Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

      Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

      Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785

θέλετε να κάνουμε μια λίστα για χύτρα;

εμένα θα με βοηθούσε πάρα πολύ.

μοσχάρι, 40 λεπτά το άφησα κι έλιωσε. μάλλον ήθελε λιγότερο. 30 λεπτά.

φασολάκια 15 λεπτά. μήπως είναι πολλά;

φασόλια χάντρες 15 λεπτά. η ίδια ερώτηση.

φακές 4 λεπτά

σπανακόρυζο 8 κ βλέποντας κ κάνοντας. μπορεί κ λιγότερο.

φασολάδα, ρεβύθια 30 λεπτά.

Link to comment
Share on other sites

φασολάκια και αρακά τα κλείνω στα 5'.πάντα αφήνω την χύτρα στο μάτι να πέσουν οι ατμοί μόνοι τους και το φαγητό συνεχίζει να βράζει σε ποιό μικρή θερμοκρασία.

πατάτες γιαχνί 5' είναι αρκετά.......

έχω την clipso της tefal 8 χρόνια τώρα και έχω και της fishler την 2=4


.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα νοικοκυρούλες! Φρικασέ με μανιτάρια σήμερα για μας. Πρώτη φορά το έφτιαξα και θα το δοκιμάσω. Άντε να δούμε τι θα βγεί...


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Καλημέρα νοικοκυρούλες! Φρικασέ με μανιτάρια σήμερα για μας. Πρώτη φορά το έφτιαξα και θα το δοκιμάσω. Άντε να δούμε τι θα βγεί...

μιαμμμμμμμμμμμμμμμμ

πες την συνταγή!!!!

ζήλεψα......κλαψψψψψψψ:(


.

Link to comment
Share on other sites

πείτε κι άλλα φαγητά για χύτρα. 3 λεπτά σπανακόρυζο;

καταγράφω τώρα.

γιουβαρλάκια κάνετε στη χύτρα;

ποσο χαιρομαι που εχεις ενθουσιαστει φιλεναδα!!!!!!!!!!!

εγω δεν τα βαζω στην χυτρα τα γιουβαρλακια.

φασολάκια και αρακά τα κλείνω στα 5'.πάντα αφήνω την χύτρα στο μάτι να πέσουν οι ατμοί μόνοι τους και το φαγητό συνεχίζει να βράζει σε ποιό μικρή θερμοκρασία.

πατάτες γιαχνί 5' είναι αρκετά.......

έχω την clipso της tefal 8 χρόνια τώρα και έχω και της fishler την 2=4

αυτην εχω και εγω της τεφαλ και το ιδιο κανω, αφηνω την βαλβιδα να πεσει.

Καλημέρα νοικοκυρούλες! Φρικασέ με μανιτάρια σήμερα για μας. Πρώτη φορά το έφτιαξα και θα το δοκιμάσω. Άντε να δούμε τι θα βγεί...

Αρετουλα, με τι χορτα το κανεις; και μανιταρια πλευρωτους;

Link to comment
Share on other sites

Υλικά:

1κ. μαρούλι,

1/2 κ. κρεμμυδάκια φρέσκα

άνηθο, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι,

1/2κ. μανιτάρια πλευρώτους

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζεις τα κρεμμυδάκια, ρίχνεις τα μανιτάρια κομμένα σε χοντρά κομμάτια και στη συνέχεια το μαρούλι, να μαραθούν. Μετά ρίχνουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος λίγο λεμονάκι. Αν θες τα αβγοκόβεις, εγώ τη δική μου ν\μερίδα θα την αβγοκόψω...


Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Link to comment
Share on other sites

Σεβη μακαρι να ειμασταν κοντα να σου στελνα!!!κ γιατι δεν κανει θαλασσινο στην καταψυξη??το εχω ξανακανει κ δεν υπαρχει προβλημα,κ αν το φατε μεχρι 10ημερο εχει κ ακριβως την ιδια γευση!!!

λοιπον με εχετε κανει να θελω τωρα να μαγειρεψω στην χυτρα,χαχαχαχαχα!!!αυριο θα την δοκιμασω με φακες μαλλον!!!!


χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Link to comment
Share on other sites

Υλικά:

1κ. μαρούλι,

1/2 κ. κρεμμυδάκια φρέσκα

άνηθο, μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι,

1/2κ. μανιτάρια πλευρώτους

Εκτέλεση:

Τσιγαρίζεις τα κρεμμυδάκια, ρίχνεις τα μανιτάρια κομμένα σε χοντρά κομμάτια και στη συνέχεια το μαρούλι, να μαραθούν. Μετά ρίχνουμε τον άνηθο και τον μαϊντανό, αλάτι, πιπέρι και στο τέλος λίγο λεμονάκι. Αν θες τα αβγοκόβεις, εγώ τη δική μου ν\μερίδα θα την αβγοκόψω...

τέλειο μου φαίνεται........θα το κάνω το Σάββατο....:P

σε ευχαριστώ γλυκιά μου.


.

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


εγω 3' το αφήνω και το ρύζι λιώνει:shock:

Τρία λεπτά μου φαίνονται πολύ λίγα, αλλά είναι και θέμα χύτρας. Η δικιά μου έχει έναν δεικτή για λαχανικά/λαδερά κι έναν ακόμη για κρεατικά ας πούμε.

Εγώ στα 8' που ανέφερα την τραβάω την χύτρα από το μάτι. Αφήνω να πέσει η βαλβίδα και με το που την ανοίξω ρίχνω χυμό λεμονιού και σερβίρω στα πιάτα απευθείας να μην λασπώσει.. έτσι μου το έδειξε η μάνα...

Sevoula,

Πατάτες γιαχνί εάν τις κάνεις μόνες τους (εγώ συνήθως προσθέτω και λουκανικάκια τύπου κοκτέηλ που τρελλαίνονται τα παιδιά) θέλει ένα 10λεπτο το πολύ. Αλλιώς βία ένα τέταρτο.

Τί άλλο ? Κοτόπουλο, 25 λεπτά

Μπριζόλες χοιρινές/μοσχαρίσιες λεμονάτες κι αυτές γύρω στην μισή ώρα αναλόγως το κρέας. Εάν πάντως έχεις χαμηλώσει την εστία και λίγο παραπάνω να αφήσεις το κρέας δεν παθαίνει κάτι.

Θα μάθεις εμπειρικά...

Link to comment
Share on other sites

Κατ'αρχήν συγχαρητήρια σε όποιον ανακάλυψε τη χύτρα!

Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασσες...

Όσο για τα όσπρια, επειδή βγαίνουν νερομπλούμ, τα βράζω κι εγώ για κανα 10λεπτο και γίνοται μουρλια!

Το μυστικό στη χύτρα είναι να βάζεις ελάχιστο νερό!

Σέβη μου θα το δεις στην πράξη!

Θα σου λύσει τα χέρια!

Α!!! Και για σήμερα έκανα φασολάδα αλλά θα πάω να χτυπήσω κανένα γύρο σπέσιαλ!!!!:tongue::tongue::tongue:


line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας κορίτσια. Σεβούλα, εγώ στη χύτρα μαγείρευα πολλά χρόνια από τότε που ήμουν ελεύθερη στο πατρικό μου, μέχρι και πριν 3 χρόνια. Σταμάτησα να μαγειρεύω σ' αυτή 3-4 χρόνια πριν, δηλαδή όσο μέναμε έξω,επειδή εκεί δεν είχα αγοράσει, και τώρα πλέον μαγειρεύω μόνο σε απλή κατσαρόλα. Για να καταλάβεις όλα τα φαγητά σχεδόν τα έφτιαχνα εκεί, εκτός από ρύζι και μακαρόνια.

Για σήμερα είχα μπιφτέκια και μακαρόνια (ακόμη δεν έχω ξεκινήσει νηστεία εγώ) και για τη μεγάλη χτεσινούς γίγαντες.

Link to comment
Share on other sites

αααααα!!!!!!!

καλε κοριτσια,με κανατε και ζηλεψα1!!!!

εγω εχω την χυτρα εδω και 5 χρονια,(δωρο γαμου) αλλα δεν εχω κανει τιποτα εκει παρα μονο μια φορα που εβρασα καλαμποκι!

με οσα διαβασα ομως με βλεπω να γινομαι εξπερ!!!!!!!:P

λοιπον για ριξτε τα φωτα σας οι έμπυρες!!!!!!!!!!!!

εμπρός στον δρομο που χαραξε η σεβη!!!!!!!


r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...