Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

καλησπερα σημερι αρακα με πατατουλες κ καλαμποκι,γρηγορος κ νοστιμος!!!

Αχ Σεβη με βαλες σε πειρασμο....αλλα θα κανω υπομονη μπας κ χαθουν τα καταραμενα τελευταια κιλακια μου!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

διπλώνεις τα περισσεύματα του κάτω φύλλου που προεξέχουν στο ταψί με τα περισσεύματα του πάνω φύλλου σε κόρα προς το κέντρο του ταψιού και κόβεις τα κομμάτια, καλά.

λούρπακ

έντιτ

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα έχω πάλι αποφάγια, δηλαδή φακές από προχθές, λίγα παντζάρια και θα φτιάξω και μια ομελέτα για τα κορίτσια μου. Χτες έφτιαξα και ωραιότατα πιροσκάκια που έγιναν ανάρπαστα.

Διαφημίσεις

Κι εμείς περισσέυματα έχουμε, Λίγο κοτόπουλο, λίγο βαράστό και γιγαντες οπότε δεν μαγειρέυω σήμερα!

Και για αύριο θα τηγανήσω ψαράκια γιατί το παραξευτιλήσαμε με το κρέας αυτές τις μέρες!

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

εμείς για σήμερα αποφάγια που λέει και η Ρούλα, φασόλια χάντρες και κάτι σουβλάκια χθεσινά.

δεν πετάμε τίποτις...

για αύριο μίλησα με τη μανούλα μου και θα μας στείλει λαλάντζα.

ζυμάρι διπλωμένο σαν κρέπα-μισοφέγγαρο με τυρί μέσα, τηγανισμένο.

κόλαθη!

εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω μια μανιταρόσουπα για ΣΚ.

μου ζήτησε γλυκό ο αγαπούλης, κάτι γρήγορο (είμαι ανάμεσα σε τσηζκέηκ, τυραμισού, μπράουνις), ώστε να φάει και η κόρη.

θέλω να κάνω κι ένα κοτόπουλο με πατάτεθ, κάτι με τον κιμά..

ρίκθτε ιδέεθ για κιμά, κοτόπουλο. γρήγορεθ όμωθ, καθότι ο χρόνοθ είναι λίγοθ.

εμείς για σήμερα αποφάγια που λέει και η Ρούλα, φασόλια χάντρες και κάτι σουβλάκια χθεσινά.

δεν πετάμε τίποτις...

για αύριο μίλησα με τη μανούλα μου και θα μας στείλει λαλάντζα.

ζυμάρι διπλωμένο σαν κρέπα-μισοφέγγαρο με τυρί μέσα, τηγανισμένο.

κόλαθη!

Κι εγώ θέλωωωωωω!!!!!!!! Μια φορά έφαγα και τρλλάθηκα! Αν έχεις τη συνταγή την θέλω!!!!

εγώ σκέφτομαι να δοκιμάσω μια μανιταρόσουπα για ΣΚ.

μου ζήτησε γλυκό ο αγαπούλης, κάτι γρήγορο (είμαι ανάμεσα σε τσηζκέηκ, τυραμισού, μπράουνις), ώστε να φάει και η κόρη.

θέλω να κάνω κι ένα κοτόπουλο με πατάτεθ, κάτι με τον κιμά..

ρίκθτε ιδέεθ για κιμά, κοτόπουλο. γρήγορεθ όμωθ, καθότι ο χρόνοθ είναι λίγοθ.

Τα κλαθικά μπιφτεκάκια, κανελόνια...και τα υπόλοιπα είναι μπελαλίδικα!

Το Ιθπανικό πωθ προέκυψε;;:lol::lol:

4Suap3.png

Η συνταγή είναι αλεύρι, λάδι, μαγιά, αλάτι. όλα είναι ανάλογα με την ποσότητα νερού που βάζεις. εγώ το κάνω με χλιαρό ένα ποτήρι νερού. μία ξερή μαγιά ή μικρό σαν μισό σπιρτόκουτο νωπή μαγιά, λαδάκι 2 κουταλιές της σούπας, 1 κουτ. γλυκού αλάτι.

το αλέυρι όσο πάρει.

ζύμωμα, ξεκούραση, μπαλάκια, άνοιγμα μικροί κύκλοι, νισεστές βοηθάει στο άνοιγμα, τυράκι, κασεράκι, ό,τι θες βάζεις, κλείνεις σε μισοφέγγαρο και τηγανίζεις.

θέλω πίτι μου, Χρύθπα τώρα. κθήπνηθε ο τουίτι μέθα μου.

δεν θέλω μπιφτέκια. μάλλον κιμά με μακαρόνια θα κάνω που είναι κ το πιο γρήγορο.

κοριτσακια μου, σας εχασα λιγες μερες και ο λογος ειναι οτι δεν εχω μαγειρεψει καθολου ολη την εβδομαδα!!!

ειμουν αθηνα για την β'επιπεδου και τωρα ειμαι πατρα στην πεθερα οποτε μαγειρεμα γιοκ!!!

Σημερις θα φαμε μακαρονια με κιμα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...