Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Εσείς δηλαδή πώς προλαβαίνετε και τα διαβάζετε όλα? εεε?? και μαγειρεύετε και όλα αυτά τα ωραία??? δηλαδή απορώ....

Εργασία και χαρά (που λέει ο λόγος) )

...το βρήκες μόνη σου :tongue::tongue::tongue: χα χα !!! Φιλιά !

Ουφ γυρισαμε κι εμεις! Πολυ κουραστικο ταξιδι! Τσιμπησαμε και την ιωση.... περαστικούλια !

Τα νέα από το Γυμνάσιο.

Μας μίλησαν σχετικά με διαδικαστικά θέματα του σχολείου, απουσίες, ντύσιμο των παιδιών κλπ.

Είπαμε και λίγα πράγματα σχετικά με την εφηβεία που ξεκινάει και τρόπους να τσεκάρουμε ότι τα παιδιά είναι σε.....σωστό δρόμο....

Μπράβο τους ! Μου έκαναν μεγάλη εντύπωση αυτό που μας περιέγραψες: η οργάνωσή τους και η αγάπη που βγάζουν για το παιδί !!!

Να που διαβάσαμε ότι κάτι κινείται ακόμη, κάτι γίνεται... μακάρι όλα τα σχολεία, οι Καθηγητές και οι Σύλλογοι να ήταν σε τόση εγρήγορση !

Πες του γραφτεί στο μαγειροκαφέ να τα λέμε:tongue::tongue: ΧΑ ΧΑ ΧΑ

Άμα θες δίνεις ρέστα !;)

Μια Γρηγόρη καλημέρα και απο μένα είμαστε καλά σε γενικές γραμμές απλά ο μικρός άρχισε τις παλιές κακίες συνήθειες και ξυπνάει τα βραδιά σε σημείο που να ουρλιαΕι και να μου ξυπνάει και το μωρό...έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να τον πνιξω(ντρέπομαι τόσο πολύ που το λέω)άτιμες ορμονες,βγαίνω γιατιβκλαιει

Να μην ντρέπεσαι - να τα λες να βγαίνουν από μέσα σου. όλες, λίγο-πολύ, ομοιοπαθούσες είμαστε. Περνάμε κι εμείς από 40 κύματα ... :cool:

Παρίσταται πραγματικά με έχει κουράσει παρα πολυ αυτή η κατάσταση την κούραση την αντέχω αυτό που δεν αντέχω ειναι η γκρίνια του με το παραμικρό και ξέρεις η γκρίνια "μιρλα"που λέω εγω..αυτί το πράγμα τον πιάνει.χτες στις 4ξυπνησε και ήθελε νερό στο ήδη γεμάτο ποτήρι του και ουρλιαζε.σήμερα ξύπνησε στις 6και φωναζε με κλάματα μαζι να τον σκεπάσει ο Τ.αφού φωναζε τόσο πολυ που ξύπνησε και η μπεμπα.μετα στις 7:20 μέχρι της 8:10 εκλαιγε.και δεν έχει κανένα λόγο να κλαίει,έφαγε κανά δυο ξεγυρισμενες σήμερα πραγματικά δεν αντεξα
δεν έχω κάνει ποτέ ρολό κιμά! είναι σαν μεγάλο μπιφτέκι !

:rolleyes::rolleyes:

Αγγελικη μακαρι να Πηγαινε παιδικο να ηρεμουσα λιγο το πρωι να ξεδινε και αυτος την ενεργεια του αλλα εκτος το οτι δεν τον πηρανε το απαγορεψε και η παιδιατρος λογω ιωσεων για το μωρο...Φεφη να το καταλαβω για τους εφιαλτες αλλα καθε βραδυ?Και 2-3φορες??επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ολη μερα τα παντα με γκρινια να σου πιπιλαει τον εγκεφαλο..
Αχ Αγγελικουλα δεν με προσεχεις:tongue::P,αυτα τα εκανε πολυ πριν την μπεμπα πριν ακομα μεινω εγκυος,αλλα οσο περναει ο καιρος αντι να ηρεμει γινετε χειροτερος..Εχω σκεφτει μολις ξεπεταχτει λιγο η μικρη να κοιταξω να παω σε καποιον παιδοψυχολογο να μιλησουμε ωστε να ξερω και εγω πως να χειριστω αυτη τη γκρινια δεν γινετε αλλιως
Χαχαχαχα

Μαλλον πρεπει να εχω το πιο καομαθημενο παιδι απο ολες δεν γινετε αλλιως..Θα το κανονισω να περασω μολις βρω λιγο χρονο,να ξερω και εγω πως να συμπεριφερθω αν και απο ολα οσα δοκιμασα τιποτα δεν πιανει...Τι αδιαφορο και παω σε αλλο δωματιο τι τον πιανω με το καλο τι τον μαλωνω τιποτα συνεχιζει με περισοτερα ντεσιμπελ

ΌΧΙ μην το ξαναπείς αυτό.... είναι Π Α Ι Δ Ι απλά και μόνο αυτό !;)

Εννοειτε βρε φεφη δεν παρεξηγουμε με αυτα που γραφεις συμβουλες θελω μηπως κανω εγω κατι λαθος..Θα προσπαθησω ακομα περισοτερο και τον εχω φαντασου να συμετεχει μα να μου φερει μια πανα η μωρομαντηλο,οταν την κανω μπανιο να ρθει μαζι μου να την δει και γενικα προσπαθω να συμετεχουν και τα 2(ενταξει με την μεγαλη δεν εχω προβλημα μια χαρα)αφου φαντασου θηλαζω και με το αλλο χερι παιζουμε αυτοκινητακια τι αλλο να κανω δηλαδη...Εχω απελπιστει και σας πρηζω και εσας...Οσο για την πεθερα δεν ξερω αν ειναι τοσο θετικη επιρροη σε αυτο το θεμα γιατι με το που θα κλαψει πχ γιατι θελει κατι αμεσως θα τον παρηγορησει και θα του το δωσει

Κεφάλαιο 1 - Πεθερά : αν νομίζεις ότι δεν μπορεί να αντιδράσει σωστά στην παράλογη/χειριστική συμπεριφορά του μικρού.... μην ζητάς βοήθεια καμία. Βάλ' την να σιδερώνει κανένα ρούχο καλύτερα !;)

Κεφάλαιο 2 - Μπορεί, ναι μεν, η συμπεριφορά του να ήταν και προτού της γέννας (κάπως) έτσι ΑΛΛΑ τώρα πλέον ήρθε κι έδεσε το γλυκό !!!!!! Δλδ ως ένα σημείο έχει δικαιολογίες και να ξυπνάει το βράδυ και να ουρλιάζει και να γκρινιάζει και να σου κάνει τα νέυρα να πετάγονται στον απέναντι τοίχο !

Εσύ , από την άλλη, έχεις τα δικά σου 1.000.000 πράγματα μες στο μυαλό σου, κούραση-άγχος-ορμόνες-δουλειές και άλλα πολλά...

Προσπάθησε την ώρα που κλαίει να μην τον ακούς. όταν φτάσει στο φόρτε του βάλ' τον κάπου όπου θα κάτσει εκεί μέχρι να σταματήσουν τα ουρλιαχτά και οι φωνές του. ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ. Ότι δεν τον τιμωρείς, αλλά πως απλά θα περιμένεις μέχρι να ηρεμήσει... Να του μιλάς στην ίδια ευθεία πάντοτε με τα μάτια του - νασκύβεις στο ύψος του όπως είπε και η Αγγελική. Όχι σαν τον Μπαμπούλα από πάνω του ....

Σήκω και φύγε. Βγες έξω στο μπαλκόνι. Κλάψε. Κλείσου στο μπάνιο και ρίξε νερό στην μούρη σου.... κάνε κάτι τέλος πάντων που νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει να αποσυμπιεστείς.... προσπάθησε να μην απλώνεις χέρι (γυρνάει μπούμερανγκ - κι εκεί είναι που δεν παλεύεται).

Φώναξε βοήθεια αν γίνεται. Την ώρα που πας να κλατάρεις γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ μίλα σε κάποιον. Ποιός είναι κοντά ??? Η πεθερά, καμία θεία , μια γειτόνισσα ???? Ερχεστε λίγο γιατί είμαι στα πρόθυρά μου ???? ανθρώπινο είναι !

Όταν περάσει η φουρτούνα πάρ' τον αγκαλιά και μιλήστε. Δεν έχεις ιδέα τί μπορεί να σου πει ένα παιδί. Μάθε τον να εκφράζει τα συναισθήματά του. εμείς θα τους δέιξουμε τον τρόπο. Μίλα του ότι στεναχωριέσαι και πως δεν θες να του κάνεις παρατηρήσεις μπλα μπλα μπλα μπλα - ΠΟΛΥ μπλα μπλα όμως. Αν έκανες κάπου λάθος ζήτα συγγνώμη...

Κεφάλαιο 3 -για το ίδιο το παιδί: ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ! Ναι - ίσως να είναι μίρλας. Ναι - ίσως και να γκρινιάζει με το παραμικρό... ίσως και να το παρατραβάει... μαζί σου είμαι κι εγώ ! ΓΙΑΤΙ τα κάνει αυτά ?

Ποιανού την προσοχή/αγάπη αποζητά ????

Δες σαν παιδί με τα ματάκια τα δικά του και σκέψου ότι : δεν είναι ούτε το 1ο παιδί (άρα εκεί υπήρχαν ώρες αποκλειστικά αφιερωμένες σε αυτό και για αυτό το παιδί) ούτε το 3ο (το μικρότερο που τώρα εκ των πραγμάτων τραβάει πάνω του την προσοχή σου)

είναι το 2ο ..... είναι στην μέση ο "φουκαράς" :| και το μόνο αγόρι...

Βάλε όρια - ναι- ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν !

Να επιλέγεις όμως τις μάχες σου ποιά θα χάσεις ποιά θα κερδίσεις !

Ηρέμησε.

Καθάρισε το μυαλό σου.

Και σκέψου πώς θα ήθελες εσύ την μαμά σου να είναι...

Τα παιδιά σου τα λατρεύεις. Είμαι 1.000% σίγουρη πως είσαι καλή μαμά. ότι έχεις την στόφα που λέμε.

Περνάς απλά δύσκολη περίοδο τώρα και πρέπει να ζητήσεις βοήθεια κατά την γνώμη μου όχι από κάποιον ειδικό αλλά από κάποιον/α λίγο με το σπίτι ή/και με τα παιδιά.

Για κάποιες ώρες έστω.

Δεν χρειάζεται πολύ... και με 1-2 ώρες την εβδομάδα για αρχή θα νοιώσεις πολύ καλύτερα για να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε όσα καλείσαι να κάνεις... που δεν είναι και λίγα !

Εννοείται πως ούτε έξυπνη είμαι ούτε τπτ. Σου γράφω πραγματάκια που τα έχω σκεφτεί παααρα πολύ και που με έχουν βοηθήσει σε στιγμές

Α Π Ο Γ Ν Ω Σ Η Σ :confused::confused::confused: -σου στέλνω μια αγκαλιά- !!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

mariapap κ εγω ετσι κανω , σχεδον τις πιο πολλες φορες κανω τα χατηρια του μεγαλου οσο παραλογα αν ειναι για να τον ηρεμησω κ ολο αυτο σε βαρος του μικρου που το καημενο ειναι πιο καλοβουλο κ δεν μιλαει.το τι τραβαει το καημενο δεν λεγεται. Το να κοιμησω 2 μαζι ταυτοχρονα περσυ μου φαινοταν βουνο αλλα τωρα πια εχει γινει συνηθεια, ο ενας θηλαζει ο αλλος αγκαλια.Το ποσα πραγματα εχω κανει ταυτοχρονα ενω θηλαζω δεν φανταζεσαι. Στην αρχη ειδικα μολις με εβλεπε να θηλαζω ζηταγε τα πιο τρελα πραγματα προκειμενου να αφησω το μωρο εκεινη την στιγμη ή υπηρχαν κ φορες που μεσα στην νυχτα εκλειγε το μωρο κ ουρλιαζε για να μην το παρω...Μιλαμε για υστεριες.Αλλα το θεμα κ εμενα ειναι οπως κ με την Αννια πως την γκρινια την ειχε κ πριν το μωρο, τοτ τι του εφταιγε βρε κοριτσια? Στην αρχη ειχε κολικους, μετα λεγαμε δοντια, μετα που εβγαλε ολα του τα δοντια λεγαμε τα terible twos ε μετα δεν ειχαμε κατι να διακιολογησουμε την γκρινια του ως που ηρθε ο μικρος......

Αντιγονη ελα βρε με το κοτοπουλο με τις χυλοπιτες μερες το μεριμενει η Μαριαπαπ!!!

Εννοειτε βρε φεφη δεν παρεξηγουμε με αυτα που γραφεις συμβουλες θελω μηπως κανω εγω κατι λαθος..Θα προσπαθησω ακομα περισοτερο και τον εχω φαντασου να συμετεχει μα να μου φερει μια πανα η μωρομαντηλο,οταν την κανω μπανιο να ρθει μαζι μου να την δει και γενικα προσπαθω να συμετεχουν και τα 2(ενταξει με την μεγαλη δεν εχω προβλημα μια χαρα)αφου φαντασου θηλαζω και με το αλλο χερι παιζουμε αυτοκινητακια τι αλλο να κανω δηλαδη...Εχω απελπιστει και σας πρηζω και εσας...Οσο για την πεθερα δεν ξερω αν ειναι τοσο θετικη επιρροη σε αυτο το θεμα γιατι με το που θα κλαψει πχ γιατι θελει κατι αμεσως θα τον παρηγορησει και θα του το δωσει

επειδή ο Α θέλει κανάκεμα-επιβεβαίωση, άσε τη γιαγιά να τον κανακέψει. γι' αυτό είναι οι γιαγιάδες! να τα χαϊδεύουν! σε αυτή τη φάση δεν μπορείς να τα έχεις όλα, τουλάχιστον να είναι καλά το παιδί!

αν προλάβαινες είμαι σίγουρη ότι κ εσύ θα τον κανάκευες!!!!!όταν έκανε εκρήξεις μίρλας! αυτό θέλει το παιδί. αγάπη!

συμφωνώ με την καλλιοπάκι για το μάρσιπο. εγώ θα έλεγα ριγκ σλιγκ!

άσε... εμένα τα ακούει από τον άντρα μου καμιά φορά στο αυτοκίνητο (πιπεεεριιιιι) και θα θελα πολύ να 'ξερα εάν μεταφέρει κάτι στον παιδικό και ξεφτυλιζόμαστε οικογενειακώς.....

δικός σου είναι ο Βασίλης;:rolleyes::tongue:

πώ πω τί γονείς!!!!!!!!!!;)

σε όλους μας ξεφεύγουν πράγματα!

οσο για τις κακες λεξεις μια φορα ακουσε ενα αη στο διαολο απο τον πατερα του(σε εναν αγωνα που εβλεπε γκρρρρρρρ)και το επομενο βραδυ που πηγε ο μικρος να κατουρησει του επεσε το γιογιο και λεει ενα αι το αολο γιογιο,με πιασανε κατι γελια εκεινη την ωρα

δεν έχω χειρότερη βρισιά!:evil:

αστείο το περιστατικό, αλλά θα έριχνα πλύση εγκεφάλου με αυτή τη φράση!!!!!!

στον φέφο όταν τα πρωτοφτιάξαμε έκανα ολόκληρη εκπαίδευση για αυτή τη φράση!!!!!!!!!ευτυχώς με σεβάστηκε!:cool:

Εγώ που έχω μόνο δύο, αυτό έκανα: θήλαζα κι έπαιζα, θήλαζα και τάιζα, κοίμιζα μωρό και τραγουδούσα. Στη συνέχεια, πχ. κουνούσα με το ένα πόδι το καρότσι να κοιμηθεί το μικράκι, μαγείρευα και παράλληλα τραγουδούσα ή έπαιζα με την άλλη... το κορίτσι λάστιχο είχα καταντήσει! Κι εσύ είσαι +1! Respect!

κ σε σένα τα σέβη μου! υπόκλιση!

λες κ μιλαω για τον γιο μου τον μεγαλο.. εντελως τα ιδια ομως

σημερα ειμαι πολυ καλυτερα με το στομαχι μου κ θα την βγαλω με κοτοπουλο με φιδε ενω οι υπολοιπι θα φανε μοσχαρι με χυλοπιτες.Απο αυριο θ αμπω κ εγω στο κλαμπ των διαιτωντων γιατι φαρδυνα πολυ κ δεν θα χωραω σε λιγο απο την πορτα.

Εβιρυ της κοτας θα γινει σημερα ε? Με πατατες στο φουρνο καντο!!!

της κότας ην ντηντ!

σε 3-4 μέρες θα επιβεβαιωθώ! έχω μύτη!

καλημέρα

σήμερα έφτιαξα χωριάτικο κοτοπουλάκι με χωριάτικες σπιτικές χυλοπίτες που μου έστειλαν πεσκέσι.επίσης χωριάτικη με ντοματούλες απο μπαξέ και κατσικίσιο τυράκι.Γενικά το σπίτι μου σήμερα "μυρίζει χωριό" μιας και μου εστειλε μια οικογενειακή φίλη απο τη καλαμάτα μια κούτα με δικά τους πράγματα.

καλή όρεξη!

Λοβακι κ Σταφροδιτακι μαζι στο κλαμπ του κοτοπουλου με σημα το κοκορακι !!!

Φεφακο δεν εχω καθυστερηση σε 3-4 μερες περιμενω την ακατανομαστη. Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω…. Τα σουβλακια φταινε τελος χαχαχα!! Εσυ βαλε μπρος για τον νυφουλο!!!!!

μακάρι να κάνω μωράκι γερό κ ας κατουράει όρθιο...πλάκα κάνω!

Οσο γι ατο θεμα της γκρινιας, γι απειτε βρε κοριτσια εσεις πως το αντεμετωπιζεται? Εγω με τον δικο μου εχω καταληξει πως δεν θελει πολύ ζορισμα γινεται χειροτερος .. θελει λιγο νταντεμα , χαιδεμα τι να πω. Εμας από όταν πηραμε γυναικα να κραταει τον μικρο αρχισε παλι την μιρλα. Εχει γινει μαλιστα μαζι της πολύ επιθετικος, τωρα το αν είναι ζηλια η βλεπει κατι που δεν βλεπουμε δεν ξερω ….Σημερ αμ ετο που ακουσε το κουδουνι αρχισε τις φωνες παλι κ με το που του ειπα πως θα τον παω εγω στο σταθμο ηρεμησε κ ηταν μες στην τρεκη χαρα.Ειχαμεπει να τον κραταει η κυρια για 10 λεπτα το πρωι μεχρι να ερχεται το σχολικο γι ανα μην αργω εγω στο γραφειο κ της εχει αλλαξει της καημενης τα φωτα .Καθε πρωι της κανει γυμνασια , υστεριες , τρελα πραγματα .. ακοαμ κ πραγματα της πεταει..ουφ τι να κανω δεν ξερω

αγάπη θέλουν! την τρυφερότητά μας!τα είπες μόνη σου!

Κοριτσια ειναι δυσκολο πραγμα η ζηλια γιατι ολα αυτα που λετε ζηλια ειναι! Ο γιατρος μου εχει πει να ειμαι χαρουμενη που το εξωτερικευει αυτο γιατι τοτε θα ειχαμε προβλημα!

η κόρη μου όταν με βλέπει να κρατάω τις ανεψιές μου έρχεται κ αυτή για αγκαλιά! να την κανακέψω κ την τσουτσούλω!

Οταν γεννηθηκε η μπουμπου οπως τα περιεγραψε η αννια ξυπναγε κι ο μεγαλος ουρλιαζε να μην παω να ταισω τη μικρη και τοτε εκανα το DOUBLE οπως το ελεγα δηλαδη προσπαθουσα να κοιμησω 2 παιδια ταυτοχρονα στην ιδια αγκαλια. Καθομουνα στο διπλο κρεβατι και ειχα δεξια το ενα να θηλαζει και αριστερα το αλλο αγκαλια να κοιμηθει στον ωμο μου. Αλλαγη στηθους?Αλλαγη θεσεων! Ηρεμουσαν και τα δυο ετσι και μετα απο 15 μερες το σταματησε ο μεγαλος το νυχτερινο ξυπνημα.

Τη μερα εννοειται οτι γινεται χαμος αλλα προσπαθω με το μαλακο και καμια φορα εις βαρους του μικρου π.χ. θελει το πιατο που τρωει εκεινη την ωρα η μικρη δε θελει κανενα αλλο πιατο μονο εκεινο! ε θα του το δωσω και θα δωσω στη μικρη αλλο που θα της γεμισω ομως με πιο πολυ φαι! Ευτυχως η μικρη ειναι καλοβολη!

ευτυχώς τα μικρά είναι συνήθως καλόβολα!

mariapap κ εγω ετσι κανω , σχεδον τις πιο πολλες φορες κανω τα χατηρια του μεγαλου οσο παραλογα αν ειναι για να τον ηρεμησω κ ολο αυτο σε βαρος του μικρου που το καημενο ειναι πιο καλοβουλο κ δεν μιλαει.το τι τραβαει το καημενο δεν λεγεται. Το να κοιμησω 2 μαζι ταυτοχρονα περσυ μου φαινοταν βουνο αλλα τωρα πια εχει γινει συνηθεια, ο ενας θηλαζει ο αλλος αγκαλια.Το ποσα πραγματα εχω κανει ταυτοχρονα ενω θηλαζω δεν φανταζεσαι. Στην αρχη ειδικα μολις με εβλεπε να θηλαζω ζηταγε τα πιο τρελα πραγματα προκειμενου να αφησω το μωρο εκεινη την στιγμη ή υπηρχαν κ φορες που μεσα στην νυχτα εκλειγε το μωρο κ ουρλιαζε για να μην το παρω...Μιλαμε για υστεριες.Αλλα το θεμα κ εμενα ειναι οπως κ με την Αννια πως την γκρινια την ειχε κ πριν το μωρο, τοτ τι του εφταιγε βρε κοριτσια? Στην αρχη ειχε κολικους, μετα λεγαμε δοντια, μετα που εβγαλε ολα του τα δοντια λεγαμε τα terible twos ε μετα δεν ειχαμε κατι να διακιολογησουμε την γκρινια του ως που ηρθε ο μικρος......

Αντιγονη ελα βρε με το κοτοπουλο με τις χυλοπιτες μερες το μεριμενει η Μαριαπαπ!!!

κάτι τον ενοχλεί, κάτι τον χαλάει. το βράδυ έχει καλό ύπνο; είναι δυσκοίλιο το παιδί;

λείπεις πολλές ώρες κάθε μέρα;

...το βρήκες μόνη σου :tongue::tongue::tongue: χα χα !!! Φιλιά !

Να μην ντρέπεσαι - να τα λες να βγαίνουν από μέσα σου. όλες, λίγο-πολύ, ομοιοπαθούσες είμαστε. Περνάμε κι εμείς από 40 κύματα ... :cool:

ακριβώς!

ΌΧΙ μην το ξαναπείς αυτό.... είναι Π Α Ι Δ Ι απλά και μόνο αυτό !;)

Κεφάλαιο 1 - Πεθερά : αν νομίζεις ότι δεν μπορεί να αντιδράσει σωστά στην παράλογη/χειριστική συμπεριφορά του μικρού.... μην ζητάς βοήθεια καμία. Βάλ' την να σιδερώνει κανένα ρούχο καλύτερα !;)

Κεφάλαιο 2 - Μπορεί, ναι μεν, η συμπεριφορά του να ήταν και προτού της γέννας (κάπως) έτσι ΑΛΛΑ τώρα πλέον ήρθε κι έδεσε το γλυκό !!!!!! Δλδ ως ένα σημείο έχει δικαιολογίες και να ξυπνάει το βράδυ και να ουρλιάζει και να γκρινιάζει και να σου κάνει τα νέυρα να πετάγονται στον απέναντι τοίχο !

Εσύ , από την άλλη, έχεις τα δικά σου 1.000.000 πράγματα μες στο μυαλό σου, κούραση-άγχος-ορμόνες-δουλειές και άλλα πολλά...

Προσπάθησε την ώρα που κλαίει να μην τον ακούς. όταν φτάσει στο φόρτε του βάλ' τον κάπου όπου θα κάτσει εκεί μέχρι να σταματήσουν τα ουρλιαχτά και οι φωνές του. ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΟ. Ότι δεν τον τιμωρείς, αλλά πως απλά θα περιμένεις μέχρι να ηρεμήσει... Να του μιλάς στην ίδια ευθεία πάντοτε με τα μάτια του - νασκύβεις στο ύψος του όπως είπε και η Αγγελική. Όχι σαν τον Μπαμπούλα από πάνω του ....

Σήκω και φύγε. Βγες έξω στο μπαλκόνι. Κλάψε. Κλείσου στο μπάνιο και ρίξε νερό στην μούρη σου.... κάνε κάτι τέλος πάντων που νομίζεις ότι θα σε βοηθήσει να αποσυμπιεστείς.... προσπάθησε να μην απλώνεις χέρι (γυρνάει μπούμερανγκ - κι εκεί είναι που δεν παλεύεται).

Φώναξε βοήθεια αν γίνεται. Την ώρα που πας να κλατάρεις γιατί ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ μίλα σε κάποιον. Ποιός είναι κοντά ??? Η πεθερά, καμία θεία , μια γειτόνισσα ???? Ερχεστε λίγο γιατί είμαι στα πρόθυρά μου ???? ανθρώπινο είναι !

Όταν περάσει η φουρτούνα πάρ' τον αγκαλιά και μιλήστε. Δεν έχεις ιδέα τί μπορεί να σου πει ένα παιδί. Μάθε τον να εκφράζει τα συναισθήματά του. εμείς θα τους δέιξουμε τον τρόπο. Μίλα του ότι στεναχωριέσαι και πως δεν θες να του κάνεις παρατηρήσεις μπλα μπλα μπλα μπλα - ΠΟΛΥ μπλα μπλα όμως. Αν έκανες κάπου λάθος ζήτα συγγνώμη...

Κεφάλαιο 3 -για το ίδιο το παιδί: ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ! Ναι - ίσως να είναι μίρλας. Ναι - ίσως και να γκρινιάζει με το παραμικρό... ίσως και να το παρατραβάει... μαζί σου είμαι κι εγώ ! ΓΙΑΤΙ τα κάνει αυτά ?

Ποιανού την προσοχή/αγάπη αποζητά ????

Δες σαν παιδί με τα ματάκια τα δικά του και σκέψου ότι : δεν είναι ούτε το 1ο παιδί (άρα εκεί υπήρχαν ώρες αποκλειστικά αφιερωμένες σε αυτό και για αυτό το παιδί) ούτε το 3ο (το μικρότερο που τώρα εκ των πραγμάτων τραβάει πάνω του την προσοχή σου)

είναι το 2ο ..... είναι στην μέση ο "φουκαράς" :| και το μόνο αγόρι...

Βάλε όρια - ναι- ΠΡΕΠΕΙ να υπάρχουν !

Να επιλέγεις όμως τις μάχες σου ποιά θα χάσεις ποιά θα κερδίσεις !

Ηρέμησε.

Καθάρισε το μυαλό σου.

Και σκέψου πώς θα ήθελες εσύ την μαμά σου να είναι...

Τα παιδιά σου τα λατρεύεις. Είμαι 1.000% σίγουρη πως είσαι καλή μαμά. ότι έχεις την στόφα που λέμε.

Περνάς απλά δύσκολη περίοδο τώρα και πρέπει να ζητήσεις βοήθεια κατά την γνώμη μου όχι από κάποιον ειδικό αλλά από κάποιον/α λίγο με το σπίτι ή/και με τα παιδιά.

Για κάποιες ώρες έστω.

Δεν χρειάζεται πολύ... και με 1-2 ώρες την εβδομάδα για αρχή θα νοιώσεις πολύ καλύτερα για να μπορείς να ανταπεξέρχεσαι σε όσα καλείσαι να κάνεις... που δεν είναι και λίγα !

Εννοείται πως ούτε έξυπνη είμαι ούτε τπτ. Σου γράφω πραγματάκια που τα έχω σκεφτεί παααρα πολύ και που με έχουν βοηθήσει σε στιγμές

Α Π Ο Γ Ν Ω Σ Η Σ :confused::confused::confused: -σου στέλνω μια αγκαλιά- !!!!

μετά από αυτά άννια μου σέσε τον παιδοψυχολόγο!

κάντυ μου είσαι η γιατρέσσα μας! :)

Διαφημίσεις

Να μαι και πάλι!!!

Δάβασα την πολυλογία σας...

Προσπαθώ να γνωρίσω και τα νέα κορίτσια της παρέας σιγά σιγά

Ο μικρός έφαγε,κοιμήθηκε και εφτιαξα χυλοπίτες με ντοματούλα για να φάει το νινί μου το βράδυ,αλλά και κρέμα γαλακτομπούρεκου,μήπως και φάει το απόγευμα

Αμα βγάλω ό,τι υπάρχει στο ψυγείο μου,μα την αλήθεια,φτιάχνω μπουφέ!!!

Αμα σας πω δε τι εφαγε ο συζυγάτος χθες θα πάθατε λαλά!!!

Λοιπόν χλαπάκιασε(αυτό είναι το σωστό ρήμα)δύο περίπου μερίδες χοιρινό φούρνου πεθερούλας,ένα πιάτο αρακά,μισό κιλό ψωμί και-κρατηθείτε-μια πίτσα ολοκληρη,γιατί μετά από όλα τα προηγούμενα ένιωσε ότι πεινά πραγματικά...Και δεν ήθελε,λέει να φάει μοσχαράκι στιφάδο με πουρε που υπήρχε στο ψυγείο,για να μην βαρύνει...

ggeny μη νομιζεις κι εμενα ο μεγαλος παντα δυσκολο παιδι παντα γκρινιαρικο οπως το λες λεγαμε στην αρχη ειναι δοντι, μετα ιωση, μετα η ηλικια των 2 κτλ ναι καλα εγω τον λεω "αντερο". Αλλα τωρα ξερω οτι ειναι ζηλια και νομιζω οτι εχει αρχισει να ελατωνεται θες επειδη κανω κατι σωστα ή επειδη περναει η μπορα? δεν ξερω. Εχουν περασει μερες που η μικρη δεν περναγε 1 λεπτο χωρις να την κανει να κλαψει στεναχωριομουν παρα πολυ!

Ειχα ακουσει επισης δεν θυμαμαι απο που οτι για να εκτονωθει η ενταση της ζηλιας πρεπει να αφησεις να φανει ποιος ειναι ο αρχηγος (που εννοειται οτι συνηθως ειναι το μεγαλυτερο παιδι). Να μην υπερασπιζεσαι συνεχεια το μικροτερο επειδη ειναι μικροτερο ενταξει αμα πεφτει ξυλο δεν το αφηνεις να συνεχιζεται αλλα σε αλλα π.χ. πηρε το βιβλιο του μικρου απτα χερια δινεις στο μικρο ενα αλλο βιβλιο και δεν το κανεις θεμα. Ετσι το μικροτερο αποδεχεται τη "δυναμη" του μεγαλου γινεται πιο καλοβολο αφου δεν μπορει να διεκδικησει και πολλα (ακομα οσο ειναι μικρο δηλαδη) και αυτο το καταλαβαινει και το μεγαλυτερο και ηρεμει!

Εχω παρατηρησει οτι εχει μειωσει ο Χαρης τις φορες που θα παρει κατι απο τα χερια της! Και αυτη καμια φορα αμα παρει ενα τουβλακι ας πουμε ενω ο αλλος φτιαχνει πυργο με το που τον βλεπει οτι παει να "φορτωσει" αμεσως του το δινει. Και τοτε λεω κι εγω "ειδες τι καλη που ειναι η αδεερφουλα σου σε βοηθαει να φτιαξετε τον πυργο"

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

ρε ντίντι όταν θα έχω τελειώσει τη θεραπεια θα έχω φάει 2,5 κουτιά.

εννοείται παίρνω ούλτραλεβούρ! αλλά μάπα το καρπούζι.

δυστυχώς δεν έτρωγα γιαούρτι.

είχα αγοράσει γιαούρτι κ κεφίρ, αλλά πάντα τα ξεχνούσα! μα πάντα!

πρώτα ύπνος κ μετά μαγείρεμα!

εγώ όταν είχα δει την ρύπα στην β' επιπέδου δεν είχα κοιμηθεί γιατί νόμιζα ότι το παιδί μου δεν ήταν όμορφο! επειδή έβλεπα το αμνιακό υγρό!!!!!!!κ δεν μου κόλλαγε ύπνος!:oops:

τελικά η κόρη είναι χανούμ μπουρέκ! σιροπιαστός κορίτσαρος!!!!!;)

κ εννοείται ότι παρακάλαγα να μην πάρει τη μύτη μου! ευτυχώς όι προσευχές μου εισακούστηκαν! είναι ίδια ο πατήρ της!

!

φεφικο πως παει η βροχιτιδα?

το "παπι" σου πως ειναι?

πριν 2-3 μηνες περιπου ειχα παρει κι εγω αντιβιωσω μαλλον ειχα ουρολοιμωξη... τεσπα ο γιατρος το ουλτραλεβουρ δεν μου το εδωσε, ισως λογω εγκυμοσυνης

οποτε... τελικα ο γιατρος μου εδωσε πριν κανενα μηνα ενα σαπουναι και το πλενω καθε μερα ,αλλαζω και 2-3 φορες τη μερα εσωρουχο, κι αν εχω εντονη φαγουρα να βαζω μια αλοιφη εξωτερικα

την παρασκευη που πηγαμε κι του το ειπα μου ειπε οτι ειναι και της εγκυμοσυνης και δεν εχει νοημα να με βαλει σε θεραπεια γιατι θα το ξαναπαθω:?

αν θες σου στελνω σε πμ το σαπουνακι που ειναι ανακουφιστικο λες και κανεις λιστεριν στο παπι σου:D

Καλημερα κοριτσακι κ καλη βδομαδα.Τι κανετε?

Ντιντι εντελως χαζομανουλα κ εσυ ε? Αντε με το καλο ο Πντελακης σου!!! Ακους εκει γαμψη μυτη βρε μην λες χαζα κουκλος θα ειναι!!Κ με τετοια προκομενη μαμα θα ειναι πολυ τυχερος!

Εμενα το ΣΚ πηρε ολιγον φωτια η κουζινα μου.

Το Σαββατο εκανα για φαγητακι μακαρονια με κιμα κ εφτιαξα κ μηλοπιτα κ κανελορολακια( συνταγη απο της συνταγες της παρεας) οπου γινανε τελεια!

Χτες εφτιαξα αρνακι με πατατουλες στο φουρνο κ τυροπιτακια κουρου κ εκανα κ μοσχαρι κοκκινιστο να το εχω ετοιμο για σημερα οπου θα κανω μονο το συνοδευτικο.Εφτιαξα κ μοσχαρακι με λαχανικα για τον μικρο κ τελος.

σε ευχαριιστω πολυ :D

λιγα μαγειρεψες:rolleyes:

Μπράβο Ντιντάκι !!!! Μια χαρά ο παίδαρος !

Μην φοβού για την μύτη, όπως και να βγει, κούκλος θα είναι κι αφού είναι έτσι ωραίος τύπος αραχτός και μαγκάκι.... θα έχει πέραση στο άλλο φύλο !!! :tongue::tongue::tongue:

Το Ωδείο καλά πήγε.... εμένα μου έπεσαν οι τρίχες της κεφαλής μου με τα λεφτά που μου ζήτησε : 40 ευρώ η εγγραφή (αυτό με τις εγγραφές απορία μου έχει μείνει από τα παιδικάτα μου !!!) και 75 ευρώ / μήνα για 2 20λεπτα την εβδομάδα (κοινώς, 1 διδακρική ώρα μόνο που θα την σπάσει λόγω ηλικίας).... ΠΟΛΛΑ δεν είναι ρε κορίτσια για μια ώρα ????? ΕΒΙΡΙ, ακούει ???

Ψώνια τελικά δεν έκανα... τον άλλο μήνα.... :cool: με βλέπω τελικά να πάω σε καμία λαϊκή να πάρω σλιπάκια να τελειώνει η υπόθεση.... πού φτάσαμε ???? Βασικά, μου κόπηκε η όρεξη την Παρασκευή - θα σας τα πω αναλυτικά παρακάτω ...

Εμείς έχουμε σήμερα το απόγευμα στις 7 αλλά δεν μπορώ να πάω αφού έχει μάθημα ο μικρός !!!!

σε ευχαριστω και εσενα καντυ μου μιλαμε πολυ τυπας θα μου βγει ο Παντελακος!:D

το ωδειο μου φανηκαν τσουχτερα

την εγραφη κι εγω δεν την καταλαβαινω:shock:τι ειναι σπιτι που νοικιαζεις και δινεις 1-2 ενοικια μπροστα?:shock::shock:

καλημεραααα, καλο μηνα ναχουμε!!!

τι κανετε??εγω για δευτερα, ειμαι σε καλη κατασταση. χθες βολταραμε μεχρι το απογευμα, περασαμε υπεροχα, αναψα κερακι για ολες σενα μοναστηρι που πηγαμε, να μας εχει καλα η παναγια.οποτε μαζευτηκαμε νωρις σπιτι και καναμε ατελειωτα παιχνιδια, αγκαλιες και χαδια με το κοριτσακι μου!!!οχι οτι την χορατσα αφου ειναι σκετη γλυκα(κουκουβαααα, μη βαρατε:tongue:) αλλα περασαμε καλα. δεν εκανα τιποτε αλλο και κοιμηθηκα απο τις 10+.ξεκουραστηκα ομως!!στον υπνο μου εβλεπα οτι ειχα καθυστερησει στη δουλεια, δεν ειχα αυτοκινητο , δεν ειχα τροπο να ερθω και ειχε μεσημεριασει!!τι ναναι παλι τουτο??

σημ τρωμε κοτοσουπα με φιδε απο χωριατικο κοκορα και γιουβετσακι. εχω 3 πλυντηρια σιδερο απτο κανονικο!!

και εγω θελω να χειμωνιασει σαν την περιστερω!!!βεβαια εχω και εναν φοβο οτι δεν θα μπαινω πουθενα, οποτε ειπα να το ραψω λιγο και εγω, να καμω και συμπαρασταση στη συμπεθερα μου!!!η δικια μου που λυσαξε να παει ρυθμικη επειδη πηγαινει το παιδι μιας φιλης μου??πηγα και εγω η ερμη να ρωτησω. δεν κολλαω στα λεφτα, λιγα ειναι, αλλα δεν μπορει 2,5 χρονων παιδι ναχει τοσο φορτωμενο προγραμμα!!!θα την παω την παρασκευη να της φυγει ο καημος!!

ντιντι μια χαρα κουκλος θαναι ο γιοκας σου!!!

εχω και εγω ενα ζωο διπλα μου!!!δεν την παλευω με τιποτε ομως!!μονο φανφαρες και κινησεις εντυπωσιασμου και γλυψιματος ειναι:evil::evil::evil:

να την πας ρυθμικη γυμναστικη αφου στο ζηταει:D θα ειναι σκετη γλυκα!!!!

Ντίντι νιώθω χτυπηματάκια, τι είναι δεν ξέρω. Πως είναι όταν κλοτσάει;

Αντε καλέ που θα είναι άσχημο το μωράκι σου.Γερό να είναι πάνω απ' όλα.

Καλημέρα και καλό μήνα.

Σήμερα πουρνο πουρνό πήγα να πληρώσω την δόση (ναι δεν είχα που να τα δώσω λέω δεν τα δίνω στο κράτος, τεσπα) στην εφορία και είχεε δυο ωρές μανούλα μου αλλά η φραουλίτσα ξεμπέρεψε τη μαμά της σήμερα ο τσάκα τσάκα.

Μετά πήγα λίγο σούπερ γύρισα και έβαλα γίγαντες καιρό είχαμε να φάμε.

πως να σου το εξηγησω τωρα πως νιωθεις τις κλωτσιες????κοιτα οπου να'ναι θα τις βλεπεις κιολας θα βλεπεις την κοιλια σου να πηγαινει πανω κατω

ωρες ωρες οταν βλεπω να κανει ετσι η κοιλια μου νιωθω σαν... αλιεν:oops::oops: μη βαρατε πλιζζζζζζζζ:oops::oops::oops:

UzVGp2.png

Γεια σας κορίτσια

Σας διάβασα αλλα΄δεν προλαβαίνω να σχολιάσω πάω να στρώσω τραπέζι. Σ¨ημερα έκανα κεφτεδάκια με πατάτες και σαλάτα λάχανο.

Ντίντι στείλε μου και μένα π.μ με το σαπούνι.

Σα φούσκα μπορώ να πω ότι το νιώθω κι εγώ, εδω και 10 μέρες νιώθω χτυπηματάκια και χτες ένιωσα και πιο δυνατό χτύπημα.

Βρε κορίτσια τη χαιδεύω της μιλάω και τη νιώθω απο μέσα λέτε να ανταποκρίνεται ή εγώ τα έχω χάσει;

st5Bp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας..καντυ ελιωσα με όλα αυτά που εγραψες..τώρα πριν κοιμηθεί τον πήρα αγκαλιά και του εξηγησα ήρεμα και έπεσε και κοιμήθηκε το πουλάκι μου και βα σου κλάμα εγω μετά..δεν θέλω να τους μαλωνω πόσο μάλλον να δηλώνω χέρι αλλα άνθρωπο ε

Είμαστε και εγω εκείνη την ώρα πραγματικά ήμουν εκτός εαυτού...τώρα έχω άλλο θέμα η Μ στα νήπια όταν τους βγάζει η δασκάλα έξω να παίξουν καθετε Μονή της σε ένα πάγκακι και δεν παίζει με τα αλλα παιδάκια ενώ με τον αδερφό της και την μικρή της κουνοαδας μου μια χαρα!!Σήμερα την ρώτησα γιατί δεν παίζεις με τα αλλα παιδάκια και λέει δεν μου λένε να παίξω και εγω μαζι και της εξηγησα πως να κάνει φιλίες σιγά σιγά..επίσης στεναχωριετε και νιώθει κειονεκτικα επειδή της λείπει το δοντακι της και ντρεπετε(το είπε στο μπαμπά της αυτο)

:-D

το "παπι" σου πως ειναι?

έχω λιώσει στο γέλιο λέμε !!! ακούς εκεί το παπί !!!! :tongue::tongue: να 'σαι καλά βρε ντίντι μου - σήμερα ιδίως το είχα ανάγκη !

....

πως να σου το εξηγησω τωρα πως νιωθεις τις κλωτσιες????κοιτα οπου να'ναι θα τις βλεπεις κιολας θα βλεπεις την κοιλια σου να πηγαινει πανω κατω

ωρες ωρες οταν βλεπω να κανει ετσι η κοιλια μου νιωθω σαν... αλιεν:oops::oops: μη βαρατε πλιζζζζζζζζ:oops::oops::oops:

Εντάξει κοπελιά ... δεν υπάρχεις !!! :P

Σα φούσκα μπορώ να πω ότι το νιώθω κι εγώ, εδω και 10 μέρες νιώθω χτυπηματάκια και χτες ένιωσα και πιο δυνατό χτύπημα.

Βρε κορίτσια τη χαιδεύω της μιλάω και τη νιώθω απο μέσα λέτε να ανταποκρίνεται ή εγώ τα έχω χάσει;

Βεβαίως και ανταποκρίνεται στο χάδι σου... στην φωνή σου ! Δεν λες καθόλου λόγια "χαμένα" κάγκλυ μας !!:rolleyes:

Αχ κορίτσια μου σας ευχαριστώ όλες για τις συμβουλές σας..καντυ ελιωσα με όλα αυτά που εγραψες..τώρα πριν κοιμηθεί τον πήρα αγκαλιά και του εξηγησα ήρεμα και έπεσε και κοιμήθηκε το πουλάκι μου και βα σου κλάμα εγω μετά..δεν θέλω να τους μαλωνω πόσο μάλλον να δηλώνω χέρι αλλα άνθρωπο ε

Είμαστε και εγω εκείνη την ώρα πραγματικά ήμουν εκτός εαυτού...τώρα έχω άλλο θέμα η Μ στα νήπια όταν τους βγάζει η δασκάλα έξω να παίξουν καθετε Μονή της σε ένα πάγκακι και δεν παίζει με τα αλλα παιδάκια ενώ με τον αδερφό της και την μικρή της κουνοαδας μου μια χαρα!!Σήμερα την ρώτησα γιατί δεν παίζεις με τα αλλα παιδάκια και λέει δεν μου λένε να παίξω και εγω μαζι και της εξηγησα πως να κάνει φιλίες σιγά σιγά..επίσης στεναχωριετε και νιώθει κειονεκτικα επειδή της λείπει το δοντακι της και ντρεπετε(το είπε στο μπαμπά της αυτο)

Καλό είναι αυτό που λες ! Καμία μαμά (πιστεύω) δεν θέλει να μαλώνει (με) τα παιδιά της ! Είναι αναγκαίο κακό δεν γίνεται διαφορετικά να τα μεγαλώσουμε να τα διαπαιδαγωγήσουμε να τους δείξουμε τον δρόμο ;)... και όλες/οι κάνουμε λάθεη... ΣΚΟΠΟΣ είναι να βρούμε πώς να εκφραζόμαστε και πώς θα πετύχουμε καλύτερα τον σκοπό μας ...

Όταν ηρεμήσεις κι εσύ (από μέσα σου) θα είναι πιο ήρεμα κι εκείνα... εντάξει, μην σκεφτείς κατάσταση ιδανική που παραπέμπει σε διαφήμιση αλλά κάτι πιο νορμάλ χωρίς εσένα ή κάποιο παιδί να υστεριάζεται ε ? μάκια σου, που λεει και η Φεφη !

Επίσης, για την μεγάλη (Βοήθα Παναγιά τί μας περιμένει) ίσως σου εξηγήσουν καλύτερα οι κ.κ. Εβίρι/Αγγελική2 που έχουν πιο μεγάλα σε ηλικία παιδιά... κι εγώ αυτό θα έκανα, δλδ θα της εξηγούσα ότι σιγά σιγά πρέπει να πάει κι εκείνη να ζητήσει να παίζει μαζί τους, να μην ντρέπεται βασικά, ή στην ανάγκη θα μιλούσα και με τη νηπιαγωγό για συνδρομή βοήθειας.

Για το δοντάκι που αναφέρεις γύρισέ της το "τούμπα" ότι ίσα-ίσα αυτό το δοντάκι που της λείπει την κάνει μοναδική και πολυ πολύ όμορφη !!!!! Και του Νικόλα του λείπει το σπασμένο μπροστινό του δοντάκι εδώ και καιρό αλλά ποτέ δεν του άφησα περιθώριο να αισθανθεί μειονεκτικά γι' αυτό !!!!

ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ πάει και τελείωσε ! Σκαρφίσου μια όμορφη ιστορία, τύπου παραμυθάκι να της πεις !;););):cool:

Καλησπερα σας κυριες μου.

Δεν προλαβαινω πια να μπω,ο θησαυρος θελει το λαπτοπ και κλαιει,οποτε και αποφευγω να το ανοιγω για να μην στεναχωριεται.Αφηστε που τωρα σε καθε τι,φωναζει "μαμαααα ελα..."μεγαλωνει και θελει περισσοτερη παρεα.....οποτε ο χρονος μου ειναι ολος δικος του.παιζουμε,ζωγραφιζουμε και καπου ενδιαμεσα κανω και τις δουλειες μου.;)

Διαβασα λιγο βιαστηκα καποια απο τα μνμ σας....και εδα οτι Η μικρομανουλα μας...(ΑΝΝΙΑ)..εχει θεμα με τον μικρουλη της.

Κι εγω θα πω οτι το μικρακι ζηλευει......σιγουρα.....ισως και αυτο του προκαλει εφιαλτες τα βραδια.

Αννια μου υπομονη κοριτσακι μου,εδω με ενα παιδακι και οταν υπαρχει αναστατωση βγαινουμε οφ...οχι εσυ με 3 και το ενα βραφακι.

Κανε οτι σου ειπαν τα κοριτσια.Δωσε περισσοτερο κανακεμα και τρυφεροτιτα στον Α...ετσι θα καταλαβει οτι η μανουλα αγαπαει πολυ και εκεινον και οχι μονο το μωρακι,οπως εκεινος νομιζει!!!!Φιλακια και υπομονη!!!!!!!

Φιλια πολλα κοριτσακια....σας σκεφτομαι!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

καλημέρα

σήμερα έφτιαξα χωριάτικο κοτοπουλάκι με χωριάτικες σπιτικές χυλοπίτες που μου έστειλαν πεσκέσι.

Γεια σου Αντιγόνη καλώς ήρθες στο μαγειροκαφέ, εκτός αν έχεις ξαναμπεί και δεν θυμάμαι.

Εβιρι πολύ την διαφημιζουν αυτή την γιορτη , εσυ που την ζεις από κοντα είναι οντως τοσο ωραια?

Όχι ακριβώς, εγώ δε βρίσκω κανένα ενδιαφέρον. Προσωπικά, θα έλεγα ότι είναι μια ευκαιρία για τους Γερμανούς για έξοδο, παρέα, μεθύσι, κρεπάλη και για ντύσιμο με την παλιά γερμανική ενδυμασία. Η γυναικεία ειδικά είναι πολύ όμορφη. Σου βάζω ένα λινκ να δεις μερικές.

http://www.otto.de/Damen/Trachtenmode/Dirndl/shop-de_bc_sh14689569/#lmPromo=la,2,hk,lp_oktoberfest_kw34,fl,z1_2_s1_BP_2z_image

Κατά τα άλλα αυτό που κάνουν είναι η παρέλαση που είδαμε την Κυριακή, το λούνα παρκ που έρχεται και στο φρούλινγκς φεστ (την ανοιξιάτικη γιορτή δηλαδή) και το ψήσιμο των λουκάνικων κυρίως εκεί στο χώρο του λούνα παρκ. Εγώ δεν έχω δει να κάνουν κάτι άλλο. Κι ούτε έχω καταλάβει γιατί το θεωρούν τόσο σημαντικό κι ωραίο.

Κεφάλαιο 1 - ...........

Κεφάλαιο 2 - ................

Καλά Ιωάννα, εδώ μιλάμε ότι γι' αυτές τις συμβουλές θα πλήρωνες στον παιδοψυχολόγο ένα σεβαστό ποσόν.

Αμα σας πω δε τι εφαγε ο συζυγάτος χθες θα πάθατε λαλά!!!

Λοιπόν χλαπάκιασε(αυτό είναι το σωστό ρήμα)δύο περίπου μερίδες χοιρινό φούρνου πεθερούλας,ένα πιάτο αρακά,μισό κιλό ψωμί και-κρατηθείτε-μια πίτσα ολοκληρη,γιατί μετά από όλα τα προηγούμενα ένιωσε ότι πεινά πραγματικά...Και δεν ήθελε,λέει να φάει μοσχαράκι στιφάδο με πουρε που υπήρχε στο ψυγείο,για να μην βαρύνει...

χαχαχαχαχαχαχα σαν το ανέκδοτο με τα 99 σουβλάκια του πελάτη, φίλε να φτιάξω 100; Όχι μωρέ ποιος θα τα φάει;

το "παπι" σου πως ειναι?

πα πα πα πα πα

Γ

Ανταποκρίνεται Κάγκλυ μου και να είσαι σίγουρη ότι το δικό σου το χέρι το ξεχωρίζει και θα είναι εκείνο που θα αναγνωρίσει πρώτο όταν γεννηθεί.

η Μ στα νήπια όταν τους βγάζει η δασκάλα έξω να παίξουν καθετε Μονή της σε ένα πάγκακι και δεν παίζει με τα αλλα παιδάκια ενώ με τον αδερφό της και την μικρή της κουνοαδας μου μια χαρα!!Σήμερα την ρώτησα γιατί δεν παίζεις με τα αλλα παιδάκια και λέει δεν μου λένε να παίξω και εγω μαζι και της εξηγησα πως να κάνει φιλίες σιγά σιγά..επίσης στεναχωριετε και νιώθει κειονεκτικα επειδή της λείπει το δοντακι της και ντρεπετε(το είπε στο μπαμπά της αυτο)

Άαααχου το μωρέ, να της πεις ότι σήμερα είναι εκείνη που έχει ένα δοντάκι λιγότερο κι αύριο θα είναι κάποιο άλλο παιδάκι. Οπότε κάποια μέρα θα μοιάζει με τα άλλα. Επίσης, να της πεις ότι είναι πολύ τυχερή που της έφυγε το παλιό δοντάκι γιατί τώρα ο Θεούλης θα της στείλει ένα καινούργιο πιο μεγάλο, πιο δυνατό και πιο αστραφτερό.

Έντιτ: Γεια σου Δωράκι τι κάνεις;

Ξέχασα να σας πω για την αργία της 4ης και 5ης Οκτωβρίου που ρώτησα σήμερα τη δασκάλα του ιδιαίτερου. Λέει ότι σε κάθε κρατίδιο της Γερμανίας αποφασίζεται να δίνουν ως αργίες τις ημέρες που βρίσκονται ανάμεσα σε δύο αργίες. Συγκεκριμένα αύριο Τετάρτη 3/10 είναι αργία (γιορτάζουν την ένωση της ανατολικής με τη δυτική Γερμανία). Επειδή όμως η Πέμπτη και η Παρασκευή βρίσκονται ανάμεσα στην αργία της Τετάρτης και στην αργία του Σαββατοκύριακου τις δίνουν κι αυτές ως αργίες. Αυτό ισχύει στο κρατίδιο της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

Σε άλλα κρατίδια μπορεί να λειτουργήσουν κανονικά τα σχολεία εκείνες τις δύο μέρες και να δώσουν άλλες μέρες ως αργία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...