Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

βρε Φαίη, βρε Φαίη, δεν λέμε τέτοιες κουβέντες κορίτσι μου πρωί πρωί.

άκου λαχανοντολμάδες.

ορίστε. τώρα θα με αναγκάσεις να πάρω τηλεφωνο να κλαφτώ να μου κάνουν κι εμένα μέσα στην εβδομάδα.

έχω κι εγώ μανούλα και πεθερούλα (τελευταίως τα πάμε καλύτερα.)

καλημέρα όλη μέρα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

καλημερουδια ομορφουλες!!!εχθες φαγαμε σπανακορυζο κ σημερα λεω να φτιαξω κοτοπουλο γεμιστο στο φουρνο με πατατουλες!!!!

Αχ Φαιη η Σεβουλα εχει τοσο δικιο,μην λες λαχανοντολμαδες ζηλευουμε..να δω ποτε θα δουλευει ολη μερα ο καλος μου να πω στην μανουλα να τους φτιαξει,κ τους κανει σκετη κολασηηηηηηηη....

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα!!!!

9892a30fbd.png

καλημερουδιααααααααααααααααααα!!!!!

σημερα εκανα κοτοσουπιτσα....(το χθεσινο κοτοπουλο που δεν ελεγε να ψηθει στο φουρνο....μαλλον μας βγηκε κοκορι:roll::roll::roll:.οποτε το βρασαμε και καναμε την σημερινη κοτοσουπα1!!!!!!!

με ενα σπαρο,δυο τρυγονια!!!!:P:p:p)

και για τον θησαυρο εκανα κατσικακι με γλυκο τραχανα.

καλη μας ορεξη!!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

η κρεατοσουπα γινετε απλη δηλ. πατατες καροτα κρεμυδι σελινο ή μπορτσ ολα τα παραπανω +πανταρια και λαχανο ψιλοκομενο και ντοματα(εγω δεν βαζω ντοματα)ή γκουλας το κανα τελευταια και πολυ με αρεσεhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/gkoulas1.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/gkoulas-aythentiki-ouggriki-sintagi.html

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

η κρεατοσουπα γινετε απλη δηλ. πατατες καροτα κρεμυδι σελινο ή μπορτσ ολα τα παραπανω +πανταρια και λαχανο ψιλοκομενο και ντοματα(εγω δεν βαζω ντοματα)ή γκουλας το κανα τελευταια και πολυ με αρεσεhttp://www.sintagespareas.gr/sintages/gkoulas1.html

http://www.sintagespareas.gr/sintages/gkoulas-aythentiki-ouggriki-sintagi.html

thanks!!!!!!!

QNUSp3.png

4UmYp3.png

καλημερα.

σημερα φασολακια για μας και κοτοσουπα για τον θησαυρο!!!!!

μμμμμμ.......κασεροπιτα διαβαζω σεβη...πως την εκανες????

για πες να την κανω κι εγω!!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

κασερόπιτα της εργαζόμενης μάνας...

φύλλα κουρού (ένα πάνω, ένα κάτω-2 έτσι κι αλλιώς έχει το πακέτο-κανάκη βρήκα χθες).

βουτυρώνεις ταψί, βάζεις το ένα φύλλο, βάζεις τη γέμιση (κασέρια, τυριά γλυκά κατά προτίμηση, 1 κιλό), βάζεις το άλλο φύλλο από πάνω, διπλώνεις τα περισσεύματα του πάνω φύλλου με το πάνω και κόβεις τα κομμάτια, καλά.

μετά σε μπολ ανακατεύεις 3-4 αβγά-ανάλογα πόσο σας αρέσει το αβγό- με 1 ποτήρι γάλα κ 250 γρ. λιωμένο βούτυρο ή βιτάμ. εγώ το έκανα με λούρτπακ.

ρίχνεις τα υγρά πάνω στην πίτα, να πάνε παντού, κουνάς το ταψάκι να προχωρήσει το υγρό και σε προθερμασμένο φούρνο-200- ψήνεις για 40-45 λεπτά.

γίνεται φανταστική.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...