Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • πρίν από 27 λεπτά , Xristina96 είπε:

      Αυτό που λένε οι γιατροί χαλάρωσε 😒 Χαχαχαχαχ εγώ πονάω στην εμβρυομεταφορά από τον κόλπο διαστολέα. Και μου είπε την επόμενη φορά με μέθη 😂 και η άλλη κοπέλα κάνει ωοληψια χωρίς; Σκέφτομαι με μέθη να κάνω τεστ παπ στο τέλος 😂😂

      Την ίδια απορία είχα, του λέω έτσι θα πάμε και στην εμβρυομεταφορά; Μου είπε δεν πονάει καθόλου, ούτε που θα το καταλάβεις. Αντε να δούμε 🫣
      Χωρίς μέθη ωοληψία ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω! Γενικά δεν θέλω να ξανακάνω τίποτα απ όλα αυτά τα βασανιστήρια! Γίνεται το 25 να μας κάνει αυτή τη χάρη και όλες μαζί όπως είμαστε να πάμε πακέτο για γέννα; Αυτό θέλω! 🙏 μια και καλή στην μεγάλη πίστα! 

      • Ευχή 1
      • Λουλούδια 1

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)


melita

Recommended Posts

Είναι μια πολύ ωραία και υγιεινή σούπα, ευκολοχώνευτη και γρήγορη.

Συστατικά

  • 1 φλυτζάνι ρύζι ή πληγούρι
  • 1/2 κιλό κλασικό παραδοσιακό γιαούρτι
  • Ελαιόλαδο
  • 1 κρεμύδι
  • 1 ματσάκι δυόσμο
  • Αλάτι, πιπέρι

Οδηγίες

  1. Βάζουμε το ρύζι ή το πληγούρι να βράσει. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμύδι (που έχουμε περάσει από το μούλτι) με τον δυόσμο ψιλοκομένο.
  2. Όταν το ρύζι είναι σχεδόν έτοιμο προσθέτουμε τον δυόσμο κα το κρεμύδι από το τηγάνι στην κατσαρόλα. Μόλις δέσουν τα υλικά (περίπου μετά από 5-10 λεπτά) ετοιμάζουμε το γιαούρτι. Παίρνουμε το γιαούρτι και το χτυπάμε με ζουμάκι από την κατσαρόλα (όπως κάνουμε το αυγολέμονο). Όταν δέσει το προσθέτουμε στην κατσαρόλα να δέσει με τα υπόλοιπα υλικά.

Λίγα μυστικά ακόμα

Το ρυζι είναι πιο εύπεπτο από το πληγούρι. Όσο ποιο παραδοσιακό το γιαούρτι τόσο καλύτερα. Σβήνουμε το μάτι προσθέτουμε το γιαούρτι με το ζουμάκι και μόλις το δέσουμε (σε λιγότερο από 1 λεπτό δένει) το κατεβάζουμε από το μάτι.και επισης μπορεις να βαλεις ξερο δυοσμο προς το τελος του βρασιματος εγω ετσι κανω το τριβω ψιλο ψιλο και ειναι το ιδιο νοστιμο και αρωματικο

Αυτήν ακριβώς την σούπα στην ποντιακή κουζίνα την λένε τανωμένον σορβά

σορβάς = σούπα

Το φτιάχνει και ο καλός μου. Θα εντρυφήσω κι εγώ στην ποντιακή κουζίνα - πήραμε και ένα βιβλίο με συνταγές την περασμένη εβδομάδα


cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

  • ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

    3924

  • Eviri

    2615

  • fefi

    1922

  • peristeraki

    1785


Διαφημίσεις

μιαμμμμμμμ!κιεγωπ[ουδ εντρωωκμα μεχρι τωρα ετρωγα μονο τοκανελονικια φηνα τη γεμιση!νασαικαλα κοπελα μου!!!!


Ηρθε η kisha junior και ειναι οντως γκαυ...τσα!

81299f78bc.png

Για να μη μιλησω για τον κισομπεμπη...κεβλαρ!!!

44cf0f3e83.png

Link to comment
Share on other sites

kitty μου ειπα οτι θα κανω σορβα αλλα ερωτηθη τι ειναι και το εγραψα καλα αντρας ποντιος και δεν εμαθες ακομη?ας μαγειρευει αυτος χαχααχχαα!

σημερα εκανα αυγουλακια πατατες ελιτσες ντοματα σαλαμακι φουρνο και ευτυχως το τρωνε ολοι,αυριο δεν ξερω ακομη


921477wc2fyvv2y2.gif

Link to comment
Share on other sites

kitty μου ειπα οτι θα κανω σορβα αλλα ερωτηθη τι ειναι και το εγραψα καλα αντρας ποντιος και δεν εμαθες ακομη?ας μαγειρευει αυτος χαχααχχαα!

ναι , το είδα. τι να έμαθα ? ποντιακές συνταγές ?

μαγειρεύω τα πάντα κ τρώει τα πάντα:P:p:p:p:p:p:p

τανωμένον σορβά , έχει φτιάξει κανα 2 φορές αλλά δεν μου άρεσε.

το πληγούρι μ αρεσει πολυ


cad313a91b.png

Γι αυτό έγινε ο κόσμος μάτια μου , για να σε συναντήσω!!!!!!!!!!!!! 7/4/2011

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις



Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...