Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

1πακ φαριν απ

1 ποτηρι καλαμποκελαιο

1 ποτηρι χυμο πορτοκαλι

1 σακουλακι κουβερτουρα σε σταγονες

1 ποτηρι ζαχαρη

κανελα τριμμενη

γαρυφαλο τριμμενο

ξυσμα πορτοκαλιου

1 κουταλακι μπεικιν παουντερ

σε ενα μπολ ολα τα στερεα μαζι και σε ενα αλλο μπολ ολα τα υγρα μαζι

ριχνουμε λιγο λιγο τα στερεα στα υγρα και χτυπαμε με το μιξερ

ψηνουμε στους 180 σε προθερμασμενο φουρνο μεχρι να δουμε οτι εχει στεγνωσει με ενα ξυλακι (εγω την αφησα 40 λεπτα περιπου)

απο πανω ραντιζουμε με ζαχαρη αχνη

Υ.Γ.

χρησιμοποιησα 7 υλικα δεν εβαλα γαρυφαλο και ξυσμα , γιατι χρησιμοποιησα χυμο αμιτα πορτοκαλι

επισης την κουβερτουρα την εριξα στο τελος και δεν την χτυπησα με το μιξερ αλλα με μια σπατουλα την ανακατεψα

και δεν εβαλα 1 κουταλακι μπεικιν εβαλα ενα ολοκληρο φακελακι

καλη επιτυχια και βοηθεια σας:D

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

σημερα κοριτσια δεν εχω μαθημα :D ο ντεξτερ δεν ξερω ακομη αν θα φαει εδω (αν η μαμακα του εχει πιο ωραιο φαγητο θα προτιμησει να φαει εκει), για μενα εχεουν περισσεψει 2 βαρκουλες , δεν ξερω αν θα τις φαω, αλλα θα φτιαξω τυροπιτα σημερα μιας και οπως σας ειπα δεν εχω μαθηματα και ετσι εχω χρονο!

φεφικο οπως βλεπεις ουτε εμεις πεταμε τπτ! περισσεψαν βαρκουλες θα φαω βαρκουλες

πολλες φορες φυλαμε και στην καταψυξη ο,τι εχει περισσεψει ή το βαζω σε ενα αλουμινοχαρτο διπλα στον καδο σκουπιδιων για τα αδεσποτα ζωακια

kagly καρμποναρα χωρις αυγο δεν λεει:P

το α τεστ ειναι το τριπλο τεστ που κανουν την 16η εβδομαδα, αλλα δεν το κανουν ολοι οι γιατροι. ειναι πιο παλια μεθοδος απο την αυχενικη και ετσι κανουν ολοι πια την αυχενικη που ειναι και πιο εγκυρη και γινεται και νωριτερα(12η εβδομαδα) εμεις καναμε και τις 2 εξετασεις και αυχενικη και α τεστ

για τα κρουασαν δεν ξερω κατι , αλλα ενα μολτο θα το ηθελα...:rolleyes:

για τα ψωμακια του τοστ ξερω οτι εχουν πολλα συντηρητικα. ειναι ομως μια συγκεκριμενη μαρκα(δεν την λεω για διαφημιστικους λογους) που ειναι χωρις συντηρητικα και εχει παστεριωμενα υλικα. μονο αυτη παιρνω και την επαιρνα και πριν την εγκυμοσυνη παντα

το μπεικον επισης ισως σου το απαγορευει ο συζυγος γιατι τα περισσοτερα αλλαντικα ειναι σχεδον ωμα το κρεας τους. αν το τσιγαρισεις-μαγειρεψεις ειναι οκ. κι εγω δεν τρωω ωμα αλλαντικα.

εβιρι μου το τοξοπλασμα ο γιατρος μου ειπε οτι εχω περισσοτερες πιθανοτητες να το κολλησω απο απλυτα λαχανικα ή οχι καλα ψημενο κρεας παρα απο γατα. σε αλλο ποστ θα γραψω αναλυτικα πως κολλας τοξοπλασμα απο γατα.

οσο για τα κοκκινιστα γιουβαρλακια δεν εχω αποψη, δεν τα εχω δοκομασει. αλλα μια θεια του ντεξτερ κανει κοκκινιστα ντολμαδακια-λαχανοντολμαδες και ειναι 5νοστιμα!!!!!

καλε τι ηταν αυτο που διαβασα με τις μελισσες???? ειναι δυνατον?????:shock::shock::shock: ουτε στην ελλαδα να ησασταν!!!χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

UzVGp2.png

δωρακι λυπαμαι παρα πολυ για την αδερφουλα σου:cry: ευχομαι αυτη η ψυχουλα να γυρισει συντομα στην κοιλιτσα της αδερφουλας σου και να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα υγιες μωρακι

ελανακι μου σου ευχομαι συντομα περαστικα και ασε στην ακρη το αγχος μας καταστρεφει...

645861fu661ex79q.gif

UzVGp2.png

δωρακι λυπαμαι παρα πολυ για την αδερφουλα σου:cry: ευχομαι αυτη η ψυχουλα να γυρισει συντομα στην κοιλιτσα της αδερφουλας σου και να εχει μια τελειομηνη εγκυμοσυνη με ενα υγιες μωρακι

645861fu661ex79q.gif

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι...αλλα δεν νομιζω να ξανα προσπαθησει.....2 χαμενα παιδακια μεσα σε 4 μηνες....παει πολυ!!!!!!!!!!Ευτυχως εχει ηδη 2 κορες...Δοξα Το Θεο!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

:cry:

Ευχαριστω πολυ κοριτσακι...αλλα δεν νομιζω να ξανα προσπαθησει.....2 χαμενα παιδακια μεσα σε 4 μηνες....παει πολυ!!!!!!!!!!Ευτυχως εχει ηδη 2 κορες...Δοξα Το Θεο!!!

δεν ηξερα οτι ειχε χασει κι αλλο μωρακι...:cry::cry: λυπαμαι πολυ...

δοξα το Θεο εχει 2 κοριτσακια οπως ειπες!

UzVGp2.png

Φεφάκι μεγειά τα ρουχαλάκια τηε Ρυπούλας! Καλοφόρετα!
μερσί!

αν σας πω τί χαζομάρα έκανα...της πήρα κάλτσες νο 31!!!!!!!!!!!!

είμαι πολύ ούφο ώρες ώρες!!!!!!!!:oops:

κ με ρώτησε ο φέφος μου. τί νο παπούτσι φοράει το παιδί; 31 εγώ με σιγουριά!!!!!

συμμαζεύω χθες παλιά παπούτσια κ ξεστραβώθηκα!:P

καλησπερα σας

σημερα ειμαι στις μαυρες μου. τελειως ομως.

εμεις δεν σκεπαζομαστε το βραδυ. ο μικρος κοιμαται μονο με το παμπερς. οτιδηποτε αλλο το πεταει

καλα ψωνια σε ολες σας. και καλα μαγειρεματα. εγω δεν εχω διαθεση για τιποτα σημερα. να δω πως θα την παλεψω με αυτα που εχω να κανω....

αγαπούλα μου όλα να σας πάνε καλά! από καρδιάς!

και η βροχη καλα κρατει!!!τελικα αυριο θα παμε στη γιορτουλα οποτε ξεσκαθαρισμα ρουχων σημ...αν και περιμενουμε και επισκεψεις....γκρρρρ.....

παντως θαναι μουρλια οπως την φανταζομαι με τα ρουχα μπαλαρινας!!!

όντως!

φεφακο ο χαμπυ μου εχει πορωση με τα αθλητικα. σε καθε περιοδο εκπτωσεων τις παιρνει τουλαχιστον 1 ζευγαρι!!!και στο ταμειο τον προλαβαινω γιατι διαλεγει δυο τρια, και αυτα ειναι αγοριστικα!!!!:tongue::tongue::tongue:απτην αλλη ρουχα τις παιρνουν πολλα η μαμα μου και η θεια οποτε εγω αλλαζω και παιρνω για μεγαλυτερη ηλικια. και ψωνιζω και στις εκπτωσεις. λιγα χρειαζομαι τωρα...

τί καλά! μπράβο!

το ποση ωρα προσπαθω να στειλω αυτο το μυνημα δεν λεγεται!!!εμπλεξα μεναν κουφο παππου που προσπαθουσα να εξυπηρετησω!!πολυ γελιο!!!μου λεει καποια στιγμη αντε αργεις γιατι περιμενει και η γυναικα μου και θα γκρινιαζει παλι...35 χρονια μου λεει ακουραστη!!!η γκρινια γκρινια!!!!ετσι ειμαστε του λεω οι γυναικες, παραπονιαρες!!!θα σε κανω λεει νυφη μου, φαινεσαι ηρεμη!!!του λεω ειμαι παντρεμενη, εχω και παιδι. δεν πειραζει μου λεει, φερε και το παιδι σου:D:D:tongue::tongue::tongue:!!!! για πλακα ταλεγε φυσικα!!!

ωραίος ο παππούς.

μαζευω μαζευω μαζευω και καποια στιγμη με πιανουν τα παραπονα μου.... το παραμικρο με κανει και κλαιω, γινομαι νευρικη, ενα ματσο χαλια....

όλα θα γίνουν. κάνε υπομονή.

μακαρι να ειναι καλοι και να ξεκινησετε. ολα καλα να πανε και να λυθουν ολα τα θεματακια με το αγαπακι σου!!!!υπομονη και επιμονη!!!αγκαλιααα...

αυτό ακριβώς σου εύχομαι κ εγώ. αγκαλιά!

Χρόνια πολλά στους Σταυρους και τις Σταυρούλες!!! Εχουμε καμία στο καφέ ; δεν νομίζω.

Καλήμερα

Τα κρουασάν ας πούμε τα έχουμε σε καραντίνα απο το Χειμώνα. Τα ψωμάκια του τοστ εγω τα έίχα κόψει και ζύμωνα μικρά ψωμάκια το χειμώνα για να κάνουμε σαντουιτς. Οτι του φανεί όμως του Λολωστεφανή.

Φέφη μου άρεσαν πολύ χυλοπίτες με τυρί, αλλά τις έχω αηδιάσει στη προηγούμενη εγκυμοσύνη και απο τότε δεν ξανα έφαγα. Μεγεια τα ρουχάκια δεν θυμάμαι να είπα.

μερσί γλυκειά μου!

Χτες βγήκα για ψώνια. Πήρα τελικά μια πήλινη ανοιχτή γλάστρα που μέσα έχει 4 διαφορετικά λουλούδια. Ελπίζω να της αρέσει. Επειδή εγώ έχω πολλά λουλούδια μου είχε πει ότι θέλει να τη βοηθήσω να κάνει και αυτή τη βεράντα της. Πήρα και στο μικρό ένα παιχνίδι και ένα βιβλιαράκι που πρέπει να ενώσει κάτι τελίτσες και να δημιουργήσει αντικείμενα, σχήματα κλπ.

Σήμερα εγω τρώω φασολάδα ο άντρας μου μακαρόνια με σάλτσα.

ωραία δωράκια!

σημερα κοριτσια δεν εχω μαθημα :D ο ντεξτερ δεν ξερω ακομη αν θα φαει εδω (αν η μαμακα του εχει πιο ωραιο φαγητο θα προτιμησει να φαει εκει), για μενα εχεουν περισσεψει 2 βαρκουλες , δεν ξερω αν θα τις φαω, αλλα θα φτιαξω τυροπιτα σημερα μιας και οπως σας ειπα δεν εχω μαθηματα και ετσι εχω χρονο!

φεφικο οπως βλεπεις ουτε εμεις πεταμε τπτ! περισσεψαν βαρκουλες θα φαω βαρκουλες

πολλες φορες φυλαμε και στην καταψυξη ο,τι εχει περισσεψει ή το βαζω σε ενα αλουμινοχαρτο διπλα στον καδο σκουπιδιων για τα αδεσποτα ζωακια

έτσι, έτσι!

οσο για τα κοκκινιστα γιουβαρλακια δεν εχω αποψη, δεν τα εχω δοκομασει. αλλα μια θεια του ντεξτερ κανει κοκκινιστα ντολμαδακια-λαχανοντολμαδες και ειναι 5νοστιμα!!!!!

κοκκινιστά ντολμαδάκια;:shock: θέλω! δώσε κ σώσε!!!!!μόλις έφαγα τα φασολάκια μου!;)

μερσί!

αν σας πω τί χαζομάρα έκανα...της πήρα κάλτσες νο 31!!!!!!!!!!!!

είμαι πολύ ούφο ώρες ώρες!!!!!!!!:oops:

κ με ρώτησε ο φέφος μου. τί νο παπούτσι φοράει το παιδί; 31 εγώ με σιγουριά!!!!!

συμμαζεύω χθες παλιά παπούτσια κ ξεστραβώθηκα!:P

κοκκινιστά ντολμαδάκια;:shock: θέλω! δώσε κ σώσε!!!!!μόλις έφαγα τα φασολάκια μου!;)

τελικα τι νουμερο παπουτσι φαραει η ρυπα???

δεν εχω συνταγη της θειας αλλα αν θες την ρωταω να μου πει πως τα κανει

φασολακια μλπου αχ!!!!

παω να ανοιξω φυλοclip-art-baking-346332.jpg

UzVGp2.png

Αληθεια βρε Φεφη...τι νουμερο φωραει η Συσα;

Εσας κοριτσια;τι νουμερο φορανε τα παιδακια σας;

Αλλο γκαλοπ τωρα!!!:tongue:

Ο δικος μου στα πεδιλα φοραει 24-25 στα κλειστα 25-26.

r.gif

Αληθεια βρε Φεφη...τι νουμερο φωραει η Συσα;

Εσας κοριτσια;τι νουμερο φορανε τα παιδακια σας;

Αλλο γκαλοπ τωρα!!!:tongue:

Ο δικος μου στα πεδιλα φοραει 24-25 στα κλειστα 25-26.

εμενα ακομη δεν φοραει:D:D:Dτο εχω γυμνουλι το παιδι μου:D:D

αλλα επειδη εχω κι αλλο "παιδι", λιιιιγο μεγαλο θα πω το δικο του νουμερο 43-44

UzVGp2.png

Διαφημίσεις

εμενα ακομη δεν φοραει:D:D:Dτο εχω γυμνουλι το παιδι μου:D:D

Καλο!!!

αλλα επειδη εχω κι αλλο "παιδι", λιιιιγο μεγαλο θα πω το δικο του νουμερο 43-44

Το δικο μου μεγαλο "παιδι"φωραει 44...ισως και κανενα 45αρι!!!!!

r.gif

τελικα τι νουμερο παπουτσι φαραει η ρυπα???

δεν εχω συνταγη της θειας αλλα αν θες την ρωταω να μου πει πως τα κανει

φασολακια μλπου αχ!!!!

παω να ανοιξω φυλο

ρώτα την, αν κ εγώ προτιμώ έτοιμα από τη θεία. μια φορά έκανα κ έφαγα ένα πρωινό. μπελαλίδικο κ άμα σου κάτσει το λάχανο. αν πω για σαρμαδάκια με αμπελόφυλλο...δεν έχω κάνει. πήρα αμπελόφυλλα, αλλά ακόμα να τα κάνω...;)

η ρύπα φοράει 26. μα πώς μου ήρθε το 31! αποβλακώθηκα η μάνα! πολλή δουλειά, ζαλίστηκα.

ο φέφος 44 όπως κ ο μπαμπάς του θησαυρού!

Εβιράκι τις μελισσούλες τις θέλεις κολλημένες επάνω ή απλως να ζουζουνίζουν για ντεκόρ;;;:tongue::tongue:

Μμμμμμμ πώς είναι πιο φαντεζί;

Αχ, γιατί μωρέ; Θέλεις να ανέβω εγώ η χοντρή στην κάθετη μπάρα που ανεβαίνουν οι στριπτιτζούδες και να στριφογυρίσω τις πατσές μου, για να σε κάνω να γελάσεις; Και στο τέλος, να ξεκολλήσει και η μπάρα από το ταβάνι.

Με το που μπήκα στη "πίεση της καθημερινότητας" άρχισαν τα όργανα : πονοκέφαλος, λίγο το έντερό μου... Τέλος πάντων.

Διατάζω τους πόνους να φύγουν όσο πιο σύντομα γίνεται.

Να ρωτήσω και κάτι : Για πείτε ιδέες για κανά γλυκό που να έχει σοκολάτα αλλά να μην χρειάζεται να φαγωθεί ζεστό (σοκολατόπιτα).

Σφολιάτα που να έχεις γεμίσει με σοκολάτα και να την ψήσεις στο φούρνο.

Τάρτα σοκολάτας (κι αν θες βάζεις και μπανάνες μέσα ή ξηρούς καρπούς)

Κέικ που είπαν και τα κορίτσια με γλάσο σοκολάτας.

Εγώ θα σου πρότεινα να ξεφυλλίσεις τις συνταγές της παρέας ή μπλογκς που γράφουν πολλά γλυκά, γιατί ό,τι και να προτείνουμε θα χρειαστεί συνταγή.

θα σε κανω λεει νυφη μου, φαινεσαι ηρεμη!!!του λεω ειμαι παντρεμενη, εχω και παιδι. δεν πειραζει μου λεει, φερε και το παιδι σου:D:D:tongue::tongue::tongue:!!!! για πλακα ταλεγε φυσικα!!!

Σα να λέμε σ' αυτήν την οικογένεια όλοι οι καλοί χωράνε.:D:D

μαζευω μαζευω μαζευω και καποια στιγμη με πιανουν τα παραπονα μου.... το παραμικρο με κανει και κλαιω, γινομαι νευρικη, ενα ματσο χαλια....

Έχεις απόλυτο δίκιο να αισθάνεσαι έτσι κάπου-κάπου λόγω των καταστάσεων που ζεις. Χρειάζεται να ξεσπάς πού και πού. Βασικά, περισσότερο χρειάζεσαι ένα στήριγμα από κάποιον που να σου ανεβάζει το ηθικό και τη διάθεση.

ευτυχως ξεκουνηθηκα και εκλεισα ραντεβου σε ενα κεντρο εργο-λογοθεραπειας την ερχομενη τεταρτη. η αξιολογη ειναι δωρεαν οποτε αν δεν μου γεμισουν το ματι, δεν θα κλαιω και τα λεφτα μου. αν ειναι καλοι, βολευει απιστευτα γιατι ειναι πολυ κοντα στο σπιτι μου.

Ωραία, η αρχή έγινε μακάρι να μη χρειαστεί να ψάξεις περισσότερο.

Εβιρυ εχω δει σε χαλβά μύγες και την πωλήτρια να κοιτάει απο πάνω. Εκει μήπως τις αφήνανε για να κάνουν μέλι; Οπως λέμε μέλι θυμαρίσιο. Τι να πω βρωμιάρηδες.

χαχαχαχαχα

Πήρα τελικά μια πήλινη ανοιχτή γλάστρα που μέσα έχει 4 διαφορετικά λουλούδια. Ελπίζω να της αρέσει. Επειδή εγώ έχω πολλά λουλούδια μου είχε πει ότι θέλει να τη βοηθήσω να κάνει και αυτή τη βεράντα της. Πήρα και στο μικρό ένα παιχνίδι και ένα βιβλιαράκι που πρέπει να ενώσει κάτι τελίτσες και να δημιουργήσει αντικείμενα, σχήματα κλπ.

Θα τους αρέσουν σίγουρα.

Πολύ καλά κάνεις. Έτσι χρειάζεται.

καλε τι ηταν αυτο που διαβασα με τις μελισσες???? ειναι δυνατον?????:shock::shock::shock: ουτε στην ελλαδα να ησασταν!!!χαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

Μπαααα στην Ελλάδα τέτοιο χάλι δεν έχω συναντήσει πουθενά.

Ναι βρε παιδί μου είναι και πολύ κοντινό το διάστημα από τη μία εγκυμοσύνη στην άλλη.

Μεταξάκι υποψιάζομαι σε ποιά σχολή λες!

Ε μα ναι. Κατάλαβες σε ποιά αναφέρομαι... ούτε ζωγραφιστή δεν θα με δουν συν ότι θα χάσουν την ταλεντάρα/περιπτωσάρα την κοράκλα μας !!!

χα χα χα -καλά κουράγια με την (αυριανή σου) βάρδια !

καλησπερα σας

....

Ταζούλα ,

Ελπίζω να είναι κάτι σαν σύννεφο περαστικό... που θα κάνει μια φαπ ο αέρας και θα σου περάσει !!! !Φιλάκια και μην σκας... όλες έχουμε τις μαύρες μας από καιρό σε καιρό ! :rolleyes:

μα και αυτη τι να δει???αν το σεμινιδιο εχει τις προδιαγραφες??μη χε....παντως θαναι μουρλια οπως την φανταζομαι με τα ρουχα μπαλαρινας!!! Αχ, προχθές αναρωτιόταν ΠΩΣ γίνεται να πάει μπαλέτο με κοντό μαλλί χωρίς τον κότσο... είναι ψώνιο τέλοοοος !

...

το ποση ωρα προσπαθω να στειλω αυτο το μυνημα δεν λεγεται!!!εμπλεξα μεναν κουφο παππου που προσπαθουσα να εξυπηρετησω!!

χα χα ωραίος !

Σ εμάς μου 'λεγε χθες ο σεκιουριτάς (ένας εκ των πολλών τέλος πάντων, αυτός που είναι μπότσος στην ρεσεψιον και σημειώνιε κάθε πότε πας για κατούρημα...:rolleyes:) ότι μπήκε μέσα στο κτίριό μας ένας ηλικιωμένος ! Πολύ χαρούμενος με 2 κουτάρες με γλυκά ανά χείρας... πάει, που λέτε, στον Σεκιούριτι τον ρωτάει εκείνος "Πού πατε?" "Στον 4ο !!!" λέει ο παππούς όλο χαρά... τον κοιτάει καλά καλά ο δικός μας (σημ.: στον 4ο είναι η "κεφαλή" μας να σας το πω ευγενικά).. του ήρθε λίγο περίεργο... τον ρωτάει "Ποιόν θέλετε να δείτε ? Έχετε ραντεβού ???"

"Ναι !" λέει ο παππούς "έχουμε γεννητούρια !!!!"

ΤΟΝ ΕΡΜΟ !!!! Μπέρδεψε τα κτίρια... νόμιζε ότι είχε έρθει στο μαιευτήριο που είναι εδώ κοντά !!! α χα χα κι εμείς έτσι ραμολιμέντα θα γίνουμε να το δείτε και θα πετάμε του κόσμου τις αρλούμπες !!!:P:p:p:p

ευτυχως ξεκουνηθηκα και εκλεισα ραντεβου σε ενα κεντρο εργο-λογοθεραπειας την ερχομενη τεταρτη

Καλή επιτυχία σου εύχομαι. Μακάρι να είναι σωστοί. Να μην ταλαιπωρείσαι ούτε εσύ ούτε ο μικρός σου !

Κάντυ μου χει τύχη αυτό να μην με εξυπηρετούν απο το τηλέφωνο, τι βλακεία. μου ρχεται να σφαλιαρώσω τη κοπέλα που μιλάω.

Αχ τί θυμήθηκα ! Μια φορά κι έναν καιρό , τότε που υποτίθεται κοιτάζαμε για αγορά σπιτιού (νεόχτιστου).... βρίσκω μια αγγελία. Καλό φαινόταν το διαμέρισμα αλλά ά-τιμο... Μιλάω με έναν κυριούλη και να κλείσουμε ένα ραντέβου, ενδιαφερόμαστε κλπ κλπ μου το παίνευε, μου το παίνευε... τον ρωτάω λοιπόν -πολύ ευγενικά- "Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε μια τιμούλα -και καλά-?????" Ξεκίνησε "Α όχι. ΠΡΕΠΕΙ να έρθετε να το δείτε, έχει μάρμαρα, έχει το ένα έχει το άλλο..."

Δεν πήγα ποτέ όπως φαντάζεστε... τί να το κάνω βρε Χριστιανέ μου να το δω άμα δεν μου φτάνει το χρήμα ????? Να μείνω με την πίκρα/γλύκα ή να πάω να ληστέψω τπτς να βρω τα φράγκα ???

Αυτή τη νοοτροπία αδυνατώ να την κατανοήσω... :cool:

μερσί!

αν σας πω τί χαζομάρα έκανα...της πήρα κάλτσες νο 31!!!!!!!!!!!! Μαρή τί το πέρασες το κορίτσι μας ???? το μπιμπελό μας ??? για τον Γαργαντούα ???

... καλή είσαι και του λόγου σου !!!! Σ' αγαπώωωω !;)

Ζωπάκι μου,

Θα μιλήσω με το άλλο το κορτσούδι και θα σε πάρω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...