Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ (η συνέχεια)

melita

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ΑΓΓΕΛΙΚΗ2

3924

• Eviri

2615

• fefi

1922

• peristeraki

1785

Διαφημίσεις

παστιτσιο για σημερα κοριτσια

Ε, κοιτα τώρα τι με κάνεις!!!:shock::shock:

Πάνω που είχα φτιαχτεί με το βραστό, έρχεσαι και τσουπ, πετάς έαν παστίτσιο και άντε να συνέλθω εγώ τώρα!

Κακούργα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

4Suap3.png

line_flow1_beg_girl_time_1217304000_text_c720ecf0eff5ecf0dff4f3e120eceff520e5dfede1e9.gif

Ε, κοιτα τώρα τι με κάνεις!!!:shock::shock:

Πάνω που είχα φτιαχτεί με το βραστό, έρχεσαι και τσουπ, πετάς έαν παστίτσιο και άντε να συνέλθω εγώ τώρα!

Κακούργα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

οχι ρε αγαπη μου κανε εσυ σημερα βραστο κι εγω το παστιτσιο και αυριο εγω βραστο και εσυ παστιτσιο...παιζει και το να ρθεις να φας εδω σημερης αν θες;)

921477wc2fyvv2y2.gif

οχι ρε αγαπη μου κανε εσυ σημερα βραστο κι εγω το παστιτσιο και αυριο εγω βραστο και εσυ παστιτσιο...παιζει και το να ρθεις να φας εδω σημερης αν θες;)

Εχε χάρη που πάω σαν πλάγιο γμτ αλλιώς θα με τραπέζωνες!!! χιχιχι!!!!:P:p

4Suap3.png

Διαφημίσεις

Εχε χάρη που πάω σαν πλάγιο γμτ αλλιώς θα με τραπέζωνες!!! χιχιχι!!!!:P:p

ναι μωρε εχεις την μεση περαστικα...τι γινετε με τις μεσες μας καμια επιδημια ειναι αυτο το πραγμα βρε παιδακι μου?εεε ενα μπουγιουρντι και προς τα δω κυρια dwraki...ευχαριστω

921477wc2fyvv2y2.gif

ναι μωρε εχεις την μεση περαστικα...τι γινετε με τις μεσες μας καμια επιδημια ειναι αυτο το πραγμα βρε παιδακι μου?εεε ενα μπουγιουρντι και προς τα δω κυρια dwraki...ευχαριστω

ευχαριστως κουφετακι μου,στειλε διεύθυνση και εεεεεεεεεεεεεευτασε!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

πω πωωωωωωωωωωω! τέλειο. θέλωωωωωωω!

έκανες το πιο τέλειο φαγητό λέμε!

μια χαρά σε βρίσκω γοργόνα μου. χρειάζεται μια στο τόσο να ξεδίνουμε.

δεν έχω κάνει ποτέ και μου αρέσουν τρελά. μόνο έξω τις τρώω.

μπράβο σου χρυσοχέρα.

εμείς τρώμε φασόλια χάντρες. πρώτη φορά δούλεψα χύτρα. σε χρόνο ντε τε είχα έτοιμο φαγητό. γουάου!

χθες έφερε η πεθερά σουτζουκάκια σμυρνέικα και πορτοκαλόπιτα, γιατί εγώ όλο το ΣΚ καθάριζα. και πάλι δεν το ευχαριστήθηκα.

καλημέρα, καλή εβφομάδα.

Φαίη καλώς ήρθες στο παρεάκι μας.

sevoula αν ησουν κοντα θα σου ετοιμαζα μεζε,μου εγινε καταπληκτικη η παστιτσαδα οχι να το πενευτο αλλα μου το ειπαν και οι καλεσμενοι μου

ευχαριστω για το καλοσωρισμα καλως σας βρηκα

σημερα με φηλεψε η μητερα μου,μου εφτιαξε λαχανοντολμαδες

RPVCp3.png?gonw6PAb

ευχαριστως κουφετακι μου,στειλε διεύθυνση και εεεεεεεεεεεεεευτασε!!!!!!!!!!!!!!!!!:-P:razz::-P

xaxaxaxaxaaη μανα μου τελευταια εκανε αλλα εβρασε φρεσκια ντοματα με πιπερια οταν τελιωσε το ζουμακι εριξε τυρι και ριγανι εγινε σαν το μπουγιουρντι που κανουμε στον φουρνο και με αρεσε.

921477wc2fyvv2y2.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...