Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλημερουδια ομορφουλες!!!!!

σημερα μπριζολες μοσχαρισιες κ μπιφτεκακια ολα στην ψηστιερα,κ θα κανω πατατουλες μικρες ολοκληρες στο φουρνο με την γνωστη σως απο μουσταρδα,κ σαν δευτερ συνοδευτ ρυζακι με καλαμποκ,πιπερ κ μανιταρια κ τελος μια σπεσιαλ σαλατα απο μαρουλι-ροκα!!!!!!αχ πεινασαααααααααααα!!!!!!!!

ευχομαι ο κουμπαρος,που θα φαει σημερα μαζι μας,να μας φερει για γλυκο το θεικο τιραμισσου απο γνωστο μαγαζι της πολης μας!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Sevoula αν δε σου αρέσουν οι μελιτζάνες να σου πω ένα τρόπο να τις τρως πιο ευχάριστα. Όταν έχεις κοκκινιστό μοσχαράκι, τηγάνισε 1-2 μελιτζάνες φλάσκες ή μακρόστενες και τύλιξε σε κάθε φέτα τους από ένα κομμάτι μοσχαράκι. Άλλος τρόπος είναι να τυλίξεις μπαστουνάκια κίτρινου ή άσπρου τυριού (αυτό γίνεται και ωραίος μεζές για κρασί ή ούζο). Παραλλαγή είναι, μόλις τις τυλίξεις (αφού τις τηγανίσεις) να τις βάλεις στο φούρνο με λίγη σάλτσα, λίγο λάδι και λίγο τυρί που λιώνει από πάνω ίσα να λιώσει το τυρί.

πω πω παλι με ξελγωσες την γουρουνα...τοσο ωραια φαγητα με μελιτζανα,αλλα ρε κοριτσια εμενα ο καλος μου δεν την δεχετε με καμμια περιπτωση...τελικα μερικα πραγματα ή τα τρως ή δεν τα αντεχεις καθολου!!!κ ειναι τοσο κριμα,απο το σπιτι μας μελιτζανα,μπαμιες,βραστο λαχανο,κουνιπιδι κ μπροκολο μας εχουν αποχαιρετησει απο την αρχηηηηηηη...ευτυχως που υπαρχει κ η μανουλα για να χαιρομαι κ εγωωωωω!!!

9892a30fbd.png

καλημερα καλες μου μαγείρισσες!!!!!!!!!

για σημερα το μενου εχει....καλαμαρακια τηγανητά (εκανα και καφτεδακια τα πλοκαμια ) και πατατουλες τηγανητές επισης!!!!!! μαρουλακι σαλατα με τονο και καλαμποκι.

Σουπερ!!!!

αυτα για το βραδυ.......το μεσημερι θα παμε εξω για φαγητο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!!!!!!!

( ευκαιρια ειναι να ντυσουμε τον μικρουλη με την στολη του πριγκηπα και να τον βγαλουμε βολτα!!!!!!:P:p:p)

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

χαχαχαχα βρε συ Άννα πολύ πλάκα έχεις!!!!!!!!

κ πλακα εχω κ μια απιστευτη πειναααααα,κλαψ κλαψ.....δεν θα τα χασω ποτε τα κιλακια μουυυυυυυυυ!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλες μου μαγείρισσες!!!!!!!!!

για σημερα το μενου εχει....καλαμαρακια τηγανητά (εκανα και καφτεδακια τα πλοκαμια ) και πατατουλες τηγανητές επισης!!!!!! μαρουλακι σαλατα με τονο και καλαμποκι.

Σουπερ!!!!

αυτα για το βραδυ.......το μεσημερι θα παμε εξω για φαγητο :mrgreen::mrgreen::mrgreen:!!!!!!!!!!!!

( ευκαιρια ειναι να ντυσουμε τον μικρουλη με την στολη του πριγκηπα και να τον βγαλουμε βολτα!!!!!!:P:p:p)

αχ τελεια ενας μικρος πριγκιππας θα παει βολτιτσαααααα!!!!:tongue::tongue:

9892a30fbd.png

καλημερα φιλεναδιτσες!!

σημερα εχει σπανακορυζακι..

Sevoula αν δε σου αρέσουν οι μελιτζάνες να σου πω ένα τρόπο να τις τρως πιο ευχάριστα. Όταν έχεις κοκκινιστό μοσχαράκι, τηγάνισε 1-2 μελιτζάνες φλάσκες ή μακρόστενες και τύλιξε σε κάθε φέτα τους από ένα κομμάτι μοσχαράκι. Άλλος τρόπος είναι να τυλίξεις μπαστουνάκια κίτρινου ή άσπρου τυριού (αυτό γίνεται και ωραίος μεζές για κρασί ή ούζο). Παραλλαγή είναι, μόλις τις τυλίξεις (αφού τις τηγανίσεις) να τις βάλεις στο φούρνο με λίγη σάλτσα, λίγο λάδι και λίγο τυρί που λιώνει από πάνω ίσα να λιώσει το τυρί.

καλα ρε Σεβουλα τρως τα παντα και δεν σου αρεσουν οι μελιτζανες;;;;;:tongue::tongue:

τελειες οι ιδεες της Εviri και τις εχω κανει και εγω κατα καιρους....

δοξα και τιμη στις μελιτζανες!!!!!!!

αυριο θα κανω σιγουρα κατι με αυτες!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι άσπρη μέρα κορίτσια. Σήμερα θα φτιάξω μια απλή σουπίτσα λόγω του καιρού. Παρόλο που μου έμειναν πολλά σαρακοστιανά με τραβάει πιο πολύ κάτι ζεστό. Μα τι το 'θελα κι εγώ να φτιάξω τόσα για 3 άτομα μόνο και τώρα θα τα λουστώ μόνη μου;

καλημεραααααααααααα!!!επιτελους μπορω να μπω στο καφε,δεν δεχοταν τους κωδικους μου αλλα ευτυχως με ''εφτιαξαν'' τωρα!!!!!!!

λοιπον σημερα αρακα,αρχισαμε τα λαδερα της Σαρακοστης,αχ παλι θα παρω κιλα απο τα πολλα ψωμια!!!

9892a30fbd.png

kalhspera.

σημερα σπανακορυζο για εμας.... νηστεια και για μας!!!!!!!!

στον μικρουλη.....που...δεν νηστευει....:P:p:p:p

εκανα κατοπουλο με φιδεδακι και ντοματουλα.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...