ζακέτες, τα οποία δε μικραίνουν γρήγορα στα παιδιά. Οι φόρμες και τα φούτερ είναι μια καλή ιδέα ακόμα.

Εβιράκι κι εγώ κάπως έτσι ψωνίζω στις εκπτώσεις! Ειδικά τώρα που έχουν ζορίσει τα πράγματα όποτε βλέπω κατάστημα που έχει προσφορές ρίχνω μιά ματιά!

Έτσι ακριβώς. Ειδικά αν κάνεις μια βόλτα στα μαγαζιά μια φορά στις δεκαπέντε μέρες ή ακόμη και κάθε εβδομάδα, αν έχεις χρόνο, τότε θα πετύχεις καλές προσφορές εκεί που δεν το περιμένεις.

Κουράγιο με τα κρύα!

Θα κάνω την καρδιά μου και το πετσί μου πέτρα.:):)

Πάντως ουτε οταν γεννησα τις γλιτωσα. Κι έρχονταν και ακατάλληλες ώρες - μεσημερι, κατά τις 8 το πρωι κλπ.

Ποιος σε καταράστηκε παιδάκι μου;

Σόρρυ για αυτά που λέω αλλά τέτοιου είδους συμπεριφορές με βγάζουν από τα ρούχα μου!!:evil:

Ααααα τι λέπω;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...