Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

κοριτσακια μου, σας εχασα λιγες μερες και ο λογος ειναι οτι δεν εχω μαγειρεψει καθολου ολη την εβδομαδα!!!

ειμουν αθηνα για την β'επιπεδου και τωρα ειμαι πατρα στην πεθερα οποτε μαγειρεμα γιοκ!!!

Σημερις θα φαμε μακαρονια με κιμα..

πώς είναι το μαναράκι σου;

Σέβη ευχαριστώ πολύ!

Η συνταγή είναι σχεδον ίδια με αυτήν που κάνω την πίτσα!

Βρήκα δουλειά για αύριο!!;)

στην πίτσα φαντάζομαι ότι βάζεις ζάχαρη, εγώ βάζω κ λίγο ξυδάκι.

καλή επιτυχία και καλύτερη μάσα.

μερικοί βάζουν για την πίτσα και ελάχιστο γάλα, άλλοι ρίγανη. γενικώς όπως κάθε ζυμάρι... επιδέχεται παραλλαγές.

Σεβούλα να σου προτείνω κάποιες συνταγές με κιμά αλλά δεν ξέρω αν σου φανούν πολύωρες ή όχι.

ΚΙΜΑΣ

-Κολοκυθάκια με κιμά και ρύζι αυγολέμονο στην κατσαρόλα.

-Πατάτες (ροδέλες τηγανιτές) στο φούρνο με κιμά από πάνω και πιο πάνω τυρί που λιώνει.

-Ρύζι πιλάφι με κιμά (αντί για μακαρόνια)

-Κεμπάπ περασμένο σε σουβλάκι ψημένο στο γκριλ ή στο φούρνο για πιο μαλακό ή στη σχάρα και συνοδεία τζατζίκι, πατατούλες ή ρύζι.

-Γιουβαρλάκια

-Να πω για κρέπες με κιμά (αλλά αν φτιάξεις εσύ τις κρέπες θες χρόνο)

-Να μην πω για λαχανοντολμάδες ε; Ούτε μαρουλοντολμάδες;

-Κρεατόπιτα με φύλλο κουρού να πω;

-Σουτζουκάκια; Α, αυτά είναι παρόμοια με μπιφτέκια αλλά δεν πειράζει μπορεί να θέλεις.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

-Κοτόπουλο στο γκριλ ή στη σχάρα

-Πανέ με πουρέ ή πατάτες ή ρύζι

-Κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι

-Κοτόπουλο πιλάφι

-Κοτόπουλο στο φούρνο με κριθαράκι ή άλλα ζυμαρικά (εγώ τρελλαίνομαι για μακαρόνια με κοτόπουλο στο φούρνο, ενώ οι άλλοι στην οικογένεια τα θέλουν ξεχωριστά)

-Και δεν πετάς ένα σκανταλιάρικο κοτόπουλο στη λαδόκολλα με λαδορίγανη και λεμόνι; Βάλε και μερικά πουγκάκια λαδόκολλας με φέτα και ντομάτα να ψήνονται δίπλα του.

-Εκτός αν επιμένεις στο κοτόπουλο με πατάτες στο φούρνο τότε να μη σου χαλάσω το χατίρι.

Διαφημίσεις

Ναι βρε κορίτσια, αφού την ώρα που τα έγραφα μου μύριζαν κι όλας. Μη νομίζετε κι εγώ υποφέρω μαζί σας.

Είδατε πώς σας καταλαβαίνω; :wink::wink: :-D:-D

:P:p:p:p:p

:lol::lol::lol::lol:

κι εμενα!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

καλημερουδιαααααααααααααααα!!!!!!!σημερα οχι απλα δεν μαγειρευω αλλα ουτε να φαω δεν θελω,αχ τα ποτα κ τα ξενυχτια εχουν κλεισει τα καλυτερα..στομαχια!!!ισως παω στην μανουλα για κανενα ψητο στα καρβουνα,προς το παρον κανω τον Βουδα στον κανεπε,κ μαλιστα με μεγαλη επιτυχια!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

προς το παρον κανω τον Βουδα στον κανεπε,κ μαλιστα με μεγαλη επιτυχια!!!

χαχαχαχαχαχα.

Γεια σας κι από μένα. Σήμερα παραδόξως δεν έχω ψάρια όπως κάθε Σάββατο μιας και βαρέθηκα να πάω να αγοράσω, γι' αυτό έφτιαξα μακαρόνια σουφλέ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...