Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Αχ Αγγελικουλα δεν με προσεχεις:tongue::P,αυτα τα εκανε πολυ πριν την μπεμπα πριν ακομα μεινω εγκυος,αλλα οσο περναει ο καιρος αντι να ηρεμει γινετε χειροτερος..Εχω σκεφτει μολις ξεπεταχτει λιγο η μικρη να κοιταξω να παω σε καποιον παιδοψυχολογο να μιλησουμε ωστε να ξερω και εγω πως να χειριστω αυτη τη γκρινια δεν γινετε αλλιως

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

:oops:Μάλλον δεν σε παρακολουθώ και πολύ καλά!

Μία επίσκεψη σε έναν παιδοψυχολόγο σίγουρα θα ήταν η καλύτερη λύση γιατί έτσι θα ξέρεις τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις!

Προγραμμάτισέ το!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Χαχαχαχα

Μαλλον πρεπει να εχω το πιο καομαθημενο παιδι απο ολες δεν γινετε αλλιως..Θα το κανονισω να περασω μολις βρω λιγο χρονο,να ξερω και εγω πως να συμπεριφερθω αν και απο ολα οσα δοκιμασα τιποτα δεν πιανει...Τι αδιαφορο και παω σε αλλο δωματιο τι τον πιανω με το καλο τι τον μαλωνω τιποτα συνεχιζει με περισοτερα ντεσιμπελ

Αγγελικη μακαρι να Πηγαινε παιδικο να ηρεμουσα λιγο το πρωι να ξεδινε και αυτος την ενεργεια του αλλα εκτος το οτι δεν τον πηρανε το απαγορεψε και η παιδιατρος λογω ιωσεων για το μωρο...

κ στην κόρη μου ο γιατρός μας συμβούλεψε να μην την στείλουμε λόγω ανώριμου ανοσοποιητιού! έτσι την στέλνουμε λίγες μέρες κ τις υπόλοιπες αναρρώνει, κάνει τις γιαγιάδες δαντέλα! πριν λίγο έμαθα ότι λαχάνιασε η πεθερά μου από το κρυφτό!την έβγαλε γκολ! αν γυρίζοντας από τη δουλειά δεν ασχοληθώ μαζί της, γιατί έχω εξωτερικές υποχρεώσεις...βγάζει πολύ άσχημο χαρακτήρα, απείθαρχο κ δεν συνεννοούμαστε! παιδιά είναι, θα μάθουν. αλλά θα μάθουν από εμάς το σωστό.

επειδή κ εγώ σήκωσα χέρι στον πωπώ της όταν με αγανακτούσε με τις παλαβωμάρες...σου λέω ότι εμείς έχουμε το άδικο, γιατί έτσι δεν μαθαίνει τίποτα! αποτυχία δική μας είναι το ξύλο, έστω κ το μπατσάκι! πάρτο αλλιώς, στείλτον στην πεθερά λίγες ώρες!

Φεφη να το καταλαβω για τους εφιαλτες αλλα καθε βραδυ?Και 2-3φορες??

το αποκλείεις; μπορείς να το ρισκάρεις; η ρύπα σχεδόν κάθε βράδυ βλέπει τον κακό τον όνειΡο!κ κοιμόμαστε κ μαζί. σκέψου! βέβαια εφιάλτη βλέπει όσο κοιμάται μόνη της στο κρεβάτι μας. μετά πάμε κ εμείς. αλλά μέχρι να κοιμηθεί είμαι δίπλα της! αν κοιμόταν μόνη της στο δωμάτιό της, θα είχε πλαντάξει!

επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ολη μερα τα παντα με γκρινια να σου πιπιλαει τον εγκεφαλο..Παραδειγμα ξυπναει το πρωι κλαψουριζει να του βαλω κορν-φλειξ αν τυχει να θηλαζω του λεω ηρεμα σε λιγακι γιατι τωρα δεν μπορω,ε δεν το καταλαβαινει πεφτει στο πατωμα και χτυπιετε και ταυτοχρονα ουρλιαζει αυτο γινετε ολη μερα,γιατι κατουρησε το βρακι του γιατι δεν του εβαλα τωρα να φαει γιατι δεν ανοιξε αυτος την πορτα γιατι δεν του βγαζω/βαζω την φανελα και γενικα σε οτι γινετε στην καθημερινοτητα μας

εσύ πώς θα καταλάβαινες αν ο Τ σου έφερνε σπίτι μια άλλη γυναίκα κ θα μοιραζόσασταν τον Τ; ακόμα κ να σου έλεγε ότι την έφερε για σένα, για το καλό σου, ό,τι κ να σου έλεγε, θα το έτρωγες αδιαμαρτύρητα;

με τον ερχομό ενός μωρού βιώνουν μια απιστία μπροστά στα μάτια τους! τόσο σοκαριστικό είναι! για την ψυχούλα τους. μεταφέρω τα λόγια παιδοψυχολόγου.

με αγάπη σου τα λέω. έχω κάνει πολλά λάθη στην ανατροφή της μίας μου κόρης.

εσύ με 3, κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς!

Οι σκηνές που περιγράφεις είναι χαρακτηριστικό δείγμα παιδιού που έχασε τα πρωτεία στα ....χάδια λόγω του μωρού! Προσπάθησε να μην τον αποπέρνεις και όταν είσαι ήρεμη να του μιλάς, να τον αγκαλίαζεις και να του εξηγείς πως τον αγαπάς πολύ! Όταν του μιλάς φρόντιζε να κάθεσαι κάτω για να είστε στο ίδιο ύψος γιατί έτσι του δείχνεις πως τον υπολογίζεις. Να του εξηγήσεις πως η συμπεριφορά του σε στενοχωρεί και πως θέλεις πολύ να κάνετε πράγματα μαζί για το μωρό.

Θέλει πολύ μπλά μπλά είναι η αλήθεια και πάρα πολύ υπομονή!

προσυπογράφω!

Διαφημίσεις

Εννοειτε βρε φεφη δεν παρεξηγουμε με αυτα που γραφεις συμβουλες θελω μηπως κανω εγω κατι λαθος..Θα προσπαθησω ακομα περισοτερο και τον εχω φαντασου να συμετεχει μα να μου φερει μια πανα η μωρομαντηλο,οταν την κανω μπανιο να ρθει μαζι μου να την δει και γενικα προσπαθω να συμετεχουν και τα 2(ενταξει με την μεγαλη δεν εχω προβλημα μια χαρα)αφου φαντασου θηλαζω και με το αλλο χερι παιζουμε αυτοκινητακια τι αλλο να κανω δηλαδη...Εχω απελπιστει και σας πρηζω και εσας...Οσο για την πεθερα δεν ξερω αν ειναι τοσο θετικη επιρροη σε αυτο το θεμα γιατι με το που θα κλαψει πχ γιατι θελει κατι αμεσως θα τον παρηγορησει και θα του το δωσει

Παρίσταται πραγματικά με έχει κουράσει παρα πολυ αυτή η κατάσταση την κούραση την αντέχω αυτό που δεν αντέχω ειναι η γκρίνια του με το παραμικρό και ξέρεις η γκρίνια "μιρλα"που λέω εγω..αυτί το πράγμα τον πιάνει.χτες στις 4ξυπνησε και ήθελε νερό στο ήδη γεμάτο ποτήρι του και ουρλιαζε.σήμερα ξύπνησε στις 6και φωναζε με κλάματα μαζι να τον σκεπάσει ο Τ.αφού φωναζε τόσο πολυ που ξύπνησε και η μπεμπα.μετα στις 7:20 μέχρι της 8:10 εκλαιγε.και δεν έχει κανένα λόγο να κλαίει,έφαγε κανά δυο ξεγυρισμενες σήμερα πραγματικά δεν αντεξα

κι εγώ αυτό είναι που δεν αντέχω.... και δυστυχώς το λούζομαι καθημερινά..... κουράγιο, είναι δύσκολη φάση κι εσύ είναι ταλαιπωρημένη ορμονικά. Θα βρείτε ρυθμούς, είναι το΄μόνο σίγουρο. Κάνε λίγη υπομονή και όλα θα στρώσουν!

Επίσης, πάρε μάρσιπο εάν μπορείς, να θηλάζεις και να κινείσαι ταυτόχρονα ;)

Επίσης, μπορείς ΄να τον βάζεις για λίγο στο δωμάτιο του μέχρι να ηρεμήσει. ¨Οτι τιμωρία, αλλά : κάτσε εκεί μέχρι να σταματήσεις να κλαις. Και μόλις σταματήσεις θα σου βάλω π.χ. νερό.

Λογικό ειναι από εδώ κι εμπρός αρχίζουν να ακούν διάφορα κοσμητικά επίθετα... όταν έχω χρόνο θα σας διηγηθώ ιστορία με το "λαλάκας"... να γελάσετε !:cool:

άσε... εμένα τα ακούει από τον άντρα μου καμιά φορά στο αυτοκίνητο (πιπεεεριιιιι) και θα θελα πολύ να 'ξερα εάν μεταφέρει κάτι στον παιδικό και ξεφτυλιζόμαστε οικογενειακώς.....

οσο για τις κακες λεξεις μια φορα ακουσε ενα αη στο διαολο απο τον πατερα του(σε εναν αγωνα που εβλεπε γκρρρρρρρ)και το επομενο βραδυ που πηγε ο μικρος να κατουρησει του επεσε το γιογιο και λεει ενα αι το αολο γιογιο,με πιασανε κατι γελια εκεινη την ωρα

Εννοειτε βρε φεφη δεν παρεξηγουμε με αυτα που γραφεις συμβουλες θελω μηπως κανω εγω κατι λαθος..Θα προσπαθησω ακομα περισοτερο και τον εχω φαντασου να συμετεχει μα να μου φερει μια πανα η μωρομαντηλο,οταν την κανω μπανιο να ρθει μαζι μου να την δει και γενικα προσπαθω να συμετεχουν και τα 2(ενταξει με την μεγαλη δεν εχω προβλημα μια χαρα)αφου φαντασου θηλαζω και με το αλλο χερι παιζουμε αυτοκινητακια τι αλλο να κανω δηλαδη...Εχω απελπιστει και σας πρηζω και εσας...Οσο για την πεθερα δεν ξερω αν ειναι τοσο θετικη επιρροη σε αυτο το θεμα γιατι με το που θα κλαψει πχ γιατι θελει κατι αμεσως θα τον παρηγορησει και θα του το δωσει

Εγώ που έχω μόνο δύο, αυτό έκανα: θήλαζα κι έπαιζα, θήλαζα και τάιζα, κοίμιζα μωρό και τραγουδούσα. Στη συνέχεια, πχ. κουνούσα με το ένα πόδι το καρότσι να κοιμηθεί το μικράκι, μαγείρευα και παράλληλα τραγουδούσα ή έπαιζα με την άλλη... το κορίτσι λάστιχο είχα καταντήσει! Κι εσύ είσαι +1! Respect!

Αγγελικη μακαρι να Πηγαινε παιδικο να ηρεμουσα λιγο το πρωι να ξεδινε και αυτος την ενεργεια του αλλα εκτος το οτι δεν τον πηρανε το απαγορεψε και η παιδιατρος λογω ιωσεων για το μωρο...Φεφη να το καταλαβω για τους εφιαλτες αλλα καθε βραδυ?Και 2-3φορες??επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ολη μερα τα παντα με γκρινια να σου πιπιλαει τον εγκεφαλο..Παραδειγμα ξυπναει το πρωι κλαψουριζει να του βαλω κορν-φλειξ αν τυχει να θηλαζω του λεω ηρεμα σε λιγακι γιατι τωρα δεν μπορω,ε δεν το καταλαβαινει πεφτει στο πατωμα και χτυπιετε και ταυτοχρονα ουρλιαζει αυτο γινετε ολη μερα,γιατι κατουρησε το βρακι του γιατι δεν του εβαλα τωρα να φαει γιατι δεν ανοιξε αυτος την πορτα γιατι δεν του βγαζω/βαζω την φανελα και γενικα σε οτι γινετε στην καθημερινοτητα μας

λες κ μιλαω για τον γιο μου τον μεγαλο.. εντελως τα ιδια ομως

εγραψα ενα μακρυναρι κ χαθηκε αμαν πια .... δεν πορω να ξαναγραψω παλι κλαψ κλαψ

τα ιδια τραβαω κ εγω Αννια μου κ εμενα το ιδιο χαλι το οποιο το ειχε απο την γεννηση του οχι τωρα με τον ερχομο του αδερφου του.Φυσικα κ υπαρχουν φασεις που φαινεται ξεκαθαρα η ζηλια του αλλα την μιρλα του κλαιω κ χτυπιεμαι χωρις λογο την ειχε απο γεννησιμιου.... εχω σκεφτει κ εγω τον ειδικο αλλα ο αντρας μου λεει πως ειμαι υπερβολικη ...

ξαναγραφω μια περιλυψη απο οσα σβηστηκαν κ δεν τα θυμαμι παλι

σημερα ειμαι πολυ καλυτερα με το στομαχι μου κ θα την βγαλω με κοτοπουλο με φιδε ενω οι υπολοιπι θα φανε μοσχαρι με χυλοπιτες.Απο αυριο θ αμπω κ εγω στο κλαμπ των διαιτωντων γιατι φαρδυνα πολυ κ δεν θα χωραω σε λιγο απο την πορτα.

Περιστερακι μεγαλη προοδο ο γιος σου σχετικα με το φαγητο!! μπραβο στην μαμα !!! Κ μπραβο που μπορεις κ κανεις κ πατζουρια γενικη , εγω να δω ποτε θα προλαβω

Φεφακι μεγεια τα εσωρουχα! ελιωσα με τον νυφουλο!! Ωραιο φαγακι θα φατε σημερα

Αγγελικη κ εσεις το αγαπημενο μου ειναι το κοτοπουλο με πατατες!! επισης εχω να πω πως το γυμνασιο σας πρπ να ειναι πολυ καλο!!! Πλακα πλακα πες στον μαθηματικο να ερθει μια βολτα !!!

Καλιοπακι παλι στην διαιτα ε?θυμασαι παλια που γραφαμε στο διπλανο πριν μεινουμε εγκυες?

Εβιρυ της κοτας θα γινει σημερα ε? Με πατατες στο φουρνο καντο!!! Πολλες μερες δεν κλεινουν τα σχολεια εκει?

παω να ξαναδιαβασω κ επανερχομαι

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια στους δασκάλους της κόρης σου και γενικά του σχολείου της, που είναι τόσο συνειδητοποιημένοι και ο στόχος τους είναι βγάλουν σωστούς, καλούς και χρήσιμους ανθρώπους στην κοινωνία κι όχι να συμπληρώνουν 8ωρα σ

Εβιράκι είχατε πάει και περισυ και είχες βάλει και φωτογραφίες? Σωστά θυμάμαι?

Πέρσι είχαμε πάει στην αποκριάτικη παρέλαση, ενώ για το Οκτόμπερ φεστ πρώτη φορά είδαμε. Παρόλ' αυτά οι διαφορές δεν ήταν μεγάλες, στην αποκριάτικη τα περισσότερα θέματα είχαν να κάνουν με μάγισσες και δεν υπήρχαν ζώα (εκτός από τα άλογα).

Για σήμερα εφτιαξα ρολό κιμά με πατατούλες με τη βοήθεια του μικρού σεφόπουλου!

χαχαχαχα

ο μικρός άρχισε τις παλιές κακίες συνήθειες και ξυπνάει τα βραδιά σε σημείο που να ουρλιαΕι και να μου ξυπνάει και το μωρό...έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να τον πνιξω(ντρέπομαι τόσο πολύ που το λέω)άτιμες ορμονες,βγαίνω γιατιβκλαιει

Πάρ' τον αγκαλιά εκείνη την ώρα, στο σαλόνι ή κάπου αλλού, ή στην ανάγκη στο κρεβάτι σας, κάτι που ίσως του μείνει συνήθεια μετά, μέχρι να ηρεμήσει. Επίσης, μόλις ξαναδείς τον παιδίατρο ρώτα τον κάποιες συμβουλές σχετικά με τη συμπεριφορά του μεγάλου. Ίσως αυτός να σου πει πέντε πράγματα για να ηρεμήσει το παιδί. Αυτό που περιγράφεις δεν αντέχεται από καμμία μαμά.

βάλε κ εσύ χυλοπίτες όπως η μαρίαπαπ!

Τελικά το κοτόπουλο το έβαλα κι εγώ στο φούρνο με πατάτες ροδέλες, γιατί κοκκινιστό το είχα κάνει την προηγούμενη εβδομάδα.

εσύ πώς θα καταλάβαινες αν ο Τ σου έφερνε σπίτι μια άλλη γυναίκα κ θα μοιραζόσασταν τον Τ; ακόμα κ να σου έλεγε ότι την έφερε για σένα, για το καλό σου, ό,τι κ να σου έλεγε, θα το έτρωγες αδιαμαρτύρητα;

Νομίζω ότι σ' αυτήν την περίπτωση και η Ιωάννα θα ξυπνούσε στις 04:00 κλαίγοντας και θα ούρλιαζε κάθε φορά που ο Τ. θα της φορούσε ή θα της έβγαζε το φανελάκι.

.Εχω απελπιστει και σας πρηζω και εσας...

Δε μας πρήζεις καθόλου. Αντιθέτως, θα ήταν πολύ ωραίο να βρούμε μαζί σου μία λύση.

καλημέρα

σήμερα έφτιαξα χωριάτικο κοτοπουλάκι με χωριάτικες σπιτικές χυλοπίτες που μου έστειλαν πεσκέσι.επίσης χωριάτικη με ντοματούλες απο μπαξέ και κατσικίσιο τυράκι.Γενικά το σπίτι μου σήμερα "μυρίζει χωριό" μιας και μου εστειλε μια οικογενειακή φίλη απο τη καλαμάτα μια κούτα με δικά τους πράγματα.

Ταζακι πολύ καλα το φερθηκες του «ειδικου» που ηθελε να κανει κ «διαγνωση» τρομαρα του!!! Ποσο τσαντιζομαι με κατι τετους που προκειμενου να βγαλουν χρηματα μας παρουσιαζουν τα παιδια μας πως εχουν προβληματα δεν φανταζεσαι.Ενταξει χρειαζονται καποια βοηθεια αλλα όχι όπως τα παρουσιαζουν αυτοι κ όχι όλα τα παιδακια με το παραμικρο ντε κ καλα να τα βγαλουμε πως κατι εχουν. Μπραβο σου που ψαχνεσαι τοσο πολύ κ ειμαι σιγουρη πως θ ακανεις το καλυτερο για τον γιοκα σου κ σε λιγο καιρο σου ευχομαι να είναι όλα περασμενα ξεχασμενα.

Λοβακι κ Σταφροδιτακι μαζι στο κλαμπ του κοτοπουλου με σημα το κοκορακι !!!

Καγλυ ωραια φαγακι !!! Ετσι γουργουρητα ενοιωθα κ εγω στην αρχη σαν φυσαλιδουλες!! Αχ τι καλα

Φεφακο δεν εχω καθυστερηση σε 3-4 μερες περιμενω την ακατανομαστη. Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω…. Τα σουβλακια φταινε τελος χαχαχα!! Εσυ βαλε μπρος για τον νυφουλο!!!!!

Εβιρι πολύ την διαφημιζουν αυτή την γιορτη , εσυ που την ζεις από κοντα είναι οντως τοσο ωραια?

Φωτεινουλα, επειδη κ εμεις όταν παμε στο χωριο το ιδιο θεμα εχουμε με τον γιο μου κλειδωνει το στομα στην κυριολεξια , σου λεω πως η μικρη εχει καταλαβει πως οι παππουδογιαγιαδες αγχωνονται πολύ με το θεμα του φαγητου , μαλλον ακουει που το συζητανε κ μπροστα της κ γι αυτό το κανει . Δεν είναι τυχαιο που κ σε σενα κ σε εμας τρωει φαγητα που με την γαιγια δεν τα ακουμπαει. Εγω νομιζω τους παιζει λιγο κ ισως να εχει καταλαβει πως αν δεν φαει το φαγητο η γιαγι αθα της δωσει κατι άλλο κ δεν θα μεινει νηστικη( εμενα παντως αυτό το εχει καταλαβει κ το εκμεταλευεται, το τι καυγαδες εχω ριξει με την μαμυ γι ααυτο το θεμα δεν λεγεται)

Οσο γι ατο θεμα της γκρινιας, γι απειτε βρε κοριτσια εσεις πως το αντεμετωπιζεται? Εγω με τον δικο μου εχω καταληξει πως δεν θελει πολύ ζορισμα γινεται χειροτερος .. θελει λιγο νταντεμα , χαιδεμα τι να πω. Εμας από όταν πηραμε γυναικα να κραταει τον μικρο αρχισε παλι την μιρλα. Εχει γινει μαλιστα μαζι της πολύ επιθετικος, τωρα το αν είναι ζηλια η βλεπει κατι που δεν βλεπουμε δεν ξερω ….Σημερ αμ ετο που ακουσε το κουδουνι αρχισε τις φωνες παλι κ με το που του ειπα πως θα τον παω εγω στο σταθμο ηρεμησε κ ηταν μες στην τρεκη χαρα.Ειχαμεπει να τον κραταει η κυρια για 10 λεπτα το πρωι μεχρι να ερχεται το σχολικο γι ανα μην αργω εγω στο γραφειο κ της εχει αλλαξει της καημενης τα φωτα .Καθε πρωι της κανει γυμνασια , υστεριες , τρελα πραγματα .. ακοαμ κ πραγματα της πεταει..ουφ τι να κανω δεν ξερω

Κοριτσια ειναι δυσκολο πραγμα η ζηλια γιατι ολα αυτα που λετε ζηλια ειναι! Ο γιατρος μου εχει πει να ειμαι χαρουμενη που το εξωτερικευει αυτο γιατι τοτε θα ειχαμε προβλημα!

Οταν γεννηθηκε η μπουμπου οπως τα περιεγραψε η αννια ξυπναγε κι ο μεγαλος ουρλιαζε να μην παω να ταισω τη μικρη και τοτε εκανα το DOUBLE οπως το ελεγα δηλαδη προσπαθουσα να κοιμησω 2 παιδια ταυτοχρονα στην ιδια αγκαλια. Καθομουνα στο διπλο κρεβατι και ειχα δεξια το ενα να θηλαζει και αριστερα το αλλο αγκαλια να κοιμηθει στον ωμο μου. Αλλαγη στηθους?Αλλαγη θεσεων! Ηρεμουσαν και τα δυο ετσι και μετα απο 15 μερες το σταματησε ο μεγαλος το νυχτερινο ξυπνημα.

Τη μερα εννοειται οτι γινεται χαμος αλλα προσπαθω με το μαλακο και καμια φορα εις βαρους του μικρου π.χ. θελει το πιατο που τρωει εκεινη την ωρα η μικρη δε θελει κανενα αλλο πιατο μονο εκεινο! ε θα του το δωσω και θα δωσω στη μικρη αλλο που θα της γεμισω ομως με πιο πολυ φαι! Ευτυχως η μικρη ειναι καλοβολη!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...