Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημέρα σε όλες!

καλημέρα Φωτεινούλα!με το καλό η β' επιπέδου!

τα πρώτα παιδιά όταν είναι κορίτσια, μοιάζουν στον μπαμπούλη! έτσι κ η δική μου!

τον έχει κατσιάσει με τις αγάπες της!

τελευταία της λέει παραμύθια αυτοσχέδια με πρωταγωνιστή έναν Νιοκολάκη, μια Ελενίτσα....κ η κόρη τον παρακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια! μέχρι κ μάσκες αθόρυβα κ ήσυχα κάνει ακούγοντας για τον Νικολάκη! που τα βρίσκει ο πατέρας!

τί μου είπε χθες βλέποντας το άλμπουμ του γάμου; καλά εννοείται ότι ήθελε να πάμε στο γάμο κ να φορέσει φόρεμα!!!!!!κ να γίνει νυφούλα κ ο μπαμπάς της νυφούλος!!!!

σήμερα τρώω μοσχαράκι λεμονάτο με ρυζάκι της πεθερούλας. το κάνει τέλειο!

χθες πήρηαμε δωράκι στην ανεψιά κ την άκουγα στο τηλέφωνο που τσίριζε από τη χαρά της!!!!!!!δεν πληρώνεται αυτή η χαρά!μαζί της!

το πρωί άκουγα το μικρό κλωσσόπουλο της αδερφής μου που μιλούσε τα δικά του ασταμάτητα! τί καλά που είναι τα λουλούδια μου!

χθες περάσαμε όμορφα, κάναμε κ δουλίτσες με το σπλάχνο μου!

για αύριο...έχω κοκκινιστό, έχω κεφτεδάκια κατάψυξη. θα βράσω χυλοπιτούλες ή ρυζάκι κ θα έχουμε συνοδευτικό!θα ρωτήσω τον φέφο τί προτιμάει.

το απόγευμα έχω σίδερο, θέλω κ να σφουγγαρίσω!

βαριέμαι!!!!!!!!!!

κ εγώ πεινάω!

κάντυ πώς πάει η δίαιτα;

το καραγκιόζης το λέει κ η ρύπα. το άκουσε στο σταθμό κ της αρέσει!!!!!

είχε ακούσει κ μια παλιοκουβέντα κ την είπε κ μου είπε ποιό παιδάκι την είχε πει...κ ευτυχώς δεν το ξαναάκουσα!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Καλημέρα πολυγραφότατές μου!

Εσείς δηλαδή πώς προλαβαίνετε και τα διαβάζετε όλα? εεε?? και μαγειρεύετε και όλα αυτά τα ωραία??? δηλαδή απορώ....

Εργασία και χαρά (που λέει ο λόγος) και σήμερα. Μπιφτεκάκια λέει το μενού, απλά και ωραία.

Λέω να κόψω τα πολλά πολλά γιατί σαν να φούσκωσα πάλι. Μου 'χει μείνει η πρασόπιτα με το μπέικον να με βασανίζει.... Θα δούμε, ίσως το σκ!

Φιλιααααα (δεν σας διάβασα, μόνο σας χαιρετώ, σι γιου λειτερ)

Ουφ γυρισαμε κι εμεις! Πολυ κουραστικο ταξιδι! Τσιμπησαμε και την ιωση....

Πραγματικα ποτε τα διαβαζετε ολα ποτε τα γραφετε δεν ξερω!

Εμενα μου μεινε ο καημος για το κοτοπουλο με χυλοπιτες οποτε ισως το κανω σημερα!

ZVPwp2.png q0sgp2.pngQbD4p3.png

.............

τί μου είπε χθες βλέποντας το άλμπουμ του γάμου; καλά εννοείται ότι ήθελε να πάμε στο γάμο κ να φορέσει φόρεμα!!!!!!κ να γίνει νυφούλα κ ο μπαμπάς της νυφούλος!!!! ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΘΕΑ !!!!

....

κ εγώ πεινάω!

κάντυ πώς πάει η δίαιτα; ΔΕΝ ΠΑΕΙ ντάρλινγκ, ίσως και να ήταν η 1η μέρα... ήθελα να φάω την πόρτα του ψυγείου !:rolleyes:

το καραγκιόζης το λέει κ η ρύπα. το άκουσε στο σταθμό κ της αρέσει!!!!!

είχε ακούσει κ μια παλιοκουβέντα κ την είπε κ μου είπε ποιό παιδάκι την είχε πει...κ ευτυχώς δεν το ξαναάκουσα!!!!!

Λογικό ειναι από εδώ κι εμπρός αρχίζουν να ακούν διάφορα κοσμητικά επίθετα... όταν έχω χρόνο θα σας διηγηθώ ιστορία με το "λαλάκας"... να γελάσετε !:cool:

2855909io4myo8h5f.gif

καλημερα!!! παλι εχωω να διαβασω......

ακομη δεν σας διαβασα

σορρυ

απλα μπηκα να πω μια καλημερα και τι θα φαμε σημερα

εγω το κινεζικο κοτοπουλο που εκανα χθες lemon chicken και επειδη εμεινε λιγο ο ντεξτερ ωθα φαει μακαρονια με κιμα στη μαμα του

που εγω δεν τα τρωω απο τοτε που εμεινα εγκυος γιατι με επιαναν αναγουλες και δεν θελω ουτε να τα μυρισω ακομη!!!

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα κορίτσια.

Κοντεύει να ξεπαγώσει το κοτόπουλο το οποίο θα δω σε λίγο πώς θα το φτιάξω, γιατί άλλαξα γνώμη, ενώ έλεγα να φτιάξω ψάρι.

Εβιρι φωτια και λαυρα τα σουβλάκια. Αυριο λογικα πρεπει να ειναι αργια στη Γερμανια ε;

Ναι αργία είναι αύριο και επίσης, θα είναι κλειστά τα σχολεία στις 4 και 5 του μηνός επομένως θα το κάνουμε 5νθήμερο. Θα ρωτήσω, αν το θυμηθώ, σήμερα τη δασκάλα του ιδιαίτερου για ποιο λόγο τα σχολεία θα είναι κλειστά στις 4 και 5.

τί μου είπε χθες βλέποντας το άλμπουμ του γάμου; καλά εννοείται ότι ήθελε να πάμε στο γάμο κ να φορέσει φόρεμα!!!!!!κ να γίνει νυφούλα κ ο μπαμπάς της νυφούλος!!!!

χαχαχαχαχαχα

Εσείς δηλαδή πώς προλαβαίνετε και τα διαβάζετε όλα? εεε?? και μαγειρεύετε και όλα αυτά τα ωραία??? δηλαδή απορώ....

Για παράδειγμα εγώ, μπαίνω πολλές φορές διαβάζω λίγες απαντήσεις τις οποίες τις πατάω σε παράθεση όταν θέλω να σχολιάσω και μετά όταν ξαναέχω χρόνο, δίνω και τις δικές μου απαντήσεις.

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Τα νέα από το Γυμνάσιο.

Μας μίλησαν σχετικά με διαδικαστικά θέματα του σχολείου, απουσίες, ντύσιμο των παιδιών κλπ.

Είπαμε και λίγα πράγματα σχετικά με την εφηβεία που ξεκινάει και τρόπους να τσεκάρουμε ότι τα παιδιά είναι σε.....σωστό δρόμο. Πως θα τους μιλάμε και θα τους συνμπεριφερόμαστε στο σπίτι προκειμένου να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες αντιδράσεις λόγο εφηβείας κλπ.

Μας έδωσαν και τα τηλέφωνα μιας συμβουλευτικής ομάδας η οποία λειτουργεί κάθε μέρα για τυχόν βοήθεια και συμβουλές που θα χρειαστούμε.

Οι καθηγητές τώρα είναι σε γενικές γραμμές μια χαρά. Ο μόνος που είναι ...φεύγα είναι ο μαθηματικός που το μυαλό του είναι πιο πολύ στο φαγητό παρά στο μάθημα! Μου το είχε πει το παιδί μου και το διαπίστωσα κι εγώ μετά την χθεσινήμας συνάντηση! Μας βλέπω για φροντηστήρια ακόμη δεν αρχίσαμε:confused:

Χτες ξέχασα να σας πω ότι, το πρωί πήγαμε στην παρέλαση που γίνεται για την έναρξη του Οκτόμπερ φεστ δηλαδή, της γιορτής του Οκτωβρίου που γίνεται κάθε χρόνο σε όλα τα μέρη της Γερμανίας. Ήταν κάτι διαφορετικό, τα θέματα είχαν πολλές μπάντες, παρελαύνοντες με ρούχα από διάφορες εποχές και αιώνες, πολλά άλογα να σέρνουν άμαξες στολισμένες με λουλούδια ή που περιείχαν βαρέλια με μπύρα, ακόμη και άλλα ζώα παρέλασαν όπως, κατσικάκια ζεμένα που έσερναν μικρές άμαξες, αγελάδες, αλλά και γουρούνια που δεν ήταν ζεμένα, αλλά απλώς περνούσαν μαζί με τους ανθρώπους που τα οδηγούσαν.

Εβιράκι είχατε πάει και περισυ και είχες βάλει και φωτογραφίες? Σωστά θυμάμαι?

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

Καλημέρα όμορφες!

Φωτεινή με το καλό η Β επιπέδου και Κάγκλυ βεβαίως βεβαίως...Θα εχουμε διπλά γεννητούρια,αφού πάτε πακέτο

Κάντυ καλή αρχή!!Και καλή επιτυχία!!

Για σήμερα εφτιαξα ρολό κιμά με πατατούλες με τη βοήθεια του μικρού σεφόπουλου!

Ο μόνος που είναι ...φεύγα είναι ο μαθηματικός που το μυαλό του είναι πιο πολύ στο φαγητό παρά στο μάθημα!

Πες του γραφτεί στο μαγειροκαφέ να τα λέμε:tongue::tongue:

Πάντως Αγγελική μου μπράβο στο σχολείο,που οργανώνει τετοιες συναντήσεις.Είναι δημόσιο,έτσι;

Εδω δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο,πλην της ενημερωσης για την πρόοδο των μαθητών,συνήθως όταν δίνουν βαθμούς

Μια Γρηγόρη καλημέρα και απο μένα είμαστε καλά σε γενικές γραμμές απλά ο μικρός άρχισε τις παλιές κακίες συνήθειες και ξυπνάει τα βραδιά σε σημείο που να ουρλιαΕι και να μου ξυπνάει και το μωρό...έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να τον πνιξω(ντρέπομαι τόσο πολύ που το λέω)άτιμες ορμονες,βγαίνω γιατιβκλαιει

:-D

Μια Γρηγόρη καλημέρα και απο μένα είμαστε καλά σε γενικές γραμμές απλά ο μικρός άρχισε τις παλιές κακίες συνήθειες και ξυπνάει τα βραδιά σε σημείο που να ουρλιαΕι και να μου ξυπνάει και το μωρό...έχω φτάσει σε σημείο να θέλω να τον πνιξω(ντρέπομαι τόσο πολύ που το λέω)άτιμες ορμονες,βγαίνω γιατιβκλαιει

Κουράγιο κοριτσάκι

Σίγουρα τον έχει αναστατώσει ο ερχομός του μωρού

Δεν μπορεί να το διαχειριστεί και μιμείται το μωρό,ξυπνά τη νύχτα,κλαίει κτλ

Αυτό νομίζω

Αλλά κι εσύ τι άλλο να κάνεις με τρία μωρά και θηλασμό και σύζυγο και σπίτι;

Διαφημίσεις

Παρίσταται πραγματικά με έχει κουράσει παρα πολυ αυτή η κατάσταση την κούραση την αντέχω αυτό που δεν αντέχω ειναι η γκρίνια του με το παραμικρό και ξέρεις η γκρίνια "μιρλα"που λέω εγω..αυτί το πράγμα τον πιάνει.χτες στις 4ξυπνησε και ήθελε νερό στο ήδη γεμάτο ποτήρι του και ουρλιαζε.σήμερα ξύπνησε στις 6και φωναζε με κλάματα μαζι να τον σκεπάσει ο Τ.αφού φωναζε τόσο πολυ που ξύπνησε και η μπεμπα.μετα στις 7:20 μέχρι της 8:10 εκλαιγε.και δεν έχει κανένα λόγο να κλαίει,έφαγε κανά δυο ξεγυρισμενες σήμερα πραγματικά δεν αντεξα

Χαχαχα! Δεν είναι άσχημη ιδέα! Του έδωσε τις προάλλες η κόρη μου και δοκίμασε λίγο από ένα κομμάτι πίτα που είχε μαζί της κι αυτός ενθουσιάστηκε!! Να δούμε θα το δείξει και στους βαθμούς σε δύο μήνες!!!

Πάντως Αγγελική μου μπράβο στο σχολείο,που οργανώνει τετοιες συναντήσεις.Είναι δημόσιο,έτσι;

Εδω δεν έχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο,πλην της ενημερωσης για την πρόοδο των μαθητών,συνήθως όταν δίνουν βαθμούς

Δημόσιο είναι περιστεράκι μου. Έχει όμως έναν πολύ καλό Γυμνασιάρχη και πολύ δραστήριο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων!

ιωαννίτσα υπομονή κοριτσάκι μου! Ο μικρός έχει αναστατωθεί με τον ερχομό της μικρής και προσπαθεί να σου τραβήξει την προσοχή με αυτόν τον τρόπο. Στο σταθμό που πηγαίνει υπάρχει παιδοψυχόλογος? Αν ναι ζήτα να του μιλήσεις για να σου πει κι εκείνος την γνώμη του.

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ση γιου λέητερ καλλιοπάκι!

μαρία παπ περαστικά σας!

στείλε κ από εδώ κοτοπουλάκι με χυλοπιτούλες!

Λογικό ειναι από εδώ κι εμπρός αρχίζουν να ακούν διάφορα κοσμητικά επίθετα... όταν έχω χρόνο θα σας διηγηθώ ιστορία με το "λαλάκας"... να γελάσετε !:cool:

"όχι ρε γμτ" καθαρά!!!!!!!!κ την ρωτάω ποιός το είπε αυτό καμάρι μου; ο βασίλης! μου απαντάει!

να μην κάνεις παρέα με τον βασίλη, γιατί λέει χαζομάρες!

δεν το ξαναείπε!

καλημερα!!! παλι εχωω να διαβασω......

απλα μπηκα να πω μια καλημερα και τι θα φαμε σημερα

εγω το κινεζικο κοτοπουλο που εκανα χθες lemon chicken

λεμονάτο φούρνου;

κινέζικο πώς το κάνεις;

Καλημέρα όλη μέρα κορίτσια.

Κοντεύει να ξεπαγώσει το κοτόπουλο το οποίο θα δω σε λίγο πώς θα το φτιάξω, γιατί άλλαξα γνώμη, ενώ έλεγα να φτιάξω ψάρι.

βάλε κ εσύ χυλοπίτες όπως η μαρίαπαπ!

Καλημέρα μαγειροκόριτσα!

Σήμερα τρώμε κοτόπουλο στον φούρνο με πατάτες.

Τα νέα από το Γυμνάσιο.

Μας μίλησαν σχετικά με διαδικαστικά θέματα του σχολείου, απουσίες, ντύσιμο των παιδιών κλπ.

Είπαμε και λίγα πράγματα σχετικά με την εφηβεία που ξεκινάει και τρόπους να τσεκάρουμε ότι τα παιδιά είναι σε.....σωστό δρόμο. Πως θα τους μιλάμε και θα τους συνμπεριφερόμαστε στο σπίτι προκειμένου να έχουμε όσο το δυνατό λιγότερες αντιδράσεις λόγο εφηβείας κλπ.

Μας έδωσαν και τα τηλέφωνα μιας συμβουλευτικής ομάδας η οποία λειτουργεί κάθε μέρα για τυχόν βοήθεια και συμβουλές που θα χρειαστούμε.

Οι καθηγητές τώρα είναι σε γενικές γραμμές μια χαρά. Ο μόνος που είναι ...φεύγα είναι ο μαθηματικός που το μυαλό του είναι πιο πολύ στο φαγητό παρά στο μάθημα! Μου το είχε πει το παιδί μου και το διαπίστωσα κι εγώ μετά την χθεσινήμας συνάντηση! Μας βλέπω για φροντηστήρια ακόμη δεν αρχίσαμε:confused:

καταρχήν πολύ κοτόπουλο έπεσε!

ο μαθηματικός μπορεί να δωροδοκηθεί άνετα με φαγητό!

μπράβο για το σχολείο σας! μου έκανε τρομερή εντύπωση!

Καλημέρα όμορφες!

Για σήμερα εφτιαξα ρολό κιμά με πατατούλες με τη βοήθεια του μικρού σεφόπουλου!

τί παιδί θαύμα έχεις μαρή! μπράβο το μανάρι μου!

δεν έχω κάνει ποτέ ρολό κιμά!

κ η Ρύπα ξυπνάει με εφιάλτες" είδα κακό όνειΡο"! πού πήγε μαμά ο κακός όνειΡος; τον έδιωξα μακριά!

αγκαλιά κ υπομονή! δεν υπάρχει περίπτωση να σε παρεξηγήσω κούκλα μου. με ένα κ μου έρχονται τέτοιες σκέψεις, όταν αφηνιάζει!!!!!!!!αλλά φεύγουν γρήγορα, όπως έρχονται...:cool:

Αγγελικη μακαρι να Πηγαινε παιδικο να ηρεμουσα λιγο το πρωι να ξεδινε και αυτος την ενεργεια του αλλα εκτος το οτι δεν τον πηρανε το απαγορεψε και η παιδιατρος λογω ιωσεων για το μωρο...Φεφη να το καταλαβω για τους εφιαλτες αλλα καθε βραδυ?Και 2-3φορες??επισης αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι ολη μερα τα παντα με γκρινια να σου πιπιλαει τον εγκεφαλο..Παραδειγμα ξυπναει το πρωι κλαψουριζει να του βαλω κορν-φλειξ αν τυχει να θηλαζω του λεω ηρεμα σε λιγακι γιατι τωρα δεν μπορω,ε δεν το καταλαβαινει πεφτει στο πατωμα και χτυπιετε και ταυτοχρονα ουρλιαζει αυτο γινετε ολη μερα,γιατι κατουρησε το βρακι του γιατι δεν του εβαλα τωρα να φαει γιατι δεν ανοιξε αυτος την πορτα γιατι δεν του βγαζω/βαζω την φανελα και γενικα σε οτι γινετε στην καθημερινοτητα μας

Οι σκηνές που περιγράφεις είναι χαρακτηριστικό δείγμα παιδιού που έχασε τα πρωτεία στα ....χάδια λόγω του μωρού! Προσπάθησε να μην τον αποπέρνεις και όταν είσαι ήρεμη να του μιλάς, να τον αγκαλίαζεις και να του εξηγείς πως τον αγαπάς πολύ! Όταν του μιλάς φρόντιζε να κάθεσαι κάτω για να είστε στο ίδιο ύψος γιατί έτσι του δείχνεις πως τον υπολογίζεις. Να του εξηγήσεις πως η συμπεριφορά του σε στενοχωρεί και πως θέλεις πολύ να κάνετε πράγματα μαζί για το μωρό.

Θέλει πολύ μπλά μπλά είναι η αλήθεια και πάρα πολύ υπομονή!

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...